Poll: Cu cine ţineţi? (fotbal)
You do not have permission to vote in this poll.
Steaua
61.90%
39 61.90%
Dinamo
20.63%
13 20.63%
CFR Cluj
1.59%
1 1.59%
Rapid
4.76%
3 4.76%
Poli TM
0%
0 0%
Craiova
0%
0 0%
Alta
11.11%
7 11.11%
Total 63 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Cu cine tineti?
#11
Hai sa fac un pic de necroposting, nu ca ar fi ceva special sau neobisnuit, considerand ca 90% din topicurile la care ai posta acum pe zup se afla sub acest auspiciu :p.... nu de alta, dar aceasta intrebare era mereu pusa pe vremea scolii generale, unde dupa intrebarile obisnuite puse pentru a cunoaste colegul mai bine, inevitabil aparea mereu si aceasta curiozitate : "Cu ce echipa tii"?" 21. Iar daca ziceai ca tii cu echipa rivala a interlocutorului tau, riscai sa fii injurat sau luat la misto sau chiar mai rau, mai ales daca intrebarea venea de la un rrom (ca nu cumva sa creada lumea de pe aici ca sunt rasist si folosesc apelativul mai peiorativ 10), care mereu avea ceva de impartit cu tine, daca afla ca tii cu steaua, daca el era dinamovist sau viceversa. Poate multi dintre voi, care proveniti din afara Bucurestiului, nu ati avut parte de astfel de situatii si nu intelegeti circumstantele, insa aici cel putin, pe vremea cand eram eu in generala, era zarva mare intre suporterii echipelor Rapid, Dinamo sau Steaua, dar daca tineai cu Sportul sau FC National, formatii bucurestene considerate neutre, de obicei erai lasat in pace. Prin urmare era intelept din partea ta sa spui ca tii cu una din acestea doua pentru a evita sa fii hartuit 10.

Revenind acum strict la intrebare, eu initial am tinut cu Steaua, insa odata cu inceperea facultatii la Politehnica din Bucuresti, am ajuns sa fiu fanul Sportului Studentesc, deoarece stadionul era foarte aproape de campusul universitatii, iar pe vremea cand aceasta activa in Liga a II-a puteai sa asisti la meciurile echipei fara a cumpara bilet. In plus atmosfera era mult mai pasnica, nu regaseai huligani sau golani ca pe alte stadioane, puteai veni bine-mersi cu familia si sa stai linistit pe scaunul tau, fara a-ti fie teama ca se va arunca cu fumigene sau petarde prin preajma ta.

Insa in ultimul timp m-am cam detasat de fotbal si nu prea ma mai pasioneaza, prin urmare nu mai tin cu nicio echipa de club anume. Totusi, daca este sa fie una, aceasta ar fi echipa nationala a Romaniei ale carei partide le mai urmaresc la T.V. cand mai are vreun meci de calificare sau chiar amical Smile.
[Image: tumblr_static_tumblr_static_dilvsoojho0sgwoc0s4s.png]

"What's wrong isn't me, what's wrong is the world!"
Reply
#12
Cand eram mic tineam cu Dinamo. Sau cu echipa din localitate.

Dar am crescut... fotbalul a devenit neinteresant, mai ales competitia interna si... momentan nu mai tin decat cu Djokovic si cu Mark Selby.

Aga Radwanska, Ana Ivanovic, Maria Sharapova, Margarita Gasparyan, Daria Gavrilova... si in general gagici care arata bine in tenis.

Ah, cu nationala... Care nationala? Speram cumva ca Mutu sa fie la revenire un fel de Hagi? O fi fost cel mai important jucator al generatiei lui... si avea potential de mai mult... dar.... nu mai avem cu cine!!!! Hagi se mai putea baza pe un Dorinel, Dan, celalalti Gica si inca vreo cativa... Acum... nu mai poti sa aliniezi o echipa competitiva cu niste titulari certi.
[Image: F3GHuiy.png]
You Know Nothing
I'm such a LESBIAN! LOL
#seeuspacecowboys #seeuspacecowgirls #2071
Reply
Users browsing this thread: 1 Guest(s)