Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dragostea poate fi inselatoare!

#22
Scuzati-mi intarzierea.. :D Dar vam adus nextul ! Sper sa va placa ;]


Capitolul VIII

Zilele au trecut cu repeziciune. La fel si saptamanile si lunile, asa se face ca deja suntem in luna decembrie. Mai exact, in prima zi a acestei minunate luni.
Sunt in camera mea pregatindu-ma pentru o iesire cu prietenii in oras. Intimp ce imi iau hainele ma gandesc la cat de minunat a decurs totul in ultimile zile.
Vanessa alaturi de familia ei si-au gasit o locuinta chiar in cartierul meu, la o distanta de doua sau trei case de mine. S-a acomodat destul de repede printre colegi si a ajuns printre preferata profesorilor. Bine inteles ca a pus ochii si pe un baiat. Gaara, roscatul la care am fost la petrecere cu Sasuke, s-a transferat la liceul nostru, iar Vanessa e deja dupa el.
Aud soneria si cobor jos. Alerg spre usa si o deschid. In fata mea se afiseaza prietenii mei. Imi iau geaca din cuier si o imbrac repede, iesind pe usa. Pornesc cu fetele inainte, lasandu-i pe baieti in urma noastra.
- Hei, voi unde mergeti in vacanta de iarna, ne intreaba TenTen.
- La munte, zic eu plictisita.
- Acasa, ma urmeaza Hinata.
- Si eu, zice Ino alaturi de Vanessa.
- Tu TenTen, o intreb eu.
- La bunici.
- Baieti, voi unde mergeti, se intoarce Vanessa catre ei.
- Habar n-am, raspunde Sasuke plictisit.
- Acasa, zic Sai, Neji si Naruto.
- Iar eu la unchii mei, zice si roscatul.
Dupa acest dialog destul de sec dupa parerea mea, ma intorc cu fetele si incepem sa povestim din nou. Le pot propune parintilor o vacanta alaturi familia Uchiha. Isa si Ashley ar fi de acord dar nu stiu despre mama si tata. Daca suntem prieteni de familie probabil ca o sa accepte, insa trebuie sa mai astept.
Ma concentrez si imi dau seama ca baietii nu zic nimic. Oare planuiesc ceva ? Imi intorc capul spre ei si il vad pe Neji privind in pamant, Gaara se uita in partea dreapta, Naruto priveste cerul, Sai se uita la ceasul sau de la mana, iar Sasuke ma tinteste cu privirea.
Imi intorc rapid capul si sper ca nimeni nu m-a observat. Se pare ca nu e totul asa cum sper eu. TenTen m-a observat si bineinteles ca s-a grabit sa ma intrebe ce am patit. Ii zic ca sunt bine, insa ma ciocnesc de privirea vicleana a Vanessei.
- Ce, o intreb ridicand din spranceana.
- Neah ! Nimic, imi zice ea zambind sarcastic.
- Il placi pe Uchiha, aud cum sopteste Ino.
Ne apropiem fiecare mai mult una de alta si incepem sa vorbim despre Sasuke.
- E chiar asa de evident, intreb eu privindu-le pe fiecare in parte.
- Crezi, ma intreaba toate deodata.
Oftez si imi dau ochii peste cap.
- Ce susotiti aici, intreaba Naruto punandu-ne mie si Hinatei mana pe umar.
Tresar si o privesc pe amica mea care e toata rosie. Ochii ei indigo sunt mari cat farurile si privesc tinta inainte. TenTen si Ino ii sar in cap blondinul facand scandal pentru faptul ca ne-a intrerupt, in timp ce eu si Vanessa incercam sa o trezim din visare pe bruneta. Ceilalti banuiesc ca se amuza copios pe cearta celor trei colegi ai nostri.
- Ninge, ne trezeste pe toti vocea lui Neji.
Ne indreptam toti privirea asupra lui si vedem ca priveste intens cerul. Ii urmam exemplul si acum privim cu totii cerul. Cateva stelute argintii cad usor din cerul cenusiu, oprindu-se pe pamantul rece. Incet, incet aceste stelute sunt urmate de altele si altele. Tot mai multe cad si se astern usor pe jos. Naruto casca gura si scoate limba, in asa fel incat cativa fulgi sa se opreasca pe ea. Incepem sa radem si ne continuam drumul. Baietii vor neaparat sa mearga la Mc Donald`s, asa ca ce sa facem ? Ii urmam si noi.
Intram in fast food si ne asezam la o masa. Naruto impreuna cu Sai si Neji merg sa comande, lasandu-ne pe noi ceilalti singuri.
Avem o masa exact langa geam, asa ca pot sa privesc cum fulgii albi cad usor pe pamant. Intotdeauna mi-a placut sa privesc cum ninge. Parca ma linisteste acest lucru.
Simt o mana cum se impreuneaza cu a mea. Tresar si imi intorc instantaneu capul spre faptas. Il vad pe brunet care imi zambeste bland. Ii intorc zambetul si il strang usor de mana.
Ochii lui negri ma privesc ata de adanc, parca vrand sa ma citeasca ca pe o carte. Privirea lui imi da fiori pe sirea spinarii, ca si cum o mie de furnici mi-au intrat in corp.
- Sakura, vezi ce vad si eu, ma trezeste vocea Vanessei din visare.
- Hm, tresar eu intorcandu-mi privirea spre ea.
- Acela e cumva Asuke, ma intreaba ea.
Imi intorc privirea spre geam si il vad pe fostul meu coleg. Daca ne vede cu siguranta va veni aici. Imi intorc privirea si ma uit pe pereti sperand ca nu ma va observa. Usa se deschide iar acesta intra pe ea.
- Sakura, Vanessa, aud vocea baiatului.
Imi dau o palma peste frunte si ma uit la prietena mea. Aceasta ofteaza si isi intoarce privirea spre Asuke.
- Buna Asuke, zic eu alaturi de satena.

Sasuke :

Stau si privesc scena dintre cei trei.
- Pustoaico ai crescut mult de cand nu ne-am vazut, ii zice Asuke rozaliei, timp ce ii ridica barbia cu degetul aratator.
Simt cum mi se urca deja sangele la cap. Vanessa zicea ca Sakurei i-a placut de un baiat pe nume Asuke. Daca e acesta il iau chiar aici la bataie. Sakura e doar a mea si nu o dau la nimeni.
Baiatul o bate usor pe umar, coborand incet pe bratul fetei, pana ajunge la mana ei. Si-o impreuneaza cu a ei, zambind in coltul gurii.
Cred ca sunt tot rosu de nervi. Simt privirile prietenilor mei atintite spre mine. Ma ridic furios de pe scaun si o iau pe rozalie de mana, ducand-o intr-un loc mai retras.
Fata se lipeste de perete si rasufla usurata, in timp ce eu o privesc insistent. O intreb daca este prietenul ei iar aceasta da negativ din cap.
Merg langa ea si ii zambesc usor. Exact cum ma asteptam, aceasta imi intoarce zambetul vrand sa se intoarca la ceilalti. Exact cand vrea sa se indeparteze, o prind de mana intorcand-o spre mine. O apuc de talie si imi pun mana dreapta pe obrazul ei stang, mangaindu-l incet. Imi trec degetul mare peste buzele ei, apropiindu-ma din ce in ce mai mult de acestea. Rozalia inchide ochii si roseste usor in obraji. Ne atingem usor buzele, unindu-le intr-un sarut apasat. Imi infig mana in parul ei adancind sarutul. O lipesc usor de perete si ma lipesc de ea, punandu-i mana pe piciorul stang. Rozalia se agata cu mainile de gatul meu, lasandu-le mai apoi sa cada pe pieptul meu.
Intrerup sarutul pentru a lua o gura de aer. O privesc pe rozalie care e toata rosie in obraji. Imi lipesc fruntea de a ei si ma uit atent in ochii ei.
- Sakura, incep eu, vrei sa..
Nu apuc sa-mi termin propozitia pentru ca apare Vanessa care ne zice ca Asuke a plecat. Strang pumnul si o privesc pe rozalie cum se indeparteaza. Uff.. eram atat de aproape. Cel putin i-am simtit din nou buzele. Imi trec incet degetele peste buze in timp ce zambesc usor in coltul gurii. Ce mai zi.
Ma intorc la masa si ma asez langa rozalie. Aceasta imi zambeste gingas si imi face cu ochiul. Ridic din spranceana, insa rozalie nu zice nimic lasandu-ma cu un semn de intrebare.
Naruto, fiind mai prost de felul lui, incepe sa se joace cu plicul in care se afla ketchupul. Bineinteles ca a facut si o boacana pentru care il voi bate din minut in minut. Tot ketchupul a tasnit pe mine murdarindu-ma pe fata. Toata gasca incepe sa rada atragand privirile oamenilor din fast food.
Imi las privirea in jos strangand pumnul de nervi. Simt un servetel cum se plimba pe obrazul meu. Tresar si imi intorc privirea spre faptas. E Sakura.
- Gaara du-l la baie sa se curete, aud vocea ei blanda.
Roscatul da afirmativ din cap si mergem spre baie. Imi intorc privirea spre masa unde se afla prietenii mei si o vad pe rozalie palmuindu-l pe blond. Cand vin inapoi ii dau si eu una.
Ajung la baie si ma spal pe fata. Ies inaintea lui Gaara si o vad pe rozalie cum intra si ea in baia fetelor. Zambesc usor si merg spre gasca. Ma asez pe scaun si nu stau cinci secunde ca apare Karin. Bineinteles ca imi sare in gat si ma saruta. Chiar atunci vine si Sakura de la baie. Priveste timp de cateva secunde scena. Vine spre masa si isi ia geaca pe ea.
- Ingeras mi-a fost atat de dor de tine, o aud pe roscata.
Rozalia isi lasa privirea in jos strangand pumnul. Alearga in fuga spre iesire si tranteste usa in urma ei. O vad alergand pe strada. Fetele se ridica si ele, iesind din fast food probabil urmand-o pe rozalie. Imi dau o palma peste frunte si o dau jos pe roscata din bratele mele. Ma ridic incet si ies din fast food, indreptandu-ma spre casa.

Cam atat ^___^ Sper ca va placut si scuze daca am greseli.. e necorectat capitolul :]]



Răspunsuri în acest subiect
Dragostea poate fi inselatoare! - de Debb.' - 18-08-2010, 09:21 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare![SasuSaku] - de Heartagrama - 25-08-2010, 02:41 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare![SasuSaku] - de Debb.' - 19-09-2010, 12:18 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Yun. - 19-11-2010, 06:03 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Assyria - 20-11-2010, 11:55 AM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Debb.' - 12-12-2010, 08:47 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Hachiko - 12-12-2010, 09:30 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Vero - 13-12-2010, 12:35 AM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Yun. - 14-12-2010, 08:56 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Debb.' - 26-12-2010, 01:21 AM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Vero - 26-12-2010, 01:37 AM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Yun. - 26-12-2010, 06:19 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Debb.' - 30-12-2010, 11:13 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Hachiko - 30-12-2010, 11:28 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Lorely - 31-12-2010, 03:03 AM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Mariah . - 01-01-2011, 03:11 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Debb.' - 04-01-2011, 08:22 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Vero - 04-01-2011, 08:40 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Hachiko - 04-01-2011, 10:07 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Debb.' - 09-01-2011, 07:52 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Mariah . - 09-01-2011, 08:18 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Vero - 10-01-2011, 01:20 AM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Debb.' - 18-01-2011, 12:09 AM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Vero - 18-01-2011, 01:02 AM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Rose ^^ - 25-01-2011, 10:04 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Debb.' - 28-01-2011, 12:58 AM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Vero - 28-01-2011, 02:14 AM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Rose ^^ - 28-01-2011, 06:51 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Debb.' - 28-01-2011, 11:53 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Debb.' - 04-02-2011, 08:29 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Vero - 06-02-2011, 01:32 AM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Rose ^^ - 06-02-2011, 06:27 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Debb.' - 21-02-2011, 07:52 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Hakusor. - 21-02-2011, 08:14 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Vero - 22-02-2011, 01:22 AM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Debb.' - 26-02-2011, 03:46 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Bonnie - 26-02-2011, 08:50 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de KarinaD - 26-02-2011, 09:45 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Vero - 26-02-2011, 11:47 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de *Black~~Heart* - 04-03-2011, 11:10 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Rose ^^ - 30-03-2011, 11:26 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Sayonara - 02-04-2011, 08:07 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Sho-Yo - 25-05-2011, 11:04 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [+18] Unde dragostea nu poate exista... THE LAST UCHIHA 16 10.492 14-01-2014, 06:53 PM
Ultimul răspuns: SabrynaMe
  Cine-i el? ..Poate n-ar trebui sa stiu.. pandora96 26 13.782 27-06-2011, 02:56 PM
Ultimul răspuns: Ada
  Ura poate duce la moarte Sayonara 12 7.426 03-04-2011, 09:13 AM
Ultimul răspuns: Flash
  Totul se poate spulbera in orice clipa Debb.' 18 11.113 05-03-2011, 12:07 AM
Ultimul răspuns: anyame1
  Tot ce poate fi bun ...e rau ! - [+18] Grubbie 9 5.409 11-01-2011, 09:16 PM
Ultimul răspuns: Nywa
  Zambetul tău poate ucide Kyung.Oppa 2 2.886 19-11-2010, 12:29 AM
Ultimul răspuns: Kyung.Oppa
  Dragoste nu poate fi cumparata cu bani Zuzy Is Angell 7 4.642 18-10-2010, 10:44 PM
Ultimul răspuns: Aerith
  Iubirea poate distruge si cea mai mica parte de tristete eLenuSh-cu-chip-de-inger- 4 4.341 08-06-2010, 07:35 PM
Ultimul răspuns: Savarina Ali
  ÃŽi vei da ingerului care nu poate zbura…aripi? Axxa.No.Way 39 27.372 20-02-2010, 09:05 PM
Ultimul răspuns: Irukandji
  Fara doar si poate a ta. miChiY 1 2.755 14-11-2009, 12:38 AM
Ultimul răspuns: Vampire


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)