Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Pana cand moartea ne va desparti

#19
Multumesc pentru com :*


 [center]Depanand amintiri[/center]
 
 
Continua sa inainteze. Incepuse sa ploua, insa nu il interesa. Intra in scara blocului unde locuise, tinadnu-si mana pe pistolul ascuns in pantaloni.  Stia ca e urmarit de cineva, insa nu il interesa. Dorea sa revada apartamentul in care se intamplasera acele lucruri...
  - Mama... spuse in soapta, intrand.
  Era frig. Apartamentul era nelocuit si, de atatia ani, nu i se schimbase yala. Patrunse in apartamentul lor, vizualizand scene ale trecutului, batai cand erau mici, loviturile suportate de mama lor... Tatal lor, vesnic beat, gata sa loveasca pe toata lumea cu o placere sadica... Si momentul cand Alex si Tony devenisera mai mult decat frati legati prin sange: devenisera aceeasi persoana.
  - Sapte ani... se auzi o voce din spatele sau. Alex se intoarse brusc, tragand pistolul de la brau, insa cand vazu cine ii sta in fata, il podidi plansul. Lacrimile incepura sa ii curga siroaie pe chip. Desi era un barbat, ramasese inca acelasi baietel care-si iubea fratele atat de mult...
  - Tony... spuse in soapta.
  I se auzi oftatul celuilalt, apoi facu un pas spre el, prin colbul depus pe podea. Alex ramase nemiscat. Lui Tony nu ii venea sa creada ca il revedea: la fel de frumos ca intotdeauna, insa mai matur. Mai batran. 
  - Te-am cautat... Nu trebuia sa pleci, spuse hotarand pe moment sa nu spuna nimic despre intamplarea dintre ei doi. Oftara lung amandoi, dupa care Alex facu un pas in spate.
  - Tony, m-ai violat. Nu ai tinut cont ca sunt baiat... Nu ai tinut cont ca ne curgea acelasi sange prin trup, ca am fost alaptati de la acelasi san, ca aveam aceeasi infatisare... Nu ti-a pasat ca eram frati, Tony, ti-ai batut joc de mine atunci... Fara sa-ti pese. Meritam asta? Te iubes... Te iubeam, se corecta stergandu-si lacirmile. Te iubeam atat de mult, incat as fi fost gata sa fac orice pentru a te tine pe tine in viata...
  Tony se apropie de el si il cuprinse in brate. Nu suporta sa-l auda vorbind, voia sa-l ia in brate si sa-l sarute. Nu rezista tentatiei, astfel ca ii puse stapanire pe buze fratelui sau, neasteptand nimic mai mult. Limba i se strecura in gura celuilalt, iar Alex, socat, i se alatura.
  Nu putu sa n-o faca, desi nu ar fi vrut.
  "Ai o familei, ai doi copii ! Nu te poti saruta cu un barbat ! Ce s-a intamplat atunci nu trebuie sa se repete ! " isi spuse disperat in mintea sa. Cu toate acestea, fu impins in patul de foarte mult timp ramas gol si rece, si il simti pe Tony cum se puse deasupra lui.
  - Te-am cautat... Mereu te cautam, spuse Tony cu parere de rau. Mi-a fost asa de dor de tine, dragostea mea ! Cuvintele, desi reale, ii provocau durere lui Alex. Ii venea sa intre in pamant de rusine, nu era capabil de absolut nimic. Ofta si isi inchise ochii.
  Din nou, Tony ii puse stapanire pe buze. I se alatura sarutului inca o data si inca o data, mainile sale asezandu-se in jurul gatului celuilalt. Se iubeau atat de mult... Venise timpul sa redevina aceeasi persoana din nou. Amandoi o stiau si niciunul dintre ei nu avea in gand sa se opreasca din act.
  Incet, hainele amandurora cazura, amestecandu-se pe podea. Pistoalele, caci amandoi purtau, fusera puse pe noptiera, indreptate spre zidul opus lor, spre a nu se descarca brusc sau altceva. Ramasi goi, Tony si Alex se priveau.
  - Ai mai facut-o de atunci? intreba Tony incet, iar Alex pleca privirea.
  - Nu... Sunt... Sunt casatorit, Alex, cu o femeie... Am doi gemeni, rosti incepand iar sa planga. Ii cheama Alex si Tony, sunt exact ca noi cand eram mici, spuse zguduindu-se sub hohotele de plans nebunesc ce-l cuprinse. Fu luat in brate de Tony, apoi sarutat usor pe buze.
  - Lasa, nu conteaza...
  Si asa era, nu conta. Acum, era prea tarziu sa ii pese. Simtea ca, in curand, avea sa se intample un lucru tare important. Se regasisera!
- Tu ai mai avut... Pe altcineva de atunci ? Ai mai avut in acel mod si pe alt baiat ? intreba plin de emotie. Nu-i venea sa creada ca intreba acest lucru. Tony clatina din cap in mod negativ. Nu mintea, Alex fusese singura persoana pe care o avusese. Pe care o iubise cu adevarat... Si pe care o iubea.
  Goi, stand in pat, ii desparti picioarele fratelui sau, apoi se aseza intre ele. Cateva momente, ii privi cu atentie fizicul frumos, de invidiat. Muschii nu foarte proeminenti, ca de pantera, structura perfecta, pielea fina si parfumata... Il iubea!
  Alex isi desfacu picioarele mai mult, cu buna stiinta. Imediat, simti cum Tony e la intrarea din trupul sau si se arcui, indepartandu-se.
  - Nu vreau... spuse incet, iar Tony intelese. Alex nu voia durere... Cel putin nu asa de mare ca atunci. Ofta din tot sufletul, apoi isi musca buzele. Mainile sale coborara intre picioarele lui Alex, incepand sa maseze usor organul excitat.
Il lua si pe al sau, aplicandu-le in acelasi timp tratamentul divin. Simteau amandoi ca nu aveau sa reziste prea mult si nu din cauza ca nu ar fi putut , ci din cauza partenerului. Se doreau atat de tare, incat nu erau capabili sa se abtina.
  - Mi-ai lipsit atat de mult... rosti Tony in soapta, pe cand Alex gemu si se ridica in coatele care si asa nu-l sustineau prea bine. Il durea, simtea ca nu avea sa reziste mult. Cand mana lui Tony incepu sa faca miscari si mai dese pe ambele organe. Gemu prelung, dupa care se elibera aproape simultan cu fratele sau.
  Tony aduna incet tot acel lichid pe abomenul lui Alex, apoi ii unse intrarea din trup, spre a nu simti durerea la aceeasi intensitate. Tanarul de jos gemu simtindu-l. Fu patruns cu doua de gete, moment in care se arcui si isi dadu capul pe spate. Nu se astepta la asta...
  Isi musca buzele, incercand sa nu geama, in timp ce Tony facea miscari dese in interiorul sau. Gemetele il excitau...
  In scurt timp, se pozitiona din nou intre fesele lui Alex, in locul stramt. Se adanci brusc, provocandu-i durerea pe care incerca s-o evite. Nu putea insa sa nu o faca. Nu reizsta. Se adanci incet in Alex pana ce il patrunse in totalitae, moment in care acesta scoase un geamat lung, dens, si isi musca buzele. 
  - Ma doare, Tony! ii striga, insa Tony se apleca brusc si ii saruta buzele apasat, plin de dorinta. Ofta, apoi ii inconjura talia cu mainile si il saruta pe gat. Ii ridica incet trupul, pana ce ajunsera sa stea fata in fata. Ii observa ochii din care se scurgeau lacrimi ai lui Alex. Acesta era indurerat, simtea ca se rupe in doua, si totusi nu renunta la acea senzatie.
  Ii prinse buzele intr-un sarut lui Tony, in timp ce mainile i se agatara de umerii sai si incepu sa se miste incet in sus si in jos, scancind de durere. Nu prea mai avea forta, se simta vlaguit, astfel ca Tony, folosindu-si mainile pentru a si le pune sub pulpele celuilalt, ii ghida miscarile, facandu-l sa se ridice rapid si sa coboare.
  Aceeasi senzatie, aceeasi durere arzatoare, dar pe care ALex o accepta. Cu toate ca o facea cu gemete si scancete de durere. Nu ii placea... Si totusi nu avea de gnad sa inceteze. Se unise cu fratele sau si, de aceasta data, dorea sa memoreze fiecare miscare/
  Sunetele sale de durere se impleteau cu cele de placere pe care le simtea Tony. Gemea din ce in ce mai des, in timp ce Alex se simtea taiat in acel loc. Pentru Tony, senzatia ca fratele sau se strange in jurul lui atat de nerabdator il facea sa sa se bucure tot mai mult.
  Transpirati, amandoi abia mai rasuflau. Tony se elibera a doua oara in acel moment ,simtindu-se divin. Interiorul lui Alex, care ardea si ustura, simti o caldura infernala in acel loc. Ii provoca durere, insa stranse din dinti, apoi adormi in bratele fratelui sau.
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour



Răspunsuri în acest subiect
RE: Pana cand moartea ne va desparti [yaoi] - de Beatrix LaVey - 25-11-2011, 08:44 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Pariu cu moartea Clau~ 13 8.028 05-07-2013, 04:53 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  Moartea ÅŸi alte droguri. Lust. 6 3.094 22-03-2011, 10:16 PM
Ultimul răspuns: Katniss
  Dansand cu moartea Alee 7 4.741 25-06-2010, 07:32 PM
Ultimul răspuns: Abbeh.
  Hai sa ne jucam cu moartea andera 1 3.454 22-11-2007, 01:21 PM
Ultimul răspuns: Jigoku


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)