Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

In dragoste nu exista limite...

#1
Buna toata lumeaa!!! M-am gandit sa mai fac si eu un fic...si de data asta nu o sa il mai abandonez promit! Nici nu stiu de cand astept ziua asta...a vrut de mult sa il pun dar...nu am avut curajul necesar,dar acum,uite ca mi-am luat inima in dinti...si il postez !
Astept critici si asa o sa ma perfectionez,sa incepem.

Disclaimer: Nu detin nici un personaj din animeul/manga-ul Naruto (inafara de cele create de mine) si nu fac profit de pe urma acestor personaje/intamplari.

CAPITOLUL 1.
Din Nou Acasa...

Am ajuns in sfarsit acasa...cat de dor imi era de Tokyo,au trecut patru ani de cand nu am mai trecut pe aici,nu mi-am mai vazut familia,decat in poze dar nu ma incalzeau cu nimic,eu eram in Los Angeles,si ei aici in Tokyo...nici nu vreau sa ma mai gandesc cat de mult am suferit,dar pot spune ca a meritat,acum am tot ce imi doresc,sunt cunoscuta oriunde in lume,fiind designer si model in acelasi timp..dar nu ma laud cu asta,unii oamenii ma lauda.Dar sa trecem peste asta si sa ma prezint mai intai,ma numesc Sakura Haruno si am 17 ani,iar acum...eu sunt intr-un taxi,pe un drum numai cu copacii de-a lungul unei stradute care parca nu se mai termina,sunt atat de nerabdatoare sa imi vad familia,casa si prieteni desigur,dar era ceva care ma intrista...faptul ca numai era vara ! Acum e toamna,totul in jur pare mort si unele peisaje parca ar fi scoase dintr-un film horror,chiar si acum aveam sentimentul asta cand priveam dansul facut de frunzele aurii si rosiatice care dansau pe melodiile armonioase ale vantului,eram ca intr-o transa...dar sunt trezita de vocea soferului care ma strigase de nenumarate ori iar eu ii raspund cu un simplu ''Ce este''? Si imi spune ca am ajuns la destinatie.Nu imi vine sa cred ce vad,o vila mare cu 2 etaje,o curte superba cu 3 ciresii mari,si multe flori dar care se ofileu usor din cauza vremii.Oare...asta chiar este casa mea? Nu mi-o amintesc deloc asa! Dar totusi...trebuie sa vad cine sta aici daca nu eu.Ii multumesc soferului ca ma adus si ies din taxi,imi scot bagajele din portbagaj si cu emotii atat de mari incerc sa fac cativa pasii,imi este in acelasi timp si teama...cu toate ca nu prea stiu de ce,in momentul acela simteam de toate ! Apoi...cand deschid ochii mai bine vad ca deja eram in fata usii,inima imi bate tare si parca as vrea sa plec,nu ma simteam pregatita dupa 4 ani sa imi vad familia chiar daca eu i-am anuntat cu o saptamana inainte,dar totusi..inghit in sec,inchid ochii pret de cateva secunde,mana imi tremura,haide Sakura...nu e atat de greu! Imi spun in gand si apas pe sonerie.Nu sosise inca nimeni,cand deodata aud pe cinva ca ma striga,dar nu stiam de unde...
-C-cine ma striga? Sau mai bine spus de unde ma strigi?
-Uitate deasupra ta draguta mamei ! ,,Mamei''? Asta e mama? Oh my God...Gand ma uit vad o femeie cu parul roz bombon aproape ca si al meu,cu ochii albastri si tenul alb ca laptele,acum chiar cred ca este mama,seamana leit cu mine si totusi nu imi vine sa cred ca am putut uita cum arata fiinta care m-a nascut !
-Mami...
-Haide scump-o intra si urca la etaj!
-Bine! Dupa asta deschid usa mare,din nou...raman uimita de ceea ce vad,nu mai era casa mea parca intrasem intr-o casa de multimilionari! Imi las bagajele jos si urc scarile mari dar totusi era atat de liniste crede-am ca poate o sa faca o petrecere dupa cum se vedea de pe chipul mamei.
Cand ajung sus o vad pe mama imbracata cu o fusta un pic mai sus de genunchi,neagra,cu o camasa alba si ca un fel de sacou tot negru,si intr-o parte a sacoului sus avea o insigna,pe care scria numele undei firme de avioane din Tokyo.Woow..mama este stewardesa! Apoi vine si ma ia in brate atat de strans,cat de dor imi era sa ma i-a in brate,cateva lacrimi incep sa curga pe obrazul meu,erau lacrimi de bucurie...cand ma vede ca plang isi pune mainile pe chipul meu stergandu-mi lacrimile si imi spune sa numai plang,dar inca mai suspin de fericire.Ma i-a de mana si ma duce intr-o camera in care era intuneric si apoii...

Si apoi am sa v-a tin in suspans :D
Si scuze ca acest capitol este cam scurt..dar o sa ma revansez in urmatorul capitol...:)
[Imagine: 15yjabr.jpg]
The Day I will STOP lovin` you,Is the Day I close My eyes FOREVER ! >.<


#2
Yo!! Fic nou observ, chiar aveam chef de unul. : ))
So... nu ai avut curaj observ, nu te teme aşa ni s-a întâmplat multora la început, dar nu ai de ce. Chiar şi aşa e bine că ţi-ai pus povestea fiindcă pe baza ei vei fi şi ajutată dacă ai nevoie şi cam ai nevoie... ;; )

Acel "NU", nu trebuia scris cu Caps Look puteai pur şi simplu să-l scrii mic, deoarece înţelegeam idea. E foarte evident. Ce pot spune un titlu destul de intens ca semnificaţie, trebuie să fi foarte atentă cum descri totul în fic.
Revin: capitolul este mult prea mic, puteai să mai aştepţi până ce combinai mai multe idei, fiindcă aşa reuşeai să ai o lungime mult mai mare la capitol.
Sfat: de fiecare dată când vrei să începi un nou capitol, îţi sugerez să te gândeşti la o idee principală, după la alte idei secundare, le combini şi îţi iese un capitol lung. Doar că trebuie să descrii mai mult.
Ai probleme cu începerea şi terminarea propoziţiilor + că pui prea multe virgule în locuri în care nu ar trebui puse. Iar anumite "..." nu îţi au rostul.
De ex. : "Am ajuns in sfarsit acasa...cat de dor imi era de Tokyo, ..." - acolo nu erau necesare punctele de suspensie, puteai să pui virgul şi continuai.
"ar sa trecem peste asta si sa ma prezint mai intai,ma numesc Sakura Haruno si am 17 ani,iar acum..." - renunţă complet la o astfel de descriere. Nu cred că îi citeşte cineva CV-ul sau dosarul. Până acum nu am mai interzis eu asta, dar la toţi la care am întâlnit aceiaşi descriere a personajelor, le-am spus să abordeze altfel. Şi tu la fel să faci. Deja chestia aceasta este mult, dar mult prea mult uzată şi nu are nici un farmec... Fiindcă la rândul lui personajul necesită o prezentare mult mai frumoasă, mult mai originală şi specială, chit că nu ne aparţine nouă.
Sfat: pentru a descrie un personaj din prima sau nu, poţi să abordezi mai multe chestii.
El poate fi descris prin elemente exterioare(natură, spaţiu, gesturi, reacţii, gânduri, vorbe) şi interior(prin intermediul altor personaje[prieteni, familie etc] care interacţionează cu el).
Îţi dau două exemple ------>>
Exterior: "Tocurile din picioare călcau cu forţă holul pe care îl parcurgeam. Geamurile în intreaga incintă erau deschise larg, lăsând vântul să pătrundă. Acesta se avânta sălbatic în pletele mele lungi şi aurii, din când în când îmi mai duceam degetele la ochii, pe care îi frecam cu grijă, fiindcă simţeam cum somnul încă îmi juca pe gene.
Trupul meu suplu se ondula printre razele calde ale soarelui...."

Inter: " Îi cuprinsesem palmele în ale mele, începând să i le mângăi uşor şi grijuliu. Erau reci şi roşii, frigul îi străpunsese pielea mătăsoară, însă ea continua să fie tăcută.
Fulgii de nea picau lin pe căciuliţa ei albă şi pufoasă şi zdrobindu-se de părul negru şi lung, cădeau în jos spre pământ. În privirea aceea senină, de un albastru marin puteam citi emoţiile care o cuprindeau cât timp eu eram aproape de ea. Cât de gingaşă putea să-i fie fiinţa, atât de liniştită şi ... ruşinoasă..."

Am făcut ceva mai simplu sus ca să nu te iau cu ceva mai complicat. Sper că înţelegi.
Dialogul este cam sec puţin, dar într-un fel destul de emoţionant, mai ales la partea când o aude pentru prima dată pe mama ei, foarte pătrunzător.
Ar cam trebui să mai adaugi volum de substanţă şi să încerci să nu sari aşa de repede de la o idee la alta, fiindcă totul a părut puţin fugitiv.

Ok deja am spus prea multe... o să mai aştept să vâd cum evoluezi cu nextul.
Dacă te-a deranjat comul meu te rog să-mi spui printr-un PM sau un com la profil. Eu una scriu comuri foarte lungi cu critică, dar doar atunci când este necesar.

#3
Hi.. Am trecut si eu pe la un fic nou pentru ca nah, aveam nevoie sa citesc ceva. x3.
Pai cam la toata lumea este la fel la inceput ^.^
Deci, incepem cu titlul: e destul de interesant. Din cate imi dau seama va fi un fic SasuSaku, nu?.
Umm, mda. Este primul si cred ca ultimul fic care il citesc fiind cu Sasuke si Sakura. xD.
Sa revenim la idee.
Destul de binisor, dar tu ai pus ideile cum ti-au venit in minte, numai si numai idei.. Trebuie sa dezvolti pentru a nu parea grabit si pentru a atrage cititorul si a-l face sa-si imagineze mai mult. Vorba lui •»ŧօхïƈ«•, iti trebuie mai multa descriere si tot asa pentru a nu iesi un capitol mic-mic.
Imi pare bine ca tu nu grabesti Meega-tare, dar nici prea incet nu e. Stiu ca prima data la mine grabeam de nu stiam de mine:]]. Si inca mai am fragmente de graba in ceea ce scriu si ar fi bine sa te indrepti de pe acum, sa citesti bine comentariile si criticile pentru a intelege ce ai de facut.
Dialogul e .. bunicel.
Aw, da! Trebuie neaparat sa accentuezi mult mai mult sentimentele. Cand a vazut-o pe mama ei trebuia sa fie un sentiment giga-puternic, depinde .. Eu cred ca o iubeste foarte mult pe mama ei, deci trebuia foarte multa descriere a sentimentelor.. Cum mi s-a spus si mie: punete in locul personajelor si traieste ce traiesc ele si vei intelege mai usor..
Cam atat pana acum. Astept nextul, sper sa ma anunti mai ales ca stiu cum e sa ai un fic nou^.^ [ i have one, too . ] :).
Bai`bai :x
[Imagine: sasu_naru_by_kiduutz-d5035to.jpg]
Ne? (:

#4
Multumesc pentru comm-uri :*

CAPITOLUL 2
INTALNIREA

In Dragoste Nu Exista Limite
CAPITOLUL 2
Intalnirea


Ce au de gand sa faca? De ce am intrat intr-o camera atat de intunecata?,nu se auzea nimic,era o liniste mortuara,recunosc ca ma simt oarecum speriata,dar unde e mama? Ma uit in spatele meu,nimeni in stanga mea, nimeni si nici in dreapta mea,unde a plecat Doamne iarta-ma si ea?! Haide Sakura ce esti asa fricoasa? Nu sunt fricoasa! Si mai taci din gura ca nu m-a ajuti cu nimic! Mdea cum spui tu...Eu fricoasa? Ha! Bine...poate ca sunt cateodata,si totusi eu stau ca o stana de piatra in pragul usii vorbind cu vocea mea interioara,i-a sa se faca lumina in camera asta! Cand pun un pas,ceva s-a spart de tocul meu de cinci cm.Ma speriasem serios de data asta,mana stanga imi tremura ca un telefon pe vibratii.Cand sa deschid lumina,ceva...sau cineva imi opreste mana,inima imi batea intr-un ritm alert,picioarele imi tremurau si mana la fel,nu stiam cine ma oprise mana,nu vedeam cine era,dar simteam! Haide Sakura nu sta degeaba! Smucestete din mana...ei sau lui ! Buna idee! Nici nu mai stau pe ganduri si imi eliberez mana,cand vreau sa fug,ma impiedic de ceva,asta imi mai trebuia ! Dar din nou ma prinde cineva,nu mai stiu ce sa fac,daca avea sa imi faca ceva rau? Inchid in sec,pupilele mi se dilatasera,si imi tot musc buza inferioara,nu stiam cum sa reactionez cand deodata imi da drumul,asta e! Acum trebuie sa scap,dar apare din nou o problema,unde e usa?!!! Numai vede-am absolut nimic,ma simteam ca intr-o cutiuta din care nu pot scapa.Ma uit in jurul meu strigand-o pe mama dar nimic,liniste de cimitir.
Pret de 4 secunde a fost liniste in camera,si eu eram paralizata de frica as putea spune,inima parca vroia mai ceva sa imi sara din piept,of daca asta e o farsa...nu stiu ce o sa fac daca aflu ca asta e doar o farsa prosteasca!Mda ce o sa le faci? O sa le dai cu ceva in cap? Sti ceva? I-a taci tu din gura ,vezi-ti de curcile tale si lasa-ma ! Pot sa ma descurc si fara tine! Gata,gata nu te enerva...ca o sa faci riduri! Am spus sa taci! Ahhh am ajuns sa ma cert cu mine insumi...dar cred ca o sa inebunesc cat de curand daca nu imi spune cineva ce se intampla si nu se aprind luminile!
Cand pun un pas inainte,sunetul facut de tocurile mele se auzeau ca un ecou un camera aceea,dintr-o data,brusc se aude un stranut puternic din acel moment am stiut ca este cineva aici si ca mi-au facut o farsa!
-Aha deci! Spun eu,intr-un final aprinzand lumina,si in jurul meu erau oamenii si prieteni dragi mie,imbracati in costume de Halloween,probabil am uitat sa mentionez ca...era ziua de Halloween.-Cum ati putut sa ma speriati in halul asta? Crede-am ca o sa mor aici de frica! Sa numai faceti asta niciodata
v-a rog,doar stiti cat de fricoasa pot fi eu uneori nu-i asa?...Dupa acestea spuse de mine,toti taceau si se uitau la mine ca la felul al pais`pelea,si nici nu ma mir,totusi nu m-au mai vazut de 4 ani...dar cel mai uimiti erau baieti! Aceea erau Neji,Kiba colegul meu de la gradinita si Sasori.Salivau dupa mine,ma gandeam eu ca o sa faca asa ceva...dar totusi incerc sa nu par,oarecum dezgustata de felul in care ma priveau,si ii salut,zambind dulce.Mai arunc o privire prin camera pina de oameni dragi mie,dar nu vede-am pe cineva,pe tata.Oare unde este?Daca a murit?Sau poate ca nu ii pasa de venirea fiicei lui? Mmmmm...Eee hai ca asta-i buna! Cum pot sa gandesc asemenea lucruri,adica tu cum poti sa spui asemenea lucruri?! Eu doar sunt realista...Mda sigur...O voce feminina ma striga pe nume,nu cunosteam aceea voce,oare cine era,imi intorc privirea in celalta parte si ce sa vad,pe cele mai bune prietene ale mele : Hinata,Ino si Temari,toate trei imi faceau cu mana si ma strigau pe nume,inima parca imi explodase de fericire,nici nu ma asteptam macar sa fie aici! Cateva lacrimi cristaline se scurg pe obrazul meu si intr-un final cazand pe parchetul rece,alerg catre ele,cu toate ca nu prea puteam ajunge chiar atat de repede la ele,pentru ca,aveam ditamai tocurile! Sper sa nu cad pe aici si sa imi sparg si capul.Dar intr-un final acum formam o imbratisare mare si calduroasa intre prietene pe care nu am mai avut-o de atata timp...Hinata,incepuse si ea sa planga odata cu mine,era aceeasi,la fel de sensibila,cu ea ma intelegeam cel mai bine,imi era ca o sora mai mica cu an,de ea imi era cel mai dor,dintre toate prietenele mele desigur,si de Ino si Temari dar,cu ele am mai avut probleme.
-Sakura...cat de mult te-ai schimbat..nu imi vine sa cred!
-Nici mie,dar si voi v-ati schimbat,dar la ce sa ma astept doar au trecut 4 ani!
-Da...si mama mama ce tocuri mari ai!
-Mda...spun eu razand.-Asa m-am obisnuit de cand sunt model,acolo trebuia sa stau numai cu tocuri de 5 cm,ca sa ma pot obisnui mai usor...mi-a luat ceva timp pana m-am acomodat cu scena...cu toate chestiile alea..
-Model? Omg! De ce nu m-ai luat si pe mine?! Intra Ino intre mine si Hinata,trebuia sa ma astept la asa ceva din partea ei,ca na...Ino e Ino!
-Pai...eu,eram atat de ocupata incat-
-Sakura scuze ca te intrerup dar..uitate in spatele tau...imi spune Hinata facandu-mi semn sa ma uit in spate.
Cand ma uit,nu imi venea sa imi cred ochilor,era chiar....
[Imagine: 15yjabr.jpg]
The Day I will STOP lovin` you,Is the Day I close My eyes FOREVER ! >.<


#5
Nici un comm? :(( Ma supaaar:((

CAPITOLUL 3
See you again ...

Nu imi venea sa cred ce vad,in fata mea era chiar Uzumaki Naruto,baiatul cu parul blond ca spicele de grau, ochii albastri ca marea,si cu un simt al umorului nemai vazut.Naruto...fostul meu iubit.S-a schimbat total,acum este mai inalt decat mine,si sper ca s-a mai maturizat putin,dar vad ca inca mai poarta la mana o bratara pe care i-am dat-o eu acum 4 ani.O bratara negra pe care scria N & S,adica Naruto si Sakura.Si aveam si eu una identica dar am pierdut-o pe undeva prin California...si acum imi pare rau ca am pierdut-o.Sper ca el nu m-a uitat ! Cineva ma tras de o suvita de par,cine ma trage pe mine de par asa din senin?! Cand ma uit in spate,era Ino care nu ma mai lasa in pace.
-Ino!!! Inceteaza odata!
-Shhhh,Saku` numai tipa! De ce nu te duci sa vorbesti cu el? Ii era tare dor de tine!
-Pe bune? Eu crede-am ca a uitat de mine...
-Ti-ai gasit cine sa uite.Haide dute si saluta-l!
-Dar...dar eu-
-Nici un dar Sakura Haruno,dute si saluta-l pana nu o sa il asalteze Hinata si nici ca o sa ii mai de-a drumul. Ce face? Este cu Hinata? Woow...cate schimbari au aparut pe aici,si Ino oare cu cine mai este?
-Bine,bine ma duc...Are dreptate Ino,nu este chiar atat de greu sa il salut si sa il iau in brate,pana la urma e un prieten bun! El statea in paragul usii vorbind cu Hinata,care parea ca mai avea putin si lesina vorbind cu el,era rosie in obraji ca un ardei,iar Naruto...avea acelasi zambet smecher cu care ma seducea chiar si pe mine.Opa,te seducea ha? Nebunic`o ce esti! Dar eu de ce nu stiam asta? Nu stiu ce ma intrebi pe mine? Eu nici macar acum nu stiu de unde ai aparut si ai si ajuns sa comentezi intruna! A da? Atunci...daca te deranjeaza prezenta mea..nu am sa mai vorbesc niciodata! Multumita? Sigur ca da! In sfarsit,nu crede-am ca am sa mai scap...Oftez adanc si ma duc catre Naruto,dupa ce imi dau parul roz peste umeri,cu cateva suvite negre.Blondul aruca o privire,si se pare ca m-a observat,imediat ochii lui se mareu din ce in ce ma apropiam de el,ma analiza din cap pana in picioare,iar eu afisam un zambet larg.Acum eram in fata lui si parca nu pot sa ii zic nimic,daca nu ma mai cunoaste?
-S-Sakura? Tu esti? Uite ca stie cine sunt..
-Da eu sunt.Ce este? Chiar atat de mult m`am schimbat?
-Cam da..Dar totusi,ce bine ca te`ai intooors!!! Vine si ma strange tare in brate,aproape ca numai puteam sa respir,tot acelasi Naruto,copilaros dar intr-un mod dragut a ramas.
-Sakura-chan..ce mi`ai aduuus? Spun el facand ochii aceia nevinovati si fata gen : Mi-ai adus ceva nu? Ce sa zic,mai bine i-as da biletul meu la concertul fetelor Girls Generation dupa care moare cand le vede,in special pe Jessica.
-Pai...ti-am adus un bilet la concertul fetelor de la Girls Generation! Tadam! Si flutur biletul prin fata lui,ochii lui albastri incepusera sa straluceasca de fericire,apoi...in secunda urmatoare numai aveam biletul in mana,il luasera si spunea intr-una ca pana la concert o sa il tina in rama,pe peretele din camera lui.Hinata incepuse sa rada la fel si Ino,si eu il priveam cu mainile in san.Dintr-o data,in minte in apare imagine tatei,am si uitat de el,unde este?! Ies din camera ca o furtuna lasadu`i pe cei din camera cu ochii in tavan.Firar! Nu pot sa alerg din cauza tocurilor astora! Asa ca mi-i dau jos repede,si incep sa alerg pe scarile mari din marmura bej si rece ca un cub de gheata,simteam cu acea racoare imi trecea prin tot corpul,facandu`ma sa tresar usor,fiind atenta la cum pasesc,nu am vazut ca mama era in fata mea discutand cu o matusa de-a mea,si ma lovesc de ea.Se intoarce cu fata spre mine,avea acelasi zambet dulce de mai devreme,si ma intreaba daca s-a intamplat ceva.
-Pai,mama nu l`am vazut deloc pe tata...unde este?
-Sa dus sa iti ia un cadou de bun venit,dar se pare ca o sa intarzie ceva timp,dar nu te ingrijora,o sa vina imediat,daca vrei...poti sa il suni...
-Lasa,am sa-nici nu apuc sa termin ca,il vad pe tata intrand pe usa.-In sfarist a venit tata! continui eu.
-Scumpa mea floare de cires! Cum imi spunea el cand eram micuta,si inca imi mai spune asa...ce bine! Sar in bratele lui ca si cum eu,as fi fost vreun fulg de nea...Dar ca de obicei tata nu spune nimic si ma invarte de multe ori,incat am cazut amadoi.Cu tata ma distrez in fiecare zi,si el imi readuce zambetul pe buze da cate ori sunt suparata.Acum toata casa era vesele,toti cei de la etaj au coborat jos si am mai vorbit despre ce s-a mai intamplat,eu impreuna cu Hinata,Ino,Naruto,si Temari stateam la etaj si deponam amintiri...Ne aducem aminte de ce faceam cand eram mai mici si Naruto era cel mai nebun si comic dintre toti.Apoi arunc o privire la ceasul din camera mea,proaspat decorata,si vad ca ceasul era ora 22:00 seara.Nu imi venea sa cred cat de repede a trecut ziua,dar i-a stai,mai bine as face o petrecere la casa de pe plaja a familiei,bine doar cu prieteni atat.Mai bine le-as spune si lor.
-I-a ascultati! Mi-a venit o idee,cum ar fi ca eu sa dau o pentrecere la casa de pe plaja? Ati veni?
-Ooo sigur ca da! Dar putem sa aducem si prieteni de-ai nostri? Ma intreaba Naruto curios.
-Sigur..dar sa nu fie huligani dinaia sa imi devasteze vila!
-Doamne fereste Saku`,si Hinata ii stie nu? Spune el luand`o pe Hinata de gat,cat de bine le sta...vreau si eu...
-A da,aceia 2 nu? Sasuke ala sau cum il cheama si cu Kiba nu?
-Ai ghicit!
-Sunt tare de treaba Sakura cei 2!
-Atunci e bine ! Spun eu zambind.
Dupa asta in camera apare mama care le spune celor 4 ca acum pleaca parintii lor,ne ridicam toti si imi iau la revedere de la ei,ii conduc pana afara.
Apoi,eu mama si tata luam cina impreuna,la masa mare neagra si rotunda care era plina cu toate mancarurile,dar normal ca eu mi-am ales sushi,mancare mea preferata! Bine ca mi-am adus aminte,trebuie sa il intreb pe tata daca pot face pentrecerea...sper sa zica da.
-Tati,ma intrebam daca pot sa dau o petrecere de venire acasa,la casa de pe plaja...si invit doar prieteni!
-Sigur puisor,dar cu o conditie,sa nu distrugeti vila ca pe urma...ne suparam.
-Sigur ca da tata,nu`ti face griji...si mersi mersi mersiii!

Dupa ce mancam,ma ridic de la masa si ma duc la culcare,eram tare obosita...Intrasem in camera mea mare cu un pat la fel de mare,ah deabia astept sa ma tavalesc in pat si sa visez frumoos..dar nu inainte de a`mi lua pijamalele.Ma duc la dulapul alb si mare,care jumatate era doar o oglinda uriasa.Imi iau pijamalele si ma imbrac cu ele.Dupa...ma aruc pur si simplu in pat,parul meu roz ravasit,se asorta perfect cu lenjeria de pat de culoare rozalie pal,ochii mei verzi-albastrui aproape ca se inchideau fara ca eu sa vreau,ma uitam pe fereastra care era in loc de perete,priveam luna cu razele ei stralucitoare care se ondulau perfect pe corpul meu,in minte mea,erau ravasite toate intamplarile de azi...si cred ca am sa adorm...
[Imagine: 15yjabr.jpg]
The Day I will STOP lovin` you,Is the Day I close My eyes FOREVER ! >.<


#6
Te supy?:o3 La's ca primesti de la mine un comm:D>>:D<. Nu vad de ce te-ai supy ca nu primesti comm din moment ce ficul este citit, si asta conteaza pe langa faptul ca oricare isi insira in cateva randuri parerea personala. Insa am terminat cu "munca de lamurire" cum imi place sa numesc explicatiile lungi!:D
Acum incep sa "critic":
1. Dialogul : Este pozitionat destul de bine, si nu te plictiseste dar nu este nici sec.
2. Naratiunea : Nu este fugarita de nici un caine turbat!:)) deci te descurci bine si la capitolul asta!
3. Descrierea : Pai....este buna si este perfect asezata in pagina.
4. Greseli : Am observat cateva ce sunt putin deranjatoare, dar nimic ce nu poate fi remediat.
5. Exprimare : Ai avut niste scapari cam jenante, gen "dinaia" sau "huligani" si eu stiam ca folosim litere nu cifre in scriere.
Cel mai mult am urat faza cand ai spus "-A da,aceia 2 nu?" deci crede-ma ca atunci cand am trecut ochii peste acesta propozitite nu mai aveam chef de absolut nimic. Totusi sper ca vei aduce next-ul si spor la scris. Daca te-am deranjat cu ceva prin comm-ul meu imi spui si il sterg.

Te PooP Doolce!!:*:X>:D<
~~ Just because You know my NAME doesn't mean you know Me!~~
\TrUsT YoUr CrAzY iDeAs/

L, did you know Death Gods only eat apples??

#7
Next ^.^


Capitolul 4
The Party Started!
Aaah...nu vreau sa ies din caldura din patura asta atat de pufoasa si calduroasa,vreau sa lenevesc toata ziua in pat,dar i-a stai! Nu degeaba a sunat ceasul asta,haide Sakura aminteste-ti...oftez adanc si iau perna mai mica si mi-o pun pe fata,incercand sa imi amintesc ce aveam azi de facut.Cat de uituca esti,ai uitat? Azi e petrecerea papusa! Ce petrecere?Doamne cum am putut sa uit?! La naiba! Imi dau perna jos si ma ridic din pat,ma uit la ceas si deja era ora 10-30?! Nu se poate! Sar de pe pat si aproape cad pe covorul mov,dar ma sprijin in maini ca o pisica si ma duc repede la baie sa imi fac siesta de dimineata.Ma spal pe fata,imi aranjez parul ciufulit si lung pana un pic mai sus de fund,si usor ondulat.Ma dau cu rimel,cu putin creion negru si ma duc sa imi aleg o tinuta din dulap.Dupa doua minute de analizat intreaga mea garderoba,pana la urma aleg o pereche de blugi mulati albastri,un tricou alb cu mov si albastru in dugi,pe care era scria ,,I'm so cute ! Love me !'',si cu un fel de sacou negru,iar manecile mi se fac trei-sferturi.Asta era ca un fel de tic pentru mine,sa ridic manecile.In fine,ma uit si pe la pantofi,dar nu vreau ceva cu toc,ceva lejer ca...niste tenisi negri cu sireturi colorate! Perfect! Imi iau si o geanta pe umar,roz cu negru unde am telefonul,cardul de credit si un luciu de buze.Acum trebuie sa le sun pe Hinata si Ino,ca sa vina si ele cu mine la cumparaturi.Ies din camera si merg de-a lungul holului vorbind la telefon cu Hinata,vocea mea rasuna in toata casa acum,sper sa nu ii trezesc pe ai mei,vad ca au usa dormitorului deschisa,i-a sa vad daca sunt acolo,cand ma uit,vad fereastra deschisa,mirosul de levantica din camera imi inunda narile,era un miros atat de dulce si ametitor,dar unde sunt mama si tata?Ma uit pe noptiera si vad un biletel pe care scria:
,,Sakura..eu impreuna cu mama ta am plecat foarte devreme la slujba si nu vroiam sa te mai trezim pentru ca stiam ca esti obosita,o sa venim foarte tarziu diseara,asa ca,poti sa faci pentrecere pana la ce ora doresti,dar sa nu lasi in urma dezordine in vila.Cu drag mama si tata.''
Asa deci...bine ca mi-au spus,las biletul pe pat si ma pregatesc sa plec la mall unde erau deja cele doua.Intru un garaj unde se afla masina mea,adica un Audi Q7 negru.

Dupa 5 minute...

Parchez masina intr-o parcare a mall-ului,ma uit prin jur dupa Hinata si Ino dar nu le zaresc,cred ca sunt inauntru...imi iau geanta si inchid masina.Cand intru in mall,o aglomeratie de nedescris,nu vedeam nimic,nici unde sunt Hinata si Ino,cred ca o sa dureze ceva pana o sa le gasesc.Incerc sa imi fac loc prin multimea de oameni,in fata mea era un baiat inalt cu ochii negri ca intunericul noptii si parul de asemenea,in inima mea parca se aprindea o scanteie,clipesc de cateva ori,nu stiam daca era ceea ce vedeam,era atat de dragut,si el ma privea fix in ochii,parca timpul se oprise in loc pentru noi,eram adancita in ochii lui,inima mea parca incetand sa mai bata,apoi imi zambi dulce,iar eu inca nu realizam ce se intampla...Timpul revenise la normal,eu ramanand pe loc,oare cine este el? Ma uit in spate si nu mai era.Disparuse.Sakura,ce se intampla cu tine? Nici macar eu nu stiu...si de ce imi bate inima atat de tare? De ce simt ca un fel de gol in stomac? Si unde a disparut el...Vocea Hinatei m-a tresize din starea aceea de melancolie,ma i-a de brat si ma duce la un magazin cu tot felul de confetii si chesti pentru pentreceri,dar nu eram nici pe departe cu gandul la petrecere,in mintea mea erau doar acei ochii abisali,parca ma hipnotizasera cumva...Sakura..revino-ti pe urma o sa creada Hinata si Ino ca ai ceva la cap...ups scuze! Dar incearca sa uiti,macar cat esti cu ele...Asa este...ai dreptate.Trebuie sa imi revin! Scutur capul ca sa pot sa imi revin macar putin.Cele doua analizau tot magazinul,si tot nu se hotarau ce sa cumpere...Mai bine ma duc sa le ajut.
~~~~~~*
Dupa ce am facut tot felul de cumparaturi,haine,confetii,baloane,prajituri,sucuri si multe altele,era in sfarsit la casa de pe plaja si impreuna cu Hinata,Ino si pregateam vila pentru petrecere,pregatirea vilei ne-a apropiat mult mai mult acum plus ca ne distram pe cinste! Micuta Hinata,face tot felul de nazbatii pe aici,ba sparge baloane fara sa vrea,ba varsa sucurile pe ea,numai ghinion,cred ca e prea indragostita de Naruto....hmmm asa sa fie? Dar se pare ca am terminat in final.Era deja ora 21:00 si era timpul sa ne aranjam si noi.Le iau pe fete la etaj unde aveam hainele si machiajurile.Fiecare si-a luat cate o rochie din dulap. Eu aveam o rochie de culoarea roz-coral,fara bretele cu un fel de volanase,si o curea ce avea culoare usor aramie,care venea sub sani,si pantofi de aceasi culoare cu un imprimeu ca de dantela cu toc mare,iar parul mi-l ondulez doar la varfuri si ii confer volum,ma machez,ceva mai natural.Hinata are o rochie mulata pe corp,pe umar,de culoare albastra inchisa,si la umar un trandafir negru,si pantofi tot negri cu toc inalt.Iar Ino o rochie scurta neagra cu bretele subtiri si pantofii de aceasi culoare,ceva simplu...Pot spune ca aratam,bestial toate! Petrecerea era gata sa inceapa,o multime de adolescenti asteptau pe plaja ca sa poata intra in vila uriasa a tatei.He he si a mea bine inteles.In fata imensei usii a vilei erau numai fete iar mai in spate doar baieti,parca ai fi venit la armata.Avem emotii cu toate ca nu stiu de ce,dar deschis usile.Intrau multe fete si parca numai se opreau,muzica era data la maxim,facandui pe multi sa danseze,altii insa s-au dus direct la bar,la wisky si la vodka,normal...Dupa cateva minute,au intrat totii,da nu il vede-am pe Naruto cu prietenii aia ai lui,oare unde or fi? Numai eu sunt ce-a stresata? Hinata impreuna cu Ino se distrau de mama focului,iar eu stateam pe scara de afara privind luna si stelele cazatoare,of de ar fi adevarata povestea cum ca,daca iti pui o dorinta cand o stea cade,o sa se indeplineasca....dar numai sunt un copil mic sa cred asa ceva.Da,dar nici 30 de ani nu ai,si sa nu uiti:Incercarea n-are moarte...Doar nu se prebuseste lumea daca iti pui o dorinta nu? Da asa este,e doar o dorinta nevinovata.Oftez si privesc o stea care trecea parca pe deasupra mea,imaginatia mea bogata vedea acea stea parca schimbandusi culoare de mii de ori,ceea ce ma facea sa cred ca este o stea magica,inchid ochii si imi pun o dorinta.Imi doresc,sa il mai vad macar odata pe brunetul acela...O adiere racoroasa trecea parca prin mine,o mireasma a marii imi inunda caile respiratorii,si parul meu rozaliu era purtat de acea adiere racoroasa.Cand deschid ochii,in fata mea ara Naruto cu doi baieti,ma ridic usor de pe scara si imi aranjez parul.Nu vad prea bine chipurile celor 2 dar...vad ca este un baiat saten cu ochii caprui,Naruto si...nu se poate! Nu are cum sa fie el ! Nu poate fi brunetul acela din mall! Nu pot sa cred,probabil am vedenii sau mi-a intrat nisip in ochii.Inchid ochii pentru cateva clipe si ma intorc cu spatele la ei,inghit in sec si nu pot sa cred ca...poate dorinta s-a implinit! Deodata aud o voce care ma striga din spate.Intorc capul cu o oarecare teama si ma striga Naruto cu zambetul acela larg.
-Hei Sakura! Haide sa iti fac cunostinta cu prieteni mei! O,Doamne...spun eu in muscandu-mi buza. Sakura e oportunitate imensa! Haide numai fi emotionata fa cunostinta cu ei! Dar tu de partea cui esti? Inima imi era invadata de emotii si de fiori pe care nu i-am mai avut pana acum.Naruto era in fata mea impreuna cu brunet si cu acel baiat saten.El era,si ma privea.Eu il priveam in ochii aceia negri care nu insipirau nici un sentiment,erau reci si goi.Se uita fix in ochii mei si parca vroia sa imi spune ceva,dar Naruto i-o i- a inainte ca de obicei...
-Sakura,el este Sasuke Uchiha,my best friend! Si il i-a de gat,acesta luandu-l si el.-Si celalalt este Kiba la fel,cel mai bun prieten al meu,care este si cu Ino,deci....continua Naruto si imi face cu ochiul,nu stiam de ce,poate i-a intrat ceva in ochii...In fine.
-Buna! eu sunt Sakura,incantata de cunostinta! Haideti intrati ! Le spun eu intorcandu-ma cu spatele la ei,Naruto si Kiba deja intrasera ca o furtuna in casa.Si mai ramasese afara doar...Sasuke.Ce bine ca acum stiu cum il cheama! He,he i-a sa incerc sa ma dau in vorba cu el.
-Haide,dragutule tu nu intri? Spun eu intr-un mod senzual si dulce,deabia asteptam sa vad ce spune,pentru ca,isi musca buza de jos.
-Ba da,papusa,dar i-a stai,eu te cunosc de undeva...Si-a adus aminte,ce bine!
-Mda,si eu te cunosc,parca te-am vazut la mall nu?
-Exact! Hm...vad ca numai uitat...spune el catre mine,inaintanda cu un pas in fata mea.
-Am memorie buna ce sa zic...spun eu cu un ton oarecum fitos si urc scarile din lemn,el urmandu-ma.Toata lumea era pe ringul de dans,si Naruto cu Hinata erau in centrul atentiei,ei faceau legea acolo,iar la bar ce sa vad,Ino cu Kiba egal giugiuleala?! Se sarutau de mama focului,mai bine si-ar lua o camera daca vor sa faca altceva! Ma uit cu coada ochiului in spatele meu sa vad daca mai este acolo,si numai era.Unde a disparut dulceata aia de baiat?! Ma uitam peste tot,cu toate ca nu prea reuseam din cauza laserelor colorate,dar intr-un final il vad la o masa facandu-mi semn sa vin la el. Imi dau parul pe umeri goi,imi mai aranjez putin rochita si ma duc la masa aceea.
El statea intr-o pozitie relaxanta,si eu ma duc chiar langa el,eram umar langa umar,si observ ca nu spune nimic,deci,si lui ii place...aveam pe masa tot felul de bauturi,bere,wishky,vin rosu,vodka tot ce doream.Iau un pahar maricel si imi pun wisky cu vin rosu,nici nu stiu ce gust o sa aiba dar sa fie acolo! Cand gust,aflu ca nu prea era bun,dar nu arat ca nu mi-a placut si chiar opusul.El ma analiza din cap pana in picioare..cred ca ii place ce vede.Intentionat,ma intind peste el sa iau geanta de langa el,oferindu-i sansa de a privi mai bine,formele mele,il lasasem cu gura cascata.
-Ce este? Il intreb eu deschizand geanta care era a Hinatei.
-N-nimic....spune el clipind si luand berea de pe masa.Ma uitam pe ringul de dans si ii vendeam pe Naruto si Hinata ca plecasera,si se duceau la etaj.Ce au de gand sa faca? Las paharul de Wisky jos si il iau pe brunet deodata de mana fara sa scot nici un cuvant.Il luasem de mana si degetele noastre erau impreunate,ma inrosisem in obraji.Sakura ce-ai facut? Ma uit si la el si era la fel de rosu ca si mine.
-H-hei,unde mergem? Ma intreaba el cu jumatate de gura.
-Mergem dupa Hinata si Naruto,s-au dus singuri la etaj fara sa imi zica,si sper sa nu faca altceva pe acolo,cu toate ca nu prea cred,dar totusi...
-Ce minte perversa ai ! Imi place ! Ce-a spus?Sakura,draga,ti-ai gasit partener! Sa sti ca da!
-Mersi la fel.Eram la capatul scarilor si inca il tineam de mana,nu ii vedeam pe cei doi,pe holul acela mare erau multe tablouri de-a lungul holului,cu un covor mov,si era slab luminat de cateva beculete ici pe colo.Ma uit la Sasuke si ii spun ca trebuie sa mergem mai inainte sa vedem unde sunt aia doi,si ii mai spun ca imi este cam teama si il rog sa ma i-a de brat.Sakura cred ca ai baut cam mult vin nu crezi? Nu chiar deloc! Imi spun eu in gand,si cum nici un baiat nu imi poate rezista,ma i-a la brat.Era o liniste de cimitir pe acel hol,muzica nu se mai auzea deloc,doar tocurile mele,unele tablouri erau cam infricosatoare,de exemplu unul cu o mireasa moarta! Ma speriam de fiecare data cand dadeam de el.
-S-Sasuke ce zici de tabloul asta? spun eu oprindu-l din mers.
Se uita la tablou infricosat de ce vede si apoi isi indreapta privirea catre mine...-Vrei sa am cosmaruri diseara? Cine naiba a fost de acord cu tabloul asta infiorator?
-Eu! Spun eu razand.-Eram si eu mai mica atunci si iubeam chestiile astea de speriat!
-Woow...se vede! Spune el catre mine incepand sa rada,si deodata se aude un strigat de fata.Asta trebuie sa fie Hinata.Eu si Sasuke alergam catre locul de unde se auzea strigatul,pe la jumatate ma impiedic de ceva,dar brunetul ma prinde la timp.Eram cat pe ce sa ne sarutam daca nu se dadea el mai in spate! Of de ce?! Cand ma uit sa vad de ce m-am impiedicat,pe jos era geaca de piele a lui Naruto.Ridic privirea si vedeam ca usa unei camere era intre-deschisa,un fior rece imi trece prin tot corpul,inima imi batea atat de tare incat pun pariu ca si Sasuke auzea bataile inimi mele.Ii spun brunetului sa deschida el usa,inghite in sec si deschide usa brusc,eu fiind in spatele lui.Si il vad pe Naruto vaitanduse de durere si Hinata incergand sa il calmeze.
-Ce s-a intamplat aici?! Il intreaba Sasuke pe Naruto aceste inca vaitanduse.
-Nebunul asta de Naruto a insistat sa venim aici ca sa imi arate ceva,si cand am ajuns imi spune ca vrea sa vada privelnistea de aici de la balcon,si nu stiu cum a facut ca s-a suit pe balustrada si a cazut! Si probabil ca si-a luxat glezna! Spune Hinata incercand sa il calmeze pe Naruto.
-O,Doamne Naruto...cat de idiot pot sa fi! Ii spun eu plecand din camera si lasandu`i acolo singuri.
Cat timp il ajutau pe Naruto sa coboare eu mai bagam un paharel micut de vodka.Era al patru-lea.Si ma simteam chiar foarte bine.Apoi langa mine apare brunetul,cred ca se vedea ca m-am imbatat putin caci el avea un zambet pervers si nemaistiind ce zic l-am intrebat de ce zambeste asa. El incepe sa rada si se apropie de buzele mele,vrea sa ma sarute? Asta-i sansa mea! Se apropia din ce in ce mai mult de buzele mele,vroiam si eu de asemenea sa ii sarut buzele care pareau atat de dulci.Apoi se da mai in spate si incepe sa rada,nu stiam de ce.
-Ai baut wisky nu`i asa? Raman pur si simplu uimita.De ce nu m-a sarutat?! In interiorul meu plangeam de nervi.
-Da...Spun eu cu indiferenta si imi intorc privirea catre usa,unii plecau de acum,Hinata impreuna cu Naruto plecasera,la fel si Ino cu Kiba.Numai era nimeni,decat cativa care se pregateau si ei de plecare.Trebuie sa plec si eu acum.Desi nu as vrea...
-Sakura....
-Huh? Spun eu intorcandu-ma cu fata spre el,tine in mana o hartie pe care mi-o pusese in fata ochilor,o iau si il intreb ce este,dar nu imi raspunde ci doar imi zambeste.Ma ridic de pe canapea si ii spun cu tristete ca trebuie sa plecam acasa.Se ridica si el,se apropie de mine,si ma saruta pe obraz,imi sopteste ca i-a parut bine ca m-a cunoscut si pleaca.Ramasesem blocata uitandu-ma la el cu pleaca.Desfac hartiuta pe care mi-a dat-o si vad ca scria un numar de telefon.Este al lui. Imi venea sa lesin si sa vomit...prea mult alcool!
[Imagine: 15yjabr.jpg]
The Day I will STOP lovin` you,Is the Day I close My eyes FOREVER ! >.<


#8
Freaky is here!xD With the next chapter! ^.^

Capitolul 5
First kiss and...Close to death
Ah,ce e starea asta de ametela,imi e atat de greata,simt ca stomacul mi se intoarce pe dos,si pe ce stau eu atat de rece?Imi deschid minunatii ochii verzi-albastrui si vede`am doar lumini,raspandite peste tot,simteam ca o greutate pe ochii,facandu`ma sa ii inchid.Oftez si ma intreb oare de ce a trebuit eu sa beau? Brunetul ala m-a facut sa beau! Dar nu ma pot supara pe el,e atat de dulce,dragut, si atat de sensibil...Baiatul la care visez de atat timp...Inca eram intinsa pe podea si nu vroiam sa ma ridic,ma simteam oarecum bine,sa stau intinsa degeaba visand la brunetul meu.Imi duc mainile la ochii si mi-i sterg usor ca sa pot sa mi-i deschid.Si reusesc.Clipesc de cateva ori si acum vede`am mai bine,intorc capul spre usa si vede`am ca usile erau deschise?! Putea sa intre cineva peste mine si cine stie ce mi se intampla! Oftez adanc si ma ridic de jos,inca ametita si clatinandu`ma.Ma sprijin de un scaun ca nu cuva sa cad.Ma uit la ceasul de la mana si cu toate ca nu vede`am prea bine puteam distinge cifrele.Era...02:45 dimineata? Ce mama naibi..cum am putut dormi atat? Cred ca mama si tata deja erau acasa.Imi scutur capul ca sa imi mai revin putin si vreau sa plec acasa.Eram in pragul usii mari,luna starlucea atat de puternic,valurile se spulbereau violent de stancile mari.Iubeam sa privesc marea si toate frumusetile ei..dar trebuia sa plec de data asta.Ma uit in spate si nu era dezordine,totul era perfect.Inchid usile mari cu cheia si plec.
****
Uf,in sfarsit acasa!Mama si tata inca nu au sosit,cred ca maine dimineata o sa vina,sigur.Imi dau rochia repede jos si imi iau niste pijamale confortabile.Ma duc in baie sa ma demachez pentru ca nu puteam dormi asa,dupa asta ies putin pe balcon sa mai privesc luna care era in aceasta seara atat de deosebita.Razele ei imi luminau chipul somnoros si foarte obosit,avusesem o zi plina...un vant racoros a inceput sa bata,purtandu`mi parul in toate directiile,mai aruc o privire si pe straduta pustie si...pe cine sa vad.Sasuke Uchiha.Serios?La ora asta?Si de ce singur?Intrebari fara raspuns.Cand il aud ca ma striga pe nume si imi face cu mana.El este.
-Hei,papusa ce faci la ora asta treaza?
-Uite cine vorbea! Eu privesc luna si stelele,dar tu ce cauti la ora asta singur?
-Am fost la o pizza cu prieteni,si se pare ca m-am intors singur.
-Observ! Apoi ma intreaba daca poate sa urce sus,hai ca asta e buna,cum sa urce aici.Sakura...Ce este?Haide profita si tu putin ca nu sunt parinti tai aici,poate vrea sa iti spuna ceva important! Ce sa`mi spuna? Ca ma iubeste sau ca ma place? Ha...sunt doar vise! Of cat de incapatanata poti sa fi! Nu stiu ce sa raspund,las privirea jos si pana la urma ii spun ca da,dar cam nesigur.Si apoi ii spun ca poate sa o ia si pe usa,chiar asta si face.Asteptam sa urce,in paragul usii camerei mele,ii auzeam pasii si ii simteam parca inima batand desi nu era langa mine.Simteam ca un fel de fluturi in stomac..era la inceputul holului,cu un zambet smecher si usor pervers,imi pun mainile in san si il asteptam sa vina.Din ce se apropia,inima imi batea din ce in ce mai repede.Ajunsese in fata mea,simteam ca mor,ma privea cu o oarecare perversitate muscandu`si buza inferioara.Eu ma uitam atenta la buzele lui,vroiam sa fie unite cu ale mele intr-un sarut pasional.Ma apropii de el punandu`mi mainile in jurul gatului,el fiind cu mainile in jurul taliei mele.Un zambet pervers imi apare pe chip,apropiindu`ma usor de buzele lui,vroiam sa musc din buzele lui moi si dulci,sa fie doar ale mele.Intr-un final el se apropie brusc de ale mele forband un sarut apasat care din ce in se devenea pasional,in sfarsit ii simteam dulceata buzelor lui,limbile noastre faceau un joc nebunesc, il apuc de tricoul negru,impingandu`l in spre pat.Faceam asta fara ca eu sa stiu,eram pur si simplu inebunita dupa el.Il imping pe pat,avea acelasi zambet smecher,eu,nestiind ce fac ma pun in poala lui,dandu`i tricoul jos dintr-o miscare.Incep sa il sarut din nou nebuneste,ii iubeam buzele,iubeam sa simt buzele noastre facand un jos nebunesc.Sanii mei erau presati de abdomenul lui bine facut.Deodata el ma ridica si pe pune cu capul pe perna moale el fiind deasupra mea.Acum imi saruta gatul si muscandu`ma usor facandu`ma sa gem.O lua in jos..pana cand era aproape de sanii mei,dar se opreste acolo eu fiind il culmea extazului.Se uita la mine,si ma ridica.Stateam in fata lui inca mandaindu-i parul negru si privindu`i ochii.
-Sasuke...de ce nu ai mers mai departe?Ii spun eu soptindu`i usor la ureche si muscadnu`l de lobul urechi.
-E prea devreme...deabia ne-am cunoscut.
-Aha...dar daca ne-am fi cunoscut de mai mult timp,ai fi mers mai departe?
-Mmmm...da.Spune el sarutandu`ma apasat,lipindu-mi corpul de al lui,il trageam usor de par,facandu-l sa intrerupa sarutul pentru cateva secunde..Dupa asta seridica usor din pat si isi i-a tricoul eu stand pe marginea patului privindu-l.Ma ridic si eu si ii spun la ureche ca deja am inceput sa il iubesc,el luandu-ma in brate.O lacrima mi se scurge pe fata,alunecand pe tricoul lui.Nu stiu de ce plang,dar ma simt fericita.Apoi...pleaca.

Ma arunc in patul meu,pe burta,nu imi venea sa cred,ce s-a intamplat,poate am visat...dar nu.Dorinta mea s-a implinit,cu ceva in plus,mi-a mai dat si un cadou la care nu ma asteptam,chiar deloc.Acum cred ca dorintele se implinesc,am steaua mea norocoasa care ma iubeste.Oftez si ma uit pe tavan,nu vede-am nimic,dar in mintea mea se dreluau doar intamplarile de astazi,si mai ales sarutul pe care n`am sa il uit prea usor...Incep sa casc,si intr-un final adorm...

~Dimineata...~
Ma sculasem foarte devreme la ora 6.Azi era prima mea zi la facultate,nu eram chiar atat de emotionata pentru ca mi-am vazut colegii,o sa fie o zi obisnuita.Acum luam micul-de-jun si ma utam la tv.La prezantari de moda,ce altceva.Termin de mancat si ma duc sa fac un dus racoros ca sa ma relaxeze.Intru in baia spatioasa si dau drumul la apa,care era perfecta pentru dusulet.Imi dau pijamalele jos si intru in dus.
Ah,ce bun a fost dusul,m-a relaxat total,acum ma duc la dulapul meu mare si imi aleg tinuta pentru azi.
-Off,ce sa imi iau...ce sa imi iau..am prea multe haine pe aici si nu stiu ce sa aleg! Spun eu enervandu`ma si punandu`mi mainile in san.Dupa ce mai rascolesc tot dulapul in sfarit imi aleg ceva.Blugi negri,botine maro cu toc de 5 cm,o camasa alba la care pun o curea subtire neagra si o vesta tot neagra,imi iau si geaca de piele,ghiozdanul si plec.Afara dau de un peisaj sumbru,masini de politie peste tot,nori albi ca laptele de mai devreme acum erau negri ca cenusa.Avea sa ploua,mai bine as merge cu masina.Imi scot cheile din ghiozdan,deschisd masina si plec.In drum spre faculte,pe cealalta banda de mers era o coada de masini care nu se mai terimina,oare ce s-a intamplat?Cand in fata mea vad o masina distrusa complet si langa, o motocicleta.Raman muta de uimire,un fior rece trecandu-mi prin tot corpul.Apoi vad ca langa masina de politie erau 2 cadavre...Doamne Sakura,Sakura nu te mai uita!Si o iau pe alta parte ca sa ajung mai repede.Cand vad asemenea lucruri parca as simti durerea familiei,ma simt ca si cum mi-e mi s-ar fi intamplat asta.Oftez si incerc sa imi scot din minte imaginea aceea.
Ajunsesem la facultate,o parchez undeva,imi iau rucsacul si plec.In curtea incintei erau toti colegii mei.Naruto,Hinata,Ino si cand ma uit mai bine..erau si Kiba si Sasuke? Mama,mama,Sakura..destinul v-a vrea impreuna!Mda..Inghit in sec si ma intrept spre masa unde stateau ei,care era sub un copac,cu cateva frunze pe acolo...Hinata ma observa si vine la mine lundu-ma in brate.Ma asez si eu langa ei.Ma uitam la Naruto care avea sapca neagra,pe care scria mare Girls'Generation.Cred ca s-a distrat pe cinste,mai ales ca a avut bilet pentru a sta in culise.Dar,de ce naiba nu vorbeste nimeni si se uita la mine si la Sasuke cu privri gen:Nebunilor,ce ati facut aseara? Dar pana la urma nu au de unde sa stie,doar daca...le-a spus Sasuke! Si totusi,doar nu am comis o crima nu? Ganduri ciudata incepeau sa zburde prin mintea mea deja ravasita,s-au intamplat prea multe lucruri intr-un timp atat de scurt...Oftez lung si apoi aud clopotelul.Intram la ore.Ne ridicam toti si intram in inchisoarea numita facultate...

Ora de mate,favorita mea,cica...doar scriam toate formulele acelea complicate pe caiet,ma gandeam la alte lucruri de exemplu la Sasuke,la sarut si mai ales de ce nu a vorbit cu mine,nici macar un simplu 'Buna!' Nimic,doar o privire.Las pixul jos si m-a pun cu capul pe banca,privind pe fereastra.Soarele disparuse printre norii cenusii,o sa ploua,cand vad cateva picturi izbinduse cu violenta de geam,huh,bine ca am venit cu masina...Apoi,sunetul asurzitor al clopotelului se suna,in sfarsit,ma ridic prima imi iau cartile,geanta si astept ca profa sa iasa din clasa,haide tanti iesi odata ca vreau sa ajung acasa! Imi spun in gand.Si iata ca iese,si iesind si eu odata cu ea si cu Hinata.

Afara,ploua neincetat cu picaturi reci si mari,o lacrima a norilor se zdrobeste de chipul meu alb,si inca una,inca una...parca langeam.Ma uit in spatele meu si il vad si pe Sasuke cu Naruto,ma uit in fata si vad o ditamai balta...he hee asta e momentul in care trebuie sa ma ud!Imi fac avant si sar direct in acea balta,picaturile de apa le-au stropit pe Hinata si TenTen,Ino statea mai in spate,stia ca asta o sa se intample,si eu mai sar inca odata si le stropesc si mai rau,Hinata se enerveaza si sare si ea intr-o balta care era si mai mare,acum eu eram uda.Perfect,acum sunt uda din cap pana in picioare,Hinata alearga dupa mine si ma tot
stropea!Alerg in stanga si in dreapta ca sa nu ude,din nou.Alergam ca nebune prin curtea scoli,dar am iesit si pe strada unde treceau masini cu mare viteza...ii spun Hinatei sa se opreasca pentru ca eram ude pana si in cap,si eu si ea,ea vine in fata mea si incepem sa radem cand sa ne luam in brate...in semn ca ne-am impacat,un urias tir trece cu viteze si ne uda,injuraturi imi ies din gura,mai ceva ca o beata,si Hinatei la fel,Ino se prapadea de ras cu TenTen,cand ma uit in spatele lor era si Sasuke cu Naruto,se pare ca se indreptau spre noi,si ei radeau de noi,Naruto parca era beat,Hinata cand il vede,se duce la el si il i-a in brate,se potrivesc,imi duc mana in parul meu roz care era perfect drept,acum era ciufulit si in toate partile,era ud...yook trebuie sa fac un dus neaparat,eu o iau
in fata,deabia astept sa ajung acasa,cand pe umar simt o mana
calda...oare cine era?Era Sasuke care incepe sa rada.
-Saku'...ce ai patit draga mea?imi spune el razand,si eu eram amuzata de felul in care aratm,uda ciufulita...vad de capul meu...Oftez lung si ii raspund
-M-am jucat si eu putin...ce-am facut?
Bunetul nu a mai zis nimic,doar a ras,in spatele nostru erau Hinata cu Naruto,el era stangulat de Hinata,il iubea mult,sunt un cuplu fericit,as vrea sa fiu si eu ca ei dar nu cred ca asta o sa se intample prea curand,eu incep sa il iubesc pe Sasuke,dar el nu cred ca simte acelasi lucru pentru mine el doar ma iubeste ca pe o sora...eu sunt surioara lui mai mica si mai prostuta,asta este...il aud pe Sasuke strigndu-ma pe nume,dar foarte tare,oare ce este cu el,cand imi revin din gandirea mea profunda,vad in fata ochilor un tir imens,cred ca o sa mor,nu ma pot misca,sunt paralizata...o sa mor...Inima imi batea intr-un ritm alert,tremuram toata vroiam sa fug,dar nu ma puteam misca,timpul parca era cu incetinitorul,tirul ala nu venea mai repede ca sa nu simt durerea provocata,imi asteptam moartea lent...auzeam cum tipul din tir ma clansona sa ma dau,dar nu puteam,pupilele mi se dilatau,
eram alba ca laptele,tirul era aproape,inchid ochii si....
[Imagine: 15yjabr.jpg]
The Day I will STOP lovin` you,Is the Day I close My eyes FOREVER ! >.<


#9
hellooooo

Cred ca e prima ora cand comentez la acest fic, sincera sa fiu nici nu stiu, si mie prea lene sa ma uit mai sus. Ficul este bunicel, nu este mare descoperire, dar destul de frumusel, are o oarecare frumusete a lui, o aura specifica. Dar sa ma revzem la cateva lucruri, de care tu te lovesti, iar pe mine ma darama :)) . Mai trebuie descriere, actiunea este prea grabita, ideea este banala, dar cel mai mult ma enerveaza cum s-a terminat ultimul capitol, este prea tipic, m-am saturat sa tot citesc ca pe ea o calca masina.
:bye:

#10
Heyaaaa xD Am adus next..in sfarsit >.> So..

Capitolul 6
My Hero..
Am murit? Unde sunt? De ce nu pot sa deschid ochii,sa vad lumina,doar intuneric,haide Sakura deschide ochii.Degeaba.Inca ploua? De ce chipul meu e ud? Simt ca niste picaturi reci spulberandu-se de chipul meu.Stai, aud ceva,o voce de baiat,cunoscuta..Sasuke? Oare? Cineva ma striga pe nume fara incetare,printre suspine,cred ca sunt lacrimile lui,plange pentru mine? Dar ce s-a intamplat? Am murit? De ce nu pot sa ma trezesc,sa ii vad chipul baiatului care mi-a acaparat inima doar cu o privire,baiatul care mi-a oferit primul sarut,pe care n-am sa il uit vreodata,vreau sa deschid ochii! Cu o ultima incercare,in sfarsit am deschis ochii,eram in bratele lui Sasuke,care alerga nebuneste undeva cu mine.Ii vedeam lacrimile scurgandu-se pe chipul alb,sau erau doar lacrimile de cristal ale norilor?Nu stiu...atatea intrebari,eram confuza,vroiam sa vorbesc,dar ceva ma oprea.Se opreste din alergat,cu coada ochiului vad o cladire uriasa,unde eram? Dintr-o data,un cutit parca mi-ar fi strapuns inima,si oprindu-mi respiratia,totul era in ceata,adormeam din nou intr-un somn adanc...nu cred ca ma voi trezi...
******
Ce mi se intampla? Din nou...o intrebare fara raspuns,in mintea mea rasuna doar sunetul ceasului...tic-tac,tic-tac...un ceas? Ce vrea sa insemne asta?Ca mi-a sunat cesul?Neah..Usor,imi deschid ochii verzi,si imi vad parinti,mama cu lacrimi in ochii,rezemandu-se de umarul tatei,care era si el parca lipsit de viata,uitandu-se de zor la mine,clipesc de cateva ori ca sa pot distinge mai bine locul unde ma aflam.La un spital.Dar...of,mai bine nu imi mai pun nici o intrebare,nimeni nu o sa imi raspunda.Ma ridic in fund,si privindu-mi parintii,care erau uimiti,de parca nu m-ar mai fi vazut de 20 de ani!Se ridica amandoi si ma imbratisaza atat de tare incat deabia mai puteam respira,tatal meu,incepand sa planga,dar de ce...? Ce am patit? Din nou,ceva imi strapunge inima,doare...doare atat de tare,nu suportam,numai puteam respira,parca vroiam sa imi scot inima din piept,nu mai vroiam sa simt durerea aceea ascutita...doare mult prea tare.Ma trantesc pe perna moale,incercand sa respir din nou.Mana calda a mamei ma magaia,usor,parca luandu-mi totul de pe inima...
-D-de ce sunt la spital? Cum am ajuns aici? Si unde...unde e Sasuke..? Spun eu deabia respirand si uitandu-ma prin camera mica.
-Ai fost in coma...si ai o problema grava de inima...
-Nu se poate.Am,am fost in coma? Cum mama naibi?! Si ce problema de inima?! Nu,nu pot sa cred asa ceva...si-
-Sakura! Daca o sa te agiti mai mult si o sa tipi poti oricand sa intri din nou un coma!
Raman muta,privind in gol,lasand lacrimile sa spuna totul,imi duc picioarele la piept si incepand sa plang fara incetare,cum se putea asa ceva? E ca un cosmar din care nu ma pot trezi,de ce eu..? Cu ce am gresit? Simteam cum si sufletul meu plangea,in mintea mea,tot imi spunem ca nu poate fi adevarat,dar...era.Imi intorc capul spre mama,care plangea si ea,cu lacrimi parca de sange.Usa se deschise,intranse un domn inalt,cu un halat alb,si o masca care ii acoperea nasul si gura,cu parul ca de argint,era doctorul meu.Ii spune mamei ca pot pleca acasa,dar cu conditia sa nu fac efort,sau altceva.Perfect! Acum nu o sa mai pot face nimic din ce imi doresc, of...Lasa Sakura,o sa fi bine...Sper sa fie asa.Imi sterg lacrimile indurerate,si ma dau jos din pat fara probleme.Imediat cum ma vede,se ridica si mama ca arsa de pe scaun si ma i-a de brat.
-Mama...pot sa stau si singura pe picioarele mele..stai linistita. Spun cu un ton rece,ceea ce cred ca a intristat-o pe mama mea,un pic mai mult.Imi iau geanta si ies prima din camera,urmata de parinti.

Afara,numai ploua,dar norii inca dominau cerul.Ma uitam prin jur,dar nu era persoana pe care o cautam,adica Sasuke.Oare unde este..? Intrebarea asta imi rasuna in minte ca un ecou.Ma urc in masina,unde ma asteptau parintii si plecam acasa...
***
Am ajuns acasa.In sfarsit.Drumul de la spital,mi s-a parut ca nu se mai termina odata,sa ma arunc in patul moale,si sa numai ies din

camera.Numai am chef de nimeni si de nimic,poate o exceptie ar fi Hinata,si...poate ca Sasuke...ca doar el m-a salvat,dar oare unde este? De ce a plecat? Nici macar nu i-am putut multumii.Intru in casa,imi arunc geanta undeva pe canapea si imi dau jos si tocurile.Paseam usor pe gresia rece,facandu-ma sa tresar usor,urcam din ce in ce mai repede scarile,si cu fiecare pas,lacrimi se scurg din ochii mei,spulberandu-se cu violenta de gresie,linistea mortuara este distrusa de suspinele mele,care rasunau in toata incaperea.Totul s-a intamplat mult prea repede,s-a terminat mult prea dureros...Eram pe holul care ducea spre camera mea,mai pun cativa pasi si ma opresc.In mintea mea se derula un filmulet,atunci cand Sasuke mi-a oferit primul sarut,un sambet mic imi apre pe chip,imi sterg lacrimile amare si oftez lung.Intru in camera spatioasa,imi iau din dulap Ipod-ul,si ma aruc in pat ascultand melodiile celor de la Tokio Hotel.Priveam tavanul,si parca vedeam toate acele clipe.Deodata,simt cu telefonul din buzunar vibreaza,cine o fi? Scot cat mai repede posibil telefonul sa vad cine suna si cand sa raspund...acea persoana a incetat sa mai sune.Si acea persoana,era chiar Sasuke.Of...doar gandindu-ma la el parca ii simt buzele dulci...Oftez lung si ma trantesc dinou pe pat,punandu-mi o perna mai mica pe fata.Nici macar eu numai stiam ce simt,ce se intampla in inima mea,ce emotii simt.Ma uit in stanga mea,si mama statea in pragul usii uitandu-se la mine,cu tristete in ochii,venind langa mine.
-Sakura,ce s-a intamplat? Spune ea catre mine,mangaindu-ma.
-Mama...cum sa nu fiu asa? S-au intamplat prea multe intr-o zi! Era sa mor, sa fiu calacata de un tir,si acum...boala asta de inima! Nu o sa mai fiu la fel ca inainte..niciodata! Si incep sa plang,cu lacrimi reci si indurerate.Mama incepe si ea sa planga,stia cat sufeream,ma tine strans la pieptul ei,si sarutandu-mi crestetul capului:
-Oare...unde o fi Sasuke,ca sa ii pot multumi ca mi-a salvat ingerasul...
Eroul meu...ingerul meu pazitor,are dreptate mama,trebuie sa ii multumesc,trebuie sa il sun! Imi sterg cu repeziciune lacrimile si iau telefonul,si il sun,fara sa spun nimic.Suna,suna,suna...si nimic.Tot nu raspundea.Mai bine renunt...Intunericul noptii deja a venit,luna luminand cerul intunecat.Ma duc la dulap si imi iau pijamalele,apoi ma arunc in pat.Priveam luna,si stelele,nu puteam adormi.Mai bine iau putin aer.Ma ridic din pat,si ies pe balcon.Vantul rece ma facea sa tremur usor,dar totusi...imi placea.Dintr-o data,vantul se opreste brusc,lumina lunii era acoperita de norii ca cenusa,ce se intampla? Cand...vad cazand din cer incep sa cada fulgi de nea.Ninge? Apoi cu zecile de fulgi incep sa cada,fara oprire.Brrr..a inceput sa se faca cam frig.Intru in camera si ma bag direct in pat,privind in continuare cu norii cerneau fulgii de zapada.Si adorm....
[Imagine: 15yjabr.jpg]
The Day I will STOP lovin` you,Is the Day I close My eyes FOREVER ! >.<




Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [+18] Unde dragostea nu poate exista... THE LAST UCHIHA 16 10.272 14-01-2014, 06:53 PM
Ultimul răspuns: SabrynaMe
  >Unde iubirea nu are speranta si totusi, EXISTA <3 Uchiha Rose 4 2.408 01-12-2013, 08:29 PM
Ultimul răspuns: THE LAST UCHIHA
  [Naruto] Dincolo de tristete exista si fericirea. SakuraXLOVE 6 4.585 15-09-2012, 09:48 PM
Ultimul răspuns: KarinaD
  Cand perversitatea nu are limite dydy 1 2.517 28-01-2012, 11:53 PM
Ultimul răspuns: Diz
  Crezi că există un portal È™i spre inima ta ? ( +16 *yaoi* ) ×Tα℮♏iᾔ× 21 8.822 02-10-2011, 02:32 PM
Ultimul răspuns: Addeh
  Mai exista speranta? Ame 3 3.138 06-08-2011, 05:15 PM
Ultimul răspuns: Ame
  Minuni inca exista DJ_Biscuite 3 3.199 07-02-2011, 08:42 PM
Ultimul răspuns: Abbeh.
  Dragoste fara limite (SasuSaku :X) sasusaku_1998 6 7.831 07-04-2009, 07:14 PM
Ultimul răspuns: Axxa.No.Way


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)