Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Vampire school

Antoinette Viviene Larson: Am fost trimisă aici de cel care m-a creat. Mi-a zis că ar fi timpul să mai învăț câte ceva și să conștientizez că lumea nu e o joacă. Joacă sau nu, nu îmi pasă. Sper că voi avea propriul meu dormitor și nu voi fi nevoită să văd încă vreo persoană foindu-se prin el.

Angelica: Din nefericire, directorul ne-a amenintat ca, daca nu pastram totul secret, ne exmatriculeaza. Eu si Elita a trebuit sa facem cum ne-a zis, pentru ca acest lucru chiar nu era de joaca. Ne-a spus si ca noi va trebui sa facem turul scolii unei fete noi, numite Antoinette Viviene Larson. Nu am putut comenta, am fi fost exmatriculate daca nu ascultam.
Va rog, nu-i lasati sa moara!



[Imagine: cuZv.gif]
[Imagine: 3MiK.gif]
[Imagine: BvWd.gif]
[Imagine: QrLB.gif]
[Imagine: v1oJ.gif]

Elita Cheryl de la Champagne:
Mergeam pe culoarul sombru, catre camera unde o fata noua Antoinette ne astepta. Trebuia sa-i facem turul scolii. Yay, al doilea pe ziua de azi. In orice caz cand am ajuns in camera de acolo am dat de o fata cu parul maron foarte lung si lucios. Era cam de vreo 200 de ani si avea o privire destul de rece. M-am grabit sa-i spun buna ziua dar Angelica mi-a luat-o inainte...
[Imagine: images?q=tbn:ANd9GcSj7w6aX6FleDRwZa9BDCD...RuWhUr5CXA]

Elvira Maria Sterling: Ma plimb pe coridorul sombru in cautarea camerei in ca re voi stai de acum in colo deoarece sunt nou venita aici. Merg ce merg si vad ca am gasit camera in care mi-a spus direvtoarea ca voi sta. Deschid usa si intru ion camera. ma uit sa vad daca nu era vrun pat ocupat. am vazut caun pat nu era ocupat si acela era de cel de la geam. Ma duc sa-mi despachetez bagajele. Le despachetez in cetava minute . Dupa ce tremin de facut tot ce trebuia, ies din camera si am duca sa vad cum arata scoala. Deoarece directoarea nu a pus pe nimenea sa mi prezinte scola, asa ca vad eu cum fac . inchid usa dupa ce ies si incep sa ma uit pe peste tot,dar dau din greseala peste o fata,care ave parul blond si cred ca avea 76 de ani de vampir si arata ca la 15 ani.

OCC: Nana sau Michiyo
Viata nu e mereu ceea ce ne dorim.
[Imagine: 686175405_303846.gif?4]

Angelica: Noi faceam turu scolii unei noi colege pe nume Antoinette cand am dat peste alta colega noua, dar directoarea uitase sa puna pe cineva sa ii faca turul scolii. Numele ei era Elvira. M-a mimprietenit repede si ne-am oferit sa ii facem si ei turul odata cu Antoinette. Din moment ce acum ne pregateam sa incepem turul, nu a fost nici o problema. Din pacate, Antoinette nu era foarte sociabila si era mai rece. Elvira a acceptat sa ii facem si ei turul scolii in acelasi timp iar eu si Elita am inceput turul. Ce-i drept, si pentru mine era ceva mai putin familiar, asa ca am lasat-o pe Elita sa spuna mai multe de cat mine, ea cunoscand foarte bine aceasta scoala. In timpul turului, ajungem intr-un loc sinistru de care nu stiam. Am presupus ca ne-am ratacit si ne-am ingrijorat.
- Nu ne-am ratacit cumva?


OOC: Elvira, Nana sau aharonenstein
Va rog, nu-i lasati sa moara!



[Imagine: cuZv.gif]
[Imagine: 3MiK.gif]
[Imagine: BvWd.gif]
[Imagine: QrLB.gif]
[Imagine: v1oJ.gif]

Hyroko Mayu:
Mergeam lent pe holuri cautandu-mi un apartament in aceasta scoala.
Eram indiferenta si priveam tavanul in timp ce inaintam, nu-mi pasa daca ma bufneam in cineva.
Ma opresc cateva momente langa un calorifer si o fereastra si observa lumea care mergea in
curtea scolii. Zambesc firav dupa care imi continui drumul ajungand la camera la care mi-a spus directoarea sa merg. Bocanesc incet la usa dupa care intru.

Elvira Maria: Angelica ,intreaba dac a nu cumva ne-am ratcit. Dar si eu cred ca ca ne-am ratacit,dar sa vedem dac avem dreptate.
-Elita, en-am ratacit?o intreb eu.


OOC: Nanna sau Michiyo.
Viata nu e mereu ceea ce ne dorim.
[Imagine: 686175405_303846.gif?4]

Antoinette Viviene Larson: Am o colegă de cameră...groaznic. Elvira nu știu cum. Pur și simplu groaznic, dar a eu grijă să scap eu de ea, chiar dacă asta înseamnă să trag o linie cu creionul pe dușumea și pe pereți. Mi-e silă și de mine. Exact cum mă așteptam, locul ăsta nu se ridică la standardele mele. Nici măcar o cină copiasă, numai sânge prost. Mi-e scârbă. Ce dracu caut eu aici? Sper să înceapă orele cât mai repede.

Fiore Annabella Dellucci: Ma aflu acum in cea mai buna scoala pentru vampiri si sunt in cautarea unui dormitor in care imi voi petrece de acum incolo marea parte a zilelor. Privesc in jurul meu, la tinerii care se amuza de orice lucru le iese in cale. Imi arunca priviri cercetatoare, dar eu nu ii i-au in seama. Grabesc pasul si cotesc spre locul in care se afla dormitoarele. Se pare ca in sfarsit am ajuns la camera care mi-a fost data.
[Imagine: grellslutcliffbyhowling.gif]


♥ Live Every Second Like It Was Your Last One ♥


[Imagine: mukurosignbynaladrield3.png]

[Imagine: sigg3.jpg]


Shicamoto Karyna

intru in noua mea scoala gandindu-ma oare aici cum o sa ma mai descurc.
- Alta scoala noua alti colegi dar acestia nu sunt oameni deci poate ca ar fi bine deocamdata sa stau la locul meu... imi spun eu cu o voce joasa inaintand pe coridoarele intunecate privind confuza si ratacita in jur.La un momemntdat ma opresc in loc si privesc in jur dupa care zic lasandu-mi capul intr-o parte:
- M-am ratacit22.Grozav in ritmul asta o sa imi gaseasca oasele pe aici ca nu am nici cea mai vaga idee pe unde sa o iau...spun cu voce tare fiind nervoasa pe mine ca ma ratacisem in asemenea hal
[center]We all have an angel that takes care of us
[Imagine: x4enaw.jpg][/center]




Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Vampire school- story and character Riluri 35 28.762 12-08-2011, 05:04 PM
Ultimul răspuns: Twisty Emerald


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)