Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Just me :] vs. Bitter cherry

#1
Deeeci eu cu sisu meu ne'am gandit la un duel 21

Parcitipantii se gasesc in titlu 4
Tema: Dau un edit si modific. Deci orice tema, nu conteaza 106
Data de postare a lucrarilor: dupa 16 februarie pana pe 3 martie
Data de votare: dupa 3 martie pe 13 martie

Buuun, acum ca am stabilit, iti urez succes sis hug
[Imagine: tumblr_m5081nasq41qi2adeo1_r1_500.gif]
Love? No, I prefer vodka <3

#2
Am aterizat cu un anunt de ultima ora. Pentru ca cealalta concurenta are niste probleme si nu poate posta acum lucrarea ei, voi lungi data de postare pana pe 3 martie.
[Imagine: tumblr_m5081nasq41qi2adeo1_r1_500.gif]
Love? No, I prefer vodka <3

#3
Bun..am venit cu lucrarile XD


Regrete fara antidot...

O singura lacrima mai curge pe obraz in timp ce totul este scrum. Cum de l-a lasat sa plece? Nu stia ca daca pleaca va lua cu el o parte din ea? Cat de proasta a putut fi! Aprinde o tigare. Fumul se imprastie peste tot, inghitind totul in jurul lui. Vise, sperante, amintiri... tot! SE ineaca si incepe sa respire greu. Inima ii bate mai repede, iar amintiri cu ei, cu el, cu tot ce a fost i se perinda prin fata ochilor asemeni unui film.


Se ridica dintr-o data si tipa. Un tipat sfasietor ce poate trezii si mortii. Un tipat plin de disperare. Un tipat ce dezvaluie tot adevarul, ca totul s-a dus. Nu a mai ramas nimic, decat ea. Face un pas si atinge in mersul ei mecanic, patul. Tresare si il priveste cu ochii goi, spalaciti. Il vede pe el cum ii zambeste si inima i se strange in piept. Cade in genunchi si isi duce mainile la cap, apasandu-si cu violenta craniul. Nu putea suporta asta. Inchide ochii si suspina inecat. Isi simte trupul greu, si apoi cade pe podeaua rece, ce inca mai patreaza amintirea pasilor lui. Trage aer in piept si parca ii simte parfumul. Ochii i se inchid, iar ea este trasa intr-un somn profund, fara vise.


Se zvarcoleste, parul lipindu-i-se de chipul si pieptul ei umed. Picaturi de transpiratie ii aluneca pe chipul alb ca varul, pierzandu-se mai apoi in tesaturile hainelor ce le poarta. Un zgomot puternic se aude si totut se destrama. Ea deschide ochii speriata si priveste in jur cersind alinare, protectie.
Degeaba...
Nu mai era nimeni in jur care sa o ajute, sa o linisteasca si sa-i spuna ca totul va fi bine.


Lacrimile incep sa-i curga pe obraji, iar ea se ridica cu greutate mergand spre birou. Aprinde calculatorul si cade pe scaun. Pe ecran apare o poza. Ea, agatandu-se de el. Atinge sticla rece, magaind cu varful degetelor, chipul lui. Incearca sa-i retina trasaturile, sa si le intipareasca in memorie. Ce rost avea sa il uite? Nu vroia sa faca asta si deja stia prea bine ca nu va renunta la el. Chiar daca el a uitat-o, va continua sa il iubeasca.


Deschide un program si incepe sa loveasca cu violenta tastele. Litere sangerii apareau pe foaia digitale, odata alba. Scuze, pareri de rau, explicatii, declaratii de dragoste la adresa unor persoane importante pentru ea, sentimente neimpartasite si cel mai important, regrete. Regreta? Cu siguranta! Ii parea rau pentru tot ce facuse, dar cel mai important lucru, ii parea rau pentru ce avea sa faca. La sfarsit termina cu un simplu "Te iubesc, C." si se ridica in picioare, cu ochii impaienjeniti de lacrimi. Iese pe balcon, simtind cum stropi de ploaie ii lovesc trupul.


Se urca pe balustrada. privind inainte, apoi isi da drumul, cazand in gol. Parul ii biciuieste chipul, iar vantul ii cresteaza trupul. Se loveste de pamant. O spasma puternica ii strabate corpul, iar sangele incepe sa se imprastie in jurul ei. Priveste cerul negru care plange, si un zambet amar ii apare pe chip. Inchide ochii, iar un oftat ii scapa printre buze si totul se sfarseste. Ploaia ii spala trupul si sangele din jurul ei dispare.

Cand totul se termina ramane doar un fum, si tot ce este acum, sunt doar regretele facute scrum. Ce mai ramane cand totul se termina? Nimic, doar niste regrete fara antidot...



Cand e prea tarziu...


Imi e dor...
Stau pe canapea. Numar fiecare secunda ce trece, parca as astepta sa vina sfarsitul... Astept ipacientata sa treaca ..
Zambesc stins, aprizandu-mi inca o tigara. E atat de frig, dar nu afara..ci in suflet. E rece,
un fior imi strapunge corpul. Astept...

Pe masa e o ultima scrisoare, unele cuvinte trsite, scrise cu durere in suflet isi iau loc pe foaia alba , patata de trecerea timpului.
O ultima lacrima in coltul foii.O ultima privire peste acele randuri.Un ultim suspin plin de amaraciune.
Am oftat, am lasat scrisoarea. Aveam o senzatie puternica de panica, incercam sa ma controlez. Am expirat usor,
incercand sa-mi calmez bataile inimii ce accelerau cu rapiditate. Totul in jur mi se parea diferit, prea stins, un pisaj prea incolor.
Parea ca timpul s-a oprit in loc, doar sa-mi vada fiecare reactie de framantare si de durere.
Un tipat absurd ce venea din interiorul meu. Un strigat de ajutor, care doarea sa iasa la suprafata,
sa spuna ceea ce simte. O lacrima rece ce cadea pe obraz, nu ma mai impresiona de mult.Fumul gros
imi ascundea ochii de gheata.Buzele reci ce molfaiau tigara stinsa.

Mi-e teama.
A inceput sa-mi fie teama, nu de timp, nu de moarte ci de tine. Nu pot intelege de ce.Imi e frica,inghit in sec.
Privirea de pe fata mea, nu mai reprezenta de mult o experesie clara.

Lumea...
a fost doar un pretext ca sa pot justifica absenta ta. Oameni care te-au indepartat de mine.
Tu ai distrus un vis ce nu era al tau. Ai lasat totul in urma, ceea ce m-a facut sa ajung
ceea ce sunt astazi. Stiu...nu exista nici o scuza, nu pot da vina pe tine. Desi am incercat,
dar tu ai ramas un inger. Ai ramas ce eu adoram, puteam spune ca esti mai presus de orice...
As fi dat atunci cand mai erai, totul la schimb pentru o imbratisare,un sarut, doar o secunda sa-mi spui cele doua cuvinte ,
magice pentru mine...

Gresala...
Gresala a fost facuta de mult. Cand te'am indepartat, sau tu...nu stiu care dintre noi a gresit mai mult. Eu sau tu?
Cine poate deslusi asta. Eu am incetat de mult sa mai inteleg....


Am inchis ochii.
Mi-a aparut in gand imaginea ta. Zambeai...ochii tai senini si reci ma priveau. Mi-e teama, mi-e dor...
nici nu mai stiu. Incet, incet disparea, asa cum era si in viata mea.

Am realizat un ultim lucru ...
Nimeni si nici macar moartea nu o sa ma faca sa te uit...Ai fost, ai ramas si vei fi totul.
Oare eu ce am fost pentru tine?


Puteti sa incepeti sa votati....
"be the change you want to see in the world”


[Imagine: 2e0ka34.jpg]

#4
Well , dacă m-ai rugat tu atât de frumos 15 [ mai deloc :-l ]

Prima lucrare .
Păi în primul rând aş zice că nu prea mi-a plăcut aşezarea în pagina . În al doilea rând , povestea e , ştiu şi eu . . obişnuită . Sentimentele s-au accentuat mai mult spre sfârşit când aceasta s-a sinucis . Am mai vazut unele greşeli de tastare , nu prea am vazut multe expresii dar în rest zic că e destul de O.K.


A doua lucrare .
Aici îmi place aşezarea în pagina . Am vazut câteva greşeli de tastare , dar şi povestea asta mi s-a părut cam simplă , dar cu mai multe expresii . Nu prea am simţit ceva când am citit acest text , parcă mai tare m-a plictisit . . . Dar totuşi şi aici descrierea şi naraţiunea mi s-au parut O.K.


Anyway , având în vedere că tema nu a fost una exactă , mi s-a parut că a fost cam prea uşor pentru participante . . . Dar dacă trebuie să votez , am să votez cu lucrarea a doua .
I always gather everybody's attention.



[Imagine: snsdside2.gif]

#5
Hi^^
Pai fetelor, lucrarile voastre sunt foarte reusite, felicitari amandurora. :]
Sa incep.
Regrete fara antidot...
Pai nu am vazut greseli de tastare - ok. Insa descrierea... Descrierea este prea comuna, sa zic. Adica am mai vazut acest stil de descriere, incearca sa-ti creezi propriul stil, gen. Revenind la fic, chiar m-a surprins finalul, atat de trist...22
Cand e prea tarziu...
Ei bine, o alta lucrare buna.
Dar...22 Aici am vazut greseli de tastare si lipsa catorva semne de punctuatie, unele puse aiurea. Actiunea mi s-a parut un pic grabita, parca. Puteai sa mai tai din figurile de stil, frazele erau prea lungi, dar mi-a placut descrierea. Este o poveste ce inspira dragoste, o dragoste demult uitata, din cate vad.

Votul merge la..... C`mon, guys19 Lucrarea a doua [Am ce am cu metaforele] Felicitari si succes in continuare.pupic

#6
Prima.
patreaza - păstrează

Am văzut doar o greşeală, după cum ai văzut. Ceea ce nu am înţeles este tema pe care o aveţi. Am citit la început că da`ţi un edit and ... nothing. Trebuia să scrii la începutul fiecărei lucrare ce temă aţi ales -.- . Revenind. Felul în care ai descris mi-a făcut o impresie bună. Acolo, când s-a aruncat, trebuia să mai descrii ceva, nu doar cade, părul nu ştiu ce-i face şi buf!
Nu ştiu ce ai făcut tu, dar mie mi se pare că ai pus ceva suflet, nu doar ai butonat tastele.

A doua.

Nu mai aşeza aşa în pagină textul. Normal doar poeziile sunt aşezate aşa. Nu ştiu dacă ai văzut vre`o carte or smth care are texul aşezat aşa. Şi aveam boala asta. Mi se părea mai "cul", până ce câteva persoane mi-au spus că nu e bine.
ipacientata - impacientată
trsite - triste

``Stau pe canapea. Numar fiecare secunda ce trece, parca as astepta sa vina sfarsitul... Astept ipacientata sa treaca ..'' - N-am înţeles nimic de aici. Ori aştepţi să vină, ori să treacă ?

Foloseşti aiurea punctele de suspensie -.- În multe locuri de acolo, punctele puteau fi înlocuite de către o mică virgulă. Acum nu am să-ţi arăt unde ai pus greşit punctele, pentru că sunt multe.

Votul meu se duce la prima lucrare.
[Imagine: Hm757.png]





#7
Buna, la cererea ta am venit si eu aici pai sa vedem ce sa spunem: Am sa vorbesc in general acum. Deci in ambele predomina descrierea si mi se pare ca te-ai descurcat chiar foarte bine, naratiunea e ok.
Prima lucrare: pai cum a spus si Zuza nu ai aranjat-o in pagina, in schimb ai descris frumos sentimentele. Mi-a placut cum ai descris acea tristete din suflet. Chiar am simtit-o si eu. Momentul sinuciderii a fost descris si el si, cum sa zic eu, pe masura ce te apropiai de acel moment, descrierea crestea crestea, intensificai acel moment si ai dat lovitura finala :bv:. imi place.
A doua lucrare:ei bine aici ai aranjat-o in pagina. Sentimentul predominat fiind cel de tristete si intr-un fel si confuzie, si ai descris frumos si aici. Se pare ca te descurici foarte bine la descriere, pe care o imbini frumos cu naratiunea, in ambele cazuri.
Suficient: eu votez....votez....votez prima lucrare
pupicpupicpupichug
[Imagine: h8v.gif]
 

#8
In "Regrete fara antidot" ai scris "... lipindu-i-se de chipul si pieptul ei umed. Picaturi de transpiratie ii alunecau pe chipul..." suna mai bine daca scriai a doua oara "fata". Atat am avut de comentat ,continutul mia placut foarte mult ,mai mult de cat in "Cand e prea tarziu" pentru ca pare ca ai exprimat sa zic asa ,mult mai multe aici :bv: ,dar care e motivul pentru care sa sinucis?
[center]Timpul trece fara noi cu tot ce a fost
Ramane numai amintirea fara rost
Eu te iubesc cum te-am iubit, tu m-ai uitat
Din clipa in care...ai plecat.
[Imagine: lenand10.png]
http://www.dailymotion.com/video/xcmsqp_...-me_webcam[/center]


#9
Mi-au placut mult lucrarile ambelor participante^^...
Prima lucrare are o descriere a momentului de suspinare fte dragut si in principiu prima eroina e mai sensibila dekit urmatoarea. Mi-a placut momentul final, kind ea cade de la etaj si ploaia ii spala singele..mi-am imaginat momentul cu ochiul meu de desenator si e frumos..descriere frumoasa^^

A doua lucrare la fel mi-a placut. Aici eroina e mai puternica cred, caci nu a recurs la fapte de sinucidere. Mi-a placut actiunea ce se scurge in lucrare dupa anumite repere din care reiese urmatoarea ideie. Pentru aceasta modalitate votul meu merge la lucrarea numarul 2(Cand e prea tarziu...)
Ms de posibilitatea de a participa la votting^^!

#10
În sfârşit am reuşit să trec şi eu pe aici să vedem.

Prima lucrare îmi place foarte mult cum ai descris totul şi chiar dacă ideea este întâlnită atât de des tu ai dat o notă de originalitate, greşeli nu am văzut totuşi nu mi-a plăcut ca ai împarţito în atât de multe paragrafe.

A doua lucrare la fel îmi place cum ai descris, ai folosit mai multe figuri de stil aşezarea în pagină a fost bună greşeli nu am văzut.

Anyway votul meu merge la....prima lucrare nu ştiu de ce, dar îmi place că ai reuşit să o faci cât de cât originală prin descriere.

Succes ambelor concurente.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Frozen Soul vs Bitter Death Kayla. 7 6.386 14-12-2011, 09:09 PM
Ultimul răspuns: Ana
  Bitter Death vs Kayla. Kayla. 10 9.597 14-12-2011, 09:08 PM
Ultimul răspuns: Ana
  Bitter Death vs Frozen Soul Kayla. 7 4.812 25-12-2010, 09:43 AM
Ultimul răspuns: Kayla.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)