Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dragostea poate fi inselatoare!

#35
I'm back ! >:]
Capitolul acesta va avea si hentai. Stiu ce va ganditi. Uite-o si pe asta cu hentaiu ei.
Va spun de pe acum ca nu ma pricep.
Well.. I hope you like it !!


Capitolul XIII


Sakura :


- Haide somnorila, trezeste-te ! aud vocea blanda a brunetului.
Deschid incet ochii. Clipesc rapid de cateva ori pentru a ma obijnui cu lumina. Observ ca sunt culcata pe burta cu fata spre chipul brunetului. Zambesc usor la contactul privirilor noastre. Ma ridic in sezut, vrand sa ma ridic din pat, insa o mana calda ma opreste. Ma intorc cu o privire amuzata spre brunet. Acesta ma trage peste el, sarutandu-ma usor pe buze. Isi strecoara limba printre buzele mele, explorandu-mi fiecare particica a gurii.
Dupa cateva secunde, intrerupe sarutul. Ma saruta pe frunte dupa care imi lasa capul pe pieptul sau.
- Ce vrei sa facem azi ? ma intreaba.
- Pai.. ce vrei tu, ii zic zambind.
Acesta sta putin pe ganduri. Imediat se ridica din pat, dandu-ma incet jos de pe el. Intra in baie fara sa-mi zica nimic.
Ma ridic in sezut ca traznita. Ce are in gand ? Ridic din umeri si ma dau jos din pat. Ies din dormitorul brunetului si intru in camera mea. Imi dau jos tricoul brunetului, deschizand usa de la baie. Intru in incapere si ma indrept spre cabina de dus. Dau drumul apei sa curga. O potrivesc, dupa care ma dezbrac incet de lenjerie.
Intru sub apa, lasandu-mi corpul rasfatat de picaturile caldute de apa.
Dupa cateva minute de rasfat, ies din cabina de dus. Imi infasor corpul intr-un prosop alb si intru in camera. Imi iau din dulap o pereche de blugi negri, o bluza pe gat alba cu niste stelute negre pe ea si un hanorac alb. Imi las parul desfacut si imi pun pe cap o caciulita alba. Cobor jos in sufragerie. De in data ce cobor ultima scara Ashley si Isa sar pe mine, doborandu-ma la pamant. Incepem toate trei sa radem.
- Ce fericire aici ! zice Sasuke sarind peste noi de pe ultima treapta.
Rasetele noastre rasuna in toata casa. Familia Uchiha si parintii mei se pare ca ne privesc de parca am fi cazut din Luna. Ne ridicam repede de pe jos si ne scuturam hainele. Toti se uita la mine cu um zambet larg pe buze. Ma intorc spre brunet si-l intreb unde vom merge. Acesta imi face semn sa ma incalt. Ridic din umeri si ma incalt cu niste cizme albe. Brunetul se incalta si el, indreptandu-se spre mine. Ma ia de mana si iesim pe usa.
- Unde mergem ? il intreb.
- La o plimbare prin parc, imi raspunde acesta.
Ridic din spranceana si ma uit la el. Imi dau ochii peste cap si pornim spre parc.
- Rozalio ! aud o voce familiara.
Nu poate fi ! Dar cum ? Nu se poate.. Inna ?
- Rozalio ! De cand nu te-am mai vazut, imi zice fosta mea colega imbratisandu-ma.
- Mda.. buna Inna, ii zic raspunzandu-i imbratisarii.
Dupa ce ne despartim, satena incepe sa-mi vorbeasca despre o mie de lucruri. Bineinteles ca tot ceea ce scoate pe gura este despre cat de dragut este Asuke ! Brunetul se incrunta la auzul numelui Asuke si o fixeaza cu privirea pe satena.
- Psst ! Saku'.. cine e el ? ma intreaba satena la ureche, aratand spre Sasuke.
- E prietenul meu.. ii zic eu incet, lasand capul in jos.
Fata ramane putin neclintita, lasandu-se o liniste apasatoare. Doar vantul ce adie usor se aude cum suiera incet. Brusc, fata incepe sa rada in hohote. Se tine de burta si rade cu lacrimi nu alta.
Sasuke se uita la ea, dupa care la mine. Stiu de ce rade Inna. Va afla si brunetul in curand.
- Ce-i asa hazliu ? intreaba brunetul.
Inna se opreste din ras si se uita la el. Vrand parca sa-l farmece. Pe fata fetei apare un zambet viclean.
- Cum de un baiat ca el s-a uitat la o tocilara ca tine ? ma intreaba Inna.
Stiam eu ! Vrea din nou sa ma faca sa sufar, ca mai apoi sa mi-l ia si pe Sasuke. Totdeauna facea asa. Isi batea joc de mine si imi fura de sub nas toti baietii care imi placeau.
Las capul in jos si dau drumul lacrimilor. Acestea se scurg pe obrajii mei, pana ce ajung la barbie. Se unesc, cazand de acolo impreuna pe neaua batatorita.
Strang din pumn si vreau sa-i intorc replica fetei, insa aceasta mi-o ia pe dinainte :
- Ohh.. probabil vrea doar sa te foloseasca pentru ca te-a vazut desteapta. Are si el nevoie de cineva care sa-i faca temele si sa-l satisfaca.
Asta a pus punctul pe i. O iau la fuga spre parc. Pasii mei repezi batatoresc si mai rau zapada asternuta pe jos. Aud in spate rasul fostei mele colege.


Sasuke :

- Sakura !! strig dupa rozalie.
Vreau sa plec dupa ea, insa fata ma prinde de mana.
- Tu unde vrei sa mergi ingeras ? ma intreaba.
Inchid ochii si zambesc usor. Imi trag mana dupa care o prind pe fata de incheietura, strangand-o cu putere.
- Asculta aici, incep eu, daca te mai apropi la cinci metri de mine sau de Sakura, jur ca te bat pana ce te bag in spital. Si nimeni nu ma va opri ! sfarsesc eu, dandu-i drumu.
Fata cade pe zapada, tinandu-se de incheietura mainii.
O las jos, dupa care pornesc dupa rozalie. Inca se mai vede fugind in departare, iar pasii ei inca sunt vizibil pe zapada. Maresc viteza sperand ca o s-o ajung inainte sa intre in parc. Acolo ar fi mai greu de gasit.
Ahh ! A intrat in parc ! Sper sa continue pe aleea principala.
- Sakura ! Stai ! strig dupa ea.
Aceasta alearga si probabil nu m-a auzit. Se opreste in mijlocul aleei, obosita. Profit de ocazie si ajung pana la ea.
O imbratisez pe la spate, iar fata tresare. Realizeaza ca sunt eu si se lasa moale. Aceasta se lasa incet in joc, fortandu-ma sa fac acelasi lucru. Ii asez capul pe umarul meu, aceasta incepand sa planga si mai tare. O strang in brate, lipind-o de mine. Brusc, tresare si ma impinge. Ridic din spranceana si ma uit la ea.
- E adev.. adevarat nu ? intreaba ea printre suspine.
Ma uit confuz la ea, cerandu-i din priviri o explicatie.
- Ceea ce a zis Inna. E adevarat.. nu-i asa ? ma intreaba ea din nou.
Se lasa o liniste apasatoare. Ce sa-i zic ? Intr-un fel da. Vreau doar sa te folosesc insa nu pentru scoala ci pentru corpul tau ? S-ar ingrozi saraca daca ar auzi.
Zambesc usor si ma ridic in picioare. O ridic pe fata in picioare si ma apropii de urechea ei.
- Nu. Nu te folosesc. N-as avea motiv. Te iubesc atat de mult incat mi-as da si viata pentru tine, ii soptesc usor, sarutandu-i obrazul.
Nu credeam ca pot minti asa de bine. Imi e mila de ea cand se va trezi ca o ignor. Cand isi va da seama ca doar am folosit-o.
O strang in brate, ramanand asa mult timp.
Stelutele argintii plutesc lin pe langa corpurile noastre, asezandu-se peste zapada asternuta deja.
Ii ridic barbia rozaliei cu doua degete, mangaindu-i buzele usor cu ale mele. Mi le lipesc de ale ei, formand un sarut apasat. Rozalia isi intre deschide gura, permitandu-i limbi mele sa intre. Imi strecor usor limba printre buzele ei, sctocind fiecare coltisor al gurii ei.
Ne dezlipim usor buzele si pornim spre casa. O apuc de mana, mai furandu-i cate un sarut.
In mintea rozaliei probabil se delurau din nou si din nou scenele si cuvintele care o implica pe fosta ei colega. Imi pot da seama pentru ca imi simt mana putin uda, semn ca rozalia mai varsa cate o lacrima din cand in cand.
O opresc in mijlocul drumului. Ii iau fata in palme si ii sterg lacrimile.
Vantul incepe sa bata cu putere, miscand ramurile copacilor.
O iau pe fata de mana si alergam spre casa. Sper sa ajungem inainte sa porneasca adevaratul ger.
Dupa cateva minute de alergat, ajungem in fata casei.
Deschidem repede usa si intram. Ma descalt si imi dau geaca jos. Se pare ca nu e nimeni. Unde sunt cu totii ?
Aud vocea cristalina a rozaliei cum ma striga. Intru in sufragerie si o vad citind un biletel.

Sakura :

" Draga Sakura si Sasuke,

Parintii nostri au trebuit sa mearga pana in orasul vecin. Am tinut mortis sa mergem si noi cu ei. Ne pare rau dar vom veni inapoi deabea maine seara.

Itachi.

P.S.: Aveti grija ce faceti ! "

- Se pare ca ramanem singuri pana maine, zice brunetul imbratisandu-ma pe la spate.
- Cam asa ceva, ii raspund eu.
Ma asez pe canapea, in timp ce brunetul urca sus. Iau telecomanda in mana si incep sa schimb canalele. Nimic bun de vizionat. Numai filme de Craciun. Ohh.. oameni buni. Suntem in apropierea Craciunului dar nici chiar asa. In plus, toate filmele le-am vazut anul trecut.
Ma intind pe canapea si inchid ochii incet, incet.

Simt doua buze moi care imi mangaie gatul. Deschid ochii si observ ca faptasul este Sasuke. Ma ridic in sezut si imi trec mainile dupa gatul lui. Il sarut usor pe buze, apropiindu-ma mai mult de el. Acesta ma in in brate, pozitionandu-mi picioarele in jurul bazinului sau. E la bustul gol, purtand doar blugii pe care i-a avut. Se indreapta spre scari cu mine, ridicandu-mi bluza pana sub sutien. Brusc, imi da repede bluza jos, aruncand-o undeva pe scari. Raman doar in sutien si blugi, care probabil ca nu mai au nici ei mult sa stea pe mine.
Cand ajunge in capatul scarilor, ma lipeste de perete, tragand usor de slitul pantalonilor. Cat ai zice peste, raman doar in lenjerie intima de culoare neagra. Rosesc putin in obraji, incepand sa tremur usor.
- Nu te speria, imi sopteste brunetul la ureche.
Zambesc usor, incercand sa-mi ascund chipul dupa bretonul care imi acopera putin din fata. Mana brunetului il indeparteaza usor, sarutandu-mi buzele. Ma dezlipeste de perete, pornind spre camera sa. Deschide usa si intram. Camera este luminata de cateva lumanari parfumate, asezate in fiecare colt al camerei.
Ma aseaza pe pat, dandu-si si el pantalonii jos. Ma ia in brate ca pe o mireasa, intrand cu mine in baie. Raman placut impresionata de ceea ce vad. Cada este impluta cu apa si spuma de baie, peste care sunt preserate cateva petale de trandafiri.
Baiatul intra in cada, asezandu-ma si pe mine calare in bratele lui.
Imi mangaie usor obrazul, privindu-ma adanc in ochi. Ma saruta apasat pe buze, muscandu-ma usor de buza. De la buze, coboara usor pe gat. Ma prinde de par si ma trage usor, facandu-ma sa dau capul pe spate. Brusc, dantura lui imi strapunge pielea fina a gatului. Gem usor, infigandu-mi mainile in parul sau.
Brunetul rade incet, lingandu-mi acel loc muscat.
Imi asez capul pe umarul sau, desenand ceruri cu degetul pe abdomenul sau. Iau spuma pe doua degete si o pun pe gatul brunetului. Acesta tresare incet. Zambesc usor si incep sa dau cu degetul prin spuma de pe gatul sau, facand mai multe linii.
Brunetul ia si el putina spuma, punandumi-o pe nas. Chicotesc incet, insa brunetul imi prinde buzele intr-un sarut senzual.
Se ridica brusc in picioare cu tot cu mine. Ma lipeste de faianta rece, facandu-ma sa scancesc la contactul dintre pielea mea calda si suprafata rece.
Da drumul dusului iar picaturile de apa incep sa ne dezmierde trupurile.
Mana lui imi mangaie spatele, cautand deschizatoarea sutienului.

Autoare :

O data ce gasita deschizatoare sutienului, tanarul indeparteaza articolul vestimentar, eliberand sanii fetei din stransoare. Arunca pe undeva prin baie sutienul, lipindu-si corpul de al ei. Sanii tinerei sunt presati de pectoralii brunetului.
Baiatul o ia pe rozalie in brate, iesind cu ea din cada. Ii prinde buzele intr-un sarut, in timp ce intra in camera lui. Se tranteste pe pat peste rozalie. Mana lui ii mangaie usor coapsa fetei in timp ce buzele lui se plimba pe pielea fina a gatului fetei.
De pe gatul ei, coboara usor spre sani. O musca de unul dintre sfarcuri, facand-o pe fata sa geama. Rozalia isi infige mainile in parul sau, tragandu-l usor.
Tanarul trage usor de chiloteii fetei, dandu-i jos imediat. O trage aproape de ea, patrunzand-o cu doua degete. Incepe sa le miste in interiorul ei, facand-o pe rozalie sa geama tot mai tare.
Rozalia il trage peste ea, cuprinzandu-i buzele intr-un sarut apasat. Brunetul isi da si el jos boxerii, privind-o pe fata.
- O sa doara putin, ii sopteste la ureche, dupa care o musca de lobul urechii.
O patrunde brusc, facand-o pe fata sa dea capul pe spate si sa tipe de durere. Incepe sa faca miscari de du-te vino, sarutand buzele fine ale fetei.
Cateva firicele de sange se scurg pe piciorul fetei, imprimandu-se pe cearsaf.
Treptat, brunetul mareste ritmul, incercand sa nu-i provoace durere rozaliei. Fara rezultate insa. La fiecare miscare fata strange cu putere cearsaful in pumni.
Dupa cateva minute, tanarul cade obosit langa rozalie. Aceasta isi aseaza capul pe pieptul sau, incepand sa se joace pe abdomenul baiatului. Brunetul ii ridica barbia, cuprinzandu-i buzele intr-un sarut tandru. Rozalia se urca deasupra lui, sarutandu-i pieptul. Brunetul rade incet, rotindu-se deasupra fetei. O patrunde din nou, mai puternic si mai brutal, facand-o pe rozalie sa-si dea capul pe spate. In privirea tanarului se poate citi de data aceasta lacomia si dorinta de o avea numai el pe fata.
Fara sa constientizeze, o patrunde pe fata din ce in ce mai puternic, provocandu-i numai durere fiintei iubite.
- Sasu.. ke.. ss-stop, reuseste fata sa zica.
Cu putina forta ramasa, tanara il impinge pe brunet de pe ea.
- Ce e cu tine ? intreaba fata privindu-l pe brunet.
Lacrimile incep sa se scurga pe chipul angelic al rozaliei, facandu-l pe brunet sa realizeze ce facuse.



Cam atat. Da stiu e cam sec totul dar doh.. sper ca va placut !! ^^
Sorry pentru greseli but.. I'm a lazy person.. Hehe :P

P.S.: Multumesc ca macar trei persoane se sinchisesc sa-mi comenteze ficul. ^^



Răspunsuri în acest subiect
Dragostea poate fi inselatoare! - de Debb.' - 18-08-2010, 09:21 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare![SasuSaku] - de Heartagrama - 25-08-2010, 02:41 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Yun. - 19-11-2010, 06:03 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Assyria - 20-11-2010, 11:55 AM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Debb.' - 12-12-2010, 08:47 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Hachiko - 12-12-2010, 09:30 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Vero - 13-12-2010, 12:35 AM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Yun. - 14-12-2010, 08:56 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Debb.' - 26-12-2010, 01:21 AM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Vero - 26-12-2010, 01:37 AM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Yun. - 26-12-2010, 06:19 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Debb.' - 30-12-2010, 11:13 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Hachiko - 30-12-2010, 11:28 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Lorely - 31-12-2010, 03:03 AM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Mariah . - 01-01-2011, 03:11 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Debb.' - 04-01-2011, 08:22 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Vero - 04-01-2011, 08:40 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Hachiko - 04-01-2011, 10:07 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Debb.' - 09-01-2011, 07:52 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Mariah . - 09-01-2011, 08:18 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Vero - 10-01-2011, 01:20 AM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Debb.' - 18-01-2011, 12:09 AM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Vero - 18-01-2011, 01:02 AM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Rose ^^ - 25-01-2011, 10:04 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Debb.' - 28-01-2011, 12:58 AM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Vero - 28-01-2011, 02:14 AM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Rose ^^ - 28-01-2011, 06:51 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Debb.' - 28-01-2011, 11:53 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Debb.' - 04-02-2011, 08:29 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Vero - 06-02-2011, 01:32 AM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Rose ^^ - 06-02-2011, 06:27 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Debb.' - 21-02-2011, 07:52 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Hakusor. - 21-02-2011, 08:14 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Vero - 22-02-2011, 01:22 AM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Debb.' - 26-02-2011, 03:46 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Bonnie - 26-02-2011, 08:50 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de KarinaD - 26-02-2011, 09:45 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Vero - 26-02-2011, 11:47 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de *Black~~Heart* - 04-03-2011, 11:10 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Rose ^^ - 30-03-2011, 11:26 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Sayonara - 02-04-2011, 08:07 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Sho-Yo - 25-05-2011, 11:04 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [+18] Unde dragostea nu poate exista... THE LAST UCHIHA 16 10.471 14-01-2014, 06:53 PM
Ultimul răspuns: SabrynaMe
  Cine-i el? ..Poate n-ar trebui sa stiu.. pandora96 26 13.669 27-06-2011, 02:56 PM
Ultimul răspuns: Ada
  Ura poate duce la moarte Sayonara 12 7.392 03-04-2011, 09:13 AM
Ultimul răspuns: Flash
  Totul se poate spulbera in orice clipa Debb.' 18 11.044 05-03-2011, 12:07 AM
Ultimul răspuns: anyame1
  Tot ce poate fi bun ...e rau ! - [+18] Grubbie 9 5.363 11-01-2011, 09:16 PM
Ultimul răspuns: Nywa
  Zambetul tău poate ucide Kyung.Oppa 2 2.849 19-11-2010, 12:29 AM
Ultimul răspuns: Kyung.Oppa
  Dragoste nu poate fi cumparata cu bani Zuzy Is Angell 7 4.558 18-10-2010, 10:44 PM
Ultimul răspuns: Aerith
  Iubirea poate distruge si cea mai mica parte de tristete eLenuSh-cu-chip-de-inger- 4 4.302 08-06-2010, 07:35 PM
Ultimul răspuns: Savarina Ali
  ÃŽi vei da ingerului care nu poate zbura…aripi? Axxa.No.Way 39 27.300 20-02-2010, 09:05 PM
Ultimul răspuns: Irukandji
  Fara doar si poate a ta. miChiY 1 2.736 14-11-2009, 12:38 AM
Ultimul răspuns: Vampire


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)