Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Pura nebunie...

#51
Buna!!! Super tare capitol... no coment. Nu critic naratiunea si asa ci dn perspectiva cititorului..impresia mea despre acest capitol..A fost W0W! Super de abia astept sa vad ce se intampla intre cei doi... Adica mie imi place de Neji ca personaj in anime dar in acest capitol este un nenorocit... pana acum il credeam un baiat care era mintit de Sakura... nu avea nici un sentiment pentru el... Ah, Neji! :)) Sa vezi ce iti fac!! Imi place la nebunie acest fic , chiar este plin de nebunie :).Succes! La revedere!
Samy fu` a`ci!

~Marele meu fratior mai mic: Stefuu~ :smart:
`Mica mea surioara mai mare: Wanna` :bv:
*Sora mea geamana: Me_Amy* :love:

#52
Un nou capitol!:>. Lets see: Descrierea e prezenta, dialogul e putintel dar nu ma deranjeaza, nu este sec, iar actiunea..e destul de ok, nu e grabita. Greseli de tastare nu am vazut, si nici nu cred ca sunt. Of doamne, de ce cadou o sa aiba parte Sakura:-w. Abea astept capitolul urmator!:> Spor la scris!
[Imagine: 5fcff5ef.gif]

#53
Edit . iar si iar ._. :
________________

Totul este frumos . Stii sa iti pui in practica ideile , si asta este foarte bine . Ficul devine din ce in ce mai interesant , stiti sa faceti cititorul sa nu se plictiseasca cand va citeste ficul . Uneori sa recititi capitolele , poate mai apar greseli de tastare sau de exprimare , spun pentru viitor . Aveti si descriere si naratiune , dar puteati inca o data sa le imbogatiti . Bafta si multa imaginatie .
[Imagine: Jun0xCa.png]

#54
Uhh ce brutal :-s A fost un capitol superb:)) cat despre partea cu "Ah Sasuke!" sau cum era... presimt ca o sa iasa urat.

Sa trecem la ceva mai important:
-descrierea... esti incredibila imi place foarte mult cum descri actiunea, cum o conturezi :X
-naratiunea si ea este foarte buna
-dialogul... fara cuvinte
-greseli de tastare, exprimare & Co. nu am vazut, nu m-au interesat
-si figurile de stil... prezente si ele desi ar fi dragut sa mai adaugi doua trei metafore p`acolo ca nu strica ;) oricum cele care sunt apar frumos in text

So cam atat... a da nu stiu daca am spus vrodata dar suspansul... e un adevarat chin:))

So grabestete cu next, mult succes si inspiratie in continuaree!

Chu`! & Pupiceiii!!! :*:*:*

Imprevizibilul sporeste entuziazmul fiecarei povesti de dragoste.
Iar eu pretuiesc fiecare moment neasteptat. (o^.^o)

I love :
Mizuki-chi...o(^-^)o [ my mammy ] ; Layla. [ my sury ] ; Kayla. [ my sis ] ; E. H. [ my daddy ] ; PnÈ™ . [ my little rainbow ] ; Eve. [ Prajiturica mea ] ; Briskly. and Ronnie.

[Imagine: desktop.png]

Is something about change !!!



#55
Vin si eu in cele din urma!
Cine s`ar fi gandit ca Neji va da in biata Sakura sau ca ea va pronunta numele lui Sasuke ?:>Ma intreb daca va veni la petrecere.
In rest ai avut descriere, dialogul nu a fost sec, naratiunea a fost buna si actiunea deloc grabita, iar greseli de tastare si de ortografie nu am vazut.
Spor la scris si astept nextu`!

#56
Deci... scuze ca nu vam lasat mai dinaine comentariul s-au daca da, ca nu mai imi amintesc?? Oricum daca nu, va las acuma ..
Vai ce cadou bun a primit Sakura prin baie =)) Sper sa o salveze cineva ... mai sti Fat-Frumos pe cal alb numai ca aici nu este calul si este o limuzina (vise Andrea vize, stai sa ma trezesc =)) )
Asa sa revenim la capitol. Ca de obicei am ramas fara cuvinte. Ce pot sa zic in afaca ca voi doua faceti o treaba buna, mai degrava un fic bun=)) Greseli nu am vazut in schimb descriere da, si a fost super, iar dialogul nu a fost sec.
Asteptam urmatorul capitol si cat mai repede. Ja ne!
[Imagine: nunu.jpg]
My movies:Operele Mele
My little children:.::Min::. , Frozen Soul, ~MusicxD~.
Nasica:deeaH2elen
Nepotica mea: Venus-Roseta
My sweet neighbor:Kayla.

#57
Doamne, doamne, doamne !!!
E cel mai genial fic din lume ! :X Totul este superb ! Minunat, magnific, mirific si cum mai vreti voi ! Faceti o treaba minunata ! Pot zice ca este un fic foarte reusit. Naratiune.. ca la carte. E din plin ! Descrierea si dialogul ? Ce as putea zice ? Totul e atat de frumos. Capitolul acesta a fost.. pffoai. Nici nu am cuvinte !
Vai de mine ! Ce cadou primeste si Sakura. Merita ! [-( Doar ea e in limba dupa Sasuke >:]
Deci.. bafta si multa inspiratie amandurora !
:bye:

#58
te implor mai repede.fic. e tare mia placut enorm,simi place................nu mai am cuvinte

#59
Heii.. am adus next- ul, iar pentru asta ii sunt mai mult decat indatorata Marinei. . Daca nu ar fi fost ea, probabil ca ati fi avut next- ul saptamana viitoare ( pierdusem folderu' cu cap. :)) )





Capitolul 11


Cat de enervante puteau fi razele demonice ale soarelui, care- mi deranjau somnul. Nemai suportand invazia de lumina, ma ridic in sezut, trecandu- mi mana prin parul negru. Ma ridic din pat si ma indrept spre baie. Intru in dus, lasand stropii repezi si reci sa- mi revigoreze pielea. Trebuia sa ma trezesc cumva, iar un dus rece era cea mai buna solutie. Ies din dus, punandu- mi in jurul taliei un prosop alb si ma indrept spre camera mea. Imi iau din dulap o pereche de blugi si un tricou alb. Ma uit la ceas si vad ca micul obiect, parca al dracului, indica ora doua dupa- amiaza. Cat dormisem doamne? Ce intrebare. Cred ca din cauza ca mintea mea fusese ocupata sa reproduca imagini si sa- si inchipuie scene interzise minorilor, despre si impreuna cu rozalia mea, am vrut sa- mi prelungesc odihna.
Dar cat de obsedat puteam fi de pustoaiaca aia, pana la urma imi era eleva si inca un plus era ca eu eram logodit. Apropo de logodnica mea. Niciodata nu- I voi uita fata si iesirea nervoasa in acea zi cand rozalia mi- a facut o mica vizita. S- a imbracat imediat si mi- a zis ca rupe orice relatie cu mine. Nu a fost deloc convingatoare. Adica de cate ori mi- a spus asta atunci cand ma gasea in ipostaze mult mai picante decat o simpla vizita. Drept confirmarea gandurilor mele, aud telefonul sunand. Si normal ca cea care ma suna era Eva.
- Alo!!! Ce faci iubitel? Mi se facea greata auzindu- I tonul patetic.
- Bine iu- bi- ti- co, ii zic in sila abia pronuntand cuvantul “ iubitico”.
- Ce zici vrei sa mergem impreuna la mall?
- Sunt cam ocupat, o mint eu fara nerusinare.
- Te roog ! imi spune milogindu- se.
Cand eram din nou pe punctual de a o respinge, vad pe noptiera de langa pat, invitatia de la rozalie. Cum am putut uita.
- Foarte bine, ne vedem acolo, reusesc sa- I spun si ii inchid imediat, nevrand sa- I mai aud dulcegariile.
Am spus- o si- o mai zic: Cum am putut uita? Sa nu ma prezint la ziua elevei mele preferate? Ar fi fost o pierdere prea mare pentru mine.
Ma incalt cu o pereche de adidasi si ies pe usa. Deja cascam gandindu- ma la mica mea iesire cu femeia aia, care imi mai era si logodnica. Nici macar eu nu stiam ce sa fac… daca ma gandeam mai bin ar fi fost un adevarat iad pentru mine daca mi- as irosi viata cu femeia aia. Nu si daca as avea- o pe Sakura amanta… sau mai bine… La ce ma tot gandesc, deja am oboist.
Abia acum imi dadeam seama cat de frig era afara, iar eu eram intr- un tricou si alb pe deasupra. Nu mai puteam de frig.
Si tot gandindu- am la nimicuri ajung in fata uriasei cladiri. Vreau sa ma asez pe o bancuta, insa o voce subtire ma face sa tresar si sa ma ridic imediat. Simt cum doua brate feminine imi inconjoara gatul.
- Off, cat de dor mi- a fost de tine!
- Mda… si mie de tine, ii zic eliberandu- ma din stransoare, Luand- o de talie si indreptandu- ne spre intrarea in mall. Cred ca la gestul meu aceasta mai avea putin si lesina.
Ne plimbam aproape prin tot mall- ul, iar scumpa mea Eva intra in fiecare magazin luandu- l aproape pe tot, si nu, nu glumesc.
In timp ce eu o asteptam cu sutele de sacose in mana, sa iasa odata din cabina aceea, observ paralel cu magazinul in care eram, un magazine cu bijuterii. Las de izbeliste toate sacosele si ma indrept intr- acolo.
Trebuia sa- I cumpar ceva, nu? Adica nu ma puteam duce cu mana goala, mai ales la o fata ca ea. Ma uit prin vitrine incercand sa aleg ceva. Privirea mea se opreste pe un lant micut si finut din argint cu o lacrima albastra stralucitoare. Nu stiu ce imi inspira sau de ce imi placea atat de mult. Cert era ca ceva ma indemna sa- l cumpar imediat. Probabil instinctual.
O intreb pe vanzatoare pretul si da: atat de frumos, atat de scump. Cu toate acestea m- am gandit ca merita sa- l iau, pana la urma Sakura nu era orice fata. Imi musc buza de jos, gandindu- ma deja la fantezii.
- Da, il cumpar! Ii zic hotarat femeii.
Aceasta mi- l impacheteaza vrumos intr- o cutiuta alba cu o panglica albastra.
Eram fericit. Nici eu nu stiam prea bine motivul. Fericirea mea este insa intrerupta de acel glas ascutit de fetita.
- Hei, Sasukeee, vrei sa- mi cumperi ceva?
Vrand sa ies mai repede din incurcatura, ii zic rapid:
- Este o surpriza!
- Ohh, ce dragut din partea ta, de- abia astept sa- l vad.
Ma ia de mana si ne indreptam spre iesire. Deja se intunecase, iar eu vroiam sa am pregatesc mai repede pentru ziua Sakurei. Nu stiam insa cum sa scap de pacostea asta.
- Hei iubitel, ce- ar fi sa trecem pe la tine? Imi spune rosie in obraji.
Doamne, te rog o idée macar. Fara sa ma mai gandesc ii zic:
- Nu pot, pentru ca i- am promis ca merg la spital sa vad ce face.
Incep sa alerg si sa rad in acelasi timp. Nici macar nu precizasem la cine voi merge. Cand ma aflam la aproximativ douazeci de metri departare de ea, o aud strigand:
- Hei.. dar Sasuke… pe cine vizitezi…. Pot merge cu tineee, ca nu ma dor picioarele.
- Alta data, ii zic fara sa ma intorc la ea.
Ajuns acasa, vad ca deja era sase si un sfert. Ma indrept spre baie facandu- mi un dus rapid. Intru in camera mea si ma imbrac cu o camasa neagra, pe care o las deschisa la trei nasturi si cu o pereche de blugi albastri. Imi iau un lant cu initiala numelui meu, iar acum gandindu- ma ca si cu cea a Sakurei, deja eram obsedat de ea, ma incalt si ies pe usa.
- Draci, am uitat cadoul.
Intru iar in casa si iau cadoul si invitatia, gandindu- ma ca habar n- aveam unde avea sa fie petrecerea.
Ies din bloc si iau un taxi, zicandu- I soferului cu o burta cat o balena unde doresc sa ajung. Acesta isi sufla nasul cu o batista maro, ma intreb daca asta era culoarea ei sau daca era asa din alt motiv, si pornim in cele din urma.
Vroiam sa ajung mai repede, caci nu mai suportam putoarea de langa mine
Iar fiindca Domnul e mare, am ajuns parca teleportat.
Era un loc destul de dragut atat in exterior cat si in interior. Ma asteptam sa ma intampine cineva, dar se pare ca rozalia mea mai era si nesimtita pe langa… alte lucruri mai importante. Binenteles ca glumeam. Deja era foarte multa lume acolo, am putut recunoaste cativa dintre elevii mei. Deoarece nu ma simteam prea bine din cauza balenei, intreb o chelnerita unde este baia si ma indrept spre ea numaidecat. Intru si am parte de un soc. Sakura si- o tragea cu idotul ala dintra’ doispea’ . Vad cum parca din priviri ma implora sa o ajut. Era distrusa? Nu, mai mult de- atat. Simt cum nervii pun stapanire pe mine iar printr- o simpla miscare il indepartez pe acel ratat , oferindu- I si cativa pumni pe deasupra. Il vad cum, ca un las, incepe sa figa din baie. Imi indrept privirea spre Sakura si o vad cazand obosita pe suprafata rece a baii. Iediat ma indrept spre ea luand- o in brate.
- Sakura… esti bine? ce intrebare puteam sa- I pun si eu.
- Da, sunt bine.. cred ca mi s- a distrus machiajul, imi spune incepand sa planga mai tare decat pana atunci, bagandu- si capul in pieptul meu.
Nu stiam ce sa- I spun, cum sa ma comport cu ea, insa observ cum singura se ridica in picioare, aranjandu- si rochia neagra care I se mula perfect, apoi se indreapta spre chiuveta, spalandu- se pe fata. In tot acest timp eu eram langa ea si o sprijineam. Ma gandeam cat de puternica poate fi fata asta. Ii aud vocea aproape vesela spunandu- mi sau mai bine, incantandu- mi urechile:
- Ma bucur ca ai venit…
Eram furios pe mine de data asta.
- Daca as fi venit mai repede poate ca…
- Taci, nu e vina ta…oricum nu eram virgina, imi spune afisand un zambet fals.
Isi scoate din gentuta neagra, luciu de buze farduri si un creion dermatograf.
- Ce te uiti asa? Nu ma pot afisa in fata oamenilor ca o sperietoare.
Zambesc, apropiindu- ma de ea, luand- o in brate. Imi unesc buzele cu ale ei, de data aceasta Sakura nefacand nici o miscare pentru a intrerupe sarutul. Ba chiar il accentua. Dupa cateva minute, ne dezlipim buzle, acesata reluandu- si activitatea iar eu pe a mea. O priveam incontinuu. Dupa cateva minute o vad indreptandu- se spre usa, facandu- mi cu ochiul:
- Mai stai putin aici, nu vreau sa creada lumea ca…
Si a iesit. Eu am ramas perplex. Nu- mi venea sa cred cat de puternica era femeia asta. Incep sa rad, spriginindu- ma de chiuveta.
Ma intreb ce alte surprize mai are de dezvaluit.
Mi-e foameee!!!

#60
Eu :). Dau edit.

Edit:

Scuuuuze ca n-am mai comentat si la celelalte capitole, nici eu nu stiu de ce. Capitolele mi s-au parut mirifice, magnifice... in alte cuvinte...perfecte! Dialog, actiune, descriere...toate sunt la fel de bune. Nu... stai ma... CE vorbesc eu aici? Sunt ... aaa.... aa da.. PeRfEcTe!! Idea cu Neji si cu Sakura.. Uhh ce-mi place. Faza aia cu "Ah, Sasuke", se mai intampla si in viata reala...cred. Astept next :x
[Imagine: Hm757.png]







Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Curata Nebunie Fifilina 0 1.713 06-09-2011, 02:43 PM
Ultimul răspuns: Fifilina
  [split] Nebunie adolescentina [+16] sorynyk 3 2.302 22-08-2011, 11:57 PM
Ultimul răspuns: stylish.lov3
  Nebunie adolescentina [+16] Sasha. 13 9.036 30-06-2011, 12:54 PM
Ultimul răspuns: Candy_Girl_Love.
  Plastic vs Copie.Realitate, pura fictiune sau previziuni? Fifilina 24 15.258 10-04-2010, 06:43 PM
Ultimul răspuns: Fifilina
  Nebunie de adolescent MaDyY 7 5.088 19-07-2009, 04:36 PM
Ultimul răspuns: Argenta


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)