Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Mafia love. Crime love... [18+]

#1
Buna! Beculetul cu idei nu imi dadea pace aseara asa ca am decis sa il potolesc si sa deschid inca un fic. Este despre mafie, chestii din astea, cred ca ati prins voi ideea...

Disclaimer: Nu detin nici un personaj din anime-ul/manga-ul Naruto si nu fac profit de pe urma acestora.

Cap 1 – Inapoi la el…

-Sefu’ va fi mandru de mine! ii spune o fata imbracata cu geaca de piele, pantaloni negri din stofa si pantofi negri de lac, punandu-i unui baiat un pistol la tampla.
Tragaciul a fost apasat, iar duhul tipului a fost dat in mainile Domnului. Daca va ganditi ca fata era o asasina, nu va inselati. Inca o privire catre acel trup fara viata iar apoi fata se confunda foarte usor cu intunericul. Telefonul incepu sa vibreze usurel in buzunarul ei, in timp ce se retragea catre aeroport. Deschise clapeta lui si vocea cunoscuta rasuna calm in difuzor.
-Ai ajuns la tinta?
-Da. Vin in patru ore. Ceva suplimentar de facut?
-Nu, esti libera de acum in doua saptamani. Te chem eu daca e ceva urgent.
Fata inchide clapeta de la telefon si isi continua drumul ascunzandu-si din ce in ce mai tare chipul sub cozorocul sapcii negre care o avea pe cap. Dar daca cineva ar fi reusit sa ii vada chipul, nu ar fi reusit cu usurinta sa descopere vreo urma de remuscare, doar ura care trecea incetul cu incetul.
De cand parintii meu au murit, doar asta fac. Chiar am ajuns in o stare atat de jalnica? Raspunsul sigur este da. Cand ma voi opri? Stiu sigur ca nu pot. Nu acum cel putin.. Se gandea acea fata care incerca din rasputeri sa isi opreasca din ochi sa curga o lacrima cristalina si fierbinte. Dar nimic nu o putea opri. Ambitia sa era aceeasi. Tot de neoprit a ramas, chiar si la douazeci si unu de ani.
Cine era? Sakura Haruno, criminala in serie. La prima vedere, fata pare a fi un inger cazut din rai, dar nu era asa. Aparentele inseala. Pe oricine, oriunde, oricand. Un chip angelic, inconjurat de suvite rozalii de par matasos, ochi verzi ca smaraldul, buze de culoarea trandafirului, toate ascundeau secretul unei vieti de asasin. Desi avea varsta de douazeci si unu de ani, aceasta arata ca o fata de saisprezece-saptesprezece ani si avea in sange deja intrata gena de ucigas. In ziua in care aceasta se simtea cel mai bine alaturi de prietenii ei, la majorat, a primit o veste groaznica: parintii sau fusesera ucisi. Atunci, Sakura intrase intr-o depresie foarte lunga iar la douazeci de ani intra in organizatia de criminali in serie din care facea parte acum. Omorase mii de oameni pana in prezent, isi riscase viata de prea multe ori, iar pe chipul ei se citea o seninatate rareori intalnita. Parca nu se intampla nimic cu ea. Dar adevarul cel intunecat si ascuns de ea oricui, era faptul ca ea in fiecare seara in care statea acasa lua o perna si plagea, gandindu-se la starea in care a ajuns. Mai bine murea ea in locul acelor oameni pe care i-a omorat, sau mai bine nurea ea in locul parintilor sai.
Fata ajunge la aeroport si urca in avionul care decola peste zece minute. Biletul a fost verificat iar Sakura se aseaza pe locul sau, alaturi de un baiat saten, cu ochii negri si doua dungi rosii pe obraji. Acesta intra in vorba cu ea, fata fiind foarte receptiva la ce spunea satenul si discutand si ea la randul ei cu el.
-Tu unde cobori?
-La Tokyo. Tu?
-Idem. Ma bucur ca vom petrece mai mult timp impreuna. imi spune acesta si afiseaza un zambet bland pe care i-l intorc.
As vrea sa fiu in locul lui. Nu mai vreau sa mint, vreau sa scap de aceste doua fete si sa imi fac o viata noua, dar imi este aproape imposibil. Tot va ramane undeva in amintiri trecutul meu, pe care nu pot sa il uit. Eram pe undeva prin Romania, tara pe care o urasc eu cel mai mult. Nu am idee de ce, dar pur si simplu o urasc.
Kiba roaga o stewardesa sa ne aduca doi hamburgeri si doua sucuri. Normal, carnea din acel hamburger nu prea avea gust. Pana si un caine ar fi putut sa prepare mai bine carnea aia.
-Nu ma asteptam sa fie asa naspa hamburgerii. Imi pare rau.
-Nu te scuza. O sa gasesti tu carne buna in Romania atunci cand Obama se va casatori cu Lady Gaga si vor adopta un baietel numit Alejandro.
Iar satenul izbucneste in ras. Eu eram destul de comoda si zambeam uitandu-ma la saten care isi mai amintea alte glume de-a le mele pe care le-am spus pana acum.
-Sakura, te-as intreba ceva dar…nu as vrea sa te superi.
-Spune, nu ma voi supara. si ii afisez un zambet dragastos.
-Ai cumva prieten?
-Da, de ce?
-…Ma gandeam ca as putea fi eu acela… spune satenul dezamagit.
-Kiba, nu te amagi, are balta peste!
-Da…dar nu toate fetele sunt ca tine. Mi-ar placea sa ne cunoastem mai bine…
Crede-ma, nu vrei asta! Isi spunea rozalia in gand.
-Poate mai incolo, iar fata ii afiseaza un zambet cald.
Kiba a inteles ca fata avea ceva de ascuns si nu stia ce anume. Dar in sinea lui ambitia nu ii dadea pace si il asigura ca intr-o buna zi va afla el ce.
*****
Timpul s-a scurs repede iar avionul deja aterizase in marea capitala japoneza, Tokyo. Ploaia deja a pus stapanire peste marele oras. Sakura a coborat din avion si si-a luat bagajele, practic, doar un rucsac, in timp ce Kiba ii strecura in buzunarul de la blugi un biletel cu numarul sau de telefon notat acolo. Cei doi se despart, iar satenul ii ia o suvita rozaliei sii ii sopteste dragastos: “Ne mai vedem.” .
Sakura iesi din aeroport lua primul taxi pe care il vazu. Ruga soferul sa o duca in parc.
-Nu e cam rea vremea ca sa mergi in parc?
-Am ceva personal de rezolvat.
-Ok, atunci nu ma bag.
Sakura nici nu baga in seama ca soferul era chiar fostul ei profesor de arte martiale. Nici macar nu a mai salutat dupa ce a coborat din masina, si doar a inaintat cu pasi mici si repezi catre parc.
Oare pe unde o fi? Eh, sigur o sa il gasesc eu. Gandea rozalia in sinea ei. Dar un baiat inalt, binefacut, cu parul brunet, lung prins intr-o coada la spate i-a atras atentia. El era. Pasii fetei erau din ce in ce mai rapizi, pana au ajuns la alergat. Acesta se intoarce nerabdator cu fata la ea cand ii aude pasii si urmeaza un impact brutal intre cei doi, dar plin de dragoste. O imbratisare ca aceasta vezi rareori, cei doi se strangeau din ce in ce mai tare in brate unul pe altul. Stansoarea slabeste dar acestia raman tot imbratisati.
-Mi-a fost atat de dor de tine, Sakura!
-Si mie de tine, Itachi. Te iubesc.
-Mon cerisier fleur! Je t'aime et je t'aimerai toujours!
Dupa care urma un sarut destul de apasat, dar plin de pasiune si dragoste.
-Hai acasa! iar brunetul o lua in brate pe Sakura asa cum mirii isi duc miresele.
Brunetul era Itachi, unul din membrii clanului Uchiha si unul din fondatorii lui. Ii parea rau ca Sakura nu facea parte din clan pentru a o putea invata mai multe secrete si tehnici de lupta. Sakurei i-a trebuit doar sa ii vada ochii abisali si stilul sau de “bad-boy” ca sa se indragosteasca imediat de el.
Imbratisati, cei doi au mers acasa sa se odihneasca. Pentru Sakura, era o zi foarte fericita, dar nici macar nu stia ce avea sa i se intample…


Va cer scuze dar nu l-am mai corectat, deoarece nu am mai avut timp. :-) Sper ca v-a placut si ca imi veti lasa cate un comm micut, acolo, sa ma pot perfeciona. Aveti si o poza cu imbratisarea celor doi:
http://images2.fanpop.com/image/photos/1...2-1017.jpg
si Kiba:
La Atasamente :-)
-Mon cerisier fleur! Je t'aime et je t'aimerai toujours! = Floarea mea de cireÅŸ! Te iubesc ÅŸi te voi iubi mereu!
Bye :bye:
[Imagine: Lawliet.gif]

Cioco mania :pls: ^_^

#2
Ypee dear >:D< I'm here and I`m first .. cred :]] Pai , ce sa zic , ideea imi place la nebunie , parca o si vad pe Sakura criminala in serie , maama ce tare :]] . Si sa ghicesc ca este ItaSaku ? Mie imi comvenea si KibaSaku , era ceva nou pentru Zup , cred :]] . Acum , descriere ai avut din plin si mi-a placut mult ^^ , naratiunea a fost si ea prezenta si si-a facut bine treaba , dialogul nu mi s-a parut deloc sec , este chiar interesant , greseli de tastare sincera sa fiu nu am vazut :-? Tine`o tot asa ca este destul de bine ! Ja ne !
E destul de ciudat cum găseşti înţelesuri în lucruri la care nu te gândeai că te vei uita vreodată. Ca în show-urile TV, udne adevărul iese întotdeauna la iveală, fiind una din regulile fundamentale ale timpului. Şi când iese la iveală, te poate elibera sau poate pune capăt tuturor lucrurilor pentru care ai luptat. Un alt fel în care adevărul iese la suprafaţă e atunci când te aştepţi cel mai puţin ca asta să se întâmple sau când, fără a spune un cuvânt, tot este cusut cu aţă albă. Dar cel mai rău lucru pe care îl poate face adevărul? Să îl spui şi să nu te elibereze, ci să te încarcereze la loc, pentru totdeauna.

(ME): --->> "I am the new GOD of the new World ... because I am youre GOD ... give me CANDY!!! ... or I will KILL you ... you ... you pice of SHIT! ... <<hehe>>"


<<"KIRA”
We are the “KIRA”
My name is “KIRA”
Even your “KIRA”>>

Will you be eating that cake?...say what you want, but I will be taking the cake.
We will be removed. All because of that Chicken-shit President… No, far from Chicken-shit, less than Chicken-shit president.
He's a genius!!.....I'll still have to kill him though...
I just can’t sit any other way than this. If I sit the way other people do, my reasoning ability drops by 40%.
If you cannot win at the game, if you cannot solve the puzzle, you are just a loser.

#3
Amm... voi scrie parerea totala la final, acum incerc sa-ti corectez fic-ul copiind ficul si innegrind corecturile mele.Sper sa nu ti se para prea dur ca fac asta, defapt o fac ca sa intelegi mai bine ce gresesti.

Cap 1 – Inapoi la el…

-Sefu’ va fi mandru de mine! ii spune o fata imbracata cu geaca de piele, pantaloni negri din stofa si pantofi negri de lac, punandu-i unui baiat un pistol la tampla.
Tragaciul a fost apasat, iar duhul tipului a fost dat in mainile Domnului. Daca va ganditi ca fata era o asasina, nu va inselati. Inca o privire catre acel trup fara viata iar apoi fata se confunda foarte usor cu intunericul. Telefonul incepu sa vibreze usurel in buzunarul ei, in timp ce se retragea catre aeroport. Deschise clapeta lui si vocea cunoscuta rasuna calm in difuzor.
-Ai ajuns la tinta?
-Da. Vin in patru ore. Ceva suplimentar de facut?
-Nu, esti libera de acum in doua saptamani. Te chem eu daca e ceva urgent.
Fata inchide clapeta de la telefon si isi continua drumul ascunzandu-si din ce in ce mai tare chipul sub cozorocul sapcii negre care o avea pe cap. Dar daca cineva ar fi reusit sa ii vada chipul, nu ar fi reusit cu usurinta sa descopere vreo urma de remuscare, doar ura care trecea incetul cu incetul.

Bun, pauza.Aici ai inceput sa scrii la persoana 1. Trebuia sa arati cumva, sa lasi spatiu, sa faci semnulete si stelulete dar ceva tot trebuia sa faci.

De cand parintii meu au murit, doar asta fac. Chiar am ajuns in o stare atat de jalnica? Raspunsul sigur este da. Cand ma voi opri? Stiu sigur ca nu pot. Nu acum cel putin..

Aici iar ai inceput sa scrii la persoana a treia, deci trebuia sa pui ghilimele acolo.

Se gandea acea fata care incerca din rasputeri sa isi opreasca din ochi sa curga o lacrima cristalina si fierbinte.Aici, hmm... Pana acum l-a omorat pe unu si era mafioata si acum plange dintr-o amintire? Comportamentul i se schimba prea repede. Dar nimic nu o putea opri. Ambitia sa era aceeasi. Tot de neoprit a ramas, chiar si la douazeci si unu de ani.
Cine era? Sakura Haruno, criminala in serie. La prima vedere, fata pare a fi un inger cazut din rai, dar nu era asa. Aparentele inseala. Pe oricine, oriunde, oricand. Un chip angelic, inconjurat de suvite rozalii de par matasos, ochi verzi ca smaraldul, buze de culoarea trandafirului, toate ascundeau secretul unei vieti de asasin. Desi avea varsta de douazeci si unu de ani, aceasta arata ca o fata de saisprezece-saptesprezece ani si avea in sange deja intrata gena de ucigas.
Alineat sau spatiu intre fragmente, nu=))lol
ca ai inceput idee noua.

In ziua in care aceasta se simtea cel mai bine alaturi de prietenii ei, la majorat, a primit o veste groaznica: parintii sau fusesera ucisi. Atunci, Sakura intrase intr-o depresie foarte lunga iar la douazeci de ani intra in organizatia de criminali in serie din care facea parte acum. Omorase mii de oameni pana in prezentMii de oameni intr-un an? E tare fata asta, isi riscase viata de prea multe ori, iar pe chipul ei se citea o seninatate rareori intalnita. Parca nu se intampla nimic cu ea. Dar adevarul cel intunecat si ascuns de ea oricui, era faptul ca ea in fiecare seara in care statea acasa lua o perna si plagea, gandindu-se la starea in care a ajuns. Mai bine murea ea in locul acelor oameni pe care i-a omorat, sau mai bine nurea ea in locul parintilor sai.
Fata ajunge la aeroport si urca in avionul care decola peste zece minute. Biletul a fost verificat iar Sakura se aseaza pe locul sau, alaturi de un baiat saten, cu ochii negri si doua dungi rosii pe obraji. Acesta intra in vorba cu ea, fata fiind foarte receptiva la ce spunea satenul si discutand si ea la randul ei cu el.
-Tu unde cobori?
-La Tokyo. Tu?
-Idem. Ma bucur ca vom petrece mai mult timp impreuna. imi spune acesta si afiseaza un zambet bland pe care i-l intorc.
As vrea sa fiu in locul lui. Nu mai vreau sa mint, vreau sa scap de aceste doua fete si sa imi fac o viata noua, dar imi este aproape imposibil. Tot va ramane undeva in amintiri trecutul meu, pe care nu pot sa il uit. Eram pe undeva prin Romania, tara pe care o urasc eu cel mai mult. Nu am idee de ce, dar pur si simplu o urasc.
Kiba roaga o stewardesa sa ne aduca doi hamburgeri si doua sucuri. Normal, carnea din acel hamburger nu prea avea gust. Pana si un caine ar fi putut sa prepare mai bine carnea aia.
-Nu ma asteptam sa fie asa naspa hamburgerii. Imi pare rau.
-Nu te scuza. O sa gasesti tu carne buna in Romania atunci cand Obama se va casatori cu Lady Gaga si vor adopta un baietel numit Alejandro.
Iar satenul izbucneste in ras. Eu eram destul de comoda si zambeam uitandu-ma la saten care isi mai amintea alte glume de-a le mele pe care le-am spus pana acum.
-Sakura, te-as intreba ceva dar…nu as vrea sa te superi.
-Spune, nu ma voi supara. si ii afisez un zambet dragastos.
-Ai cumva prieten?
-Da, de ce?
-…Ma gandeam ca as putea fi eu acela… spune satenul dezamagit. Se cunosc de cateva ore si o intreaba deja daca vrea sa fie cu el? o.O
-Kiba, nu te amagi, are balta peste!
-Da…dar nu toate fetele sunt ca tine. Mi-ar placea sa ne cunoastem mai bine…
Crede-ma, nu vrei asta! Isi spunea rozalia in gand.
-Poate mai incolo, iar fata ii afiseaza un zambet cald.
Kiba a inteles ca fata avea ceva de ascuns si nu stia ce anume. Dar in sinea lui ambitia nu ii dadea pace si il asigura ca intr-o buna zi va afla el ce.
<<< >>>-Ce-s astea?x.X Mancare de porumbei? Trebuia sa scrii si tu "Peste cateva ore.." sau ceva.
Timpul s-a scurs repede iar avionul deja aterizase in marea capitala japoneza, Tokyo. Ploaia deja a pus stapanire peste marele oras. Sakura a coborat din avion si si-a luat bagajele, practic, doar un rucsac, in timp ce Kiba ii strecura in buzunarul de la blugi un biletel cu numarul sau de telefon notat acolo. Cei doi se despart, iar satenul ii ia o suvita rozaliei sii ii sopteste dragastos: “Ne mai vedem.” .
Sakura iesi din aeroport lua primul taxi pe care il vazu. Ruga soferul sa o duca in parc.
-Nu e cam rea vremea ca sa mergi in parc?
-Am ceva personal de rezolvat.
-Ok, atunci nu ma bag.
Sakura nici nu baga in seama ca soferul era chiar fostul ei profesor de arte martiale. Nici macar nu a mai salutat dupa ce a coborat din masina, si doar a inaintat cu pasi mici si repezi catre parc.
Oare pe unde o fi? Eh, sigur o sa il gasesc eu. Gandea rozalia in sinea ei. Dar un baiat inalt, binefacut, cu parul brunet, lung prins intr-o coada la spate i-a atras atentia. El era. Pasii fetei erau din ce in ce mai rapizi, pana au ajuns la alergat. Acesta se intoarce nerabdator cu fata la ea cand ii aude pasii si urmeaza un impact brutal intre cei doi, dar plin de dragoste. O imbratisare ca aceasta vezi rareori, cei doi se strangeau din ce in ce mai tare in brate unul pe altul. Stansoarea slabeste dar acestia raman tot imbratisati.
-Mi-a fost atat de dor de tine, Sakura!
-Si mie de tine, Itachi. Te iubesc.
-Mon cerisier fleur! Je t'aime et je t'aimerai toujours! Pai aici cred ca trebuia sa scrii in paranteza sau undeva ce inseamna...ca mai exista si inculti si mine o.O[/color]
Dupa care urma un sarut destul de apasat, dar plin de pasiune si dragoste.
-Hai acasa! iar brunetul o lua in brate pe Sakura asa cum mirii isi duc miresele.
Brunetul era Itachi, unul din membrii clanului Uchiha si unul din fondatorii lui. Ii parea rau ca Sakura nu facea parte din clan pentru a o putea invata mai multe secrete si tehnici de lupta. Sakurei i-a trebuit doar sa ii vada ochii abisali si stilul sau de “bad-boy”Aaa...aici puteai sa scrii baiat-rau=.='.Adica scuza-ma ca iti tot fac observatii de limba dar nu suport chestiile astea.Ori scriem in romana ori nu mai scriem,pai nu? ca sa se indragosteasca imediat de el.
Imbratisati, cei doi au mers acasa sa se odihneasca. Pentru Sakura, era o zi foarte fericita, dar nici macar nu stia ce avea sa i se intample…


Ok, deci parerea mea despre fic este foarte buna .Pot chiar spune ca il ador, desi mai ai de lucrat. Ideea este originala, naratiune ai, dialogul este, pe alocuri, sec, dar este bun. Actiunea este umpic grabita, dar este chiar foarte bine pentru primul capitol. Descrii destul de bine si frumos. Cat despre asezare, imi place cum scrii, scrii asezat si nu pierd randul, ca la alte ficuri, desi nu imi prea place asezarea in pagina. Sper sa nu crezi critica mea prea dura, ca eu nu sunt buna decat la criticat. Sper sa aduci mai repede.Zbai:).
[Imagine: hugmur.jpg]
'Căz te lăvesc, tu, genio, epico, huggo, culo, pervo and so on. Iu, twina mea. I don't care what ppl say, I do own iu. Hahs.

*realizează că twina ei apare ca o apariţie apariţională misterioasă.*





Mwhahihuhahahuahaihihihuahahahuhihihuahah


Monster me.

#4
Imi cer scuze la toti. Eu cand am scris capitolul l-am scris in Word. La relatarea la persoana I eu am scris inclinat si credeam ca se va copia la fel >.<" Corectez imediat :)

Asa e bine? :))
P.S. : Va multumesc foarte mult ca ati prerdut vremea sa imi cititi ficul, si ca mi-ati lasat comentarii [cei care au lasat] si le multumesc si cititorilor ca isi pierd vremea pe aici. Va rog, [cei care aveti de gand] nu imi lasati mesaje cu un milion de emoticoane, sper ca stiti ca limita e de 10, altfel, comentariul va fi considerat spam, iar ficul meu va ajunge la atelier [deja este dar marog, sper ca fie inapoi la FanFiction. Multumesc si astept si alte comentarii de-a le voastre ^_^

See ya!
[Imagine: Lawliet.gif]

Cioco mania :pls: ^_^

#5
Este superb si imi place mult....numai ca nu stiu adica nu vreau sa te supy dar nu cred ca ai explicat prea bine cum era imbracata....sau cum era in avion....pe drum....in parc.....sau alt ceva...nu vreau sa ai mai mult de scris dar cred ca asa ar fi fost bine sa descrii mai mult locul actiunii.....si personajele intamplarii....si apropo partea aia in franceza...O ador:X:X:X:X:X!!!!
~~ Just because You know my NAME doesn't mean you know Me!~~
\TrUsT YoUr CrAzY iDeAs/

L, did you know Death Gods only eat apples??

#6
HeYo! Pai am venit cu greu p'aci... Pai imi place fic'ul tau..sper sa fie ItaSaku...acum descrierea pai este ok...naratiunea este buna...dialogul nu mi s-a parut sec...actiunea ehh e buna...greseli nu am vazut asa cred eu...pai spor la scris urmatorul capitol...See ya! [Te rog, ma anunti si pe mine cand apare next? Mersi.]

#7
WoOoW. Eu vreau sa stiu ce cuplu este la mijloc. KibaSaku? ItaSaku? S-au niciunul dintre acestea doua? O sa scriu cate ceva despre povestea ta, se pare ca cei din fata mea nu prea ti-au dat sfaturi:

Descrierea trebuie sa fie mai multa, marii criti ( eu nu fac parte din ei =)) spre bucuria mea ) acest lucru doresc.

Dialogul este cam mult si sec:
-Tu unde cobori?
-La Tokyo. Tu?
-Idem. Ma bucur ca vom petrece mai mult timp impreuna

Atat de scurt, trebuia sa dezvolti:

- Scuza-ma ca te intreb, dar poti sa-mi spui si mie unde cobori? Asi vrea sa stiu si eu cat timp o sa stau cu tine. Ca sa pot savura aceste momente.
- Pur si simplu in Tokyo. Am terminat ce am inceput asa ca ma duc pe acolo. Dar tu unde mergi?
- Se pare ca o sa stam mult timp impreuna. Si eu tot acolo o sa cobor.


In acest fel asevarea in pagina este mai buna, inainte arata rau. Sau poti sa tai dialogul si sa scri prin perspectiva: "Am intrat in vorba, si tot asa vorbind realizam ca amândoi avem aceasi destinatie"

Ideea pana acum este originala, exista unele asemanatoare dar sa vedem continuarea.

Daca te supara comentariul eu imi spui si-l aditez.

Sa ma anunti cand pui continuarea.

#8
Salut oameni buni! :)) Am venit si eu cu un next p'acilea si sper sa va placa. Vreau sa va anunt ca voi scrie la persoana I pentru ca la a treia nu imi iese prea bine. Daca e grabita actiunea va cer scuze dar eram foarte obosita cand am scris capitolul. Sper sa va placa!


Cap. 2 – Speranta inca mai exista


Sakura:

Stau lungita in poala lui Itachi pe canapeaua din sufragerie si ma uit cu el la televizor. Un film abia aparut la Tv, “Ultimul razboinic al aerului”. Am mai vazut si la cinema filmul asta, acolo mi s-a parut mai calumea decat aici. Ma duc in bucatarie sa iau doua pahare de suc si telefonul meu ma anunta ca am primit un mesaj, merg sa il citesc si in acelasi timp apare brunetul. Amandoi am primit cate un mesaj.
-La mine, acum!
-La mine, acum! citim amandoi in acelasi timp cu voce tare.
Imi dau seama ca sefu’ e cam nervos, deci cred ca ar trebui sa ma grabesc. Eu si Itachi mergem sa ne imbracam in “uniforma” si fugim catre biroul lui, acesta fiind intr-ul bar care esta cumva “casa” drogurilor si a lucrurilor ilegale, doar ca eu si Itachi suntem doar “curatatori”. Omoram fara mila orice daca ne este comandat sa facem asta, iar in rest nu prea avem treaba cu oamenii.
Fugim de nu mai putem pe drum si ajungem intr-un sfarsit la biroul lui. Intram intai in bar, care este cam pustiu, merg dupa tejghea si de acolo ma indrept pe un hol lung, chiar la penultima usa de pe stanga, pe care era o placuta aurie, pe care scria negru si ingrosat: “Boss”. Holul ala nu mi-a placut niciodata, era pustiu, ecoul care se auzea dupa ce vorbeai era infricosator, iar lumina era foarte slaba. Zgomotul tocurilor mele era singurul care se auzea in tot holul, ceea ce era ciudar, dar imi placea.
Intru fara sa mai bat la usa in birou, unde vad ca sefu’ ne astepta sprijinit cu spatele de birou. Lumina era inchisa si se mai vedeau doar cateva raze de soare, acesta fiind deasupra cladirii pentru ca era deja amiaza. Se vedea doar silueta lui intr-o umbra care ii contura foarte bine muschii bine lucrati. Cateva secunde de tacere se asternusera peste noi, momente in care ne priveam atent unul pe altul. Parul sau alb, dat pe spate lucea foarte putin iar ochii sai caprui spre visiniu erau singurii care se distingeau din toata umbra care ii invaluia silueta si care ma studiau atent.
Mainile mele, care acum trei secunde erau in buzunarele pantalonilor, sunt imobilizate la spatele meu. Ma uit langa mine si Itachi era in aceeasi situatie. Noi fiind inca pe hol, reuseam sa vedem cate o particica din chipurile celor care ne tineau.
-Trasaturile astea fine, actoria pe care o joci… Mi-a parut bine ca te-am avut in banda mea. imi spune el trasandu-mi fin conturul fetei cu un deget.
Privesc ingrozita cum un tip cam de aceiasi inaltime cu a lui Itachi, cu parul rosctat, sburlit, ochi de un verde ciudat si un tatuaj si mai ciudat ii aplica o lovitura in coaste brunetului. Privesc ingrozita cum ii pune un pistol la tampla brunetului.
-Ultimele cuvinte…?
-Te iubesc, Sakura. si brunetul muri chiar in fata mea.
Un tipat lung si disperat iese din gura mea, dupa care fata imi este invadata de lacrimi mari si amare. Ma zbat in stransoarea care ma tinea pana ma izbesc violent de podea in genunchi. Cad fix langa cadavrul brunetului care acum privea cu o privire goala spre mine. Suspinele si mai amare nu inceteaza sa apara. Il privesc printre lacrimi si il vad pe Kiba. Nu pot sa cred ca din tipul ala care de dadea la mine in avion s-a transformat in cel care a ajutat la tortura mea.
-Te credeam altfel…
-Si eu…
Dupa care vad numai negru in fata ochilor, nu imi mai pot misca trupul. Simt parfumul lui Kiba langa mine. Bratele lui ma ridica incet de pe podea si ma duc undeva anume, dar nu am curajul sa deschid ochii sa vad unde. Abia cand simt sub mine un pat moale si dupa ce aud usa inchizandu-se ma trezesc si vad ca sunt la mine acasa. Ascult atent si nu aud nici o miscare prin casa asa ca ma duc in sufragerie. Vad pe masuta de sticla poza cu noi… Imi trec usor degetele pe deasupra ei si cad pe canapea rapusa de lacrimi.
“Gandeste-te ca si altii au suferit tot asa din cauza ta. Poate ca intr-un fel o meriti.” Imi spuneam in gand dar fara rost. Nu puteam sa ma calmez sub nici o forma. Telefonul imi suna iar si vad ca ma suna o veche prietena de-a mea, cu care am facut liceul, Hinata. Era o fata finuta, cu parul lung, brunet si reflexii mov-albastrui, ochii aproape gri. Raspund si ii spun printre suspine tot ce s-a intamplat.
-Oh, si eu care credeam ca am o veste buna, dar nu cred ca voi reusi sa te inveselesc…
-Oricum…spune…
-Sunt in masina in fata casei tale.
In acel moment, pur si simplu mi-a cazut fata. Cand naiba sa fi ajuns nebuna asta in fata casei mele cu masina? Din Konoha pana aici…
Ok, mi-a venit o idee geniala, pe care o voi pune in aplicatie. Mai intai ii dau mesaj Hinatei in care ii spun sa vina la mine in casa. In timp ce aceasta urca scarile eu ii pregatesc un trening si il las pe pat, iar eu ma duc la baie si iau o lama. Imi fac un “I” pe brat dupa care ma pansez pentru a nu curge sange pe bluza, intru repede in dormitor si o iau in brate pe vechea mea prietena si incep sa plang din nou.
-Hinata, ai putea sa stai zilele astea la mine pana la inmormantarea lui Itachi? spun inca printre lacrimi.
-Tu crezi ca te las sa te sinucizi?
Merg la baie si imi ud fata cu apa rece pe fata in speranta ca ma voi opri din plans. Defapt, eu nici macar nu mai aveam lacrimi, atat de mult amar se adunase in sufletul meu.
Imi cufund fata in prosopul moale si gadurile in amintiri. “Cu ce am gresit? Eh, de ce mai intreb? Dupa ce ca am omorat o gramada de oameni sa fiu tot eu aia nevinovata?” Astea fiind printre putinele ganduri care ma cuprindeau treptat. Amintirile frumoase ma cuprind. Aproape ca nu mai pot sa respir cand ma gandesc la serile de vara frumoase, in care noi doi ne plimbam prin parcuri la ore tarzii, cand dragostea ce exista intre noi era indrazneata. Era ca un licurici in noapte, asemeni ca o lumanare intr-un cimitir pustiu.
O studiez atent pe Hinata si la prima ochiada vad ca are in mana un telefon.
-Cred ca ai vrea sa auzi asta.
Iau telefonul si ascult stupefiata cum un medic de la spitalul din Tokyo mi se prezinta si ma anunta ca sunt chemata la spital. Ii multumesc si inchid telefonul, ca apoi sa ma trezesc fugind de nebuna pe strazile marelui oras, cu Hinata in urma mea. Nu stiu cand am prins o asa viteza, dar sunt sigura ca nu e de bine. Dar trebuie sa rezist. Daca am rezistat stresului de a-i pierde pe ambii parinti si de a ucide atatia oameni, deci voi rezista si la asta. Trec in graba pe langa magazine si masini, pe strazile aglomerate, dau peste o gramada de oameni care in timp ce eu trec mai departe imi arunca injuraturi cu sacul. Nu imi pasa de ei si fug gafaind din ce in ce mai tare. La un moment dat ma izbesc de cineva a carui corp imi este foarte cunoscut atunci cand ma izesc de el. Cad pe jos si ma julesc putin la genunchi. Ma uit la persoana peste care am dat, ce nu as da sa am timp sa o imbratisez! Dar in momentele astea, se intampla exact ca in filme: unele secunde pot costa viata, timpul fiind foarte pretios. Privesc chipul sau bland, care gazduieste doi ochi mai albastri ca mare, inconjurati de suvite blonde zburlite. A ramas acelasi si dupa cei trei ani in care credeam ca se va schimba mult. Doar fizicul sau este mai lucrat decat inainte, ceea ce ma uimeste. Doar atat am remarcat pe moment, inainte sa ii spun:
-Salut Naruto, ce faci? Pa! in timp ce ma ridicam de pe jos si am luat-o iar la fuga.
Blondinul se uita la mine ca la al pais’pelea fel. Trag cu ochiul in spatele meu si o vad pe Hinata cum il ajunge pe blond si il trage de maneca de la jacheta dupa ea, venind impreuna dupa mine. Cad chiar in fata unui medic din fata spitalului care studia cu atentie o fisa medicala. Reusesc sa plonjez pe asfaltul rece destul de mult incat sa am nevoie de o gramada de bandaje la maini si picioare. Acel medic se apropie de mine in graba. Nici nu am avut dispozitia sa il privesc sa vad daca il recunos. De-abia acum imi dau seama ca e chiar Neji, varul Hinatei. Era un tip destul de inalt, bine-facut, cu parul lung, saten si prins intr-o coada joasa la spate. Ochii sai gri, cuprinzatori, ma privesc ingrijorati.
-Ai venit pentru Itachi, nu?
-Crezi? Unde e? Pot sa il vad?
-Deocamdata nu. Este in sala de operatii.
-Va trai, nu? il intreb pe vechiul meu prieten ca femeile din telenovele, dar scurtez propozitia.
-Sunt sanse mici. Dar totusi exista. spune acesta si ma ridica de pe jos in bratele sale puternice, ducandu-ma intr-un salon cu doua paturi. Imi dezinfecteaza ranile cu apa oxigenata pentru a nu-mi provoca usturimi si ma panseaza cu finete. Scoate din buzunarul halatului o pereche de ochelari cu rama si lentile inguste pe care ii pune pe ochi si ma studiaza cu atentie. Privesc in jurul meu si vad ca langa patul sau se afla mai multe aparate care sa il monitorizeze. Neji iese din incapere, iar peste putin timp apar si Hinata si Naruto.
-Si credeam ca eu sunt ala care da tot ce poate cand se antreneaza… spune Naruto privindu-ma ganditor.
Afisez un zambet care nici macar zambet nu se poate numi. Ochii mei au devenit inexpresivi. Doar sclipirea care o ofera soarele lasa sa se vada flacara imensa de speranta din sufletul meu. Hinata se aseaza pe marginea patului pe care stau intinsa. Ma ia de mana si incepe sa imi faca sperantele din ce in ce mai mari. Naruto mai face din cand in cand si glumite pe care le savrez cat pot de mult.
-Cred ca voi urma facultatea de medicina…Poate ma alatur lui Neji aici la spital.
-Iti dai seama ca va trebui sa faci si practica acolo, nu? ma intreaba Hinata.
-Depinde la ce lectie. spune Naruto reusind sa aduca un zambet pe fata mea.
O asistenta intra in salon cu o seringa si o eprubeta in mana. Se pare ca trebuie sa mi se ia si analize…ok, rezist la enervantele intepaturi ale asistente care incerca sa imi gaseasca vena si ii privesc pe prietenii mei care citesc in expresia fetei mele cum o injur pe asistenta.
Aceasta iese din salon si mai raman ceva timp cu prietenii mei, le povestesc ce s-a mai intamplat in ultimii ani in care noi am stat la kilometri departare unii de altii. Nu era de mirare ca Naruto a ramas masca atunci cand a auzit ca eu sunt iubita lui Itachi. Surprizele nu inceteaza sa apara: Naruto si Hinata sunt impreuna, Konoha si-a ales alt Hokage, cum s-ar spune acum, un nou primar, iar toti vechii mei colegi de liceu sunt acum la o academie de ninja, ceva gen facultate.
-Ma bucur mult pentru voi doi! Sa fiti fericiti impreuna!
-Multumim. Mie imi pare rau ca suferi atat cu Itachi.
-Totul va fi bine. Mai ales cand va am aici, langa mine.
Ne mai aruncam priviri calde si imratisari, pana ce Neji le cere prietenilor mei sa plece, in timp ce se apropie de aparatele medicale de langa patul alaturat. Aud cum o usa se inchide si un sunet pe care nu prea reusesc sa il disting se apropie de salonul in care ma aflu. Am vaga inpresie ca este o targa sau un pat cu rotile, ceea ce se adevereste. Mi se taie respiratia cand il vad pe brunetul meu cu o gramada de bandaje la cap si perfuzii la mana. Imi pun doar un gand in minte: ca vreau sa sufar eu in locul sau. Nu mai simt pamantul sub piciarele mele, imaginea se intuneca si aud voci parca prin vis cum ma strigau, cum o palma fina se izbea rapid si de multe ori de obrazul meu fin.
La un moment dat mi se afiseaza in fata o mica lumina, de parca as fi intr-un tunel. Incep sa fug catre lumina, sa scap de intunericul coplesitor. Ajung acolo cu greu si o zaresc pe mama. Mi-a fost atat de dor de ea…
-Nu ar trebui sa fii aici, stii nu?
-…Nu. ii spun si las capul in jos.
Aceasta imi ridica chipul, obligandu-ma sa o privesc.
-Du-te, tu trebuie sa traiesti. De-abia peste ani buni ne vom vedea. si imi pune mana sa fina pe frunte.
Instinstiv imi inchid ochii, iar cand ii deschid vad privirea calda a lui Neji care isi tinea mana fina pe fruntea mea. Deja aveam perfuzia la mana. Acum mai trebuia doar sa astept sa se termine…
Medicul pleaca din incapere iar eu reusesc sa atipesc. Dar somnul meu imi este tulburat de pasii care se auzeau indreptandu-se spre salonul meu. Ma uit speriata spre usa si stiu ca nu e a buna. Intra acelasi on rece si amar care mi-a distrus toate visele: Hidan, alias sefu’. Ma ridic panicata in sezut, incerc sa ma pregatesc de lupta in caz ca are de gand ceva.
-Stai linistita, nu va fac nimic.
Stai putin, “nu va”?? Deci se pare ca nu prea vrea sa il omoare de tot pe Itachi. Nu inca.
-Voiam doar sa iti spun ca de luna viitoare vei invata la facultatea de ninja din Konoha. Special te-am inscris acolo, stiu cat de mult iti place sa te lupti.
-Cum??
-M-ai auzit.
Dupa care imi lasa pe masuta dintre cele doua paturi un trandafir negru si iese din salon. Tipic lui: stilul gentleman. Ma ridic de pe pat si merg cu pasi mici si trag dupa mine suportul perfuziei catre patul lui Itachi. Zgomotul care atunci cand ma mai uitam la emisiuni de medicina provenit de la aparatul care monitoriza inima mi se parea acum o adevarata mangaiere.
Prind mana brunetului care avea un somn ce parea adanc. O tin strans intr-a mea si il mangai pe obraz. “Nu te las sa ma parasesti. Nu inca. Te iubesc prea mult.”
-Sakura… se auzi in soapta o voce obosita, dar care ma facea sa radiez de fericire. Te…iubesc.
-Si eu de iubesc. Iti promit ca voi face tot ce pot ca sa iesim cat mai repede de aici.
Privirea mea, defapt eu, eram in extaz. Nu credeam ca as putea fi vreodata atat de fericita. Mana lui se ridica incet de pe pat si ma imbratiseaza moale. Raspund cu o iubire care rareori o gasesti intre persoanele din spital.
-Ce dragut… ii aud vocea calma a lui Neji in spatele nostru.
Ma intorc cu fata la el si incep sa zambesc prosteste.
-Daca vrei cu adevarat sa pleci mai repede acasa mai bine ai sta in pat. si ma ajuta sa imi duc inapoi la locul sau suportul perfuziei.
-De ce nu aduceti in spitale si paturi pentru doi? iar satenul incepe sa rada si ii verifica starea brunetului, spunans ca este excelent pentru el ca s-a trezit acum.
Alti pacienti ar fi ramas in coma. Dar nu si el. El mereu surprindea pe toata lumea, chiar si pe mine. Neji iese intr-un final din salon spunandu-ne ca starea noastra este foarte buna in comparatie cu cea a altor pacienti.
Amandoi, la venirea serii adormim incetul cu incetul si asteptam ca ziua de maine sa ne aduca ceva mai bun. Eu nu prea am somn decat de pe la patru dimineata, cand doctorul a venit sa il monitorizeze mai atent pe Itachi, asigurandu-ma ca nu am de ce sa imi fac griji.









Poze:

- costumul Sakurei: http://www.pantofiori.net/web_continut/p.../126_1.jpg
http://shopping.flu.ro/files/clients/4/4...248733.jpg
http://www.madishop.ro/pics/large/1330_4...egru_1.jpg
http://images3.okr.ro/auctions/2010/03/2...00_700.jpg

- Sefu’ : http://browse.deviantart.com/?q=hidan&or...8#/d2dktkm
- Poza de pe masuta de sticla: http://browse.deviantart.com/?q=itasaku&...0#/d1mb09v
- Neji (doctor): http://browse.deviantart.com/?qh=&sectio...i#/d310qvu
[Imagine: Lawliet.gif]

Cioco mania :pls: ^_^

#9
:x:x Buna :x:x

Descrierea lasa de dorit, nu am simtit absolut nimic cand citeam lungile propozitii. Incearca sa folosesti si figuri de stil, nici macar comparatii nu prea am vazut ( Daca sunt cinci in tot capitolul sa sti ca este bine, dar nu prea cred.). Actiunea este parca la curse de masini, cred ca ar fi trebuit s-o incetinesti. Stiu ca poate nu ai avut timp, dar adaca nu ai avut nu postai.
:x:x Bye Bye :x:x

#10
Helau diar! Trec si eu pe aici, si multumesc ca m-ai anuntat >:D<!
Deci, imi place mult fic-ul tau. Balanta dintre dialog, descriere si naratiune este destul de buna, dialogul nu este sec, dar descrierea lipseste in unele cazuri. Acum, cat despre actiune, mi s-a parut foarte grabita. Puteai sa descrii mult mai mult sentimentele Sakurei atunci cand Itachi a fost impuscat, puteai sa-l pui pe sefs-u sa o rapeasca ( my criminal mind 8-|), ma rog, aveai multe variante de a continua actiunea, aratand mult mai tarziu ca Itachi nu-i mort defapt. Si cu ocazia asta puteai sa scoti mai multe capitole cu o idee noua. Cat despre originalitate, mi s-a parut foarte ok, nu am mai citit un fic in care Sakura e mafioata sau ce-o fi ea, deci e bine^^. In concluzie imi place fic-ul tau, sper sa nu te supere comm-ul meu si sper ca poti sa ma anunti si pe mine cand pui next-ul. Zbai >:D<.
[Imagine: hugmur.jpg]
'Căz te lăvesc, tu, genio, epico, huggo, culo, pervo and so on. Iu, twina mea. I don't care what ppl say, I do own iu. Hahs.

*realizează că twina ei apare ca o apariţie apariţională misterioasă.*





Mwhahihuhahahuahaihihihuahahahuhihihuahah


Monster me.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  A rose for love, and a book for ever Kira's Scarlet 12 7.816 03-10-2013, 09:52 PM
Ultimul răspuns: ohaio_angel
  Just...love me PandaKun 10 6.285 17-09-2013, 07:59 PM
Ultimul răspuns: PandaKun
  My Durarara Love Story Juwels 2 2.484 18-05-2013, 12:07 PM
Ultimul răspuns: Forever Young
  Crazy love[one direction]. cucubau1000 1 2.408 06-05-2013, 02:19 AM
Ultimul răspuns: Syryus
  [Naruto] Love ? No, just atraction. Andreea Corina 6 3.651 13-04-2013, 08:34 PM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  Do you love me? Alexi 67 45.411 21-02-2013, 07:07 PM
Ultimul răspuns: Alexi
  I hate that I love you! RosetteFoxy 17 7.890 14-02-2013, 09:06 PM
Ultimul răspuns: Lain
  [Naruto] Crime de Craciun Aimi. 5 4.600 03-01-2013, 11:57 PM
Ultimul răspuns: pikab00m
  [Naruto] The history of love Diamond D.C 1 2.077 28-11-2012, 07:58 PM
Ultimul răspuns: ohaio_angel
  [Naruto] The Devil Inside(Itachi love story) vandadaydreaming 3 3.174 15-10-2012, 01:51 PM
Ultimul răspuns: *Black Flame*


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)