Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Pana cand moartea ne va desparti

#21
Iti multumesc de comentariu! :*

Iata, deci, si nextul!


[center]Se incheie... [/center]

A doua zi, amandoi ramasera unul in bratele celuillat, bucurandu-se de regasire. Ii durea ingrozitor pe amandoi ceea ce se intamplase, insa erau si fericiti.
- Nu te mai las acum sa pleci... rosti Tony in soapta si il saruta pe buze incet, apoi il lua si-l stranse la pieptul sau. Incet, Alex isi lasa capul pe umarul fratelui sau geaman, depunand un sarut pe pieptul acestuia. Avea, insa, o presimtire foarte, foarte proasta si nu stia cum anume s-o poata inlatura in vreun fel sau altul.
Nu voia sa plece de langa cel pe care-l iubea, de langa fratele sau. Cu toate astea, era constient de faptul ca o astfel de relatie nu avea niciun capat, deoarece el era un baiat, era geamanul lui Tony si era, pe deasupra, casatorit.
Isi inchise ochii, oftand din greu. Tony se puse deasupra lui, sarutandu-l pe buze din ce in ce mai des, muscandu-l incet. Se bucura de moliciunea buzelor sale, apoi il stranse la pieptul lui iarasi.
- Alex, sa nu mai pleci vreodata de langa mine...
Toata ura lui Alex se spulberase, fiind inlocuita fara doar si poate de dragoste nemasurata pentru fratele lui. Isi dadu promisiunea ca nu va pleca niciodata, insa stia ca, in curand, avea sa plece. Poate prea curand....

Isi petrecusuera ziua doar ei amandoi, bucurandu-se unul de celalalt. Erau acum nemaipomenit de fericiti si incantati ca se regasisra, se bucurau de prezenta celuilalt, dar nu erau capabili de nimic mai mult. Se sarutau plini de dorinta.
Cu toate acestea, noaptea se grabi sa ajunga cu pasi repezi catre cei doi, invadand orasul si cartierul in care se intamplasera atat de multe nelegiuiri de-a lungul timpului. Scarbit, Alex ofta. Stia ca venise timpul sa se intample ceva important... Si celularul lui Tony suna.
- Vrem marfa! se auzi de la celalalt capat al firului, iar Alex tresari. Avea o vaga banuiala la ce se refera spunand "marfa".
Tony aproba, apoi inchise si se apropie de Alex, sarutandu-l pe buze.
- Trebuie sa plec... Sa ai grjia de tine! Te iubesc enorm!
Un ultim sarut, o ultima imbratisare, dupa care Tony se indeparta. Sperase ca Alex ii va spune la randul sau acel lucru important, acele doua cuvinte pe care el le pretuia asa de tare. Cu toate acestea, pleca fara sa le auda. Stia ca-si socase fratele si nu avea niciun motiv sa ramana, fiindca pierdea timp pretios si oricum nu ar fi primit ceea ce voia.
Se indrepta cu pasi siguri spre locul unde statea acum si lua marfa despre care se vorbise la telefon, dupa care se grabi spre locul de intalnire. Merse pana acolo si ii saluta pe ceilalti cu o lipsa vadita de respect, la fel cum o faceau si ei, dupa care lua banii.
- Sunt... falsi, spuse cu un ochi cunoscator si se indeparta, lasand jos teancul de bancnote.
Rivalii scoasera toti pistoalele in acel moment, indreptandu-le spre el.

"Trebuie sa-l gasesc si sa i-o spun ! " isi spuse in minte Alex, apoi porni dupa fratele sau. Parca stia unde sa se duca... Mirosea a primejdie.
Auzi cateva focuri de arma, dupa care pielea i se facu de gaina si nu stia cum sa reactioneze. Scoase pistolul, apoi se grabi spre acel loc, fiindu-i teribil de frica de ceea ce avea sa gaseasca cand va ajunge acolo.
- ARmele jos, politia! striga ajungand la locul faptei.
Tony, fratele lui, statea fata in fata cu o gasca de barbati inarmati pana in dinti si periculosi. Acestia cascara ochii spre Alex in acel moment, ramanand socati: era ca si cum Tony avea o clona. Erau identici, doar ca imbracati in altfel de haine.
- E cumva o gluma proasta?! striga unul dintre acestia, indreptand pistolul spre Alex, care isi pastra, in ciuda aparentelor, sangele rece.
Tony scoase un pistol si-l rani pe liderul gastii, apoi schimbul de focuri de arma inceput: Tony tragea, indreptandu-se cu spatele spre Alex, politistul tragea si el in toate partile in afara de fratele sau. La un moment dat insa, dupa ce rapusesera cam jumatate din gasca cealalta doar ei doi, Alex simti o durere groaznica in abdomen si caldura lichida.
Sangele incepuse sa curga, murdarindu-i haina. Ofta prelung, apoi cazu in genunchi.
- Ucigasule! striga la cel care-i impusase fratele. Trase cu o cruzime de nedescris, nimerindu-l in frunte. Acesta cazu pe spate, fara pic de vlaga in el, murind pe loc.
Ceilalti ramasi insa incep sa traga din ce in ce mai atatati de schimbul de arme. Sirenele incepura sa vuiasca, semn ca politia se apropia. Veneau intaririle lui Alex sau poate doar Politia Comunitara, care facea raidul. Desi era putin probabil, caci niciodata nu aveau sirenele aprinse.
INtr-un moment de neatentie, Tony e ciuruit. Tot trupul ii era plin de plagi impuscate, iar sangele ii parasea venele cu o graba de nedescris. Incepu brusc sa-i fie frig...
- Tony! se auzi vocea sugrumata de durere a lui Alex.
Erau la o oarecare departare, insa se tari pana la el animat de dorinta de a-l tine in brate. Stia ca era sfarsitul, inchieierii vietii lor. Ura moartea, dar se confrunta cu ea. Ajuns langa fratele sau, il lua in brate. Raniti amandoi, gata sa moara, stiau ca nu mai are niciun rost sa lupte. Nu mai aveau de ce.
- Te iubesc enorm si-mi pare rau... Ca... Ca nu am fost langa tine, nu... Nu m-am comportat cum... trebuie... spuse tusind sange, cu voce stinsa.Adio, Alex! Te iubesc!
- Te iubesc! ii striga tanarul, strangandu-l la piept. Ii acoperi gura cu un sarut fugitiv. Nu muri, Tony! Haide, sa ne traim viata, te implor! Vino la mine, Tony! striga disperat.
Dar Tony se dusese...
Alex auzi o impuscatura, apoi o durere surda in ceafa si sangele siroind din acel loc. Se lasa incet-incet deasupra trupului lui Tony, inchizandu-si ochii. Il durea asa de tare... Dar se cufunda in intunerice. Totul se sfarsise, ei doi se despartisera acum...
Moartea ii luase cu o cruzime de nedescris.
Sangele ramasese sange pentru ei, curgand lin din venele lor afara… Ramasesera frati, murisera iubindu-se ca fratii si chair mai mult, dar Moartea ii despartise.
Si totusi, continuara sa coexiste in neantul Mortii.



________

Va rog, nu va suparati ca a fost scurt :o3. Sper ca v-a placut! ^.^
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour

#22
Sunt prima...
A fost o poveste asa de frumoasa:X Trista, dar extrordinar de frumoasa. Chiar daca au avut o viata grea, nu stiu...cred ca sunt mandra de ei. Au reusit sa treaca prin ea...cu bune si cu rele, gresind, impidicandu-se cazand, dar ridicandu-se si mergand mai departe.
S-au despartit, dar s-au regasit. S-au urat si s-au iubit cu o intensitate care nu poate fi descrisa in cuvinte. Apoi, au murit impreuna...ca frati, ca iubiti, ca oameni ce sunt sortiti unu altuia. Si cine stie...poate vor primi o a doua sansa...
Felicitari, scurt, dar frumos, trist, dar frumos...mai cuminte decat de obicei...dar frumos.
De trei ori frumos.
Felicitari inca o data.
Sper sa mai scri povesti de genul asta.:*:*

"Omul este cel mai putin el insusi,atunci cand vorbeste in propria persoana.Da-i o masca si el va spune adevarul."Oscar Wilde
[Imagine: chibi_5001.gif]
, chibi-ul lui

#23
Ei bine, am terminat orele azi si primul lucru care vreau sa-l e sa-ti las un comm.
Imi pare bine ca Alex si Tony s-au impacat (mmmm si ce imacate :">). Totusi imi pare rau ca au murit si ca nu am mai apucat un yaoi (pofticioasa de mine). Sfarsitul mi-a placut foarte mult, mi-a ajuns la inima si simt nu stiu exact cum sa zic, niste fiori ce-mi stabat corpul.
Faptul ca ei acum pot traie chiar si in cealalta lume e greu de spus, dar asa e acum sunt unul si acelasi. Bataia dintre Tony si liderul grupuli...eh, a fost de astepta ca Tony va ajunge sa moara sau sa pateasca ceva.
A fost o poveste destul de scurta, desi nu-mi prea permit sa o zic. Cu toate astea a cuprins esentialul si ideea in sine, avand o legatura stransa cu titlul. In cele sin urma moartea i-a despartit pe cei doi frati!
Te astept cu povesti la fel de frumoase iubita, Gambate!
Ma plimb pe strada intunecoasa. Vantul rece navaleste printre copacii uscati. Luna domina totul lasand linistea noptii friguroase sa sclipeasca in lumina ei. Intunericul abisal atrage totul in el. Frica ii domina pe toti, iar umbrele incep ritualele lor de a dansa in lumina luni. Sunete de disperare se aude de pretutindeni. Dar eu nu aud nimic. Il caut pe el ,dar nu-l vad nicaieri, nu mai e aici. Acum nici eu nu mai sunt.

http://3.bp.blogspot.com/-Bisu3ZFnrFk/Te...1%2529.jpg


#24
Haide maaai, m-ai facut sa plang la sfarsitul capitolului, chiar inainte sa dorm... Stii doar ca ador un sfarsit ceva mai tragic sau trist dar asta a fost prea de tot, pana si biroul meu a simtit c-am plans dar tot prefer acest sfarsit trist decat unul siropos in care totul se termina cu bine, unde totul este roz si nimic rau sau gresit nu se poate intampla. A fost atat de dragut, chiar daca as fi preferat sa mai amani sfarsitul. Nu ma asteptam ca Alex sa-l reaccepte asa usor si rapid pe Tony avand in vedere ce se intamplase intre ei de prin primele capitole sau mai bine spus, dupa ce ii facuse...
Sper ca vei mai aplica aceasta idee de sfarsit si altor ficuri ce-ti apartin sau poate sa scrii si partea a doua a acestuia, dupa moartea lor sau ceva asemanator?:>

*hugzz*



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Pariu cu moartea Clau~ 13 7.830 05-07-2013, 04:53 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  Moartea ÅŸi alte droguri. Lust. 6 3.009 22-03-2011, 10:16 PM
Ultimul răspuns: Katniss
  Dansand cu moartea Alee 7 4.592 25-06-2010, 07:32 PM
Ultimul răspuns: Abbeh.
  Hai sa ne jucam cu moartea andera 1 3.402 22-11-2007, 01:21 PM
Ultimul răspuns: Jigoku


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)