Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

For you...

#51
Capitolul 20

- Eu vreau baietel, ma trezesc sa spun deodata.
Sakura ma priveste cu ochii mari, parca nu as fi in toate mintile, cand am rostit aceste trei cuvinte. Zambesc si o sarut delicat pe frunte, apoi o iau in brate si o trantesc pe pat. Ma pun langa ea si incep sa ma joc cu parul ei, in timp ce o priveam atent in ochii aceeia minunati.
- Eu vreau fetita, spuse rozalia si eu am inceput sa chicotesc.
- Sti ce? Accept orice te face fericita, spun eu si apoi ma ridic brunsc din pat.
Ma intreba ce s-a intamplat si eu ii raspund ca nimic, doar ca am ramas fara mancare si ca ma duc la magazin sa cumpar de ale guri. Acum trebuia sa cumpar mai multa mancare, fiindca mon amour manca pentru doi. Zambesc la acest gand si ma urc in masina, trezesc motorul si pornesc spre Supermarket pentru aprovizionare...
Au trecut doua luni de la minunata veste ca voi deveni tatic, incat nu am simtit cum a trecut timpul. Cand a aflat nebunul de frate-mi-u, a inceput sa cumpere la jucarii de plus si la papusi Barbie si la masinute, incat imi venea sa ii le bag toate pe gat. Tata ma suna de vreo patru ori pe saptamana, sa ma intrebe ce face viitoarea lui nora - nu stiu de unde dracului a scos-o si pe asta - si viitorul sau nepotel sau nepotica. Acum patru zile, m-am trezit la usa cu frati mei de cruce, Neji, Sasuke si Naruto. Mi-a picat falca de trei metri in pamant, cand i-am vazut in casa mea. Am aflat ca Naruto e logotit cu Hinata - si vor sa ma puna nas la nunta lui - Sasuke numai este cu Ino si acum iese cu Hanabi, sora mai mica a Hinatei si a lui Neji. De aceea era aceea incordare intre Hyuuga si Uchiha. De ce presimt eu, ca cei doi o sa se macelareasca cu scobitorile pana la urma? Mr Hyuuga, mi-a spus ca el si cu TenTen si-a luat o pauza de la relatia lor, nu stiu din ce cauza si nici nu ma deranjeaza. Am aflat ca Kiba a vizitat pentru o luna si ceva, celula de la politie. Pacat ca nu a vizitat-o in New York, ca ma ocupam eu sa aibe o sadere cat mai placut posibil.
Singura persoana, ce nu aflase ca Sakura mea este insarcinata, este mama ei. Mereu ne certam, nu chiar ne certam, doar ne ironizam unul pe celalalt." Nu ii spun, ca oricum nu ii pasa. Las-o sa isi vada de viata ei perfecta in Londra", aceasta era mereu replica rozaliei si pe mine ma scotea din pepeni rau de tot.
- Hai! Mutule! Baga gol! Hai romane, baga dracului o data gol! Tipam eu la LCD, in timp ce ma uitam la un meci de fotbal.
Mutu juca in echipa mea de fotbal preferata ACF Florentina, acum juca contra lui Milan. Era minutul saptezeci si noua si cei de la ACF, trebuia sa mai dea un gol, pentru a se califica in campionatul European de fotbal. Sakura se misca prin spatele meu, comentand ca ar trebui Milan-ul sa bata echipa lui Mutu, cu o suta la zero. Acest lucru ma facut sa zambesc usor. Acum ii se vedea pantecul plin, fiindca a intrat in patru luni. Purta bluze, tricoul largi si dormea prin camasile mele, nu ca m-ar fi deranjat, dar arata atat de haioasa in ele.
Deodata aud soneria de la usa. Scap niste cuvinte alese si ma ridic de pe canapea de piele si ma duc sa il injur pe frate-mi-u. Trebuia sa vina azi pe la noi si sa imi spuna nu stiu ce prostie idioata. Se vedea pe mecla lui de maemuca, ca ii era dor de mine si de mancarea mea, dar trebuia sa invete si el sa gateasca. Apuc cleanta si deschid usa. Mijesc ochii, uitandu-ma la persoana din fata mea. In prag era Kiba Inuzuka, imbracat ca dracu. Cu o pereche de blugi toti rupti, un tricou putin murdar si o geaca de blugi vai de capul ei. Acea parul lung, de ii atingea umeri si era tot tras la fata. Se vedea de la o posta ca inchisoarea nu i-a facut bine.
- Cine e? O aud pe tanara cum striga din bucatarie.
- Un idiot! Marai, strangand mana dreapta in pumn.
O aud cum ofteaza si vine langa mine.
- Kiba?! Ce cauti aici? Ce ai patit? Il intreba socat.
Daca acest lucru ii face rau copilului, eu il snopesc in bataie pe acest cacat de caine.
- Am venit sa vad daca e adevarat ce s-a zvonit prin fostul tau cartier, Sabaku. Ca o sa devi tata si ca o sa fi mai astamparat, spuse satenul, iar eu l-am apucat fulgerator de gulerul bluzei.
- Gaara inceteaza. Te rog. Kiba hai inauntru si o sa vorbim mai pe indelate, spuse rozalia si eu i-am dat drumul si m-am dat din usa.
A trebuit sa ma abtin sa nu il scot afara in suturi, cand isi aseza fundul ala jegos pe canapea. V-a trebui sa dezinfectez toata casa, dupa plecarea lui mr putorosene de aici. Cand vru sa se uita la LCD, l-am inchid de al dracului de eram. Voi afla maine cine a castigat. Sakura i-a adus in ceai, apoi s-a pus pe bratul fotoliului, unde stateam eu, destul de incordat. Mi-am pus o mana pe pantecul ei si am inceput sa il privesc cu superioritate pe saten. Rozalia a inceput sa il intrebe cum de a ajuns la puscarie - il bag eu la loc, daca e nevoie - cum o mai duce - aici puteam eu ii raspund in locul sau - si intrebari banale. Cand Kiba incepu sa vorbeasca, trebuia sa ma abtin cu greu sa nu il fac sa isi aduce dinti aia stricati de pe jos. Tanara sorbea din ceai, in timp ce il asculta. Imi duc mana cu care l-am prins pe vagabond de gat, la nas si imi vine sa vomit. Mirosea mai rau ca un porc si un scox la un loc.
- Scuze, eu ma duc pana la baie, spun, ridicandu-ma in picioare si indreptandu-ma spre baie.
Intru in incapere si dau drumul la robinet si incep sa ma spal. Aud usa deschizandu-se in spatele meu si imi ridic capul, vazandu-i reflexia in oglinda a vagabondului. Opresc apa si ma intorc spre el, privindu-l cu superioritate.
- Cred ca ti-ar prinde bine o baie Inuzuka, spun eu in bajocora.
- Sti ce Sabaku? Mata era atat de buna la pat, ufff. Am rupt-o toata. Oare ce s-ar intampla, daca tu ai muri si Sakura ar pierde acel bastard din pantecul ei? Ma intreba si duse mana la spate.
Il intreb din privire, ce vrea sa spun cu aia si vad cum scoate un cutit. Ma ataca, tintind spre piept, dar imi bag antebratul in fata si cutitul intra acolo. Il scoate si apoi ma impinge. Calc pe sangele meu, alunec si... totul se intuneca in fata ochilor.

Sasori: Conduceam ca un nebun pe strazile din New York. Trebuia sa imi anunt fratele ca handicapatul si obsedatul de Kiba a evadat de fapt din inchisoare si ca a venit aici, pentru a-l ucide pe Gaara si sa ii faca rau Sakurei. Jur pe tot ce am mai sfant pe lume, daca idiotul asta s-a atins de ei, eu voi avea grija sa infunde puscaria, mai ales ca sunt avocat si unul dat dracului. Opresc motorul in fata casei roscatului, imi scot casca si ma duc la usa. Numai ma obosesc sa mai sun si o deschid incet. Vroiam sa imi speri putin fratele mai mic, mai ales ca acum se uita la meci. Intru tiptil in bucatarie si raman uimit. Il vad pe Inuzuka cum turna un praf alb intr-o cana de ceai si incepu sa il amestece. M-am dus in spatele lui, l-am apucat de guler si l-am intors spre mine, ramanand uimit. Avea hainele patate de sange si dintr-un buzunar de la geaca vedeam lama cutitului insangerata. Acesta se uita ca un bou la mine, cred ca nu se asteptase sa ma vada. Ii dau un pumn in fata si apoi ma reped asupra lui, incepand sa il toc milimetru cu milimetru in bataie.
- Sasori inceteaza! Tipa Sakura si eu m-am ridicat de pe idiot, lasandu-l incostient.
- Sakura, unde-i Gaara? Intreb alarmat.
- Nu stiu? Nu s-a intors din baie...
Nu am mai stat sa o ascult si am fugit pana la baie, ramand socat. Fratele meu era pe jos, intr-o balta de sange. Ma reped la el, pun un prosop, legandu-l strans peste antebrat si ii verific pulsul. Era putin slabit, dar traieste. Vad ca avea un cucui frumos la cap, dar nu ii nimic nou. Aud in tipat din spatele meu si o vad pe Sakura ingrozita, de aceea imagine.
- Sakura, totul o sa fie bine, suna la 112 si cere ambulanta si politia. Eu trebuie sa leg pe cineva, spun si am iesit din baie.
Am rupt perdelele de la geam - ma v-a omori frate-mi-u, cand v-a afla - si l-am legat fedeles pe vagabond. O sa am eu grija sa infunzi puscaria, nenorocit mic si imputit...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#52
Mi-am adus aminte ca stiam ficul, dar prea tarziu deja citesm tot ce stiam=_=" (patetic pentru mine -_-"). M-am mai amuzat o data la faza cu „Gara esti tatic”. Imi place ficul vortru fetelor mor dupa el. Imi place ideea, este originala si bine plasata. Ador franceza din ea. Da un aer de mister ^.^ Critici, critici, critici :-? . Sa ma ia dracu' daca am. Descrierea este buna in tot ficul, naratiunea la fel. Dialog nu e sec nicaieri si este bine plasat, actiunea nu este grabita pe nicaieri ^_^ Greselile de tastare au mai fost -_-" dar m-am obisnuit (nu e o jicnire), toata lumea are, so nu sunteti singurele ^_^ Pai ce sa mai zic? aaaa da aduceti nextu si cititorii mai repede inca doua comuri va roooog frumos din sufletul meu de zgripturoaica
So am cam terminat ce aveam de spus :*:X
bye bye and *hug*
Te iubesc la nebunie,
Tu esti inima mea pe vecie...pupicpupic:X:X

Imi amintesc...

Te-am cunoscut in zi de toamna
Cand totul m-i se parea pustiu
Si m-am indragostit de tine
Fara sa vreau,fara sa stiu.
Te aseman unui soare
Ce pluteste lin pe cer
Iar eu fiind intinsa mare
O singura raza-ti cer;
O raza plina de iubire
O vorba dulce si un sarut
Sa pastrez ca amintire
Tot ce-am trait sau am avut.
Iubirea noastra-i vantul
Ce adie oftand
Iar de ar fi sa nu mai bata
As mai avea un gand;
Sa fi tu fericit
Cu sau fara amintirea mea
Si eu...Oriunde as fi
Sa-ti pazesc dragostea!


[Imagine: normalanimegirlpic2093.jpg]
[/align]

#53
Nextul, vad ca nu v-ati omorat comentand.3 comentarii, sau manu nu o sa fie asa buna ca mine.:))

Capitolul 21


De ce? De ce a venit nenorocitul ala de Kiba sa imi distruga viata?De ce il credeam prieten? Raspunsurile la intrebarile acestea o sa le aflu cand ma duc la politie sa vorbesc cu el , dar docamdata sunt in spital plagand ca proasta . Pur si simplu nu ma pot abtine , l-am inebunit si pe Sasori care a tipat deja la mine sa nu mai plang ca nu o sa rezolv nimic , iar micul meu bebelus da din picioare de parca joaca football .
-Unde este Sakura?Copilul e bine? mi s-a marit inima cand am auzit vocea lui strigandu-mi numele cu disperare .Am fugit la el imediat strangandu-l in brate cu toata forta .
-Sunt aici ,iubitul meu , si copilul este si el bine !
A rasuflat usurat strangandu-ma si el la randu lui .
Am mai stat doua ore cu el si am plecat cu Sasori acasa , dar in drum spre casa m-am oprit pe la politie ca sa rezolv o treaba neterminata .
-Kiba? Intreb eu uimita cand l-am vazut . Era tot plin de vanatai si taieturi .
-Ce s-a intamplat cu tine? Intreb eu dinou
-Javrele astea de politisti m-au batut de mi-au sarit capacele !
-De ce? De ce ai facut asta? De ce m-ai ranit? Parca ma iubeai!
-Pentru ca sunt obsedat de tine si inocenta ta ! Sunt obsedat de ochii tai mari si verzi si de buzele rosii si carnoase! Sunt obsedat de tot ce iti apartine , iar jegosul ala de Gaara mi te-a luat , erai a mea , ti-as fi dat tot ce aveai tu nevoie !
Am suspinat usor, iar el continuat sa isi tina monolagul inspaimantator:
-Dar cand am auzit ca tu erai insarcinata cu plodul acelui bastard am luat foc . Am evadat din inchisoare si am venit sa il omor si sa te fac pe tine sa avortezi , pentru ca sunt obsedat de tine din ziua in care te-am cunoscut !
Am tremurat inspaimantata , iar Sasori m-a tras de mana ca sa plecam . Cand am iesit din sediul politiei am tras aer adnc in piept , parca era ultima care o luam . Locul acela era ingrozitor , sufocant cand ii vedeai pe toti oamenii ca se uitau la tine ca la o ciudatenie , iar eu am jurat ca nu o sa mai intru acolo in veci . Pe drum mi s-a facut dor de Gaara care ma calma mereu , asta doar cand nu e liniste in sufletul meu sau imprejur ca daca e linste el este cea mai buna cale de galagie. Mereu ne certam din cauza unor nimicuri cum ar fi un coleg de facultate m-ar ajuta cu un proiect sau cu o schita , iar asta il face ingrozitor de gelos ceea ce ma calca pe bataturi .
Am mers sa cumparam ceva de mancare pentru casa si pentru Gaara ,si ne-am dus la spital . Sasori zicea sa mergem pana acasa sa ma schimb si sa dorm putin , ca nu am mai dormit de seara trecuta dar eu am tinut mortis ca sunt bine si ca vreau sa ajung mai repede la spital .
Cand am ajuns la spital, Gaara era treaz si asculta muzica la mp3. Am sarit la el in brate si Sasori s-a retras cu pretextul ca se duce sa se culce.Am inceut sa plang , fara sa vreau sa ma abtin de data asta pentru ca stiam ca in Gaara imi puteam gasi alinarea. I-am povestit cu lux de amanunte cum s-a petrecut la politie cu Kiba .In timp ce istoriseam , acesta ma mangaia pe cap spunandu-mi cuvinte dulci ce aveau rol in alinarea mea.
M-am trezit in patul meu ,presupun ca Gaara l-a chemat pe Sasori sa ma i-a de la spital si sa ma aduca acasa . Cand am coborat in living am ramas impietrita la capatul scarilor. Acolo era o persoana foarte cunoscuta mie.
-Tu ce cauti aici?

#54
Uraaaaaaaa nextu te iubesc, defapt va iubesc pe amandoua. Deci ador povestea asta. Imi place tot la ea. Va descurcati bine impreuna. Blavoooo respectele mele fetelor. Cireașăăăăă nu o sa ma lasi sa astept prea mult asai? Iti faci mila de scumpa ta prietena nu? (nu's de vanzare decat pentru ea:p) Pai mi-a placut capitolul mult de tot. Dar mi s-a parut scurt -_-' (are 42 de randuri :(() m-am obisnuit cu mai mult. Pai ce pot spune? Eu vleau nextu dar ce sa-i faci daca lumea doar citeste si nu comenteaza? Pang sa stiti ...
pai succes in continuare la amandoua:x
Capu Chuuu'
Te iubesc la nebunie,
Tu esti inima mea pe vecie...pupicpupic:X:X

Imi amintesc...

Te-am cunoscut in zi de toamna
Cand totul m-i se parea pustiu
Si m-am indragostit de tine
Fara sa vreau,fara sa stiu.
Te aseman unui soare
Ce pluteste lin pe cer
Iar eu fiind intinsa mare
O singura raza-ti cer;
O raza plina de iubire
O vorba dulce si un sarut
Sa pastrez ca amintire
Tot ce-am trait sau am avut.
Iubirea noastra-i vantul
Ce adie oftand
Iar de ar fi sa nu mai bata
As mai avea un gand;
Sa fi tu fericit
Cu sau fara amintirea mea
Si eu...Oriunde as fi
Sa-ti pazesc dragostea!


[Imagine: normalanimegirlpic2093.jpg]
[/align]

#55
Exscuze moa - nu ma omorati, dar nu prea ma omor sa scriu corect franceza =_= - daca am intarziat, dar cu scoala si inspiratia asta :-<
Whatever. Nextul si trei comenturi.


Capitolul 22

Stateam in patul de spital si vorbeam cu tata. Taicamiu era un barbat de vreo patruzeci si ceva de ani, dar arata de treizeci de ani. Era asezat pe scaunul dur din plastic si taia un mar in bucatele, pe o tava, impotriva protestelor mele.
- Tata, dintii nu au nimic, la fel si mana stanga, spun eu pe un ton de copil mic.
- Hai, gura mare, ca vine trenuletul cu mere, spuse barbatul, facandu-ma sa ma inrosesc la fata, intr-un cat, chipul nu se mai putea deosebi de par.
Dupa ce am luat rusinat felia de mar de la el, am inceput sa bolborasesc in timp ce mestecam.Vroiam ca Sakura sa imi dea de mancare si nu taicamiu. Doamne ce dor imi este de ea, de glasul ei, de atingerile ei usoare. Sa o mangai pe par, sa ii gust buzele moi si carnoase si sa o mangai pe pantecul mare, rotund si plin cu rodul iubiri noastre. Dupa ce am terminat de mancat toate feliile de mere, am cautat sub perna, dupa mobil. Pana nu i-am coborat din pod toti sfinti si parinti, nu l-am gasit. Ii trimit lui fratemiu un mesaj, in care ii ordonam sa vina pe la spital - ca ma plictisesc cu babalacul - si sa o aduca si pe floricica mea de cires. Fratemiu imi trimise un mesaj inapoi, ca asa va face, dar va veni pe langa Sakura si cu niste procurori, pentru a-mi lua declaratie, cu privire la Kiba. Ma intuneca la fata si ii spun, sa ii aduca pe procurori, inaintea Sakurei, ca nu i-ar face bine la bebe.
- S-a intamplat ceva fiule? Ma intreba tata ingrijorat, fiindca inca era incruntat.
- Vor veni niste procurori, fiindca Kiba, a evadat din inchisoare si a incercat sa ma omoare pe mine si sa o faca pe Sakura sa piarda copilul, ii raspund la intrebare.
Tata nu statu mult cu mine, asa ca am ramas singur cand fratemiu veni, insotit de doi oameni, care erau anchetatori. Pe unul l-am recunoscut, fiindca o data a tinut un seminar la mine la Academie si eu am fost acolo, iar pe celalalt l-am vazut o data la sectia de politie, cand am facut niste simulari. Acestia au cascat ochii de uimire, cand m-au vazut in pat si vandajat, iar eu m-am prefacut ca ma uit pe pereti dupa mustele invizibile.
- Suna, cei cu tine aici? Ma intreba Jake, in timp ce a dat mana cu mine.
- M-am jucat cu un evadat si cu Mutu fotbal, spun eu ironic, iar partenerul lui Jake chicoti usor.
Am inceput sa le povestesc exact ce s-a intamplat, pana cand m-am trezit aici. Se pare ca Sasori, facu un lucru bun si le povesti si el, cum m-a gasit si l-a tocat la propriu pe caca de caine in bataie, pe care a dat-o din toata inima lui neagra si mica, cadou din partea lui si a mea. Dupa ce am terminat de povestit, au inceput intrebarile cu adevarat nasoale pentru mine. Uram cand eram luat la intrebari de procurori, fiindca astia stiau sa scoata totul de la tine, chiar si cand ai fqacut sex ultima data si ce marca de prezervativ ai folosit.
Dupa o ora si ceva, de intrebari si raspunsuri, Jake si celalalt - Morris parca il chema, dar nu m-am obosit sa ii retin numele, cand s-a prezentat - si-au luat talpasita. Am mancat linistit mancarea aceea idioata si insuportabila de spital, apoi m-am ridicat din pat, fiind inr-un halat alb, cu spatele gol si mi se vedeau boxeri negri. De asta uram spitalele. Ca trebuia sa port acea idioata pijama. Stateam la geam si priveam luna argintie, de pe cerul cu stele, cand usa salonului s-a deschis. Ma intorc brusc si o vad pe Sakura, toata plansa si disperata. Vreau sa o intreb ce s-a intamplat, dar ea imi sari in brate, incepand sa planga amar, povestindu-mi cum mama ei, o astepta la noi acasa si ca s-au certat. Am oftat, incepand sa o mangai pe spate, in timp ce ii sopteam cuvinte linistitoare in ureche. Niciodata nu imi placea sa o vad cum plange pentru unele porcari, pe care nici nu merita sa le bage in seama.
- Gata, calmeaza-te printeso ca faci rau la bebe si tu te consumi, spun eu, sarutand-o usor pe frunte si cand vreau pe buze, aud un "hmm", de femeie matura - adica mai mare de treizeci de ani.
O aud pe rozalie cum spune pe un ton marait, ca e masa. Cele doua cam semanau, cu exceptia ochilor, ca masa ii avea capui, iar fiicasa ii avea pe a lu tasu, ochi. Ma prezind femei cine sunt, dar aceasta trecu pe langa mine, parca as fi invizibil si s-a dus la tanara, intreband-o cine sunt eu. Iubita mea, ii spune ca eu sunt tatal copilului ei si ca sunt totodata si iubitul ei.
- Ce?! Cu un vagabond o sa ai un copil? Adica nepotul meu scump va avea un tata puscarias? Tipa femeia, facandu-ma sa ma uit sceptic la viitoarea mea soacra.
- Mama, Gaara nu e puscarias. E la Academia de politie si va fi un politist bun si un tata exceptional! Eu il iubesc si el ma iubeste! Lasa-ma in pace! Tipa Sakura, cu lacrimi ochi si venind la mine, imbratisandu-ma si soptindu-mi sa plecam de acolo.
- Nu pleci nicaieri cu pramatia asta! Vei naste copilul si il vei abandona si te vei casatori cu un om bogat si respectabil...
- Ce limba acra aveti, spun ironic, iar femeia imi carpi una peste fata.
Daca nu eram crescut sa respect femeile mai invarsta, o luam la bataie pe tanti, dar m-am multumit, doar sa o iau pe Sakura de acolo si hainele, pentru a merge la baie sa ma inschimb. Dupa ce m-am schimbat civil, mi-am facut fisa de externare si am intrebat-o pe rozalie, ce dracu ara masicasa cu mine...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#56
yey ,yupi ,ura in sfarsit next-ul dorit ,off scoala asta de ce nu vin tornadele sa le iea pe toate.Asa sa revenim la fic ,este exceptional ca intotdeauna ,bravo,dialogul e supe si naratiunea adica tot e bun.Manu iti multumesc ca ai reusit sa faci acest capitol desi scoala asta e stresanta,iti multumesc din suflet si succes si multa inspiratie ,inca un lucru mia placut faza cu marca prezervativului si cu mama enervanta a Sakurei.Bafta si :-* :-* >:D<

#57
Deci! Am apărut şi eu, aşteptam capitolul şi ce pot spune. Voi două faceţi o echipă foarte bună, minunată pot spune. Se pare că eu şi Gaara cam avem aceeaşi problemă cu spitalele şi mâncarea fără gust. Dialogul este bun. Acţiunea nu e grăbită. Naraţiunea e bună. Descrierea perfectă. Chiar îmi place ficul vostru, ideea mii se pare chiar genială. Gaara un tip rebel, Sakura o fată retrasă, plecarea lui Gaara. Cam atât am avut se spus pentru moment. Aştept nextu succes!

#58
Sallut.Ce mai faceti? Tin sa iti spun ca ti-am citit forderul de la incepet dor no lenea asta ii mare si nu am apucat sa iti las un comentariu.:zuppy03: Imi place foarte foarte tare si abea astept continuarea asa ca nu ma fa astept mult altfel am sa mor de neragdare. Stiu ca nu ai timp ca nici eu nu pre am dar no nam ce sa fac.
1 greseli nu am vazut deci e kk
2 dialogul e super bun si nu e nici mult dar nici putin deci e foarte bine
3 aaaaa............... nu mai am ce sati spun. Spor la scris si astept nestul. pa
My fic:
Dragoste ta sau fericire celorlalti?
Tablete de ciocolata amara( in colaborare cu lilicycutza^_^ si LemoCandy)


comuri plizz:pls:



Vorbesc cu el,
dar te am în gând pe tine.
ÃŽl ating pe el,
dar te simt pe tine.
Îl sărut pe el
Gândindu-mă că te sărut pe tine.
M-am cuplat cu el
ca să te uit pe tine.
Cu toate astea...
Nu-l iubesc pe el,
Te iubesc pe tine!!!


#59
:pls:ceea ce faceti voi ma dispera!!!!!^:)^Sunteti absolut minunate.Nu cred ca am mai citit vreodata un fic atat de realist si de imaginativ.Bravo voua fetelor!Nextul plz!

#60
Capitolul 23

-Ce,cu un vagabond o sa ai un copil?Adica nepotul meu va avea un tata puscarias?Tipa mama la mine,rupandu-mi sufletul cu vorbele ei .
-Mama,Gaara nu este puscarias.Invata la Academia de politie si va fi un politest bun ,drept si un tata exceptional!Eu il iubesc si el ma iubeste!Lasa-ma in pace!Tip din tot sufletul avand lacrimi in ochi,imbratisindu-l pe Gaara si rugandu-l sa plecam de acolo,ca nu mai suport.
-Nu pleci nicaieri cu pramatia aia!spuse mama ,cu multa ura.
-Ce limba acra aveti!spuse Gaara,iar mama ii carpi una peste fata
Gaara m-a luat de mana si m-a tras spre vestiar ca sa se schimbe de hainele de spital in cele de civil,iar apoi am mers sa isi faca fisa de externare .Acesta m-a intrebat ce are mama,iar eu i-am povestit cum ea si-a dorit de cand eram mica sa ma casatoresc cu un fiu de nobil sau vreu miliardar,numai ca firma ei sa creasca,nu ca sa il iubesc eu sau sa am eu un viitor fericit .
Iubitul meu,mi-a propus daca tot suntem in vacanta de vara sa mergem o luna in Roma ,sa ne odihnim.Cand am ajuns,mi-am luat tot ce am apucat din haine si din lucrucile personale si am plecat imediat la aeroport.Am avut noroc ca am prins un avion de Italia fix atunci.
Cand am aterizat in Roma,Gaara mi-a spus ca are un apartament in centrul orasului,si ca nu o sa fie nevoie sa stam la hotel.M-as fi simtit mai bine daca nu aveam cu 10 kilograme in plus si un copil de 7 luni in burta.
Toata luna Gaara m-a tarat prin tot orasul si prin tara .Am vazut minunate monumente,marea cea albastra,si frumoase orase .Dar Gaara nu s-a putut abtine de la gelozie,este ingrozitor de gelos.
Un tanar de la un managazin,m-a ajutat sa aleg o carte cu poze din toata tara.Am avut noroc ca acesta vorbea engleza si am mers cu el in alt magazin pentru ca in locul unde vindea el nu mai erau carti in stoc.Dupa ce am cumparat cartea,m-am oferit sa il duc la o cafea,la terasa din fata blocului unde stateam.Am stat vreo ora si am discutat despre diferite lucruri ,afland ca este din Londra si acum este aici pentru a face niste bani pentru facultate.Di intamplare il vad pe Gaara cum se indreapta spre masa noastra si avea o privire incruntata si furioasa.M-am ridicat sa ma duc spre el ,dar m-a luat de mana si m-a pus la loc pe scaunul meu .
-Continuati ce aveati de discutat,eu sunt decat un trecator!spuse Gaara,ciudat de calm.
-Scuze ,dar trebuie sa plec.Apropo sunt Sakura.
-Eu sunt Chris.Sper sa ne mai vedem.
Am plecat in graba spre apartament, dar acolo nu era Gaara.M-am asezat pe pat ,deoarece obosisem foarte mult,iar o durere surda isi facea loc in capul meu .M-am intins usor pe pat ,dar nu am apucat sa ma odihnesc mai mult de 5 minute,caci Gaara si-a facut aparitia.M-a intors usor spre el ,in timp ce se aseza pe pat langa mine.
-Ce te-a apucat?il intreb incet.
-Pe mine ce m-a apucat?Dar pe tine , stai cu toti strainii la masa si mai ales barbati?
-Nu-mi spune ca esti gelos?il intreb cu un ton amuzat si l-am luat in brate
-Nu sunt .
-Ba esti.
-Ba nu.
L-am lasat in pace si l-am pupat pe obraz.A doua zi trebuia sa plecam in New York ,deci am fost nevoita sa fac bagajele,singura deaoarece Gaara a adormit ca un bebelus.
A doua zi am ajuns mai repede la aeroport,si ca sa nu stam degeaba am mers la unul din restaurantele pe care erau acolo.Ne-am asezat la o masa de doua persoane si am inceput sa ne uitam pe meniurile aduse de chelner.
-Hai sa mergem odata de aici!spuse Gaara deodata.
-Dar abia ne-am asezat!raspund eu.
Ochii mei cad in partea dreapta si observ o femeie in jurul varstei de 40 de ani,cu parul roscat si ochii albastri si semana perfect cu … Gaara.Imediat mi-am dat seama ca este mama lui.
-Stai si vorbeste cu ea,te rog nu face cum am facut eu cu mama mea!ii spun eu bland
Observ ca femeia se uita insistent la noi ,iar fata ei exprima uimire amestecata cu rusine.Acesta se ridica de la masa.si se apropie timid de noi.
-Buna ziua,sunt Charlotte ,tu trebuie sa fi Gaara!spune uitandu-se de iubitul meu.
-Stiu cine esti!spuse Gaara cu mult venin
-Uite,stiu ca acum trebuie sa prindem – ce? Merge si ea la New York- avionul,deci te astept la Palace Hotel in New York,as vrea sa stam de vorba.Incantata,tu trebuie sa fii prietena lui!spuse aceasta uitandu-se de la Gaara la mine.
-Incantata.
Zborul a trecut imediat,doar ca totimpul m-am framantat si m-am gandit la Gaara si mama lui.Acesta fost ciudat de tacut,rar ma mai intrea daca ma simt bine .
Cand am coborat am simtit o durere surd ace imi strapungea burta,iar dupaia am vazut numai nergru in fata ochilor.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)