Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Yumeria [terminat]

#71
Amon accepta propunerea, oricum alta idee mai buna nu are. Acum era mic si se tinea tare de un fir de par al Bloomelei. Ce mare era totul in jur! Ce gigantica era Bloomela! Iar plantele din jur, care erau oricum mari, acuma i se paru enorme, i se paru ca ating cerul. Langa el, de un alt fir de par se tinea Amaliela. In zbor firele de par ale Bloomelei se miscau in vant, cam zgaltaindu-i pe Amaliela si Amon. Dar in rest, calatoria a fost placuta si ajunsesea relativ repede la castel.

In sfarsit erau toti 3 din nou la aceeasi inaltime, in fata treptelor castelului. Castelul era destul de inalt, si avea multe trepte, care erau si mari, prea mari pentru el. Sus, in fata, unde trebuia sa fie poarta de intrare, acolo era ceva stralucitor. Acel ceva stralucitor ii atragea destul de tare, dar nu puteau urca treptele. Se vedea ca acest castel a fost construit de uriasi si pentru uriasi.

-Blomela, cred ca iarasi avem nevoie de tine. Ne mai poti lua in zbor pana la intrarea castelului?

#72
De data asta. Bloomela si Amaliela il lua pe Amon de cate o mana si i duse in zbor pana in fata usii castelului. Acolo se afla acel ceva stralucitor. Era un mic diamant cat puteau sa-l tina in palma. Desigur pentru uriasi era destul de micut si de nebagat in seama. Pentru urias acel dimant era cat un fir de nisip. Diamantul stralucea in toate nuantele de verde. de la verde inchis la verde deschis pana spre alb.

Bloomela: Acesta trebuie sa fie Cristalul Pamantului. Apoi Bloomea il lua.

Amaliela: Acum ca avem si Cristalul Pamantului ce ar fi sa exploram prin interior castelul?

Pe sub usa nu se putea intra. Amaliela si Bloomela zburara pana sus la gaura cheii. Era mai mica decat se asteptau. Apoi se intoarsera la Amon.

Bloomela: E mica gaura cheii de data asta si eu trebuie sa ma micsorez.

Apoi Bloomela se micsora acum ajungea pana la glezna lui Amon si a Amalielei. Apoi ii micsora pe ei si ii puse din nou in parul ei. Apoi isi lua zborul cu ei si intrara in viteza pe gaura cheii. Apoi revenira toti 3 la normal. Acum se aflau in interiorul castelului. Erau cat fluturii pentru uriasi. Acum in interiorul castelului ei cautau indiciul pentru urmatorul cristal. In timp ce ei nu erau atenti si se gandira cum puteau da peste urmatorul cristal se trezira deodata inchisi intr-un borcan.

Oare vor scapa?

#73
Niciodata nu mai vazura atata sticla, asa un borcan mare. Era sticla cat vedeai cu ochii. Si prin sticla borcanului se puteau vedea doua palme mari de urias, cate una la fiecare capat al borcanului, tinand de el, ca nu cumva sa scape cei 3 de acolo.
Toti 3 constientizau situatia si se intrebau oare unde ii va duce uriasul, oare ce va face cu ei.
Amon vroia sa calmeze un pic spiritele:
-de scapat tot exista o cale. Si stiu si cum. Dar pentru asta as dori ca una dintre voi sa ma tina si sa zboare apoi cu mine.

Fetele erau cam nedumerite despre planul lui Amon. El le spusese atunci:
-Uitati cum m-am gandit. Voi trage cu pistoloul laser in palma uriasului care acopera gura borcanului, aia de sus. De durere, el va scapa borcanul si atunci noi trebuie sa zburam de acolo.

In timpul asta, uriasul a inceput sa agite borcanul, iar in interior era ca si un cutremur, Fetele nu il simteau, ca puteau zbura, dar Amon simtea cum scutura uriasul borcanul, si se cam lovea e preretii borcanului. Apoi merse in fata Amalielei, din gesturi parca cerand sa il ia in zbor. Isi scoase pistolul si incepea sa traga in degetele uriasului dar nimic, jetul de laser era foarte subtire si in degetele gigantice ale uriasului, nu avea efect.

-Cred ca e cat o intepatura, poate nici atat. Bloomela, incearca sa vezi daca merge cu mingile de foc. Amaliela, poti sa ma duci in zbor pana sus, de tot, ca o sa incerc sa ii fac o incizie in degete cu sabia laser.

Bloomela arunca si ea mingi de foc in peretii borcanului, dar acestea nici nu crapau. Uriasul continua sa scuture borcanul si sa rada diabolic. Apoi ajunsera deasupra unui bazin cu ceva lichid. Uriasul intorsese borcanul si ii dadu drumul sa cada in lichid. Tot ce putea face Amon era sa isi active scutul energetic care sa ii apere pe toti 3

#74
Scutul ajunse la fundul bazinului. Apoi Bloomela i ridica pe Amon in zbor si implicit si scutul. Amaliela zbura in ritmul Bloomelei. Ajunsesera la suprafata. Amon dezactiva scutul. Bloomela zari pe perete un scris hieroglific. Acum uriasul statea la masa. Amon zari si el scrisul.

Amon: Zic sa vedem ce scrie:

Bloomela: Dar dupa ce va pleca uriasul.

Uriasul dupa ce manca, adormi cu capul e masa.

Bloomela: Aripile mele fac zgomot nu risc sa ma apropii.

Amaliela: Eu ma risc. Cred ca e insensibil la falfaitul aripilor mele. Amon, tu vii cu mine sau ramai cu Bloomela?

Amon: Raman cu Bloomela. Dar daca vei fi in pericol voi veni si te voi salva.

Amaliela se apropie si citi. Apoi vru sa plece fuga de acolo. Acum facu o gresala. In loc sa plece cat mai in liniste a incercat sa fuga repede. Aripile au produs un falfait ce il trezise pe urias si o prinse.
In acest timp o alta zana isi facu aparitia in castel. O zana cu ochii verzi si parul verde ca iarba. Imbracata intr-o rochie cu modele de jungla. Se aseza pe mana uriasului si il intepa cu un ac al unei plante cu venin. O planta rara ce crestea prin padurile din tara uriasilor.
Uriasul de durere deschise mana si Amaliela scapa. Apoi zana naturii ii duse afara din castel printr-o gaura de soarece.

Acum Amaliela stia ce scria dar nu stia sensul acelor cuvinte aratate de indiciu. Ghicitare suna astfel:

Acolo unde se aduna cele 7 izvoare, in cascada curgand langa grota dragonului. Acolo se afla cristalul cautat.

Amaliela: Cred ca tb sa fie o pestera undeva langa o cascada. Dar ce sa insemne 7 izvoare? Nicaieri in Yumeria nu se formeaza chiar la varsare o adunatura de 7 izvoare.

Dupa ce ii spuse Bloomelei cele descifrate.

Bloomela: Ai reptate dar exista un singur rau care aduna 7 afluenti pe tot parcursul sau si se varsa in cascada.

Zana naturii: Permiteti-mi sa ma prezint. Ma numesc Flora. Va pot eu conduce pana acolo. Apoi mesesera impreuna cu Flora care ii condusese pana la iesirea din tara uriasilor. Acum mai aveau destul de mers. Mergeau de-a lungul fluviului ce aduna cei 7 afluenti.

Se innopta.

Bloomela: Eu propun sa ne odihnim aici in padure. Zis si facut. Dar in cursul noptii avusesera o vizita de la un musafir nepoftit. Un vrajitor care le fura cristalele. Amon cazu sub vraja vrajitorului si dormi bustean. La fel si Bloomela si Flora. Doar Amaliela nu cazuse sub vraja. Si il putura zari pe hot. Le furase ambele cristale adunate pana acum. Amaliela fu neputincioasa in lupta cu vrajitorul. Apoi cand Amon si cele 2 zane se trezira le spuse ce s-a intamplat. Si cine era faptasul. Un vrajitor batran de mii de ani dar care semana cu un om de 45-50 de ani.

#75
Disparitia cristalelor nu era un motiv de fericire... si asta se vedea si pe fetele personajelor:Amaliela, Bloomela,. Flora, Amon. Tot ceea ce stransesera ei pana acuma, dupa ateatea aventuri, disparusera intr-o clipa.

Amon o intreba pe Amaliela:
-Daca tu l-ai vazut pe acel vrajitor, ai putea sa imi trransmiti telpatic imagini cu el? Orice mi-ai trimite, eu voi inrtegistra.

Apoi ruga pe celelalte zane sa faca liniste o perioada. In acel timp Amon primi ganduri cu imagine vrajitorului de la Amaliela prin telepatie. Si acele imagini le prelua din mintea lui pe computerul din casca. Computerul prelucra datele intr-o fractiune de secunda si pe unul din diplayurile din casca aparu imaginea vrajitorului 3D. Imaginea lui se putea roti, mari, micsora, etc.

-Nu mai ai tu scapare, zise Amon, dar mai incet, ca pentru sine. TE vom gasi acuma oriunde te-ai ascunde.
Apoi prin niste aparate din casca facu o proiectie holografica cu vrajitorul. Le zise fetelor:
-Asa arata portretul vrajitorului, chair daca e mai mult un portret robot. Stie careva dintre voi ceva despre el? L-a mai vazut careva dintre voi?
Bloomela? l-ai mai vazut vreodata? Flora, tu sti ceva despre el?

#76
Bloomela: Nu stiu nimic despre acest vrajitor.
Flora: Stiu ceva despre vrajitori dar foarte putin iar despre acesta nu stiu nimic.
Stiu ca toti vrajitorii provin dintr-un loc foarte foarte indepartat. Valea numita Hocus Pocus. Se afla la 3 ani distanta de aici daca zbori cu un Pegas. Apoi merse la cascada. Acolo ii intampina zana apei.

-Buna. Ma numesc Aris. Sunt zana apei. Ce va aduce pe aici?

-Amaliela: Cautam cele 4 cristale. Am gasit 2 pana acum dar ni le-a furat un vrajitor malefic.

Amon: Stii ceva despre acest vrajitor? Si ii arata poza.

Aris: Despre vrajitor nu stiu nimic. Dar va pot ajuta sa va indrum spre cristalul aerului Spre norocul vostru detin o informatie. Cristalul aerului ar trebui sa fie intr-un loc unde singurul aer e oxigenul pur eliminat de cristal. Deci ar trebui sa se afle undeva in subteran. Iar in Yumeria singurele galerii subterane cu oxigen pur sunt in Valea Hocus Pocus. Numai ca nu putem sti care dintre miile de galerii subterane detine cristalul.

Bloomela: Vrajitorul poate sa se fi teleportat oriunde. Nu numai acasa la el. Iar Valea Hocus Pocus ar fi primu loc in care l-ar cauta cineva. Deci e exclus sa fie acolo.

Flora: Dar nici nu am spus ca s-ar fi ascuns acolo. Ci de acolo v-om incepe cercetarile. Daca vrem sa avem cat mai multe informatii despre el de acolo e locul potrivit sa incepem sa cautam indicii.

Aris: Ma alatur si eu voua.

#77
Inca confuza si plina de furie,dar cu sabia la ea,Shaliel decide sa-si continuie calatoria.Avea de mers in Val'hun'der,unde a stabilit ca se va reuni cu Belhunder.
Vai.....nu credea niciodata ca-i va fi asa dor de el,dar se pare ca singuratatea incepe sa o afecteze si pe ea,dar nu putea sa-si arate aceasta slabiciune sub nici un chip.
Avea de traversat tinutul trolilor,Zergalia,lucru care nu-i convenea deloc.
"Perfect......pur si simplu perfect.....chiar acum trebuia sa fie inundatii in Soria,regatul estic al dragonitilor,unde trebuia sa ma intalnesc cu Belhunder initial.Acum trebuie sa recurg la varianta a doua.....si nu este una prea placuta.Sper doar ca nu o sa se lege nimeni de mine si voi putea trece pe acolo fara probleme,desi nu prea cred.Asa ca trebuie sa fiu pregatita pentru orice.Sper doar ca de data asta nu se va mai lasa cu varsare de sange........de troli,bineinteles."
Cei doi astrii ai Yumeriei tocmai apuneau cand Shaliel ajunse la marginea Padurii Marliez,numita si Padurea Spiritelor Razbunatoare.Se spunea ca este o padure blestemata,din care se spune ca nu a mai iesit nimeni niciodata.Dar acest lucru nu o afecta pe Shaliel.Niciodata nu s-a lasat impresionata de astfel de povestiri ale superstitiosilor.
Cei drept padurea parea destul de infricosatoare......dar ce putea fi atat de groaznic inauntru?
"Nimic ce nu as putea invinge....",isi spuse Shaliel,inaintand in intunericul padurii......
[Imagine: gameswlpp_79.gif]

#78
Vrajitorul Shoaool dupa ce fura cele 2 cristale se teleporta in Padurea Spiritelor Razbunatoare, padurea Marliez, unde intr-un loc anume si greu de patruns isi avea "resedinta".
Din locul sau anume situate in padurea Marliez, Shoaool porni prin padure sa caute prada. Tot mergand, vazu o fata care dupa infatisare parea o mistica, avea parul argintiu. I se paru cunoscuta, si isi dadu sama ca ea ar putea sa il ajute in planul sau. Ca sa ii capteze atentia asupra lui, facu urmatorul truc:

Transforma niste spirite sa aiba infatisarea unui baiat frumos si atragator, care se infatisa in fata lui Shaliel. Acel baiat se prezenta frumos, si ii zise:
-Buna, Shaliel, eu ma numesc Maanthorn si vreau numai sa te anunt ca aceasta padure e poate prea periculoasa pentru tine, e plina de spirite razbunatoare, si in afara de asta, acuma e si un razboi al spiriteor in padure. Daca chiar vrei sa o traversezi, mai bine ia aceasta harta.

Ii inmana un pergament vechi, apoi pleca deoparte pana se facu nevazut. In pergament era o harta cu un drum pana la un obiectiv, care parea sa fie o comoara, dar si alte drumuri spre obietive importante. Si mai erau diverse indicatii, Cum ar fi indicatii despre un anumit inger care e cam incomod

#79
Shaliel ramase ca traznita cu respectivul pergament in mana dupa ce acel "Maathorn" plecase.Deschide "cadoul" si il studiaza cu un zambet mic pe fata.
"Nu pot sa cred.....Ma crede chiar asa de proasta incat sa cad intr-o astfel de capcana.Ia te uita,un inger "problematic" asezat strategic in drumul meu.,gandi mistica cu voce tare,dupa care izbucni in ras si arunca pe jos pergamentul.Orice ar fi in padurea asta,eu ma las condusa de insticntul meu ancestral.
Acestea fiind spuse,Shaliel se adanci si mai mult in padure...
[Imagine: gameswlpp_79.gif]

#80
Odata cu iesirea pe portile stacojite de vreme a Eteriei, in departarea magica se putea zari Yume, parasind singura cetatea. Avea doar razbunarea in suflet si era decisa sa faca dreptate pentru binele Yumeriei.

"~Presupun ca aceea este Yume. Dar de ce este asa trista?. Oare a aflat deja?Zvonurile circula repede in zilele astea. Trebuie sa o ajut chiar daca o voi face cu ultima mea suflare, ea trebuie sa isi indeplineasca misiunea. Consiliu al batranillor sper ca nu v-ati inselat in privinta ei si ca va reusi. " spuse Anastasia oftand usor si slab, doar pentru ea. Merse pana aproape de tanara cu parul negru apropiindu-se incet si linistita de tanara cu parul negruea. Nu era o persoana care sa mearga pe ocolisuri asa ca ii spusese in fata cine era si de cine a fost trimisa. Yume se speriase putin insa dorea sa stie daca Fayllin fusese cu adevarat distrusa astfel ca Anastasia a trebuit sa ii zica adevarul. Acuma adevarata ei misiune incepea si spera sa fie demna de ea.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Yumeria- character's descriptions Shiva 11 11.342 21-11-2007, 09:20 PM
Ultimul răspuns: JavaLeen


Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)