Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ţigările şi adolescenţii

#51
Nu fumez dar am 'incercat' acum ceva timp. Eu nu am nimic cu cei care fumeaza,insa mirosul ma deranjeaza...la propriu xD . Oricum,nu ma apuc acum sa fac faze in genul 'Vai,poti sa te dai putin mai in colo?' Prietenii stiu ca mi se face rau de la fumul de tigara (odata era sa lesin), dar cu toate astea stau cu ei chiar daca fumeaza. Imi sunt prieteni si fumatul nu ne afecteaza.
Prima oara cand am fumat a fost pt ca eram mica si tot vedeam pe cei din jurul meu fumand,asa ca mi-am zis sa incerc. O persoana mai mare din grup si-a dat seama ca incepeam de acum sa ma obisnuiesc si asa m-a dezvatat de tigari,prin abstinenta . Era mereu langa mine si ma supraveghea,chiar daca era doar un prieten mai mare de ani xD.
Cei care se apuca de fumat o fac pt ca au motivele lor si chiar daca nu le au, ar trebui sa fie lasati in pace. Daca au nevoie de ajutor,il cer.
[Imagine: 9r3myo.jpg]
Thank you VeVe :3

#52
Nu fumez dar am destui prieteni fumători. Am câţiva colegi care o fac din clasa a 6-a şi părinţii ştiu situaţia dar nu fac nimic. Nu mă deranjează fumul de ţigară, - tata fumează de câteva ori pe zi - e dăunător, dar m-am obişnuit.
Şi nu, nu cred că toţi o fac pentru că vor atenţie and shiet. Da, cei mici care se apucă să-şi scoată pachetul de ţigări în clasă şi zic că restul sunt proşti că nu fac ca ei cer să fie băgaţi în seamă. Dar restul presupun că o fac pentru că vor.
Trebuie să ai un tupeu jegos să spui că sunt nişte proşti, din moment ce nu ştii dacă şi tu o să te apuci vreodată, "tot dintr-o prostie". Cunosc destui "debili sociali" care nu s-au apucat de fumat şi le e bine. De asemenea, cunosc şi mai mulţi fumători care nu pot fi numiţi "debili sociali" nici măcar în glumă.
E un cerc vicios, think about it.
[Imagine: p4KKzIN.png]
You could be the best of me when I'm the worst for you.
golden tragedy


#53
ba cate s-au scris p'aici cat n-am fost eu...
pe scurt:
@fleet: tu cunosti vreun fumator? la mcum vorbesti tind sa cred ca nu.
stiu, nu-ti iese totul mereu, dar azi intra

#54
Eu una nu fumez, deşi am încercat acum o lună şi nu mi-a plăcut deloc. Totuşi, mama fumează, cumnatul meu fumează şi am câţiva prieteni care fac asta. N-am nimic împotriva fumului de ţigare, deşi ştiu că-i dăunător, m-am obişnuit.
Sinceră să fiu, nu cred că toţi o fac doar ca să parcă cul, când de fapt nu sunt. Cei mai mulţi, şi asta cu siguranţă, o fac fiindcă le place sau fiindcă-i calmează.
Mi se pare o tâmpenie să te iei de cei care fumează, sau să-i jigneşti, atâta timp cât nu cunoşti persoanele. Mulţi pe care-i cunsoc eu şi fumează au minte, sunt inteligenţi, aşa că...fără cuvinte.
Chestia că 'mori din cauza ţigărilor' , n-o cred. Multe persoane dragi mie au murit fără să fumeze vreodată. Deci, după mine, mori şi fără 'ajutorul' ţigărilor.
That's my opinion.

XoXo, Mad Hatter.
[Imagine: tumblr_lvu3z0OC361qkx1cbo1_500_large.gif]
The Mad Hatter: Have I gone mad?Alice: I'm afraid so. You're entirely bonkers. But I'll tell you a secret. All the best people are.


#55
Ba sincer,m-am apucat o perioada scurta de timp,da mai mult nu trageam in plamani si altele,si ma manca pe mn limba sa incerc si eu,ca ai mei tot ziceau sa nu o fac...na se intampla invers21,in cele din urma m-a trezit o persoana la realitate,plus k nu ma simteam ok si acuma sunt nefumatoare4
[Imagine: tumblr_mm2ycaxQz51r83pado1_500.gif]
[Imagine: tumblr_mm30ln52JV1souo92o1_500.gif]


Tadaaaaa.Boom:3

#56
Am incercat si nu mi s-a parut nimic asa de interesant. Acum nu pot sa critic din moment ce habar nu am cum e treaba cu viciul asta. Mi se pare doar ciudat, btw. Oricum sunt impotriva celor care fumeaza langa nefumatori, pentru ca fumatul pasiv e grav. Daca vor sa isi nenoroceasca singuri plamanii, nu si pe ai altcuiva.
Cea mai reuşită semnătură.

#57
Eu sunt contra fumatului.Acesta mai rau ne agraveaza plamani decat sa faca ceva bun..Cand eram mica (8,9)am vrut sa incerc,dar m-am gandit mai bine si mai bine nu.Cum am facut atunci asa o sa fac si acum si in viitor,n-am sa fumez niciodata.Si ma feresc mereu de cei ce fumeaza si stau langa mine si asa v-as sugera si voua,binenteles daca nu vreti sa va inbolnaviti.Aceasta este parerea mea.
R

#58
Un adevar FALS.
Fumatul nu calmeaza nimic. E doar o scuza patetica pentru inca o tigara, si inca una, si inca una...
Nu. (ex) Vine unu si zice: "Hai ma, da-mi si mie o tigara ca m-am certat cu x si acum ma simt prost, tre' sa ma calmez." Nu faptul ca s-a certat cu x este motivul pentru care vrea sa se 'calmeze', ci faptul ca a stat fara respectiva substanta destul de mult timp pentru a intra in depresie. Daca tot vor sa se calmeze, de ce nu-si fac frumos un ceai, sau sa bea o vodka? Va zic eu, pentru ca au nevoie de tutun.
Vreau sa precizez ca nu am absolut nimic cu fumatorii, ci doar cu aceasta patetica scuza pentru care fumeaza. Ei defapt fumeaza pentru ca le place(in cele mai multe cazuri)! Altii pentru popularitatea falsa (mai putine cazuri)
[Imagine: 61516723.png]
LSHTCCOMNAIWEDA
Which translates to: Laughing so hard that coke came out my nose and I wasn't even drinking any.



Thanks Mimi x3 !


#59
Cunosc multe persoane care fumează, majoritatea colegi şi ştiu că unii din ei se dau mari [ nici nu ştiu să ascundă asta : | -> decât de profesori şi de părinţi.. le e frică de consecinţe. Odată ce au început de ce nu recunosc până la capăt? ] Mulţi dintre ei au vrut să mă " corupă " şi pe mine, dar nici o şansă. Chiar dacă-mi spun replica lor prostească: " Stai calmă, tot vei fuma într-un târziu " eu nu-i ascult. Nu am de gând să fac asta şi dacă mă voi apuca printr-o prostie o voi face după 18 ani. Nu-mi place să stea cineva pe lângă mine cu ţigara în mână. Nu pentru că nu-mi place cum le stă [ asta e treaba lor ] ci pentru că nu suport fumul de nici o culoare. Dacă-l inhalez umpic încep să tuşesc teribil >,<'.
[center][Imagine: 2isxfr.jpg][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.

[center][Imagine: lh4lc.gif][/center]

#60
Eu una urasc tigara si nu-mi prea plac nici persoanele care fumeaza...De ce ai vrea sa faci cancer(poate) sa ai riduri mai devreme,sa ti se ingalbeneasca dintii,unghiile,sa tusesti foarte des etc.E o prostie absoluta,in plus sunt si scumpe si iti fac numai rau,nu gasesc nimic interesant in a fuma,plus ca si mirosi ca naiba.Sunt si eu la liceu si multi din clasa care nu fumau s-au apucat din cauza altora care fumau deja si mi se pare o tampenie,m-au intrebat de multe ori daca nu vreau sa incerc si eu si le-am spus ca nu,poate ca acum li se pare "cool" dar vor vedea ei peste cativa ani ce se va intampla daca nu termina cu tigara.Sunt si voi fi mereu contra acestui obicei de prost gust al adolescentilor si nu numai
[Imagine: Untitled-1.png]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)