29-06-2011, 06:00 PM
Am închis vechiul thread pentru că ajunsese la 137 de pagini. Îl puteţi accesa pe cel vechi aici: click .
So: Ţi-e foame?
Evită cuvântul DA sau Nu (2)
|
29-06-2011, 06:00 PM
Am închis vechiul thread pentru că ajunsese la 137 de pagini. Îl puteţi accesa pe cel vechi aici: click .
29-06-2011, 06:12 PM
Trebuie sa recunosc ca ar fi foarte bine daca as manca si eu ceva..ca altlfel o sa mor de foame.
( toata ziua am mancat doar putin iaurt) Next: asculti k-pop? Tnx Nibbles Stay by my side . I won\' t let you down . I\' ll never betray you . Call my name and I\' ll save you from the dark . You know I\'m never far . I\' ll say it as many time as you need : I love you . You are my superstar <3 Nothing can\' t stop me from loving you
29-06-2011, 06:12 PM
FUN FUN FUN !
SHIT!! MI-AI LUAT-O INAINTE! EDIT. Ascult doar 2NE1 şi puţin BigBang, în rest ... Totuşi, motivul pentru care recunosc că ascult e 2NE1. I'm a huge fan. x) Next: Ţi-e frică de moarte? Xoxo, Ang. Angilicious|dA
Nothing I shoot gets back up again. Drawings.| Photos.
29-06-2011, 07:13 PM
De ce mi-ar fi? Oricum, am toaaata viata inainte si daca ar fi sa vina 'momentul' il infrunt cu curaj!
Next: Vara te simti mai obosit/a?
[center][/center]
[center]Chronicles of a Demon <-blog ~Drawings ~Fotografi~[/center] [spoiler=Some] [/spoiler]
30-06-2011, 09:59 AM
O, stai, cât e ceasul?! O.O Şi, oricum, unghiile mele se păstrează intacte.
EÅŸti de acord cu yaoi/yuri? Xoxo, Ang. Angilicious|dA
Nothing I shoot gets back up again. Drawings.| Photos.
ÃŽmi sunt indiferente, le ignor total, deci ... : ))
Next: Crezi că o să intri la liceul la care vrei să intri ?
30-06-2011, 01:55 PM
Înainte să postaţi citiţi titlul: fără DA sau NU, altfel vă vor fi şterse posturile. Deja am şters două.
@On; La ultima verificare eram, ciudată întrebare. Parc-aud ceva - îţi ghiorţăie maţele?
30-06-2011, 03:22 PM
Am mâncat deja, o să facă ele gălăgie mai târziu. :]]
Next: Vrei îngheţată ?
30-06-2011, 03:26 PM
Depinde dacă e de căpşuni sau vanilie. ^^
Te plictiseÅŸti? Never cared for what they do
Never cared for what they know But I know Never opened myself this way Life is ours, we live it our way All these words I don't just say Trust I seek and I find in you Every day for us, something new Open mind for a different view And nothing else matters |
|
Subiecte de discuție similare... | |||||
Subiect: | Autor | Răspunsuri: | Vizite: | Ultimul răspuns | |
Evita cuvantul DA sau NU :P:P:P | 1.352 | 487.988 |
29-06-2011, 05:51 PM Ultimul răspuns: |
Utilizatori care citesc acest subiect: |
2 Vizitator(i) |