Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ice Age

#1
Un film care mie mi-a placut super mult.Inceputul a fost unul foarte amuzant, o veverita care incerca din rasputeri sa ingroape o ghinda21.Partea trista a fost moartea mamici acelui copilas,de care au grija Mamfred(mamutul),Diego(tigrul) si sid(parca asa o chema pe nevastuica).Cum vi s-a parut acest film?V-a placut Ige Age-The Meltdown?Astept opinii.
[Imagine: comanda1semnatura.png]
My sin is Pride.
I'm on my highway to Hell!
Yuki is my kamy-sama. So...Shut the f*** up!
Criticii nu-i pot ranii pe creatori decta cu permisiunea acestora.


You tried to hold me under, I held my breath
Alone and now you wonder, what I possess
Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me
Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine
While you're burning inside my light




#2
Cred ca l-ai vazut acum cateva zile pe Pro Tv , nu ?
A fost extrem de amuzant , mai ales la inceput , in prima serie , din 2001 , cand gheata avea sa se topeasca si animalele trebuiau sa paraseasca tinuturile .
Chestia ca veverita cu dinti de iepure sa se trezeasca in viitor a fost chiar exagerata . Nu ai cum sa traiesti 2000 de ani la gheata , fiindca sangele nu poate rezista , si peste asta , creierul are nevoie de informatii . Iar tot in viitor , veverita se zbatea sa scoata aceeasi ghinda dintr-o bucata de gheata .
My favourite 3D cartoon ever . ^ ^

#3
In legatura cu ce ai zis tu...faza cu traitu in gheata.Daca organismu ingheata intr-un timp foarte scurt,organele interne nu au timp sa asimileze frigul si stagneaza.Dar asta nu inseamna ca persoana in cauza moare.In momentul dezghetari,se activeaza circulatia fluidelor in corp si persoana isi revine.Ca in cazul criogenarilor:omul este inghetat foarte repede iar organele interne raman neatinse.Dar chestia cu veverita e chiar funny21.Nu stiam ca a fosdt pe Pro TV.Yo il am pe Pc..
[Imagine: comanda1semnatura.png]
My sin is Pride.
I'm on my highway to Hell!
Yuki is my kamy-sama. So...Shut the f*** up!
Criticii nu-i pot ranii pe creatori decta cu permisiunea acestora.


You tried to hold me under, I held my breath
Alone and now you wonder, what I possess
Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me
Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine
While you're burning inside my light




#4
Ador filmu asta,...:X:X:X:X ...imi place atata de mult..l-as putea vedea de o suta de ori toate partile si nu m-as plictisi......il recomand celor care nu s-au ultat la el....
[Imagine: 20080626090306.jpg]

Imi aprind visatoare o tigara. Fumul trece lenes si nepasator prin fata mea, formand niste spirale demne de admiratia unui artist..



#5
Am vazut primele doua filme, pe al treilea nu am apucat sa-l vad, dar nici nu pot spune ca ma interesa prea mult si ca regret ca nu m-am uitat. Sid ala e un nebun si un prostanac. 21 Face numai tampenii si ii enerveaza pe ceilalti, in special pe Diego, dur, rau, care apoi devine foarte simpatic (chiar se ataseaza si de copilas). Mamfred saracul... intotdeauna a fost singur si si-a gasit in sfarsit prieteni atunci cand i-a cunoscut pe ceilalti doi. Apoi, si-a gasit si o prietena. :-> Nu mai stiu ce animal se credea aia, dar era simpatica. 21
[Imagine: sig_reinoir.png]

#6
Am vazut toate cele trei filme, desi al doilea nu prea mi-l amintesc asa bine xD Cel mai tare a fost al treilea dupa parerea mea, cand Sid gaseste acele oua de dinozauri. A fost intr-un fel intriga filmului, deoarece tot ce a fost mai tare a urmat apoi xD Am ras ca o stricata la ultimul film, l-am vazut de trei ori si tot nu m-am plictisit. Celalalte le-am vazut mai de demult si nu le-am revazut. Am uitat in mare parte despre ce era vorba. Tin minte ca in al doilea film Diego nu stia sa inoate si la un momendat era o problema cu treaba asta xD Diego este unul dintre personajele mele preferate, pe primul loc se afla Sid. God, tipul ala e un nebun, este atat de amuzant si mereu face cate o prostie. Nu l-am vazut niciodata serios xD In fine...am ras de fiecare data la orice tampenie facuta. Mamfred mi s-a parut prea serios o_o Sincer acum... xD Este prea matur, dar deasemenea este foarte amuzant >_< Ma bucur ca in ultimul film a avut si o fetita, atat de dragalasa, ii adoram ochisorii xD
E o comedie pe cinste, nu ai cum sa nu razi. Mi-au placut extrem de mult toate filmele, nu am regretat deloc ca le-am urmarit. Se enumara printre filmele mele preferate. Nota 10 !
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#7
Le-am vazut pe toate trei, desi la inceput nu prea imi placea. Ma plictisea, dar acum cred doar ca nu i-am acordat destul timp. Acum le adooor.:x Imi place la nebunie veverita aia, imi scapa acum numele.xD Oricum e geniala.
La al treilea am fost la cinema cu sor'mea si niste prietene si, omg, am ras non-stop. :))) Sid e pur si simplu criminal cu oualele-alea, si imi place ca apare veveritoaica (? :)) ) aia. Imi amintesc ca la final, cand veverita i-a dat pana la urma cu flit in favoarea unei ghinde, am zis tare in sala de cinema "Acum sa te vad cum faci copii cu ghinda aia". xD =)))) Pana acum, al treilea mi-a placut cel mai mult.:x
Sunt genul de filme pe care le-as vedea de zeci de ori si nu m-as plictisi de ele. Poate nu chiar asa, dar oricum de foarte multe ori. Sunt unele dintre cele mai tari filme pe care le-am vazut. C:
[center][Imagine: 5ml548.png][/center]

#8
Eu am văzut numai primul film, deşi am făcut rost şi de cel de al 2-lea. E un film destul de amuzant, doar că uneori Sid, mă cam scârboşea, să zic aşa 21. Era cam ciudată nevăstuica aia. Mi-a plăcut mult cu câtă dedicaţie avea grijă Mamfred de copilaşul acela. Şi mi-a plăcut la nebunie faza când tigrii au atacat satul şi au încolţit-o pe mama copilului... Mi-a plăcut foarte mult sound-ul la acea fază.
Apoi, melodia de la sfârşit era super dansantă şi îmi plăcea să mă prosesc pe ea. Diego e favoritul meu dintre toate personajele 8. Îmi place mult filmul şi îmi place să-l văd şi să-l revăd.
" Ce mi-a placut odata imi place intotdeauna, pentru ca optiunea mea este motivata. Fie ca urasc, fie ca iubesc, stiu clar de ce... "


Suntem diferiti atunci cand avem pe cineva care ne iubeste pentru ca... acestia ne ofera sute de motive de a trai.

#9
Kya~ le-am văzut pe toate trei şi cel mai muuuult mi-a plăcut al treilea. 21 Au fost atâta faze amuzante, încât o dată am căzut de pe scaun când mă uitam . :]]
Oh, şi mereu l-am adorat pe Sid şi pe veveriţ aia. Mai ales în al treilea, când s-a îndrăgostit de o alta, dar 'dragostea' lui tot pentru ghindă era. *laughs* Şi Sid, scumpul de el, a fost adorabil când a găsit ouăle şi-a spus că puii de dinozaur sunt copii lui. :]] Sau a fost o parte în care a spus mamutul: Nu scoateţi un sunet! *venea mama-dinozaur : )) * . Şi trece un animăluţ ciudat prin faţa la toate animalele, ţipând de zor. = ]] Am râs cu poftă la partea aceea.
Dar ohnehin, aş urmări toate filmele în disperare, căci mereu o să-mi placă. E un film genial! 15


Ruxi.
[Imagine: 887m.jpg]

Use your smile to change the world . Don't let the world change your smile

#10
Imi place de Sid.21 Si de Manny, si de Diego... Si de toata lumea, dar veverita face toti banii.
[Imagine: LT_Shirena.gif?1239845173]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)