|
Regulamentul acestei sectiuni.
Flaw Offline
07-01-2011 10:50 PM
Post: #1
~Facatorul de nimic~
Fondator

Posts: 1,605
Reputation: 155

(all)

Scopul sectiunii "Anime mall" este acela de a prezenta utilizatorilor posibile surse pentru a putea cumpara un anime sau obiecte legate de acest univers (postere, brelocuri, figurine, si chiar si manga-uri)

Ce fel de topicuri puteti face aici?

- topicuri in care sa prezentati diverse magazine sau site-uri de unde v-ati cumparat ceva
- topicuri in care sa va vindeti diversele marfuri anime/manga
- topicuri in care sa cereti ajutorul celorlalti utilizatori pentru a putea gasi un loc de unde sa cumparati un anime (sau chestii similare).

Atentie!

* daca vreti sa prezentati un magazin

- faceti-o doar daca ati cumparat ceva de acolo sau daca stiti pe cineva care a facut-o. Nu intereseaza pe nimeni (cred) ce magazin nou a mai aparut in Japonia sau cine stie unde, dar vrem sa aflam de unde noi, romanii, putem cumpara asa ceva. Si ne intereseaza in mod special experienta voastra personala, daca marfurile au fost ok, daca au fost trimise repede, cum ati platit, etc.
- puteti prezenta si site-uri internationale atata timp cat livreaza in Romania si, repet, ati cumparat ceva de acolo sau cunoasteti pe cineva care a facut-o.
- puteti prezenta si mangazine din afara Romaniei insa doar daca sunt din tarile vecine si ar putea fi destul de usor pentru unii romani sa ajunga acolo

*daca vreti sa vindeti ceva

- faceti-o doar daca produsele va apartin, nu faceti pe intermediarul.
- fiti cinstiti, dati toate detaliile si fiti corect. Daca aveti de gand sa va folositi de acest forum pentru a pacali pe cineva, ip-urile stocate, adresa de mail si orice alte date am avea despre dumneavoastra vor ajunge acolo unde este necesar pentru a se putea lua masurile de rigoare.

Aveti grija, Animezup nu poate garanta pentru onestitatea tuturor celor care ar putea vinde ceva pe acest site. Daca un user mai vechi pe forum vinde ceva sunt sanse mari sa fie o oferta reala, dar nu avem cum sa garantam acest lucru.
Asta nu inseamna sa fiti paranoici, ci doar sa aveti grija ce cumparati si de la cine.


[Image: 2dkfvj9.png]
[Image: 28miogw.gif] cel mai harnic admin ever
[Image: w9i2ip.gif]rollin' and bloggin'
WwW Find

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)


Thread Visitors
[Total: 4]
fleeting ray, Kyandi., yoana__iloveanime, ssakura3,


Powered By MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.
Animezup X © 2007-2018
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.