Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ang ÅŸi Lynn

#1
Duel. Votaţi până pe 20 aprilie.
Votaţi lucrarea care vă place.
Încercaţi să argumentaţi mai pe larg
Votul se va face prin comentariu nu prin pool.
Nuştiucesămaizic.
Succes Angişoară.
Tema : papusi

*wating to unpload* se încarcă greu că ' s mari.
Prima fotografie - Clickăie aici.
A doua fotografie - Clickăie aici.
-

#2
Lynno, te mananc de vie.

Prima fotografie :

Nu imi place. Papusa nu este de o frumusete rara de aceea nu imi place. Poza pare facuta cu telefonul mobil O_O. Este prea luminata, sau mai bine zis prea mult a fost setat contrastul. Ma cam dor ochii cand ma uit la ea * in partea de jos mai in stanga *. De la atata ` luminozitate ` buzele papusii nici nu se vad, saraca de ea. Puteai sa surprinzi papusa din alt unghi si de mai sus, adica eu una preferam sa vad tot capul papusii.

A doua fotografie :

Calitatea pozei este perfecta. Nu am ce sa ii reprosez. Este facuta cu blitz dar acum nu ma deranjeaza. AI surprins foarte bine papusa * nu imi place. ma sperie mocaul ei *. Un lucru ma deranjeaza. ezi acel material de deasupra capului ei? Ala este problema, mi se pare un detaliu cam nereusit. Cred ca era mai bine daca lasai sa i se vada buclele superbe.

Votul meu merge catre a doua fotografie.
[Imagine: Jun0xCa.png]

#3
Un nou duel 15
In primul rand vreau sa spun ca imi place mult tema acestui duel, ceva nou si foarte interesant.

Prima fotografie: Woo >.< Foarte draguta, imi place cum ai fotografiat acea papusa, doar pe jumatate. Privirea ei pare foarte trista, saraca ._. Pare foarte misterioasa, un lucru bun.Poza este editata, nu? Mie nu mi se pare facuta cu telefonul ci editata . Acum nu stiu daca vad eu bine O__O Oricum, pe mine nu ma deranjeaza acest lucru, ba chiar deloc. Important este cum a iesit fotografia, iar eu cred ca este una destul de reusita, artistica. Pacat ca partea de jos este mult prea luminata, iar buzele papusii nu se pot vedea clar. Totusi, pastreaza acea aura de mister, sa-i zic asa. Chiar imi place foarte mult cum a iesit, imi capteaza atentia. Deasemenea imi place enorm de mult culoarea ochilor. Acel albastru atat de profund O_O Imi fura privirea xD Iar buclele blonde sunt foarte dragute. Singurul lucru care ma deranjeaza este faptul ca este putin prea luminata in partea de jos >.< In rest totul a iesit ok.

A doua fotografie: Love her hair:3. Imi place cum ai surprins papusa, intr-un mod in care sa ii se vada doar fata. Imi plac mult florile de la imbracaminte, iar ochii sunt si ei la fel de superbi. Totusi ma cam inspaimanta, sincera sa fiu O_O Chipul ei foarte alb si rosie in obraji imi aduce aminte de un film de groaza cu papusi >.< Iar privirea ei este asa fixa >.< Mi-e frica sa nu ma manance la noapte :]] Chestia de pe cap este palaria, nu-i asa? Altceva nu prea vad ce ar putea fi. Eu sunt de parere ca ii sta foarte bine papusii cu palarie, o face mai eleganta, sa zic asa :]] Fara palarie nu ar fi aratat la fel.

Este o alegere grea, deoarece ambele fotografii sunt reusite, din punctul meu de vedere. Fiecare are ceva special. In final o sa aleg prima fotografie, deoarece mi-a captat atentia mai mult. Succes in continuare ambelor fete.
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#4
Hey. :p
ce de dueluri21

Prima fotografie:
Are o calitate chiar proasta. Zici ca e facuta in graba. Plus de asta, poza are un aspect chiar neingrijit. Daca dai zoom pe fotografie se vad punctulete.
Culorile sunt dragutele dar mergeau si ele editate cat de cat. Ca de exemplu, la parul papusii a fost lumina aia prea puternica. Ea avea un par frumos, sunt sigura. Mai ales ca se vede si mai sus. SI nu imi place nici diferenta astaxD. Puteai sa incerci macar sa mai dai un contrast sau o expunere. Si pentru calitate macar un sharpen cZare se face si in photoscape.
Lumina aia chiar e deranjanta. E prea puternica si nu mai scoate papusa in evidenta. Nasul nu se mai vede bine, iar buzele sunt decolorate rau. Bine, poate erau deja asa, dar sunt prea dragute si dadeau papusii o delicatete. Umbre aiurea nu vad pe nicaieri. Deci e bine.
Chestia aia verde din spate putea nici sa nu existe. Puteai sa lasi un font negru si sa se vada doar dragalasenia de papusa21.
Dar imi place ideea si unghiul din care ai pozat. Si ai un plus pentru ochii papusii, care, pe langa lumina aia orbitoare sunt bine scosi in evidenta.

A doua lucrare:

Ai pozat cumva cu blit? Parul ala luceste prea tare..a..
pare ne-natural21. Stai, defapt e21. Dar oricum ca estetica nu imi place. Oricum, trecand peste asta, imi place ca fata papusii este luminata si o scoate in evidenta. ADica parca te conduce sa te uiti la ea. Asta imi place.
Unghiul nu mi se pare prea bun. Adica nu e nimic special.
Culorile sunt foarte dragute. La asta chiar ca nu as schimba nimic. Imi plac. Si calitatea e buna.
Poza are o estetica buna si scoate in evidenta papusa. Si ea este una draguta. Pare foarte naturala.

Si dupa ce m-am gandit destul de mult, votul meu merge spre a doua lucrare . Dar tin neaparat sa o felicit si pe autoarea celeilalte. Ati fost pe aproape . 9,60 si 9,80 dupa mine.
Bafta in continuare si la celelalte dueluri .
hug
Cea mai reuşită semnătură.

#5
Deşi nu sunt chiar foarte bună în ale fotografiei, mă gândesc, totuşi, să-mi spun şi eu părerea.

Nu voi comenta cele două poze pe rând, ci voi face o comparaţie între ele.
Păpuşile sunt, într-adevăr, un subiect bun de fotografiat. După ce ne fixăm subiectul, trebuie să fixăm şi un element ce ne atrage atenţia într-un mod deosebit. Trebuie să scoatem în evidenţă ceea ce ne-a atras atenţia. Tot ceea ce nu ajută la evidenţierea subiectului, trebuie exclus din cadru.
În prima poză consider că elementul `de bază` este ochiul. Într-adevăr, îţi ia privirea de la celelalte elemente şi e evident că fotograful şi-a pus toată atenţia asupra lui.
În a doua poză, însă, nu găsesc acel `ceva` care să mă surprindă, care să-mi confirme faptul că fotograful chiar a văzut ceva ce i-a plăcut la subiectul ales.
Deci, este deja un punct pentru prima poză.
O altă caracteristică ce mi-a sărit în ochi a fost calitatea.
Prima poză lasă de dorit. Luminozitatea este foarte proastă. Nu ştiu pe ceilalţi, dar pe mine mă deranjează faptul că nu i se văd buzele, pentru că ele reprezintă senzualitatea şi nici buclele din partea stângă, jos nu sunt accentuate foarte bine. Dacă aceste caracteristici ar fi existat, poza ar fi cu mult mai bună.
A doua poză este realizată drăguţ, se observă foarte bine trăsăturile păpuşii. Culorile sunt drăguţe. Ceea ce mă cam deranjează este faptul că se observă că ai folosit bliţul. Ochii şi părul strălucesc mult prea tare, dând un aer artificial pozei. Totuşi, calitatea este mult mai bună.
Aici un punct ajunge la a doua poză.
Originalitatea...
Pot spune că nici una dintre cele două poze nu are o idee chiar originală. Totuşi, prima poză are ceva ce face să fie diferită de a doua.


Deşi mi-e cam greu să aleg, cred că prima fotografie este mai reuşită.
Succes în continuare! :]
[Imagine: 2z7exb6.png]
Tnx, Tox!<3

Lăv mai femili :]]:
Fiică: Beki
Soţia: ♪ Ąѕђą ♪
Mama Soacră: Tweety
Cumnăţica: Ame

My fic: Hypnose; My drawings; My photos

#6
Yeah... am trecut şi eu pe aici. Pot spune că prima poză mi-a plăcut mai mult decât a doua chiar dacă e mai clară. Deci, cum spuneam, prima poză are o aură de mister din cauza unghiului ales şi poate şi din cauză că biata de ea n-are gură. Cred că este editată după cum se vede la gât şi la pălarie (jumate din ea) + floarea care mi s-ar părea că dacă ar fi fost clară ar arăta mult mai frumos decât acum.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#7
Hellopupic.... cred ca nu se supara nimeni daca ma bag si eu, nu?
Mi-a placut foarte mult prima poza. De ce? Pentru ca e incarcata cu mult mister si felul in care este incadrata papusa, mai exact pe jumatate, sporeste si mai mult misterul.
Faptul ca nu e la fel de clara ca prima nu mi se pare un dezavantaj, din contra. Seamana mult cu pozele vechi, facute bineinteles cu aparate foto mai vechi... care ii ofera mai multa, atractivitate sa zicem.
Inca un lucru care imi place mult la aceasta poza... sunt trasaturile fine care sunt evidentiate mult mai bine. Alt lucru la care as mai avea de comentat ar fi ochiul, ma atrage mult intensitatea priviri... si totusi ma face sa ma simt ciudat.... imi da doua stari, de incantare si spaima in acelasi timp. De ce? Cum am spus intensitatea priviri iti da impresia ca si uita direct prin tine, cel putin eu asta am simtit.
Poi c-am astea sunt parerile mele.... sper ca nu am spus vreo prostie.
In caz ca nu v-ati dat seama deja votul meu merge catre prima lucrare.
Mult succes amandurorapupic

#8
Buna! Vreau si eu sa comentez, vreau si eu ^^.

Prima lucrare - Nu stiu daca aveati voie cu edituri, dar fata de a doua lucrare, prima mi se pare editata la exces... Acum nu stiu ce sa spun, culorile sunt frumoase si unghiul este bun, insa partea de jos a fetei ( gura si nasul ) nici macar nu se vad, de aceea am spus ca fotografia este prea editata. Modelul ( adica papusa), mai aduce un punct fotografiei, pentru ca este foarte draguta. Imi place ca ai scos ochii albastri in evidenta, iubesc asta la o poza ( adica ochii sa fie scosi in evidenta ). La fundal nu am nimic de comentat, nu este unul tipator si nici prea sters ( oricum nu se prea vede ). Buclele papusii aduc dragalasenie pozei 4.

A doua lucrare - Ai folosit blitzul si nimic mai mult. Apreciez ca poza nu are multe efecte tipatoare si este cat mai naturala, insa totusi mergea mai mult. Si la tine imi place ca ai scos ochii in evidenta, dar de data asta un verde, bravo, asta ti-a iesit. Imi place ca in cadrul pozei ai cuprins DOAR papusa, exact tema ceruta, si nimic mai mult. La fel, buclele si modelul sunt foarte dragute si aduc o tenta de dragalasenie fotografiei.

Mi-a fost foarte greu sa aleg, insa votum meu merge spre a doua lucrare. Uff, am stat sa ma gandesc destul de mult T^T . Anyway, bafta in continuare !!

#9
And here I am, looking at your doll faces. Bet both of you grils ahve some really cute doll faces. Or at least some part of your soul's doll-like 3.

Deci, s-o luăm cu începutul:

1. Prima poză : Pe mine personal mă fascinează că ai reuşit să prinzi ochiul acela atât de...cul 21, adică se simte ca şi cum te-ar privi cineva. Deşi ai fi putut să faci ceva cu lumina sau contrastul şi să ne arăţi toată faţa păpuşii, totuşi dă bine acel aer de mister. Nu mă dor ochii, chiar mă linişteşte lumina aceea; păpuşa arată foarte frumos, mai ales acele bucle blonde subtile şi genele lungi şi crubate. Iar perlele...arată mai bine decât cele din a doua imagine, mie-mi plac pentru că sunt albe. Floarea din fundal mi se pare prinsă foarte bine, nu trebuia foarte mult scoasă în evidenţă. Cât despre cadru şi unghi : îmi place la nebunie ideea de a prinde doar jumătate din faţă [ai băgat la mister în poza asta de mi-ai dat idei 105] iar unghiul din care ai prins-o scoate în evindeţă efectul de porţelan al întregii imagini.

2. A doua poză : Din nou, ador ochii păpuşii. Totuşi, lumina mi se pare cam nenaturală, face fotografia să pare chiar superficială. Totuşi, îmi place foarte mult cum ai prins figura păpuşii, ochii aproape că mă sperie, iar buzele alea de porţelan sunt geniale. Îmi place cum luceşte părul, arată foarte bine pe lângă materialul acela pe care-l are în cap. Ce nu-mi place sunt perlele alea, sunt cam kitschoase, dar aici nu e vina ta, e păpuşa de vină 21. Unghiul din care ai prins-o e foarte bun, poate puţin prea aproape. Ce mi se pare ciudat e că arată ca şi cum te-ai fi băgat sub o pătură cu păpuşa şi ai fi făcut poza acolo...bine, asta e doar o problemă de-a mea tipică.

Astfel că, fără alte comentarii [habar n-am ce să mai zic] votul meu merge către prima poză.

#10
deci...
Prima lucrare:Este draguta...Artistic Photo...Poate ca e prea multa lumina in cadru,dar imi place...La prima vedere te capteaza,nu gluma,dar daca te uiti mai in detaliu vezi mici greseli,dar n-o sa intru in detalii...
A doua lucrare10oza ca atare este bine facuta,de o calitate buna....Insa nu-mi exprima nimic.O papusa.Atat.Bine,tema era Papusa,dar totusi,trebuia sa fie ceva mai artistic.Oricum,te felicit pentru poza!Zuppy02

Votul meu merge spre prima lucrare!
Succes ambelor fete!



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  DUEL : Musa si Lynn Flash 1 3.666 15-12-2011, 09:45 PM
Ultimul răspuns: Ana
  MimiÅŸor vs Lynn [ again and again and again ] Mimisor 10 5.122 08-09-2010, 03:52 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Teh VS Lynn Teh 9 5.352 23-08-2010, 01:21 PM
Ultimul răspuns: Teh
  Lynn vs Ryuu Flash 3 4.759 04-07-2010, 04:08 PM
Ultimul răspuns: Ryuu
  DUEL : Charon and Lynn Flash 1 3.064 15-04-2010, 07:45 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Duel Ryuu,Lynn si Ratsuky Ryuu 2 3.614 16-01-2010, 02:51 PM
Ultimul răspuns: Flash


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)