Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Tenis

#1
Tenisul de câmp este un sport jucat fie între doi jucători (simplu), fie între două echipe a câte doi jucători (dublu). Jucătorii folosesc o rachetă pe bază de racordaj pentru a lovi o minge de cauciuc acoperită cu plasa peste fileu, mingea trebuind să ajungă în terenul adversarului.

Originar din Anglia, la sfârşitul secolului al XIX-lea, tenisul s-a răspândit mai întâi în lumea engleză, în special la persoanele bogate din clasele superioare.

Tenisul este acum un sport olimpic şi este jucat indiferent de bani, de vârstă, în multe ţări de pe glob. În mod remarcabil, în afara adoptării sistemului "tie-break", regulile sale au rămas neschimbate din 1890.

-------------------------------parerea mea-----------------
Este un sport fumos dar eu nu l-as juca decat de placere Smile ..
Preferatl meu este Rafael Nadal .. locul 1 in clasamentul ATP , dar imi place si Novak Djokovic

#2
tenis...am facut tenis de petformanta cativa ani...dar m-am lasat. nu mai faceam fata...dar mare prostie am facut! e un sport superb, pe care prima data l-am practicat pentru ca asa a spus bunica, iar apoi m-a atras! ajuntesem sa fac atletism pentru conditie fizica dar apoi...s-a dus in momentul in care mi s-a schimbat invatatoarea si a inlocuit-o o dementa. acum regret si pentru ca odata ce ai facut sport de performanta si te-ai lasat brusc (ca mine) trebuie sa ai mult mai multa grija de conditia fizica pe care o ai.
eu spun, din proprie experienta ca e un sport minunat. am incercat multe sporturi, si desi erau frumoase, parca acesta mi-a placut cel mai mult!parerea me!
Let`s start with the premise thet we aren`t completly idiots.
"You forgot another lesson: Never turn your back until you know your enemy is dead. Looks like we'll have to go over the lesson again next time I see you-which will be soon."

#3
M-am apucat de tenis pentru ca-mi placea sa-l urmaresc la televizor.La inceput ma enerva..Niciodata nu puteam sa fiu pe faza cand mingile alea galbene veneau spre mine >.< .Dupa ce m-am mai obisnuit am inceput sa fac performanta si atletism pentru conditie fizica.Am participat si lacateva competitii unde n-am reusit sa trec de calificari65.Am terminat-o cu tenisul cand am ajuns sa ma plictisesc de el ca sport.Nu prea regret cu toate ca m-ar tenta sa revin la el.Poate ca asta o sa fac intr-un viitor apropiat.
[Imagine: bdwkco.jpg]
I like you. You remind me of when I was young and stupid.

I can please only one person per day. Today is not your day. Tomorrow isn't looking good either.

#4
Tenisul este un sport grozav.
M-am apucat să joc la şapte ani fiindcă mulţi prieteni de-ai părinţilor îşi dăduseră copiii la tenis. Şi aşa am ajuns să joc pentru prima dată. Mi-a plăcut de la început fiindcă puteam să-l practic afară vara şi proful era un tip foarte de treabă. După vreun an şi jumătate în care făceam de trei ori pe săptămână câte două - trei ore, profesorul m-a întrebat dacă aş fi vrut să fac de performanţă fiindcă, eu scriind cu stânga, jucam invers şi aşa îl puteam deruta pe oponent. Imediat, am acceptat şi nu am regretat. Până la doişpe ani jumate parcă am făcut de performanţă şi dupaia m-am lăsat. Îmi ocupa mult timp, iar la şcoală mergeam rar şi eram obosit de fiecare dată când ajungeam la şcoală. Totuşi, m-am apucat de basket pentru a-mi menţine condiţia fizică, iar tenis joc în timpul liber.
Oricum, este un sport minunat care dezvoltă abilităţile fizice, coordonarea şi te pune să gândeşti puţin.
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]


I\'ll start to worry when I\'m dead.



#5
Imi place la nebunie tenisul, mi se pare un sport grozav din toate punctele de vedere. Iti dezvolta abilitatile fizice si in acelasi timp este foarte distractiv. Nu am practicat niciodata acest sport la vreun club sau mai stiu eu, l-am practicat mereu afara, in timpul liber, alaturi de prieteni. Avem un teren mare intr-un parc si mergem mereu acolo cand vrem sa jucam tenis. Pe mine m-a invatat un coleg sa joc acum vreo 6 ani. Inca retin cat de prost jucam la inceput, mereu vroiam sa renunt, pe langa faptul ca ma enervam si repede xD Dar dupa aceea am reusit in final sa invat dupa nu stiu cate zile de antrenament, sa zic asa. Iar acum sunt mandra de mine xD
De urmarit la televizor meciuri de tenis nu urmaresc, deoarece mi se par plictisitoare, nu stiu, poate intreaga atmosfera ._. Ma adoarme pur si simplu. Totusi imi place tenisul, chiar pot sa spun ca il ador. Este foarte distractiv, iar un meci cu un prieten il face si mai atractiv.
Eu una recomand acest sport tuturor :]
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#6
Tenisul e unul din cele mai tari sporturi. Fac de mica acest sport, insa nu de performanta, ci doar de placere. Pentru ca eu nu resping provocarile, am facut un fel de duel cu var.miu. Cine castiga trea' sa-l impinga pe celalalt imbracat in piscina (eram in turcia). Evident eu am ajuns uda din cap pana in picioare 21
Tenisul e un joc ce necesita nu numai forta fizica, ci si abilitati mentale. Tre' sa te gandesti la "strategie" ca sa-i zic asa.
Cei care nu practica niciun sport, le recomand, macar vara, sa faca tenis. ^^
[Imagine: 61516723.png]
LSHTCCOMNAIWEDA
Which translates to: Laughing so hard that coke came out my nose and I wasn't even drinking any.



Thanks Mimi x3 !


#7
Hăh, logic că joc tenis [ de fapt, nu aveaţi de unde să ştiţi : )) ] .
Păi, îmi place destul de mult ca sport, nici n-am idee de ce, dar ador să alerg după mingiuţa aia. Îţi dezvoltă toate capacităţile fizice, şi-n acelaşi timp de pune şi să gândeşti puţin, sau puţin mai mult *laughs* .
Sincer, n-am jucat la vreun club sau ceva de genul, şi nici la performanţă n-am ajuns, dar totuşi ştiu şi eu cât de cât. M-a învăţat fiul unui prieten de-al mamei mele, parcă acum trei-patru ani dacă nu greşesc, şi după muult antrenament şi suferinţă [ nu ştiam să servesc : )) ] , am câştigat şi eu un meci xD .
La televizor nu prea-mi place să urmăresc meciurile de tenis, îmi par plictisitoare şi uneori mă fură somnul. Ciudat e că jocul e interesant, dar atmosfera foarte banală. Oricum, recomand tuturor să joace, fiindcă e tare distractiv ;] .
The stolen kisses are always the sweetest

[Imagine: 15heo49.png]
Thx, MimiÅŸor <3

True love is like ghosts, wich everybody talks and few have seen.







#8
Teniiiiis. x3
Yăăăp, nu ştiu să joc de mult, recunosc. Ci de....vara trecută? Deci cam de un cu aproximaţie, don't know. Ca sport îmi place foarte mult, dezvoltă capacităţile atât capacităţile fizice cât şi cele mintale.
Plus, e distractiv să loveşti mingiuţă verde, apoi să aleeergi şi-apoooi s-o loveşti din nou, până adversaul n-o mai nimereşte. Funny thing. :]]
La televizor, hmpf, nu-mi place să mă uit. Mi se par cam plictisitoare meciurile de tenis, deşi sunt unele [cu mici excepţii] la care stau şi mă uit liniştită, adică în weekendurile ploioase când nu am ce citi. *laughs* E frumos aşa, ne?
So, din când în când mai joc tenis cu prietenii sau pe la ţară. E un sport frumos şi sinceră sa fiu, merită practicat.

XoXo, Mad Hatter.
[Imagine: tumblr_lvu3z0OC361qkx1cbo1_500_large.gif]
The Mad Hatter: Have I gone mad?Alice: I'm afraid so. You're entirely bonkers. But I'll tell you a secret. All the best people are.


#9
n-am practicat, da' cred ca e principalul sport pe care-l urmaresc la tv. pe langa snooker - care nu e chiar un sport. No1e the best. uau... Fedex s-a remontat si joaca acum un tenis incredibil (asta nu mai are de gand sa se retraga)! Rafa... is history!

ce-mi place la sportul asta... ca e o chestie individuala. acolo se vede taria de caracter...

bine mai e si dublu unde conteaza echipa. dar nu e foarte mediatizat.

tenisul insa e si un sport simplu de practicat cam la orice varsta. de asta e preferat si de cei care il folosesc ca pretext pentru intalniri politice. probabil e cel mai popular sport printre afaceristi si politicieni. pe langa golf...

P.S. nu tin cu d-soara Halep. Aga is my fav. but she had a bad year.
[Imagine: F3GHuiy.png]
You Know Nothing
I'm such a LESBIAN! LOL
#seeuspacecowboys #seeuspacecowgirls #2071




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)