Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

♀ Ρεɾṿεɾṡε Τεá¹

#1

Disclaimer: Nu detin nici un personaj - inafara de cele create de mine - ce ii apartin lui Masashi Kishimoti din anime-ul/manga-ul Naruto si nu fac profit de pe urma acestor personaje, intamplari.
Acest fic l-am mai postat si pe un alt forum.

(Ì…_Ì…_Ì…(Ì…_Ì…_Ì…_Ì…_Ì…_Ì…_Ì…_Ì…Ì…()ÚªÛ’ Inca o poveste...



Picaturile de apa se izbesc puternic de geamul camerei, prin care se putea observa fumul de la tigara inca aprinsa, plimbandu-se alene prin camera. Cinci sticle de bere goale zaboveau pe masa in timp ce in patuldin mijlocul incaperii un tanar mangaia duios corpul unei fete. Ochii lui tanjeau atat de tare dupa o noapte fierbinte , incat fiecare sarutare data blondei o facea sa geama de placere. Mainile lui ii strabateau intreg spatele, ajungand intr-un final la incuietoarea sutienului. In mintea fetei erau totusi indoieli. In adancul sufletului ei nu ar fi vrut sa faca asta. Nu-si dorea sa fie o papusa de colectie a baiatului. Se simtea folosita si asta o ranea cel mai mult. Fara sa mai stea pe ganduri il impinge pe brunet, luand cearsaful ssi infasurandu-l in jururl ei. Se ridica din pat si spune cu lacrimi in ochi:

- Nu vreau sa fac asta! Nu vreau sa fiu pusa in colectie si nu vreau sa fiu pe locul doi!

El se uita la ea cu o raceala nemaivazuta. Avea o privire de gheata. Se putea citit stapanirea alcoolului in felul cum se uita. Se ridica din pat nervos si o izbeste pe blonda de peretele din spatele ei. Se apropie de gura ei si o saruta apasat , fortand-o sa-l sarute in stil frantuzesc . Limba lui ii gusta buzele de parca ar fi fost de zmeura. Ea incepe sa tremure si sa planga din ce in ce mai tare. Lacrimile cristaline se prelingeau stinghere pe obrazul ei, ajungand pe barbie si apoi pe pieptul dezgolit al lui. Incet incet cearsaful de pe trupul ei este dat la o parte, ramanand in toata splendoarea ei.

La un moment dat se opreste din a o mai saruta pe blonda, lund o sticla goala si spargand-o.

-C-ce s-a intamplat Sasuke? il intreaba fata cu un tremurat in voce.

El isi indreapta privirea catre ea, raspunzandu-i cu o voce ferma si plictisita:

- Imbraca-te Ino, mergem la o plimbare. Dupa ce termina de zis iese din camera indreptandu-se spre baie.

Fata incepe sa planga in hohote multumindu-i lui Dumnezeu ca a scapat si de aceatsa data .

Peste cinci minute, usa se deschide iar. Pe ea patrunde Sasuke imbracat cu o pereche de blugi negri si un tricou albastru ce il facea foarte sexy. Amandoi ies din casa, indreptandu-se spre masina. Ino avea o senzatie nu tocmai placuta. Simte aca ceva rau o sa se intample si ii era frica. Nu putea sa-i spuna nimic brunetului pentru ca sigur se trezea cu o palma de la el. Inima ii batea cu putere si-si dorea sa plece cat mai departe. Ajunsi in fata masinii ii deschide usa ce corespunde locului din fata din dreapta.

In timp ce conducea Sasuke isi aducea aminte de trecut. Mintea ii era umpluta cu tot felul de remuscari, greseli si regrete. Inima ii era de gheata, insa in inauntrul ei exista un coltisor unde o pastrase pe ea. Cea care in trcut ii aratase cat de frumoasa este viata si cat de frumos este sa iubesti. Ochii i se inlacrimeaza la amintirea ei, insa lu las asa se vada asta. Era sef de mafie si nu putea da semne de slabiciune. trecutul sau il framanta asa de tare incat fara sa-si dea seama, de nervi apasa inconstient pedala de acceleratie.

Ino vazand ce vrea sa faca tipa la el sa incetineasca. Ii da doua palme sa-si revina insa nimic. Doua lumini apar din fata. Ea isi intaorce ochii si tipa:

-Sasuke!!!.....
Stii bine , te iubesc
Oare fac bine, sau gresesc?

[Imagine: dress,girl,heart,road,sky,love-53b1eb06d...c550_h.jpg]

Se spune ca vremea-i frumoasa atunci cand in suflet e soare..
Se spune ca ploaia-i mai rece atunci cand in suflet te doare...

I never stopped loving you,
I just stopped showing it!

[Imagine: cry.jpg]
The day i`ll stop lovin` you
Is the day When I close my eyes forever!


#2
hello am vazut k a aparut un nou fic si m-am gandit sa trec si eu pe aiki
destul de interesant.......ceea ce nu prea ma atras a fost atunci cand am citit: "sef de mafie", in multe fic-uri apar aceste cuvinte....dar cine sut eu sa va judec? fiecare cu ideile lui
inka un mic micut detaliu...unde is cele 40 de randuri? da bine nu ma bag ca aiki nu mai is in domeniul meu
din cate am citit este destul de interesant...sa inteleg ca personajele principale sunt Ino si Sasuke?
eu astept next si sper sa ma anunti caci m-ai fkt curioasa :P

ceao >:D<
Stiu ca stii ca stiu ca el stie ca noi nu stiam,dar noi stim ca se preface si ca stie ca noi stim ca el nu stie, dar noi stiam ca defapt stie.
Logic nu?Defapt ca sa fie logic trebuie sa-mi intelegi logica,caree logic ca-ai logica,deci imi intelegeti logica logica.

[Imagine: 6486781.png][Imagine: 6820207.png]
http://macsimania.myfreeforum.ro/f1-primul-forum

#3
Asa cum eu am lasat comentariu si altundeva la acest fic, nu mi-a displacut sa il citesc din nou. Tema ficului este interesanta, mie una imi place, desi cum s-a zis si mai sus ,,sef de mafie'' suna urat rau:)). Asa revenind, o urasc pe Ino mai mult decat pe Sakura, e bloonda rau de tot, si la creier si la par, dar nu conteaza, nu o suport si punct...Imi place ca incerci sa fi perversa:>, defapt incerci si iti iese cat de cat, nu uita ca aici ai voie sa intreci limita bine de tot, adica sa o dai in hentai, desigur daca sus scrie +18 sau +16, si vad ca scrie deci poti sa o dai in benga:)).
Vezi ca este cam scurt mai Gabitzu, minim 40 de randuri trebuie, si nu prea ai descris sentimentele cum trebuie, defapt cum vreau eu, mai intense si mai bine conturate, iar linile alea de dialog atat de sarace deformeaza estetica testului, poti sa mai adaugi sti bine...
Oricum mie imi place mult acest fic >:D<, abia astept sa pui continuare, cat mai repede pentru ca suntem flamanzi.

Tai Tai :bye:
[Imagine: animeloves.jpg]
Odododododo ;x
Lumea asta te distruge,Te induce în eroare, Fură tot şi apoi fuge,Te răneşte şi te doare! x333
Gânduri Nespuse, Neştiute şi Inexplicabile

#4
♀ Ρεɾṿεɾṡε Τεṃρτατïøṉ ♂ [+16]


(Ì…_Ì…_Ì…(Ì…_Ì…_Ì…_Ì…_Ì…_Ì…_Ì…_Ì…Ì…()ÚªÛ’ Nu ma parasi..



Totul negru. Cateva fire blonde se vedeau iesind de sub masina ce tocmai avusese un accident. Ochii ei albastri erau inchisi, in timp ce firisoare subtiri de sange ii colorau parul, facandu-l sa para roscat. Era constinta, insa nu mai avea forta sa spuna ceva, nu putea striga pentru ajutor. A resit sa deschida ochii si sa-i indrepte catre brunetul ce parea grav ranit la cap si era prins, impreuna cu Ino sub fiarele grele de la masina, care fusese facuta bucati. El nu deschisese ochii.Autovehicolul care venea din sens contrar se pare ca lovise exact in partea lui.

Pe partea cealalta a drumului mai zaceau inca trei oameni. Un barbat ce si el avea leziuni grave, impreuna cu sotia lui. Pe bancheta din spate se putea observa un copilas ce suferea. Avea rani grave la maini si la cap, dar inca traia. Totul se petrecuse pe o strada marginasa din Tokio. Din fericire pentru ei fusese cineva care observase accidentul si sunase la salvare..


๑۩ﺴ La spitalul din Tokio ﺴ۩๑


- Haruno! Hyuga! TenTen! Voi trei veti lua ambulanta si ve-ti pleca catre strada Meidamae. A avut loc un accident de masina. Cei de la descarcerari vor veni cu voi pentru ca cinci persoane sunt prinse sub fiare, printre care si un copil. In doua minute vreau sa va vad plecate! le informeaza rezidentul-sef pe cele trei stagiare

- Tsunade-sama, dar cum ne vom descurca numai noi trei, avem nevoie si de un medica rezident. spun cele trei fete in cor.

- Spitalul de langa noi va trimite si el inca trei stagiari, medicii sunt toti in operatii, datorita calamitatii ce s-a petrecut cu feribotul acum doua ore. Toti sunt plecati la prim ajutor, asa ca trebuie sa va descurcati singure! In aceste momente trebuie sa uitati ca sunteti inca stagiari si sa va comportati ca niste medici adevarati, pentru ca viata oamenilor este in mainile voastre. dupa ce termina de spus cele necesare Tsunade pleaca si ea ca sa dea prim ajutor celor pe moarte.

Ambulanta porneste catre locul accidentului. Sakura sta si priveste pierduta spre geam. Credea ca astazi va fi o zi obisnuita, dar se pare ca soarta ti se poate schimba intr-o secunda. Avea o neliniste, dar nu stia de ce . Simtea ca si soarta ei se va schimba in aceiasi zi. Atentia ii este distrasa de TenTen care o anunta ca au ajuns:

- Haruno! Am ajuns, tu du-te la masina din dreapta, cea care era cu doi oamnei. Eu am sa o iau pe Hinata la cealalta. Daca este ceva ne strigi si invers ok?

- Am inteles. replica rozalia, dupa care fuge la cei raniti.

Se opretse in fata masinii si se aseaza in genunchi. Ca sa-i poata ajuta pe cei doi era nevoie de descarcerarea lor. Aveau rani grave la cap, abdomen si membre. Unul dintre ei sangera abundent si acela era Sasuke. Cea care scapase mai usor era Ino care inca era contienta.

-A-ajuta-ma.... ii spune blonda Sakurei in timp ce isi inchide ochii incetul cu incetul.

- Nu ! Nu inchide ochii. Stai aici cu mine . Am sa te ajut, dar pana nu vine echipa de la descarcerari nu pot face nimic. Aveti rani grave la cap si abdomen. Am oprit hemoragia, insa nu pentru mult timp. ii raspunde stagiara fetei, incercand sa o tina treaza

- Sasuke?..El va rezista?.. reuseste sa o murmure in timp ce scoate un scancet de durere.

Ochii Sakurei se marira la auzirea numelui baiatului, lasand la iveala doua samralde minunate. Nu-i venea a crede ca dupa atata timp cei doi s-au intalnit din nou. Inca isi mai pastrase acea speranta si iata ca astazi s-a dovedit a nu fi in zadar. Inima i se rupse in doua cand s-a bagat sub masina ca sa-l vada mai bine la fata. Era el. Plin de sange, ranit , aproape pe moarte , dar era el. O lacrima cristalina i se scurge pe obraz , incepand sa se agite. Se ridica vijelios de jos strigand dupa echima de la descarcerare, spunandu-le ca este cartonas rosu. Cartonasul rosu insemna cand o persoana are mai putin de jumatate de ora si moare, de aceea trebuia scos de acolo, pentru a-i opri hemoragia.

In urmatoarea clipa masina fusese ridicata de pe cei doi, putand in sfarsit sa respire. Fara a mai sta pe ganduri Sakura ii scoate tricoul lui Sasuke pentru a-i ingriji ranile. Reusise pentru inceput sa-i opreasca hemoragia de la cap. Asta era un inceput bun. Acum trebuia sa se miste repede si la trunchi. Ficatul ii parea afectat si stomacul la fel de aceea trebuia transportat de urgenta la spital.

Dupa ce l-a stabilizat pe baiat a trecut la fata, care din fericire avea rani usoare. Terminand sa-i panseze cheama ambulanta si cu ajutoarul colegelor lor ii urca in masina. Ca o tornada veninta de nicaieri ambulanta zbura pe sosele . Inauntrul ei Sakura incerca sa-l faca pe Sasuke sa respire. Era conectat la aparate, insa inima incepea sa-i bata din ce in ce mai putin. In acel moment avea nevoie de masaj cardiac. Isi incruiseaza palmele pe pieptul lui si apasa cu putere. Repeta pana cand pulsul ii revine la normal.

In mai putin de zece minute erau la spital. Dupa ce cei doi au fost examinati de un medic a fost pus verdictul: Sasuke Uchiha trebuia operat la in zona abdominaloa si la cap. Avea hemoragie interna si din cauza loviturii puternice la cap lichidul rahidian i se acumulase intre os si membrana . Asta ii putea aduce decesul.

- Sakura Haruno! Tu si cu doctorul Shikamaru veti opera baiatul Nu avem destui doctori, asa ca stagiarii vor fi nevoiti sa faca operatii de gradul doi. o anunta Tsunade.

- Da doamna! ii replica Sakura.

Operatia a durat zece ore ....





Sa fie clar, nu modific nimic. >:) Nu va place nu cititi:-??
Stii bine , te iubesc
Oare fac bine, sau gresesc?

[Imagine: dress,girl,heart,road,sky,love-53b1eb06d...c550_h.jpg]

Se spune ca vremea-i frumoasa atunci cand in suflet e soare..
Se spune ca ploaia-i mai rece atunci cand in suflet te doare...

I never stopped loving you,
I just stopped showing it!

[Imagine: cry.jpg]
The day i`ll stop lovin` you
Is the day When I close my eyes forever!


#5

(Ì…_Ì…_Ì…(Ì…_Ì…_Ì…_Ì…_Ì…_Ì…_Ì…_Ì…Ì…()ÚªÛ’ O inima confuza...

Operatia a durat zece ore in care Sakura impreuna cu doctor Nara au reusit sa-i slaveze viata. Baiatul avusese complicatii la nivel cerbral si exista posibilitatea sa-si uite o parte din lucruri. Insa mai exista si posibilitatea de a retine numai ce i-a placut cel mai mult in viata. In sala de operatii ramasese numai Sakura cu Sasuke, pe care-l pansa. Ochii ei il sorbeau din priviri. Isi dorea asa de mult sa-l sarute, sa-l mangaie, sa-i spuna ca inca il iubeste, insa acest lucru era imposibil. Intre ei exista o diferenta ca de la cer la pamant. Ea avea pe cineva, Naruto Uzumaki, si nu-l putea parasi. El o ajutase cand ii era mai greu. Era ca si sufletul ei, insa nu-l iubea cum inca il mai iubeste pe Sasuke.

Dupa ce-si termina treaba se mai uita o data la brunet si ii sopteste aproape de ureche:

- Te iubesc...

Si apoi iese. Era as ade obosita incat abia mai statea in picioare. Holurile spitalului erau pline de oamnei. Niciodata nu mai fusese asa de aglomerat. Ajunge in vestiar si incepe sa se schimbe. Programul ei se terminase de mult si trebuia sa se duca acasa. Din spate simte cum doua maini o cuprind sarutand-o pe gat. Ea se intoare si ochii ei verzi se intalnesc cu cei albastri ai lui Naruto . Fara a mai reusi sa sopuna ceva buzele lui i le cuprind pe ale ei. Mainile sale coboara jos pe corpul fetei, mangaindu-l si dezmierdandu-l cu cea mai mare pasiune.

Buzelel lui coboara din ce in ce mai jos pe gat. Sakura ridica capul, gemand de placere. Blondul se apropie de urechea ei muscand-o si soptaindu-i imcet :

- Te iubesc, Sakura...

La auzirea acestor cuvinte ochii ei se fac mari si aducandu-si aminte de Sasuke, insa nu mai apucase sa aiba vreo alta reactie pt ca Naruto o apuca dee mijloc si o ridica, lipind-o de el, facand-o sa-i simta inima batand. O saruta pasional si o mangaie usor pe piciorul drept. Sakura era imbracata numai in lenjeria ei neagra cu dantela, in timp ce Naruto ramasese numai in pantalonii lui.

Mainile rozaliei se plimbau gingas pe spatele lui, in timp ce acesta o musca usor de gat, lasand doua firicele de sange sa i se scurga pe piele.
Noaptea a fost lunga, iar Sakura si Naruto nu au mai ajuns acasa. Au ramas amandoi in camera de garda in care s-au intamplat multe. Dimineata a sosit cu repeziciune , iar cei doi s-au trezit din cauza lui Tsunade-sama e striga dupa stagiari. Sakura se trezeste prima. Se ridica din pat , se imbraca si apoi iese din camera de garda, dar nu inainte de-al saruta pe Naruto pe frunte.

Pe holuri se intalneste cu Hinata care se uita la ea si apoi incepe sa rada:

- Nu ai fost acasa asa-i?
- Nu... am dormit cu Naruto aici. ii raspunde Sakura
- Mi-am dat seama, dupa cercanele pe care le ai. AI avut o noapte lunga asa-i? o intreaba bruneta care chicotea.
- Of Hinata nu ma intreba... daca ai stii ce e in sufletul meu acum.. Aseara mi-a fost gandul numai la Sasuke, in timp ce faceam dragoste cu Naruto. Am senzatia ca asa il insel si nu-mi place. ii spune rozalia.
- Eu m-am certat cu Neji aseara. Eram prea obosita si am adormit in timp ce..stii tu.. eram amndoi si.. incerca dsa-i spuna Hinata.

- Am inteles. Sa speram ca ii va trece supararea. o incurajeaza Sakura

- Da...hai sa mergem. Eu sunt la urgente azi, nu am parte de nmicio operatie, fir ar!

- Eu am avut ieri una, deci sunt pe loc repaos. ii spune Sakura pe un ton sarcastic

Sasuke inca se recupera dupa operatie. Se afla la reanimare. Cea care trebuia sa aiba grija de el era Sakura. Usa de la camera lui se deschide, pe ea patrunzand rozalia cu o tava cu bandaje si dezinfectant. Trebuia sa-i scoata bandajele si sa i le inlocuiasca. Ii ridica capul usor, defasurand-ul. Semnul de la taietura inca se vedea, dar operatia a fost facuta cu laser, deci nu-i va ramane semn.

Ochi brunetului se deschid si....

Stii bine , te iubesc
Oare fac bine, sau gresesc?

[Imagine: dress,girl,heart,road,sky,love-53b1eb06d...c550_h.jpg]

Se spune ca vremea-i frumoasa atunci cand in suflet e soare..
Se spune ca ploaia-i mai rece atunci cand in suflet te doare...

I never stopped loving you,
I just stopped showing it!

[Imagine: cry.jpg]
The day i`ll stop lovin` you
Is the day When I close my eyes forever!





Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)