Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Cel mai sexy actor/actrita adolescent(a)

#1
Ei bine in lumea filmelor sunt actori tot mai variati si de diverse varste.Dar si adolescentii au reprezentantii lor4
Asadar...care credeti ca sunt cel si cea mai sexy actor/actrita adolescnt/a?
Parerea mea ar fi cam asa...
la baieti-Daniel Radcliffe
la fete Hilary Duff si Alicia Silverstone,pt ca amandoua imi plac la fel de mult in privinta aspectului
[center][Imagine: siggi1wf5.png][/center]

#2
Cel mai sexy mi se pare Zac Efron!No offence dar tipul chiar arata bine..din toate punctele de vedere.Este atat de dulce cand zambeste...si atat de matur cand prefera sa o faca pe seriosul.Ochii lui albastri sunt atat de linistiti..in timp ce zambetul care reuseste sa ma dea pe spate...e absolut mortal tipu!
[Imagine: comanda1semnatura.png]
My sin is Pride.
I'm on my highway to Hell!
Yuki is my kamy-sama. So...Shut the f*** up!
Criticii nu-i pot ranii pe creatori decta cu permisiunea acestora.


You tried to hold me under, I held my breath
Alone and now you wonder, what I possess
Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me
Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine
While you're burning inside my light




#3
Cel mai sexy actor...Până acum 3 ore aş fi ţinut-o sus şi tare că e Zac Efron, fiindcă tipul ăsta arată superb şi fără 2 kg de machiaj pe fata...sau Robert Pattinson, care nu-i frumos decât în rolul lui Edward...în rest arată ca pasta...Dar nu, acum am ajuns la concluzia că cel mai HOT actor este Gackt. Da, de unde am scos-o? Din Moon Child, fireşte :X Tipul arată superb in orice ipostază...
Şi cea mai sexy tipă...Eee, aici e cam greu să ma decid. Totuşi cred că o aleg pe Vanessa Hudgens...Ea e sweet si sexy în acelaşi timp :3
KyuMin.

#4
buna!!

hmmm,e cam greu de ales sunt ff mult actori tineri sexy si super frumosi
pai cred ca la categoria baieti as zice ca cel mai sexy este Robert Pattinson din seria "The Twilight Saga"
pare un tip fermecator cu o privire super sexy si misterioasa so...i like it!
la categoria fete,este cam greu de ales,sunt multe frumoase si sexy in acelasi timp dar am sa spun decat una care mi se pare mie mai sexy si in acelasi timp si frumusica.
Cred ca este Hilary Duff,desi pe langa ea mai sunt foarte multe.

Hugs and kissu!!:X:X
[center][Imagine: 517p75.jpg]
When I Get Home.[/center]

#5
Bine, la actori nu mă pronunţ, dar ar fi frumos un actor asemănător cu un zombie şi..mort..îmbrăcat în negru...
Fete.. mie îmi plac alea înclinate spre stilul goth [ dar de ceva timp nu mai vreau să îmi placă de cineva, deci rămân să îmi placă petele negre ] . Îmi plăcea de Kristen Stewart pentru că e mai wild să zic. Şi Alshey Grenee arată bine şi îmi place părul ei. Până la urmă, mie mi-a plăcut de Avril Lavigne foarte mult. Îmi plăcea cum se îmbrăca, părul, vocea şi tot. Chiar dacă nu e actriţă mie îmi plăcea. Acum, îmi plac chestiile negre şi întunecate. Cred că actriţa cea mai frumoasă este o imagine neagră. Ea nu te răneşte, nu te face să suferi. E doar neagră.
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]


I\'ll start to worry when I\'m dead.



#6
Soooo~ . . . Dintre băieţi, cred că îmi place cum arătă Cameron Bright, dar mi`a plăcut cum arăta în New Moon. Adică era aşa hot cu ochişorii ăia roşii, era superb. 38 Mai îmi place şi de Chad Michael Murray, care Jesus ! arată prea superb. 43 Mi`a plăcut când avea părul lung în Freaky Friday. Era aşa smexi. <3 Şiii~, desigur, foarte hot arată şi Chace Crawford. În Gossip Girl juca în rolul lui Nate, şi de acolo am aflat eu cine e. Şi e aşa tru. 38
Fete . . . Nu pot spune că sunt as la acest subiect. 21 Pot spune că Lindsay Lohan arăta foarte bine înainte să o ia razna. De asemenea, foarte naiz e şi Taylor Momsen, care a jucat în Gossip Girl în rolul lui Jenny. <3 Alte actriţe, sincer, nu le pot considera nici măcar sweet. Nu mă pricep la fete. * ROTFL *
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.

#7
Cred ca dintre baieti cel mai sexy actor e Johnny Depp,mai ales ca de multe ori joaca roluri super-amuzante si arata foarte bine.
Dintre fete cred ca e Megan Fox sau Lindsay Lohan,pentru ca nu conteaza le fel de rol joaca sau in ce fel de filme joaca ele mereu sunt asa.

#8
Uh, am foarte multi actori preferati, nu cred ca as putea alege unul singur, deoarece sunt chiar foarte multi si mi se par ca toti arata bine xD Deasemenea si la actrite la fel, se pare ca lumea asta are cu ce se lauda, nu gluma. In primul rand...nu voi pune actori adolescenti, deoarece mie una imi plac si cei mai intaintati in varsta xD Nu pot sa am preferati, sorry xD.

Boys
1.Hugh Jackman
[Imagine: hugh11.png]
E batran, I know, e de varsta cu mama xD Dar cand era mai tanar chiar era hot, nu pot minti. Deasemenea, nu numai atat, chiar joaca bine si stie cu ce se mananca actoria. Mi-au placut toate filmele in care a jucat, mai ales in x-men. Chiar daca e pus pe locul intai si ceilalti baieti merita sa se afle pe acel loc. Toti merita xD.
2.Logan Lerman
[Imagine: Image13.jpg]
Pana sa joace in Percy Jackson, nici nu auzisem macar de el. In fine...mi-a placut doar in acel film, deoarece in celalalte nu prea arata asa bine. Acum chiar ca arata bine xD Astept si celalalte filme de la Percy Jackson, deoarece din cate stiu se va face inca unul,deoarece filmul este luat dupa niste carti. Oricum, actorul arata foarte bine dupa parerea mea, are niste ochi superbi xD
3.Chad Michael Murray
M-am indragostit de el inca din primul episod din serialul One tree hill(parca asa se numea, nu mai retin exact). Actorul este pur si simplu adorabil, am urmarit mai multe filme in care a jucat si mi se pare ca arata cel mai bine in serialul One tree hill si Casa de ceara, un film de groaza excelent, dupa parerea mea. Chiar stie sa joace si este printre putinii blonzi care arata bine.
4.Orlando Bloom
[Imagine: iconorlando.gif]
Wtf? Cum as putea uita de el?=]] Cred ca nu exista film in care sa nu arate bine, atat in filme cat si in realitate. Este un tip superb din toate punctele de vedere. Imi place cum joaca si deasemenea este un tip foarte amuzant. Parul lui carlionant e atat de adorabil :3 Nu ai cum sa nu-l adori xD
5.Charles Bartholomew
[Imagine: Chuck-s-Scarf-chuck-bass-10554014-1.jpg]
L-am vazut jucand doar in Gossip Girl si mi s-a parut incredibil inca din primul episod in care a aparut. Pur si simplu imi place cum arata, parul lui e incredibil. Are niste ochi asa patrunzatori, te pierzi in ei xD Deasemenea, este un actor bun din toate punctele de vedere. Imi place cum joaca in Gossip Girl, este personajul meu preferat.
6.Aaron Johnson
Prima oara l-am vazut jucand in Angus Thongs And Perfect Snogging(btw, ce nume lung) si m-am indragostit de el inca din prima clipa. Cica ar fi logodit cu o femeie de 40 de ani, nebun tipul, dar nu-mi pasa atata timp cat arata bine si este unul din actorii mei preferati. In acel film mi s-a parut pur si simplu perfect, mi-a placut de el pe tot parcursul filmului, mai ales in scenele de gelozie 15 Deasemenea, am urmarit si un serial, sa zic asa, Nearly Famous, dar din pacate are doar 6 episoade. M-a intristat mult finalul, deoarece acesta a trebuit sa plece. In fine, imi place mult de Aaron, arata incredibil, are niste ochi superbi.

Alti actori care imi plac ar mai fi Johnny Deep, Sterling Knight si multi altii. Mi-e lene sa-i enumar =]]

Girls
1.Megan Fox
[Imagine: megan_32.png]
Imi place mult tipa, nu am urmarit foarte multe filme cu ea, dar am urmarit indeajuns incat sa-mi dau seama ca este intr-un cuvant: adorabila. Imi place cum joaca si in acelasi timp este foarte frumoasa. Nu ma prea pricep la descris fete xD Oricum...Megan Fox se enumara printre preferatele mele, este superba. Deasemenea m-a incantat aparitia ei in videoclipul Love the way you lie.
2.Victoria Justice
[Imagine: celeb002.jpg]
Nu e ea atat de cunoscuta, dar mie mi se pare ca arata chiar foarte bine tipa la 17 ani ai ei. In fine...si machiajul face aproape toata treaba xD Dar oricum, mi se pare foarte draguta, si imi place foarte mult cum joaca. Am aflat foarte curand de ea, imi place mult cum joaca, se pricepe.
3.Nina Dobrev
[Imagine: icon_59nrk9rnfh2j7q5rdjlpc0qm733.png]
Am vazut-o jucand doar in Jurnalele Vampirilor si mi-a placut foarte mult de ea. Din punctul meu de vedere tipa arata chiar foarte bne, imi plac la nebunie ochii ei. Sunt atat de superbi, caprui O_O Daca as fi fost baiat, m-as fi dat la ea cu siguranta=]] Am de gand sa urmaresc niste filme in care a aparut, deoarece imi place cum joaca si mi se pare foarte frumoasa. Deasemenea are o voce minunata.

Alte actrite care imi plac ar mai fi Lindsay Lohan, Taylor Momsen, Jennifer Love Hewitt si multe altele. I know...post lung o_o Foarte lung xD
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#9
Let's me see.

¤ Daniel Radcliffe ( Harry P. ), sigur i-am pocit numele : )). Pentru mine forevăr nr. 1, bicăz este unul dintre puţini actori cărora le stă bine cu ochelari, joacă bine ( părerea mea ) şi are un fel al lui de a fi. Pentru mine e sexi.

¤ Taylor Lautner ( Amurg ). Tipul arată foarte fain, mă rog decând nu mai are pleata aia. Îmi place mai mult de el decât de Robert Pattinson. Nu ştiu e atât de .. sau mai bine spus arată mai 'sălbatic' ca să spun aşa. Îi stă foarte bine în vârcolac.

¤ Chace Crawford, din G.G. E mirific în rolul lui Nate. Căman arată superb. No comment şi asta fără să o spun doar de umplutură.

¤ Zac Efron ( 17 again). Deşi filmul nu a fost cine ştie ce, mie mi-a plăcut de tip. E simpatic şi are nişte ochii albaştrii geniali* drool*.

Fete 39.
[Imagine: guitargirlsignature.png]
Mulţumesc Alysu : o3

- eÅŸti piraat?
- nu supă la plic : ))

#10
Mie una imi place cum arata Kiowa Gordon din Twilight. Mi se pare ca are numele Embry Call, acolo. E super dulce, si are niste pectorali, atunci cand se transforma : - ".
Si Ian Somerhalder, nu e el adolescent, dar e super hot tipul =p~. [ Damon Salvatore ]. Il ador, isi joaca rolul minunat. Uneori rau, uneori bun. Sper sa ramana bun totusi.
[center][Imagine: 2isxfr.jpg][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.

[center][Imagine: lh4lc.gif][/center]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)