Moaa~, vreau si eu un set ^^"
Poza: Asta
Asaa~ nu am pretentii la marimi, efecte, text etc., nu ma pricep eu la asa ceva, d-aia va las pe voi ^^ ok, uhm, un singur lucru, as vrea ca autorul sa fie Mimisor, Alysu or Gez ^^"
Tnx a loooooo~ot
V-am dat rendere,so backgroundul va trebui sa-l faceti voi.
La efecte nu prea stiu ce sa zic,gomene -_-"
Kiss me, k-k-kiss me
Infect me with your love,
And fill me with your poison.
Take me, t-t-take me
Wanna be your victim,
Ready for abduction.
Boy, you're an alien,
Your touch is foreign
It's supernatural, extraterrestrial.
A painter paints pictures on canvas.
But musicians paint their pictures on silence. ~L. Stokowski
Gez,ai putea taia poza,astfel incat sa se vada doar pana la pieptul lui sebby,de ex,daca se vede naspa cu poza intreaga.Sorry to bother -_-"
(ma refer la sig,cred ca ti-ai dat seama)
Edit:Nu-i nimic Gez,am incredere ca faci setul,nu o sa mor pana maine nu?
Kiss me, k-k-kiss me
Infect me with your love,
And fill me with your poison.
Take me, t-t-take me
Wanna be your victim,
Ready for abduction.
Boy, you're an alien,
Your touch is foreign
It's supernatural, extraterrestrial.
A painter paints pictures on canvas.
But musicians paint their pictures on silence. ~L. Stokowski
katutza imi cer mii de scuze ... a intervenit ceva urgent si n-am avut timp dar maine ii gata ^ ^ si acum .... tre sa incerc sa nu dezamagesc 2 fani inraiti ) a lu seby asta >.<
[edit] katutza comanda e gata multumesc de intelegere ^ ^ am incercat pe cat de mult sa nu te dezamagesc
semnatura - - n-ai zis nimic de culori si am zis ca da mai bine b/w pentru ca stock-ul are calitate proasta si chiar nu dadea bine
poza semnatura - hereeee ^^ OMO *o* dimensiuni as vrea 400x200 , efecte etc etc va las pe voi si textu de asemenea [ n`am idei =.=' ]
poza avatar - here XDD kehe ^^ aici as vrea sa apara doar Jun Hyung <3 fara text si efectele voi stiti mai bine
Autor : oricine are timp si chef
Sankiu anticipat
Wah, Alysu, îmi pare rău dar nu îţi pot face set-ul, troaca asta e Photoshop nu mai merge şi nu ştiu de ce. Poate să ii facă altcineva comanda ?
Eh, lasa Mimi >.< nici eu nu pot sa iti fac setul Kido... ma dor mainile extrem de mult T_______T abia pot scrie, si n-am timp, ieri n-am putut sa intru si azi nu voi sta mult.
Deci care dintre voi doi -Mimi sau Gez- vrea sa faca lucrarea lui Kido? Va descurcati.
La mine daca Lyn nu poate sa imi faca set-ul atunci nu il mai vreau. ^^ Tnx anyway si sorry enorm de mult. >.<
Ryu, nici setul ala nu ti-l pot face T____T miahneeee...