27-02-2011, 09:46 PM
Hi! Vreau medalia pt o suta de posturi si medalia pt ca am postat trei quiz-uri(daca se poate)... am un fic neterminat pot primi si medalia pt fanfic?
Multumesc anticipat..
Multumesc anticipat..
Cereri de medalii
|
27-02-2011, 09:46 PM
Hi! Vreau medalia pt o suta de posturi si medalia pt ca am postat trei quiz-uri(daca se poate)... am un fic neterminat pot primi si medalia pt fanfic?
Multumesc anticipat..
28-02-2011, 12:45 PM
Gata, v-am dat tuturor medaliile!
Scuze pentru intarziere si sa ma anuntati daca am omis pe cineva
28-02-2011, 04:48 PM
as mai vrea si medalia pentru fan faction si pentru zodia pesti pentru ca in 2 martie e ziua mea
multumesc
28-02-2011, 06:53 PM
Hey scuza-ma, dar am uitat . Oare pot primi si eu medalia pentru FanFic? Am trei ficuri inca neterminate.
Multumesc anticipat Cincizeci de minute ne despart privirile. Mă doare să te văd mereu atât de distant faţă de mine. Cu ea eşti simplu tu, cu mine de ce nu ai fi? Mă laşi să sper că într-o zi vei putea să-mi vorbeşti aşa cum şi eu încerc să îţi arăt că ţin la tine, dar eşti atât de orb încât nu vezi dincolo de această ceaţă densă pe care ai creat-o de unul singur. Flacăra ce trăieşte-n mine devine din ce-n ce mai puternică cu fiecare privire, cu fiecare literă pe care mi-o rosteşti, dar îmi este frică. Frică ca într-o bună zi această scânteie să se stingă în mometul în care te voi vedea de mână cu ea. Îţi cer un singur lucru, te implor nu mă lăsa în urmă. Nu mă lăsa să fiu doar o umbră a trecutului...
01-03-2011, 07:02 PM
Concursul FOTM s-a incheiat si userii isi asteapta medaliile.
Reveuse a castigat premiul I, deci trebuie sa primeasca medalia si banner-ul. Snow'. si candy_cane au luat locul al II-lea respectiv al III-lea si trebuie sa primeasca medalie. FallenAngel spune trebuia sa primeasca medalia pentru locul al II-lea de cand a fost editia trecuta si ca nu o are, trebuie sa i se acorde din nou. Tenderest touch leaves the darkest of marks, And the kindest of kisses break the hardest of hearts ~Florence + The Machine
02-03-2011, 08:59 PM
Yop am revenit^^ si as vrea...daca se poate....medalia pt:
-10 Quiz`uri [intr`un sfarsit] -Pt postarea amv`urilor Si daca se poate numa daca se paote am un fic....adika ii putin mai vechisi neterminat dar daca se poate sa primesc si pe fic raman recunoscatoare^^ ._. OMFG ._. C0caaa!na IsS` [On] -_-"
02-03-2011, 09:10 PM
As vrea sa cer medalia pentru MOTM care ii revine lui Alysu.
Danke schon. probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate nu credeai ca e vital cand lumea mea se descompunea in ceasuri si goluri de mine au imbatranit in cadente si sentimentele mele sub greutatea atator vieti netraite... Clicky
02-03-2011, 10:49 PM
am postat un fic şi aş vrea medalia pentru fan fiction. şi nu, nu o să renunţ la el. Te rog, Flaw?
|
|
Subiecte de discuție similare... | |||||
Subiect: | Autor | Răspunsuri: | Vizite: | Ultimul răspuns | |
Cereri de Medalii | 64 | 40.280 |
21-03-2013, 09:06 PM Ultimul răspuns: |
||
Cereri de Medalii 3 | 41 | 32.496 |
01-09-2012, 01:34 AM Ultimul răspuns: |
||
Lista cu medalii | 22 | 18.432 |
05-11-2010, 11:49 PM Ultimul răspuns: |