Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ce a fost...nu va mai fi !

#1
hey! ma gandeam sa postez si eu o poveste de dragoste si suferinta,care sper sa va placa.avand in vedere ca sunt noua probabil va ve-ti astepta sa spun ca nu vreau critici prea dure,de aceea astept critici cat mai dure posibil.Vreau sa ma perfectionez,si de aceea am nevoie de ajutorul vostru.Cam atat am avut de spus pentru inceput asa ca: lectura placuta!:-)

Disclaimer:Nu detin niciun personaj din anime-ul Naruto al caror posesor este Kishimoto Masashi si nu fac profit de pe urma personajelor/intamplarilor.

Cap.1 Amintiri


-Azi se implinesc cinci ani de cand a plecat...se aude un glas stins al unei tinere ce nu pare a avea mai mult de douazeci si trei de ani.
-Da...n-am crezut niciodata ca iubirea lui pentru tine il va face sa ne paraseasca atat de devreme. Chiar te-a iubit...poate chiar m-ai mult decat mine,aproba trist un barbat de vreo douazeci si sapte de ani. Dar tu,l-ai iubit?
La auzul ultimelor cuvinte,tanara tresari.Nu-si intelegea pe deplin sentimentele pentru a confirma accest lucru. A fost iubire sau prietenie? Aceasta intrebare nu si-o putea scoate din cap. Era o durere starnita de multa vreme,de cand ea era inca o tanara fara experienta.Era confuza.
In mintea si inima ei se dadea o lupta intre prietenie si iubire. Dar mai curand decat ar fi crezut avea sa-si descopere adevaratele sentimente a caror fiinta nu credea ca ar putea exista. Sirul gandurilor i-a fost intrerupt de un baietel de patru anisori ce plangea de zor.
-Mamiii!Tatiii! striga speriat.
Cei doi tresarira. Vazandu-l...
-Sasuke,puiu mamii,ce s-a intamplat? se panicara ambii.
-M...mm...ma-m lovit! izbuti sa zica micutul printre lacrimile-i amare.
-Of, Sasuke, nu ti-am spus sa nu alergi pe aici, ca o sa te lovesti? se uita induiosata la micutul ei ranit.
-Eu ,...eu doar am vrut sa prind un fluture,dar,imi pare rau,mami! rabufni mititelul.
-Nu-i nimic dragul meu. Mama te iebeste enorm,asa ca nu plange,te-am iertat. Dar sa stii ca atunci cand suntem la mormintele celor dragi,trebuie sa facem liniste ca sa nu-i deranjam din somnul lor vesnic.
Micutul asculta cu mare atentie ce-i spune mamica lui, si-i sari in bratele-i protectoere de mama.Aceasta zambi usor si-l intreba pe tatic:
-Nu-i asa ca seamana cu el?...

Flashback

-Lume,lume ,veniti si cumparati bilete la concertul Sakurei Haruno! Asta e ultima sansa sa cumparati bilete la concertul extraordinar al vedetei! Nu mai asteptati! Nu ratati aceasta ultima ocazie mai aveti doar o sansa!
________________

-Waw! Ce de fani! N-am vazut in viata mea atat de multi la vreun concert de pana acum, se minuna o blonda in timp ce se uita pe geam.
-Yno,mai bine ai merge sa vezi daca au terminat de reglet microfoanele,in loc sa pierzi vremea uitandu-te dupa cai verzi pe geam!
Blonda incepe a rade si spune:
-Calmeaza-te scumpo, nu te mai stresa atat! Sunt sigura ca acest concert va fi un succes, ca toate celelalte.Doar ai tinut o multime de concerte pana acum,care i-a lasat masca pe toti!Nu vad de ce te ingrijorezi atat? Totul e pus la punct!
-Bine,bine,nu terbuie sa-mi tii predici ca sa inteleg ,Yno!Ma stramb dand ochii peste cap,si ma uit apoi la ceas.Of,mai sunt doar cateva minute iar eu sunt inca in cabina de amchiaj!


asta a fost primul capitol..astept pareri .(PS:stiu ca a fost cam scurt dar ma revansez data viitoare )va pop
Unele iubiri nu prind rasaritul,
Altele traiesc doar pentru o vara...
Unele se pierd si le-nghite timpul,
Doar una te topeste,
Cand nu crede-ai s-apara!
Imi iubesc:
My mamiiii, hug DeDal N.
Fetita mea ascultatoare si dulce ca o capsunica, Larisa 8
Iubirea mea, Iljimae 8 Te iubesc, iubire!
Gemanarea mea draga, Natasha!
Surioara scumpa, Venus-Roseta . Am grija de fetita ta, fii sigura sys.
Nepotelele mele, •нąкü•, Rose. : * Va iubeste buni, scufitele mele.
Prietenii: Fallen Angel, Myranda ^_^, O.o.::draQusoR.::o.O 8


My fics: Ce a fost...nu va mai fi!
http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=24414
Durere, adormi in zapada! http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=24691
intrati cu incredere ^^

[Imagine: chibi_6723.gif]
, chibi-ul lui

#2
Heyyy! In sfarsit ai postat! N-aqi idee de cand asteptam asta!
Pai capitolul, e, intr-adevar destul de scurrt.
Inca de acum am inteles, dar iti spun pe mess banuiala mea. M-am si speriat cand am vazut ca pe copil in cheama Sasuke. Am crezut ca e acel Sasuke, dar nu cred=))
Pai... dialog... ai cam mult, ce-i drept. Ar trebuii sa bagi mai multa naratiune si descriere si sa nu mai pui asa mult dialog.
Greseli am vazut cateva, dar nu multe si minore oricum.
Ideea ficului, din cate ti-am mai spus, imi place. E chiar interesdant:X
Abea astept urmatorul capitol care sper ca va fi mai mare si ca nu va mai fi asa mult dialog.
Bye si spor la scris:X
[Imagine: o7k7f6.jpg]

Parfumul iubirii... -> Comm? 55
Wild Love[+18] -> Comm please 71

#3
Hey! Tu îmi laşi comentarii la fic aşa voi face şi eu! Apropo nu ai pantruzeci de rânduri. Cu descrierea mai ai de lucru, ceva mai mult, sper ca în celalt capitol să te ridici, naraţiunea are un puls cam slab, acrţinea cam alergată. Dialogul mii se pare puţin sec. Având în vedere că este primul capitol, nu ştiu pream ulte despre fic aşa că aştept nextu! Succes! >:D<

#4
Hello :D Ete si copilu` atomic, a aterziat la ficul tau :))
Anw, imi place la nebunie titlul :X:X "Ce a fost..,nu va mai fi !" Suna atat de placut ^^ Cum spuneam, ai descriere, adica eu asa am vazut si cred, ca s`ar putea si mai bine . Dialogul nu e sec, e usor interesant . Naratiunea...hmm,. buna si ea, nu comentez . Totusi, n`am putut intelege cateva randuri...
1)Cine a murit ?
2) Sasuke e ala micu` sau....Eu nu inteleg, dar ideea ficului e originala si respect asta :X
Cam atat pentru azi, sper sa aduci next repede si te rog sa fie putin mai lung ^^
Btw, anunta`ma cand il postezi :*

Cee Ya !
Tot ce vad e decadere:
Arta = o boala; Dragostea = o iluzie
Religia = un substitut la moda pentru credinta

Căci toţi ucidem ce ni-i drag
Şi-ntindem morţii prada,
Unii ucid cu desmierdări,
Mulţi cu priviri de-otravă,
Cei laşi ucid cu sărutări
Iar cei viteji cu spada.


[Imagine: Girl123.jpg]


#5
N-am să mă leg şi eu de chestia cu "nu ai patruzeci de rânduri" pentru că a mai fost spus acest lucru. Am să-ţi las un comentariu mai pe larg, adică n-am să-ţi iau la puricat tot capitolul pentru că nu am chef şi nu are nici rost.
Cu descrierea nu stai bine deloc, sau nu ne-ai arătat nouă ce poţi; ce-ai făcut tu acolo... nu e descriere. Dialog ai cu nemiluita şi are şi tente seci; te bazezi pe el şi faci o mare greşeală. Nu te exprimi cum trebuie, nu ştiu dacă tu realizezi asta, dar eu nu am înţeles mare lucru din ce-ai scris.
Cine pufuleţii mei a murit?
Acţiunea e grăbită...
Estetica lasă, sincer, de dorit.
Te-aş sfătui să mai citeşti, ai avea nevoie, pentru a-ţi dezvolta vocabularul; citeşte şi reciteşte capitolul înainte de-al posta şi ai grijă cu descrierea. Ah, fii mai atentă la estetică şi mai lucreză la ea.
Atât. Baftă!

#6
Multumesc pentru comenterii fetelor.Apreciez faptul ca va faceti timp sa-mi lasati un com.Abbeh, stiu ca nu le am cu exprimarea,dar ma voi stradui sa ma fac pe cat posibil inteleasa.Ai spus ca nu ai inteles mai nimic,de aceea iti voi explica putin pe scurt. Cei doi de la inceputul capitolului sunt casatoriti si au impreuna un copil pe nume Sasuke. Toti trei se afla la mormantul celei mai dragi fiinte a lor.Cand mama intreaba daca nu seamana cu el ,de fapt intreaba daca nu seamana cu persoana moarta. Apoi,incepe povestea fetei (intorcandu-ne in trecut,ca sa spun asa) ,pornind de la un anume concert. Sper ca acum ati inteles cu totii despre ce este vorba.Tin sa precizez ca atunci cand va aparea scris "End Flashback" se va incheea de fapt povestea din trecut,apoi continuind-o pe cea din prezent. atat am avut de spus asa ca voi pune nextuu. :* (din pacate nu ma voi revansa pentru ca am pus cap mai devreme decat as fi frut)

Amintiri-partea a doua



Sunt atat de incordata! Nu inteleg nimik.Imagini imi apar si dispar apoi din fata ochilor,parca vrand sa ma previna de la ceva rau. De ce tocmai acum, cand am de tinut un concert atat de important? Am presimtirea ca ceva ce-mi va marca, si-mi va schimba viata, e pe cale sa inceapa...
_____________________________

Of,ce uituca pot fi! Scuze ca am intervenit asa brusc in poveste,dar am uitat sa ma prezint.Da! Sunt chiar eu! Personajul principal al povestii. Doar nu credeti c-o sa cititi in continuare fara macar sa stiti cum ma cheama,cum arat si sunt,nu-i asa? La fel cred si eu. De aceea, s-o luam cu inceputul. M-am nascut in Konoha,unul dintre cele mai puternice sate ninja,ce gazduieste o multime de oameni, ce au vointa de foc si suflet nobil. Niciodata nu dau inapoi,urmandu-si propriile idealuri. Eu sunt una dintre ei,si ma mandresc cu acest lucru. Inca de la nastere,parintii m-au iubit ,si mi-au purtat de grija,fiind singurul lor copil.Sunt un caz fericit. N-am avut o copilarie plina de durere si suferinta ,ca altii. Am avut parinti grijulii, ce mi-au oferit totul pe tava.
E o onare sa le port numele ,Haruno! De aceea ,au avut parte numai de bucurii din partea mea! Le-am fost, si le sunt recunoscatoare ,pentru ca ei m-au facut ceea ce sunt astazi.
De mic copil am avut o pasiune pentru lumea ninja. Ma fascina. Din acest motiv am inceput sa studiez arta ninja,impreuna cu alti doi prieteni: Sasuke si Itachi. Acestia provenind dintr-o familie instarita numita Uchiha, tatal lor fiind un binecunoscut om de afaceri. Itachi era un baiat haios, de treaba ,cu ochii precum negrul infinit al cerului.Era cel cu care ma intelegeam cel mai bine si faceam nenumarate boacane. Celalalt, Sasuke,era un baiat tacut si linistit,de la care cu greu scoteai un cuvintel. La chip , era asemeni lui Itachi. Ochii sai intunecati si cele doua suvite negre conturau delicat fata palida. Era o frumusete rara.
Ne-am petrecut copilaria jucandu-ne,studiind, antrenandu-ne si mergand in misiuni numai impreuna. Eram nedespartiti.Asta bineinteles,pana am crescut si ne-am ales fiecare drumul vietii, nefiind siguri daca procedam corect. Intre timp m-am imprietenit cu o blonda pe nume Ino. E o fata destul de draguta si inalta,fiind model de profesie. Alta nebuna din liceu innebunita dupa Sasuke. Cei drept,toate fetele il placeau pentru frumusetea sa. Nici la mine lucrurile nu stateau rau. Saracii baieti sfarseau prin a se indragosti la prima vedere.Aveau si de ce.Sunt destul de frumoasa pentru o fata de varsta mea, optasprezece ani. Cel putin asa mi se spune. Am ochii verzi si frumosi,ce fura inima oricui. Parul meu de catifea, de-un roz intens,trecut de solduri, miroase-a trandafiri abia infloriti, iar doua suvite imi contureaza delicat fata pala,fina ca o petala de trandafir.Inalta,subtire si gratioasa,ce iubeste frumosul si aduce fericire celor din jur.Acum ca ati aflat ceva despre mine si prietenii mei,putem continua povestea.
__________________________

Apropiindu-se cu pasi grabiti momentul aparitiei mele pe scena, simturile-mi o iau razna.Nu stiu ce sa fac . Sa-l mai tin sau nu? O parte din mine imi spune sa nu fac acest lucru,dar imi calc temerile in picioare,nemaibagand in seama constiinta ce se straduia sa ma induplece. Ma simt incoltita de emotii,si fara vlaga. Am niste emotii de parca as tine pentru prima oara un concert.
Insa, ca prin vis, o aud pe Ino, incercand sa ma incurajeze,spunandu-mi:
-Hai, printeso! Du-te si da-i pe spate pe toti!
Deodata ma simt plina de energie gata pentru o seara incendiara. Ma uit la aceata zambind, dupa care ma indrept catre paradisul sunetelor melodice. Observ multimea ce ma cauta cu privirea,si ma striga.Era agitatie mare! Dar o liniste de mormant s-a asternut cand m-au vazut in lumina reflectoarelor.Toti asteptau cu gurile cascate inceputul melodiei.Ma indrept spre microfon atingandu-l usor.Mii de furnicaturi ca prima data.Zambesc,dupa care imi desprind usor buzele lasand melodia sa prinda viata.
...
Va urma...


cam asta a fost sper ca e mai bine data asta. astept pareri poopici
Unele iubiri nu prind rasaritul,
Altele traiesc doar pentru o vara...
Unele se pierd si le-nghite timpul,
Doar una te topeste,
Cand nu crede-ai s-apara!
Imi iubesc:
My mamiiii, hug DeDal N.
Fetita mea ascultatoare si dulce ca o capsunica, Larisa 8
Iubirea mea, Iljimae 8 Te iubesc, iubire!
Gemanarea mea draga, Natasha!
Surioara scumpa, Venus-Roseta . Am grija de fetita ta, fii sigura sys.
Nepotelele mele, •нąкü•, Rose. : * Va iubeste buni, scufitele mele.
Prietenii: Fallen Angel, Myranda ^_^, O.o.::draQusoR.::o.O 8


My fics: Ce a fost...nu va mai fi!
http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=24414
Durere, adormi in zapada! http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=24691
intrati cu incredere ^^

[Imagine: chibi_6723.gif]
, chibi-ul lui

#7
Buna! Un nou capitol! Uraaa!
Pai, imi place. In acest capitol ai o singura greseala, adica, doar una am vazut eu, dar acum nu o mai gasesc:))
Ficul devine din ce in ce mai interesant.
Dialogul: Aici nici nu se pune problema sa fie sec.:))
Descrierea: Destul de buna, doar ca oriunde e loc de mai bine, nu?
Naratiunea: Asta chiar imi place.
Vad ca evoluezi destul de repede;)
Abea astept urmatorul capitol pe care sper eu ca-l vei posta la fel de repede ca pe asta.
Pa-pa si spor la scris:*
[Imagine: o7k7f6.jpg]

Parfumul iubirii... -> Comm? 55
Wild Love[+18] -> Comm please 71

#8
Heii` ^^
Am trecut si eu pe la ficul tau xD
In sprecial am fost atrasa de titlu si de mesajul tau :)). Glumeam. Ti-am citit si primul capitol dar nu am putut sa-ti las com pentru ca nu eram acasa in acel moment.
In fine, sa trecem la subiect.
Ideea, in primul capitol este originala, din cate am inteles eu, dialogul era intre Mikoto si Fugaku.
Idem Inevitable Obsession, nu prea inteleg cine a murit :)), demo, cred ca in urmatoarele capitole vom afla xD. Dupa cum am spus, in primul capitol ideea e originala dar Sakura e again cantareata :)), asta am vazut-o in multe ficuri, dar sa speram ca vei fi originala in ceea ce o priveste.
Descrierea e putin plecata cu barcuta`, dar sa speram ca o sa se intoarca cat de curand
Dialogul, a fost cam sec in primul capitol deoarece te-ai bazat aproape numai pe el.In al doilea capitol a fost doar o singura propozitie, deci nu a fost sec`
Naratiunea este si a prezenta dar dupa cum se spune, se poate si mai bine
Am vazut cateva greseli de tastara dar speram ca o sa fi mai atenta data viitoare xD
Eu cam atat am de spus ;;)
Sper ca nu te-am suparat :o3
Chuu`

#9
Helău! Am apărut şi eu pe aici cu un comentariu. Se putea să lipsesc eu? Neah! Eu ţi-am numărat şi rândurile şi nu ai patruzeci. Dar să trec la comentat nu? Descrierea bunicică dar sunt în ceaţă, naraţiunea este bunicică, dialogul singura replică pe care am vazut-o ma amuzat. So succes, vino cât poţi de perede cu nextu! Încă o dată Succes şi progamul meu? 80% din progamul meu este de citit ficuri dupaia liceul, temele şi altele. :))

#10
(21-11-2010, 11:33 PM)Moon princess A scris: Multumesc pentru comenterii fetelor.Apreciez faptul ca va faceti timp sa-mi lasati un com.Abbeh, stiu ca nu le am cu exprimarea,dar ma voi stradui sa ma fac pe cat posibil inteleasa.Ai spus ca nu ai inteles mai nimic,de aceea iti voi explica putin pe scurt. Cei doi de la inceputul capitolului sunt casatoriti si au impreuna un copil pe nume Sasuke. Toti trei se afla la mormantul celei mai dragi fiinte a lor.Cand mama intreaba daca nu seamana cu el ,de fapt intreaba daca nu seamana cu persoana moarta. Apoi,incepe povestea fetei (intorcandu-ne in trecut,ca sa spun asa) ,pornind de la un anume concert. Sper ca acum ati inteles cu totii despre ce este vorba.Tin sa precizez ca atunci cand va aparea scris "End Flashback" se va incheea de fapt povestea din trecut,apoi continuind-o pe cea din prezent. atat am avut de spus asa ca voi pune nextuu. :* (din pacate nu ma voi revansa pentru ca am pus cap mai devreme decat as fi frut)

Amintiri-partea a doua



Sunt atat de incordata! Nu inteleg nimik[nimic]. [Space] Imagini imi apar si dispar apoi din fata ochilor, [Space] parca vrand sa ma previna de la ceva rau.[Mă zgârie puţin la urechi exprimarea.] De ce tocmai acum, cand am de tinut un concert atat de important? Am presimtirea ca ceva ce-mi va marca, si-mi va schimba viata, e pe cale sa inceapa...
_____________________________ [aici puteai pune " * " sau trei steluţe, pentru că arăta mai estetic decât bara aceasta]

Of, [Space] ce uituca pot fi! Scuze ca am intervenit asa brusc in poveste, [Space] dar am uitat sa ma prezint. [Space] Da! Sunt chiar eu! Personajul principal al povestii. Doar nu credeti c-o sa cititi in continuare fara macar sa stiti cum ma cheama, [Space] cum arat si sunt, [Space] nu-i asa? La fel cred si eu. De aceea, s-o luam cu inceputul. M-am nascut in Konoha, [Space] unul dintre cele mai puternice sate ninja, [Space] ce gazduieste o multime de oameni, ce au vointa de foc si suflet nobil. Niciodata nu dau inapoi, [Space] urmandu-si propriile idealuri. Eu sunt una dintre ei, [Space] si ma mandresc cu acest lucru. Inca de la nastere, [Space] parintii m-au iubit , [Virgula o pui imediat după cuvânt, apoi apeşi space.] si mi-au purtat de grija, [Space] fiind singurul lor copil. [Space] Sunt un caz fericit. N-am avut o copilarie plina de durere si suferinta , [Exact ca mai sus, virgula o pui imediat după cuvânt.] ca altii. Am avut parinti grijulii, ce mi-au oferit totul pe tava.
E o onare sa le port numele , [Aceeaşi problemă cu virgula] Haruno! De aceea , [Începe să mă plictiseasă problema aceasta cu virgula] au avut parte numai de bucurii din partea mea! Le-am fost, si le sunt recunoscatoare , [Virgula...] pentru ca ei m-au facut ceea ce sunt astazi.
De mic copil am avut o pasiune pentru lumea ninja. Ma fascina. Din acest motiv am inceput sa studiez arta ninja, [Space] impreuna cu alti doi prieteni: Sasuke si Itachi.[Aici puteai pune virgulă. Adică aşa ai început a doua propoziţia ... Dacă începeai altfel propoziţia cu "aceştia..." era bine punct, dar în cazul de faţă trebuia să pui virgulă.] Acestia provenind dintr-o familie instarita numita Uchiha, tatal lor fiind un binecunoscut om de afaceri. Itachi era un baiat haios, de treaba , [Virgula.] cu ochii precum negrul infinit al cerului. [Space] Era cel cu care ma intelegeam cel mai bine si faceam nenumarate boacane. Celalalt, Sasuke, [Space] era un baiat tacut si linistit, [Space] de la care cu greu scoteai un cuvintel. La chip , era asemeni lui Itachi. Ochii sai intunecati si cele doua suvite negre conturau delicat fata palida. Era o frumusete rara.
Ne-am petrecut copilaria jucandu-ne, [Space] studiind, antrenandu-ne, [Aici nu era nevoie de virgulă.] si mergand in misiuni numai impreuna. Eram nedespartiti. [Space] Asta bineinteles, [Space] pana am crescut si ne-am ales fiecare drumul vietii, nefiind siguri daca procedam corect. Intre timp m-am imprietenit cu o blonda pe nume Yno. [Numele ei se scrie cu I] E o fata destul de draguta si inalta, [Space] fiind model de profesie. Alta nebuna din liceu innebunita dupa Sasuke. Cei drept, [Space] toate fetele il placeau pentru frumusetea sa. Nici la mine lucrurile nu stateau rau. Saracii baieti sfarseau prin a se indragosti la prima vedere. [Space] Aveau si de ce. [Space] Sunt destul de frumoasa pentru o fata de varsta mea,[aici puteai pune şi două puncte.] optasprezece [optsprezece] ani. Cel putin asa mi se spune. Am ochii verzi si frumosi, [Space] ce fura inima oricui. Parul meu de catifea, de-un roz intens, [Space] trecut de solduri, miroase-a trandafiri abia infloriti.[aici trebuia virgulă, nu punct] [Space] Iar doua suvite imi contureaza delicat fata pala, [space] fina ca o patala[petală] de trandafir. [space] Inalta, [space] subtire si gratioasa, [space] ce iubeste frumosul si aduce fericire celor din jur. [space] Acum ca ati aflat ceva despre mine si prietenii mei, [space] putem continua povestea.
__________________________ [o steluţă sau trei, cum am mai spus; arată mai estetic]

Apropiindu-se cu pasi grabiti momentul aparitiei mele pe scena, simturile-mi iau razna[simţurile-mi o iau razna]. [space] Nu stiu ce sa fac .[aici nu mai era nevoie de space] Sa-l mai tin sau nu? O parte din mine imi spune sa nu fac acest lucru, [space] dar imi calc temerile in picioare, [space] nemaibagand in seama cunostinta [conştiinţa] ce se straduia sa ma induplece. Ma simt incoltita de emotii, [space plus că nu aveai nevoie de virgulă aici.]si fara vlaga. Am niste emotii de parca as tine pentru prima oara un concert.
Insa, ca prin vis, o aud pe Ino, incercand sa ma incurajeze, [space] spunandu-mi:
-Hai, printes-o! [prinţeso. nu e verb să fie nevoie să pui cratima acolo] Du-te si da-i pe spate pe toti!
Deodata ma simt plina de enrgie[energie] gata pentru o seara incendiara. Ma uit la aceata zambind, dupa care ma indrept catre paradisul sunetelor melodice. Observ multimea ce ma cauta cu privirea, [Space plus că nu era nevoie de virgulă aici] si ma striga. [space] Era agitatie mare![aici trebuie virgulă...] Dar o liniste de mormant s-a asternut cand m-au vazut in lumina reflectoarelor. [space] Toti asteptau cu gurile cascate inceputul melodiei. [space] Ma indrept spre microfon atingandu-l usor. [space] Mii de furnicaturi ca prima data. [space] Zambesc, [space] dupa care imi desprind usor buzele lamelodia[las melodia] sa prinda viata.
...
Va urma...


cam asta a fost sper ca e mai bine data asta. astept pareri poopici


Ţi-am luat la puricat tot capitolul, pentru a vedea cam ce probleme ai. În primul rând stai destul de rău cu punctuaţia.
Am văzut că ai mai adăugat descriere şi apreciez sincer asta şi trebuie să te felicit. Partea de început a fost destul de plictisitoare, dar a mers; putea însă să faci cumva să ne prezinţi pe parcursul capitolelor trecutul ei. Încearcă să nu spui "Sunt Sakura şi am păru' roz şi ochii verzi ca smaraldele", pentru că ar fi dea dreptul clişeic.
Acţiunea a fost bunicică, mai ales c-ai început să descrii de când ea era în spatele scenei.
Mi-a mai plăcut de altfel că ai păstrat atitudinea "reală" a lui Sasuke şi nu l-ai făcut să fie obsedat după Sakura.
Momentan ideea nu e originală sută la sută, dar depinde cum o dezvolţi; o poţi face clişeică sau o poţi face chiar drăguţă.
Cam atât.
Baftă în continuare!



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  ÃŽnainte de mine am fost eu ultimate wulf 19 8.553 05-02-2011, 02:06 PM
Ultimul răspuns: SnowFlake.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)