Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Da o nota filmului / serialului.

#21
The Shawshank Redemption

L-am văzut, dar m-a lăsat rece. Deşii actori erau buni, nu m'au impresionat şi n'au jucat atât de bine încât să mă facă să fiu 'whaaah' ci doar 'aha' . I mean, după mine, a fost puţin plictisitor, deşi ideea mi'a plăcut, a fost originală şi soundtrack'ul ok, ce să zic acum.
Cred , de fapt, că singurul motiv pentru care l'am urmărit a fost fiindcă a jucat Morgan Freeman, care sincer, şi'a jucat cel mai bine rolul. XD - îl ador pe omul ăsta- .
Notă: 8


Shutter Island or Franklyn. =D La alegere voastră.


If I could give you one key, and one key only to more abundant life, I would give you a sense of your own worth, an unshakeable sense of your own dignity as one grounded in the source of the cosmic dance, as one who plays a unique part in the unfolding of the story of the world...

#22
Am sa aleg Shutter Island, pentru ca, my bad, celalalt nu l-am vazut.

Asa, si acum le critique, care nu e chiar critica dar nah. Meh, mi-a placut Shutter Island, poate mai mult decat ma asteptam, si mai mult decat trebuia. Bineinteles, nu zic ca e un film de nota 10, insa there's a high probablity sa ma gandesc la un 8/9. Putin tras de par,though. Ideea de mind f**k nu e noua, si nici modul in care a fost ecranizata, dar are ceva...aparte. It makes you sick, cred ca in asta consta originalitatea. Ce m-a deranjat la film, in fact, a fost durata lui. A fost tras si intins in asa fel incat they got the guarantee that some people will get bored.
So, in concluzie, una scurta, mi-a placut filmul nu neaparat ca idee, dar pentru ca si-a atins scopul - cel de a-ti pune rotitele in functiune, pe o perioada mult prea lunga de timp. Leo, a fost chiar aproape bun - ca actor I mean- iar Mark Ruffalo chiar mi-a placut aici. A avut o prestatie mult mai buna decat de obicei.
Ca urmare, le movie primeste un 8...

Next: The Prestige (just because I loved it.)
Strangers have the best candies
[Imagine: 9B19F2F8D024899728F06BF94F09CF3B.gif]
Out of my mind...back in 5 minutes.


#23
10
I liked it because of reasons. Nu e filmul meu preferat, dar e cu siguranta in top 5. Adica, Christian Bale si Hugh Jackman intr-o poveste care se petrece in anii 1800 regizat de Christopher Nolan? Ce as putea sa vreau mai mult. Tot jocul lor care a degenerat si a ajuns periculos a fost mai mult decat interesant de urmarit. Orice as spune despre filmul asta nu ar putea sa ii descrie adevarata valoare si nici sa exprime cat de mult il iubesc, asa ca ma voi opri aici.

Next: American Psycho
Tenderest touch leaves the darkest of marks,
And the kindest of kisses break the hardest of hearts
~Florence + The Machine


#24
Cred ca aveam in jur la 10 ani cand am pus ochii pe aceasta pelicula, pentru varsta aceea mi s-a parut dubioasa si alarmanta. Totusi mai tarziu aveam sa recunosc acest thriller psihologic ca o ecranizare a unor elemente de horror, satira si comedie neagra, precum aveam sa ii recunosc si actorii. Cu prestatii si nume ca Christian Bale, Reese Witherspoon, Jared Leto si Willem Dafoe asteptarile in cazul acestui film sunt indeplinite. Totusi fiindca nu este tocmai pe gustul meu, acum aproape 11 ani mai tarziu, ii voi da un 9.

Next: Warhorse
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)