Ce-ar face?
#11
Pai... probabil ca amamdoi ar face cale-ntoarsa de unde au venit si continuarea o sa o auzim in ziarul de luni, adica:
"SOC! Celebrului cantaret Ryuichi Sakuma ii plac baietii!"
Sau:
"SOC! Yuki Eiri a fost folosit si parasit de un pusti de 19 ani!"
Si alta varianta ar fi:
"SOC! Shuichi Shindou l-a parasit pe celebrul novelist Yuki Eiri pentru a-l avea pe Ryuichi Sakuma! (Ce idiot!)

Nextu....
Ce are face Thoma Seguchy, care era in vacanta in Hawaii cand a citit titlurile din ziarul de luni (de mai sus)?
Reply
#12
Tohma ,pe plaja,savurand o bautura langa preafrumosa lui sotie. Deodata apare ziarul pe care l-a comandat. Il ia si citeste titlurile.Dintr-o data face ochii cat cepele, se ineaca cu minunata bautura pe care-o da si pe jos (tragic) Mika:
-Ce s-a intamplat?
Tohma stergandu-se la gura ii inamaneaza ziarul sotiei si-si ia telefonul pentru al suna pe Ryuichi.Mika citeste cu voce tare: "SOC! Celebrului cantaret Ryuichi Sakuma ii plac baietii!Shuichi Shindou l-a parasit pe celebrul novelist Yuki Eiri............. pentru a-l avea pe Ryuichi Sakuma!"...Ce naiba?? Yuki...
Mika ia telefonul si-l suna pe Yuki pentru a se asigura ca e bine in timp ce Tohma vorbeste cu Ryu:
-Ryuichi,am citit ziarul de azi..Trebuie sa recunosc ca sunt uimit...
-da...toata lumea a fost .hehe.Shuichi zice ca e foarte bucuros. kumagoro zice ca ii e dor de tine. Cand te intorci?
- Vom vorbi cand ajung acasa. ok?
-Bine.Bye-bye.
"nu stiu de ce nu m-am gandit la asta.Chacing!poate am vreo sansa cu el " 21

Next: Ce-ai face daca plimbandu-se prin compania NG auzi un zgomot ciudat.Dintr-o data o usa se tranteste la perete prin care ies in fuga Shuichi si Ryuichi tinaind in mana doua blocuri de desen. CUm te vad alearga spre tine aproape daramandu-te. Si tipa punandu-te sa spui care dintre desenele lor e mai bun dar ele arata identic ?2124 Ce minte am 21
[Image: th9fcb4c781.gif] ~In fiecare suflet exista o parte colorata~


[Image: 1.jpg]
Reply
#13
21) Deci ..deci .. 24) ....totusi...ma abtin...2124 Chiar tare71
Cine stie,chiar mi-ar palcea sa stiu ce-ar alege .Trei posibilitati:
1- il ia in gluma si zice ca si el il iubeste uitandu-se in continuare in hartiile lui
2- il trimite la psihiartru/se face ca n-aude si incepe sa-i povesteasca despre Mika
3- incepe ceva interesant,poate la inceput doar ceva nepermis:un amant 5

Next: Ce-ar face tohma daca yuki s-ar da la el si i-ar spune ca-l iubeste5 (mai ales ca tohma a declarat ca il iubeste pe yuki )
[Image: th9fcb4c781.gif] ~In fiecare suflet exista o parte colorata~


[Image: 1.jpg]
Reply
#14
(vai da' cate cadouri primeste Shuichi... 21 )
Anyway, cred ca Shu ar incepe sa planga sau ar face o fata de curca plouata si Yuki s-ar amuza grozav pe tema asta, razand pana ii dau lacrimile.

Next: Ce-ar face Yuki daca Tohma (sa nu radeti... prea mult.... ca va doare burta) i-ar cumpara o camasa de noapte roz-bombon cu inimioare rosii, dantelute si imprimeuri florale sclipicioase pe ea?
Reply
#15
ce-ar face mika?? waw,greu, chiar as vrea sa stiu .probabil ar disparea cateva zile penru a reflecta la relatia pe care o are cu tohma ,si-ar aminti de dragostea lor de la inceput si vrusc i-ar veni in minte cuvintele "daca il iubesi cu adevarat ,lasa-l sa plece.daca este menit sa fie se va intoarce" .se va intoarce ,va veni fatza in fatza cu ohma si aptrinandu-se din plans ii va spune ceva pe langa discuie lasandu-l pe tohma sa realizeze cea defap i-a spus ca vrea sa fie fericit 10

aceeasi inrebare21
[Image: th9fcb4c781.gif] ~In fiecare suflet exista o parte colorata~


[Image: 1.jpg]
Reply
#16
Ce ar face Mika... pai la cum o stiu de posesiva, probabil ar incerca sa le distrug relatia in orice fel si chip (e priceputa la distrus relatii, intrebati-l pe Shuichi 21 ) si daca faza cu distrugerea n-ar merge, ar divorta de Tohma si astfel ar lua la partaj o mare parte din banii lui.

Next: Ce-ar face Tohma fara banii lui insa ramas cu dragostea lui Ryu?
Reply
#17
Ar fi cel mai fericit om de pe planeta pentru ca pentru o persoana ca Tohma nimic nu e imposibil atata timp cat il are pe Ryu.E greu de explicat dar nimic nu ar fi un imbolt mai bun pentru el ca Ryu si cu mintea lui sclipitoare n-ar fi nici o problema sa-si redobandeasca averea si sa-l trateze pe Ryu ca un print ,sa-l plimbe prin toata lumea si sa-l hraneasca cu struguri ...deja devin visatoare4

Next:Ce-ar face ...Shu daca Ryu,singurul care a observat ca e extenuat, l-ar invita intr-o vacanta doar ei doi ca sa se relaxeze dupa ceva foarte extnunat legat de viata lui muzicala si probleme cu Yuki(chiar daca acolo s-ar gandi numai la asta poate Ryu ar reusi sa-l distraga21 )?
[Image: th9fcb4c781.gif] ~In fiecare suflet exista o parte colorata~


[Image: 1.jpg]
Reply
#18
Ah, de ce trebuie sa fie si probleme cu Yuki? Well, probabil ca Shu ar intra in modul fangirl, gen kkkkyyyyaaaaa, cel putin asta imi imaginez eu. Apoi s-ar intreba cum de Ryu a observat faptul ca e suparat si amagit, apoi ar spune ca nu conteaza, atata timp cat se vor simti bine impreuna. Apoi ar pleca la drum si dupa jumatate de ora ar plange cu lacrimi de crocodil pentru ca vrea sa il vada pe Yuki. Si asa s-ar intoarce acasa. Dundunduuuunnn.

Next: Ce-ar face Yuki daca Shuichi i-ar spune ca il paraseste pentru fratele lui, hmm?
[Image: ak8THBQ.png]

Reply
Users browsing this thread: 1 Guest(s)