Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dragostea poate fi inselatoare!

#16
Emm.. Scuzatimi absenta .. Trebuie sa va zic ceva .. :D .. Am inceput antrenamentele si nu prea stiu cat de curand voi putea posta urmatoarele capitole .. Pana atunci uitati nextu` :

Capitolul VI

Sakura:

Deschid incet ochii si privesc dezorientata in jur. Unde sunt? Incep sa imi mut privirea prin toate partile camerei.
Printre jaluzelele inchise, incearca sa patrunda cateva raze jucause ale soarelui. Ma uit la ceas si vad ca este ora sase si jumatate dimineata.
Simt o mana in jurul taliei mele. Imi intorc capul si il vad pe.. Sasuke?! Sunt la el acasa? Pare asa inocent.
Se aude scartaitul usii. O voce blanda rosteste numele brunetului, insa se opreste cand ne vede. Eu tin ochii inchisi. Nu vreau sa vada cel sau cea care a intrat ca sunt treaza.
Usa se inchide incet la loc, iar eu imi redeschid ochii. Zambesc usor, dupa care ma fac comoda in bratele brunetului, adormind.

Aud un zgomot ca al unui aparat de fotografiat. Simt ceva ce mi se scruge pe fata. Imi duc mana la obraz si constat ca este apa ?! Ma ridic ca arsa in sezut, privind buimaca in jurul meu. Il vad pe Sasuke ce arunca priviri fulgeratoare fratilor sai.
Imi da o perna si imi face cu ochiul. Imi dau seama ce vrea sa faca. Sarim amandoi din pat, incepand sa alergam dupa fratii brunetului. Acestia ies pe usa despatindu-se. Madara o ia pe scari, iar Itachi alearga dea lungul holului. Sasuke coboara dupa Madara, iar eu urmez pasii lui Itachi.
Brunetul intra in una dintre camere, lasandu-ma in ceata. Casa aceasta parca e un labirint.
- Am prins unu. aud vocea lui Sasuke.
Ma intorc si il vad pe brunet, tinandu-l pe fratele sau de gulerul camasii. Incep sa chicotesc incet.
- Sakura! Aici erai ! aud vocea surorii mele.
Ma uit in spatele lui Sasuke si o vad pe Ashley, cu mana pe scold si batand din picior.
- Ce porti?! intreaba ea, uitandu-se atent la mine.
Cu toate astea, nici nu mai constinetizez cu ce sunt imbracata. Ma uit la "tinuta" mea si observ ca port un tricou albastru care imi ajunea pana deasupra genunchilor.
- Si de ce esti uda? ma intreaba ea din nou.
- Intreabati iubitu. zic eu.
Il intreb pe brunet unde imi sunt hainele, iar acesta imi zice ca le-a lasat in camera lui. Dau afirmativ din cap si merg in camera lui. Imi gasesc hainele pe un scaun. Ma imbrac rapid si cobor jos.
Brusc, imi simt telefonul vibrand in buzunar. Il iau in mana si observ ca cea care ma apeleaza este Hinata. Raspund iar aceasta imi zice sa ma grabesc la scoala. Imi bag telefonul inapoi in buzunar si imi iau la revedere de la ceilalti, iesind repede pe usa.
Incep sa alerg spre scoala. Ma intreb de ce m-a pus sa ma grabesc? Am facut cumva ore? Sasuke a zis ca azi profesorii sunt la consiliu.
Ajung in fata scolii si ma intalnesc cu Ino.
- Ino sti ce s-a intamplat? o intreb pe blondina.
- Nu. Acum am ajuns si eu. M-a sunat TenTen si mi-a spus sa merg in fata salii de sport.
Intram amandoua in curtea scolii, mergand spre sala. Ajunse acolo, le vedem si pe celelalte fete alaturi de Anko. Profesoara ne invita sa ne asezam alaturi de celelalte fete.
- Fetelor, anul acesta avem din nou meci cu Liceul de Est..
- Liceul de Est? tresar eu.
- Da. In fiecare an avem un meci de handbal si fotbal cu Liceul de Est. Sakura, la scoala ta stiu ca jucai foarte bine handbal, mai ales pe postul de pivot. Adevarat?
Dau afirmativ din cap. Profesoara ma intreaba daca vreau sa fac parte din echipa, iar eu, aprop fericita.
Cat timp profesoara vorbea cu celalte fete, eu la examinez pe fiecare. Mai sunt zece fete. Pe una dintre ele o cunosc. Se numeste Temari Sabaku. Este cu un an mai mare decat noi. Parul ei crem este mereu prins in patru codite, iar ochii negri exprima totdeauna fericire. Celelalte sunt Amy - o fata cu parul roscat si ochi rosicatici -, Shina - o fata cu parul scataniu si ochi mov -, Cleo - o fata cu ochi negri si parul la fel de negru -, Aysa - o fata cu parul blond si ochi albastri -, Maya - o fata cu parul blond si ochi verzi -, Sya - o fata cu parul maroniu si ochi caprui -, Aiumy - o fata cu parul cafeniu si ochi caprui -, Mya - o fata cu parul rozaliu si ochi caprui -, iar ultima este Asya. O fata cu parul rozaliu si ochi mov. Am inteles de la fete ca e sora mai mica a Myei.
- Deci fetelor, voi sunteti echipa cu care se va infrunta Liceul de Est! ne zice Anko.
Mergem fiecare in vestiar pentru a ne primi echipamentul. E format dintr-un sort alb, un tricou visiniu si o pereche de genunchere albe.


Sasuke:

Merg dealungul holului, alaturi de Naruto, Neji, Sai si Shikamaru - un baiat lenes, cu parul negru si ochii la fel de negri -. Cautam panoul scolii pentru a vedea cine face parte din echipa de handbal a fetelor.
Este deja ziua meciului. Fiecare purtam echipamentul scolii de culoare albastra.
Ajunsi in fata panoului incepem sa citit fisa.

Echipa care se va infrunta cu Liceul de Est, sambata 28 octombrie, ora 13:20 este formata din:

Titulari: [ numele fetelor vor fi asezate in functie de numar ]

4. Shina Ihio - Extrema dreapta
5. Amy Shitoki - Extrema stanga
6. Hinata Hyuuga - Inter stang
7. Ino Yamanaka - Inter drept
8. Sakura Haruno - Pivot
10. TenTen - Centru
12. Temari Sabaku - Portar

Rezerve:

1. Aiumy Kiomi - Portar
2. Aysa Teiko - Inter stang
3. Cleo Itio - Pivot
9. Sya Ahashi - Centru
11. Maya Kasio - Inter drept
13. Mya Omiki - Extrema stanga
14. Asya Teiko - Extrema dreapta


- Ca sa vezi! Colegele noastre sunt in echipa. zice Shikamaru.
- Naruto, ai acelasi numar ca iubitica ta Hinata. ii zice Sai.
Oftez dandu-mi ochii peste cap. E chiar asa de important ce numar avem noi si ce numar au fetele pe tricou? De ce numai eu am niste colegi asa de idioti?!
- Si tu Sas`ke ca al Sakurei. imi zice Naruto.
- Asa si? Nu ma deranjeaza. zic eu, pornind spre capatul holului.
- In sinea ta pun pariu ca dansezi. aud vocea lui Neji.
Ii ignor si merg in continuare. Cand vreau sa iau coltul, in fata noastra apare Asya. Ne zice sa ne grabim pentru ca meciul nostru e pe cale sa inceapa. In urma ei apare si Sakura, zicandu-i ca trebuie sa se schimbe. Echipamentul asta ii scoate in evidena picioarele Sakurei. Si cu genuncherele alea lasate pe glezne, arat atat de.. apetisant.
Ma trezesc din visare cand o vad imbratisandu-ma si urandu-mi succes. Procedeaza asa cu fiecare dintre noi.
Deja ne aflam in fata salii de sport.
- Papusa, mie nu-mi urezi succes? se aude o voce din spatele Sakurei.
Ne indreptam toti privirea spre sursa vocii. Sakura tresare si se uita speriata la mine. Are si de ce sa fie speriata. In fata noastra este cel care aproape a violat-o la petrecerea aia. In seara aceea se pare ca nu mi-am dat seama pe loc cine este. E Dony, un baiat de la Liceul de Est. Langa el se afla un baiat cu parul albastru si ochi verzi. Acesta este Akio, fratele sau mai mic, sau mai bine zis, copia lui Dony.
Satenul se apropie de rozalie, insa eu ma pun in fata ei. Dony incepe sa rada ca un nebun. Rozalia isi pune mainile pe umerii mei, uitandu-se la saten.
- Sakura! Aici erai. se aude si vocea Hinatei.
- Dony! Asta e a mea. zice fratele sau, uitandu-se la Hinata.
Naruto si Neji incep sa faca crize de nervi. Blondul le ia de aici pe fete, ducandu-le la terenul de fotbal. Probabil le-a asezat in tribuna.
Nu imi mai pasa de tampitul asta si merg la teren. Acolo o vad pe rozalie in tribuna. Cum ma vede vine spre mine. Imi ureaza inca o data bafta si imi multumeste ca am scapat-o de Dony.
Inainte ca ea sa plece, o prind de mana. Aceasta se intoarce spre mine, privindu-ma ciudat.
O iau de barbie si ii zic:
- Vreau o incurajare mai puternica.
Aceasta ridica din spranceana uitandu-se la mine.
- Ce fel de incurajare? ma intreaba aceasta.
- Un sarut.
Rozalia face ochii mari. Ma apropii de buzele ei, iar aceasta inchide ochii. Se inroseste usor in obraji incepand sa tremure de emotie. Imi unesc buzele cu ale ei, intr-un sarut apasat. Imi strecor limba printre buzele fetei, atingand-o pe a ei.
- Uchiha! In teren. aud vocea lui Guy.
Ma departez de ea si intru in teren. Rozalia sta si priveste tinta locul in care ma aflam eu pana acum.

Stau intins pe jos in timp ce atrenorul ma intreaba daca sunt bine. Ma tin de picior si strang puternic din ochi.
Al naibii! Dony daca te prind te omor.
Brusc, aud o voce melodioasa si blanda. Tresar si deschid ochii, uitandu-ma la tribuna.
- Haide Sasuke!
E Sakura. In picioare in timp ce toti se uita uimiti la ea. Zicea tot felul de chestii pentru a ma incuraja.
Toti colegii mei se uita uimiti la ea. Ma ridic incetisor, in timp ce Naruto ma ia de mana. Schiopatez putin, dupa care imi revin imediat. Rozalia zambeste satisfacuta si se aseaza inapoi.

Meciul nostru s-a terminat. Am castigat cu scorul de doi la zero.
Acum, e randul fetelor. Sunt chiar curios daca vor castiga. Defapt, trebuie sa castige. Liceul de Est ne-a batut doi ani la rand. Acum ca o avem pe Sakura.. cine stie? Putem castiga.
Intram toti in sala de sport. La iesirea din vestiarul fetelor, il vad pe Dony ce se dadea la Sakura. Ok, tipul asta ma enerveaza deja. Brusc, il vad cum o ia pe sus. Rozalia incepe sa tipe si sa se agite. Neji si Sai se reped la el, in timp ce eu am avut grija sa o iau pe rozalie de acolo. Aceasta imi multumi si intra in sala, pentru ca meciul lor incepe in mai putin de doua minute.
Merg spre Dony si il privesc cu dispret.
- Poate te mai pune naiba sa o atingi pe Sakura ca te fac una cu podeaua asta. ii zic luandu-l de tricou.
- Nu imi e frica de tine Uchiha. imi zice si incearca sa se elibereze.
Ii dau un pum in stomac, iar acesta cade jos incepand sa tuseasca. Ma pregatesc sa-i dau si un sut, insa Naruto ma tine, zicandu-mi ca ar fi mai bine sa mergem in sala.
Cu chiu cu vai baietii reusesc sa ma duca in sala. Acolo ce sa vezi?! Fetele noastre conduc cu diferenta de cinci goluri, scorul fiind 18-13.

Ultimul minut. Sakura se indrepta in dribling spre poarta, insa una dintre aversare o impinge. Rozalia calca stramb, prabusindu-se in fata portii. Incearca sa se ridice insa nu poate. Forteaza putin piciorul stang, insa tipa de durere si cade inapoi. Isi tine ambele maini la glezna varsand rauri de lacrimi. Cobor repede scarile de la tribuna si alerg pe teren. Colegii mei ma striga insa nu ii bag in seama. Fetele deja sunt stranse langa rozalie, iar Anko se uita la piciorul ei. O iau in brate fara sa-mi pese de ceea ce imi zic ceilalti. Alerg cu ea afara din sala, indreptandu-ma spre cabinet.
Sakura isi deschide ochii, uitandu-se la mine. Imi rosteste incet numele, insa tipa din nou din cauza durerii, ducandu-si mana la glezna.
Trec pe langa familia Sakurei. Acolo se afla si parintii mei alaturi de Madara si Itachi. Ma striga insa nu am de gand sa ma intorc.
Sakura strange in pumni tricoul meu si incepe sa planga si mai tare. Cine naiba a pus cabinetul medical la etajul trei?! Ma intreb nervos.

Cam atat :] .. Acum pozele :

Aiumy: http://media.photobucket.com/image/anime...0.jpg?o=82

Akio: http://media.photobucket.com/image/anime...oy.jpg?o=2

Amy: http://media.photobucket.com/image/anime...g.jpg?o=13

Asya: http://media.photobucket.com/image/anime....jpg?o=119

Aysa: http://media.photobucket.com/image/anime...4.jpg?o=18

Cleo: http://media.photobucket.com/image/anime...a.jpg?o=15

Dony: http://media.photobucket.com/image/anime...-1.jpg?o=6

Maya: http://media.photobucket.com/image/anime...e.jpg?o=22

Mya: http://media.photobucket.com/image/anime....jpg?o=140

Shina: http://media.photobucket.com/image/anime...-8.jpg?o=6

Sya: http://media.photobucket.com/image/anime...d.jpg?o=74

Temari: http://media.photobucket.com/image/temar...i.gif?o=17



Răspunsuri în acest subiect
Dragostea poate fi inselatoare! - de Debb.' - 18-08-2010, 09:21 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare![SasuSaku] - de Heartagrama - 25-08-2010, 02:41 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare![SasuSaku] - de Debb.' - 02-09-2010, 01:45 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Yun. - 19-11-2010, 06:03 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Assyria - 20-11-2010, 11:55 AM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Debb.' - 12-12-2010, 08:47 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Hachiko - 12-12-2010, 09:30 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Vero - 13-12-2010, 12:35 AM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Yun. - 14-12-2010, 08:56 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Debb.' - 26-12-2010, 01:21 AM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Vero - 26-12-2010, 01:37 AM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Yun. - 26-12-2010, 06:19 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Debb.' - 30-12-2010, 11:13 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Hachiko - 30-12-2010, 11:28 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Lorely - 31-12-2010, 03:03 AM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Mariah . - 01-01-2011, 03:11 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Debb.' - 04-01-2011, 08:22 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Vero - 04-01-2011, 08:40 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Hachiko - 04-01-2011, 10:07 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Debb.' - 09-01-2011, 07:52 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Mariah . - 09-01-2011, 08:18 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Vero - 10-01-2011, 01:20 AM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Debb.' - 18-01-2011, 12:09 AM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Vero - 18-01-2011, 01:02 AM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Rose ^^ - 25-01-2011, 10:04 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Debb.' - 28-01-2011, 12:58 AM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Vero - 28-01-2011, 02:14 AM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Rose ^^ - 28-01-2011, 06:51 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Debb.' - 28-01-2011, 11:53 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Debb.' - 04-02-2011, 08:29 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Vero - 06-02-2011, 01:32 AM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Rose ^^ - 06-02-2011, 06:27 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Debb.' - 21-02-2011, 07:52 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Hakusor. - 21-02-2011, 08:14 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Vero - 22-02-2011, 01:22 AM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Debb.' - 26-02-2011, 03:46 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Bonnie - 26-02-2011, 08:50 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de KarinaD - 26-02-2011, 09:45 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Vero - 26-02-2011, 11:47 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de *Black~~Heart* - 04-03-2011, 11:10 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Rose ^^ - 30-03-2011, 11:26 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Sayonara - 02-04-2011, 08:07 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Sho-Yo - 25-05-2011, 11:04 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [+18] Unde dragostea nu poate exista... THE LAST UCHIHA 16 10.471 14-01-2014, 06:53 PM
Ultimul răspuns: SabrynaMe
  Cine-i el? ..Poate n-ar trebui sa stiu.. pandora96 26 13.669 27-06-2011, 02:56 PM
Ultimul răspuns: Ada
  Ura poate duce la moarte Sayonara 12 7.392 03-04-2011, 09:13 AM
Ultimul răspuns: Flash
  Totul se poate spulbera in orice clipa Debb.' 18 11.044 05-03-2011, 12:07 AM
Ultimul răspuns: anyame1
  Tot ce poate fi bun ...e rau ! - [+18] Grubbie 9 5.364 11-01-2011, 09:16 PM
Ultimul răspuns: Nywa
  Zambetul tău poate ucide Kyung.Oppa 2 2.849 19-11-2010, 12:29 AM
Ultimul răspuns: Kyung.Oppa
  Dragoste nu poate fi cumparata cu bani Zuzy Is Angell 7 4.558 18-10-2010, 10:44 PM
Ultimul răspuns: Aerith
  Iubirea poate distruge si cea mai mica parte de tristete eLenuSh-cu-chip-de-inger- 4 4.302 08-06-2010, 07:35 PM
Ultimul răspuns: Savarina Ali
  ÃŽi vei da ingerului care nu poate zbura…aripi? Axxa.No.Way 39 27.301 20-02-2010, 09:05 PM
Ultimul răspuns: Irukandji
  Fara doar si poate a ta. miChiY 1 2.736 14-11-2009, 12:38 AM
Ultimul răspuns: Vampire


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)