Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Ce parere ai de Mello ?
Este un detectiv bun
33.33%
2 33.33%
Mai bine nu aparea
50.00%
3 50.00%
Un needucat
16.67%
1 16.67%
Total 6 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Ce parere ai de Touta Matsuda ?

#1
Ce parere ai de Mello ? Este cat se poate de simplu... o descriere scurta sau lunga... depinde de voi... despre acest detectiv. Pentru cei ce nu stiu, Mello a fost un detectiv foarte bun, de el s-a ingrijit insusi L cand era la orfelinat. De ce spun ca "a fost" ? A murit ca sa fie prins Kira, sau Light, cum vreti sa-i spuneti. Caracterul lui este cam urat, este needucat dupa parerea mea, iar ciocolata pe care o manca cu atata pasiune imi trezeste pofta.

Ce parere ai tu de el ?

Edit:
Tocmai am realizat ca mai exista un topic cu aceasta idee, iar eu nu vreau sa se inchida... Vreau sa se caracterizeze Touta Matsuda....

O mica prezentare:

Acesta este cel mai tânăr membru al echipei de investigații. Entuziasmul lui nu poate fi comparat cu al niciunui alt membru din echipa, dar lipsa sa de experiență este câteodată dăunătoare investigației. Lucrând cu foarte mulți polițiști talentați, Matsuda a dezvoltat un complex de inferioritate, iar mulți se simt iritați din cauza comportamentului său.

Acum eu:

Este foarte amuzant. El ii spunea Misa-Misa lui Misa ( suna chiar aiurea, stiu, dar nu am cum sa inlocuiesc, nu pot sa spun domnisoara Amane, mi se pare si mai ciudat ), o spune cu atata dragoste. El tinea mult la L, la inceput i s-a parut chiar ciudat, dar a trecut. Moartea lui a fost o lovitura grea, dar cea mai grea a fost cand a aflat ca Light este Kira.

#2
E un personaj care mie imi pare ca face tot anime-ul mai interesant. Adica e cam idiot ca nu vrea sa lucreze impreuna cu Near, considerand o rivalitate chiar stupida intre ei. Mi se pare cam necioplit, mancand incontinuu ciocolata aia care cand musca din ea imi da dureri de cap. Daca nu vedeam anime-ul si nu stiam despre el decat numele si o poza as fi putut sa jur ca e fata, dupa tunsoare. 21

Edit. Vezi ca m-am uitat putin prin cele doua pagini de la sectiunea asta si am gasit un topic asemanator. 9
[Imagine: Lawliet.gif]

Cioco mania :pls: ^_^

#3
Pai.... La inceput,cand am vazut Death Note mi se parea un idiot si un urat si imi placeau doar Lawliet si Nate (Near), dar dupa visul de acum vreo 2 saptamani.... mi-am schimbat parerea 105
Si ca se fie clar, nu a fost un vis pervers!!! Pur si simplu a fost intr-o alta lumina.... si m-am... nimik 9...

Deci.. Mello e cel mai ***** si ****** si... si... cel mai.. vai ca ma trec apele xD

P.S. Am cenzurat sa nu credeti ca is obsedata....
Feel The Way
[Imagine: Nyu.gif]
And Do It
[Imagine: member5-1.png]
MyAnimeList | DeviantArt | Drawings|| Blog

#4
Imi cer scuze ca comentariul meu a aparut dintr-un alt motiv. Din cauza neatentiei mele doua persoane au caracterizat personajul Mello... Las acest comentariu pentru a delimita... sa vada toata lumea pana unde s-a vorbit de Light, iar acum o sa inceapa sa se "comunice" Touta Matsuda . "Too Many Dreams." si "ssakura3" imi cer mi de scuze ca ati comentat pe cine nu trebuia, sau cel putin o persoana pe care o puteri caracteriza si in alta parte.

P.S.= In poll scrie Ce parere ai de Mello ?, dar nu pot schimba poll-ul ( sau cel putin nu stiu daca se poate ) asa ca vreau sa luati ca si cum acolo ar fi :

Ce parere aveti de Touta Matsuda ?
1: este foarte amuzant
2: este cam tantalau
3: este si tantalau si amuzant in acelasi timp



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Ce parere ai de Soichiro Yagami ? Miranda. 3 3.325 19-08-2011, 12:43 AM
Ultimul răspuns: Miranda.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)