Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Ce one-shot v-a plăcut mai mult?
Nya
48.15%
13 48.15%
Strawberry
51.85%
14 51.85%
Total 27 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Duel: Nya vs. Strawberry

#11
am venit si eu
Nya:titlul nu e cel mai original insa povestea e de-a dreptul superba.As fi crezut ca se va intampla ceva ca in Romeo si Julieta asa ca am ramas placut surprinsa cand am vazut ca nu asa s-a intamplat.
strawberry:tu ai avut un titlu dragut dar lucrarea nu mi-a placut absolut deloc.Sa nu ma intelegi gresit:calitativ e o lucrare buna insa nu mi-a placut ideea intelegi?

In concluzie votul meu merge spre NYA
[Imagine: fgdhdr.png]

Tnx Nibbles


Stay by my side . I won\' t let you down . I\' ll never betray you . Call my name and I\' ll save you from the dark . You know I\'m never far .

I\' ll say it as many time as you need : I love you . You are my superstar <3

Nothing can\' t stop me from loving you

#12
Chestionar: Ce one-shot v-a plăcut mai mult?
Ati votat deja in acest chestionar
Nya 50.00% 11 50.00%
Strawberry* 50.00% 11 50.00%



Ce plm, e 11 la 11
deci..........................................
Tot STRAWBERRY E MAI BUNA XD! [dupa parerea mea >.>" ]
Lawl.

#13
Astăzi este 20 decembrie, deci ultima zi în care aţi putut vota. STOP VOT! Câştigătoarea este Nya. Oricum, pentru mine şi Strawberry este câştigătoare, iar noi două am câştigat experienţă. :] Pe duelul viitor. ^^

off-topic: Dom`şoara Adela [Lenin] nu ai, din câte ştiu eu ce ai spus. Adică ai zis, citez: "plm". Ah şi ai făcut Spam. :]

[edit me] Acum observ că este 14-13 pentru Berry. Aceste ultime 2 voturi nu se iau în considerare, căci au fost date după ce eu am anunţat câştigătoarea.
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.

#14
Vroiam să îmi spun şi eu părerea după ce am citit, dar mi-a fost lene... Măcar am putut vota ^^
Eu am votat-o pe Nya. Mi-a plăcut foarte mult ideea poveştii, pur şi simplu m-a fermecat [ lucru care nu s-a întâmplat de mult timp. De ceva timp nu mi-a plăcut o poveste aşa de mult]. Deci, felicitările mele, Nya. ^^
Povestea lui Strawberry nu mi-a plăcut într-un mod special. Ideea, ei bine, nu mi-a plăcut foarte mult. Parcă ceva îi lipseşte. Numai titlul mi-a plăcut. Şi ce m-a mai deranjat este că ai scris Flashback-ul la prezent. Mi s-a părut puţin cam exagerat.
Îmi pare rău că îmi spun părerea aşa de târziu, dar ştiţi cum se spune: Mai bine mai târziu decât niciodată.
Oricum, felicitările mele, fetelor. În special lui Nya ^^

Off: Draga mea Lenin [ de fapt nu îmi eşti prea dragă, dar aşa se spune ], dacă tot ai postat doar pentru a face spam, cred că puteai să nu mai postezi deloc. Crezi că îi pasă cuiva, în mod special, că tu o preferi pe Strawberry? Fiecare cu lucrurile care îi plac. Şi dacă nu ai fost atentă, şi eu constat că nu ai fost, duelul se termina pe 20 decembrie şi tu ai scris aşa-zisul post pe 18 decembrie. În două zile puteau să mai voteze useri.
Nu cred că ai voie să foloseşti argouri pe forum şi nici pe tine nu te avantajează. Mulţi cred că dacă foloseşti cuvinte de genu "plm" eşti mai mişto and so on, dar tu nu faci decât să descreşti în ochii oamenilor. Un om cult, chiar dacă s-ar enerva, nu ar folosi asfel de cuvinte "frumoase".

Lenin A scris:Tot STRAWBERRY E MAI BUNA XD! [dupa parerea mea >.>" ]

Aha... şi...? Ce rost are să zici. Mai bine ne spuneai şi de ce este mai bună, de ce îţi place mai mult.
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]


I\'ll start to worry when I\'m dead.






Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)