Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Telenovele

#21
: )). LOL.
Ca tot românu' am urmărit şi eu , când eram mică şi proastă Rebelde . Şi eram hiper obsedată. Gosh ! Alfonsooo. Roberta şi aşa mai departe = )). Aveam o tonă de chestii cu ei, postere. Şi ţin minte că plângeam dacă fratemiu nu mă lăsa să mă uit . lulz.
Altă telenovelă pe care am urmărit-o, şi chiar mi-a plăcut, acum puţin timp (fiţi atenţi că mă fac de râs în direct : )) ) a fost Sin senos no hay paradiso. Ideea a fost una super originală 21, şi mă uitam în fiecare seară ca o apucată şi bunica zice : Ce vezi tu la prostituatele ălea ?. Finalul a fost unul superb. Catalina (lol.. Da , le mai ştiu şi numele, doar m-a arcat nu ?) se deghizează în Jessica şi îi spune lu' ăla negru (am uitat cum îl cheamă ...ceva gen pomelo 24 ) să o omoare pe Jessica. Şi Pomelo o omoară pe Jessica, care de fapt era Catalina. Şi Catalina , înainte să moară, scrisese pe o carte cu roz : Mentira Sin Senos No Hay Paradiso.
Când i-am zis unui coleg de telenovelă şi s-a uitat mi-a zis doar : Big boobs : )). Asta şi era tema telenovelei.

Dacă cineva nu vrea să îmi mai vorbească, îl înţeleg : ))
You know it is going to be a bad day , when you jump out of bed and miss the floor.




#22
Nu mi-au plăcut niciodată la nebunie, dar m-am uitat la o grămadă. Adică, știu că atunci când începea o nouă telenovelă eram destul de entuziasmată 21 dar nu mi-aș fi dat eu timpul de ieșit afară pt. a sta în casă să urmăresc un anumit serial. Știu că era Rebelde, la care m-am uitat și mi-a plăcut și chiar nu am nimic împotriva serialului nici în ziua de azi - așa și începea la o anumită oră când eu ieșeam afară, mă chiar îmi plăcea, dar preferam să ies afară decât să mă uit la Mia cum se isterizează și la... ăă, cum o chema? Ceva cu R.... Roberta, așa : )) cum dă pumni tuturor. Era fain, trebuie să recunosc, chiar mi-a plăcut : ))
Mi-a plăcut așa și : Legături de familie ( sau ceva pe acolo, nu mai știu sigur dar cred că așa se numea : )) ) , Clona ( un fel de operă de artă , mă - sincer chiar mi s-a părut foarte bine...ă, creată. ) , fără sâni nu există paradis , majoritatea cu Edith Gonzales : )) și eu mai știu? am văzut atât de multe că nici nu le mai țin minte. Treaba e că mie chiar îmi plăceau să îi văd cum plâng acolo și suferă și etc., etc., etc. Și acum mă mai uit dar pt. că nu am la ce să mă uit. Adică deschid tv și mai mult din obișnuință îl las pe acasă. Aa, ce e? Ceva cu iubire nu știu cum... Ăă, nu-mi place. Dar las acolo și nu prea sunt antenă. Când începuse de curând Analia eram cam entuziasmată, primele episoade mi s-au părut faine = )) adică tipa arată așa bine că parcă ai deveni bisexuală pt. ea : )) așa, să nu exagerăm și după mi s-a tăiat de tot. Acum nici nu îmi vine să deschid tv ca să mă uit la telenovele deși uneori ( din cauza anumitor circumstanțe, I mean cineva se uită la tv pe acel program și nu am cum să schimb, ce să fac... mă uit ), deci, uneoooooori mă uit pt. că nu am de ales, alteori din curiozitate 21 cel mai des din plictiseală.
Daaaaar! a existat un timp în care chiiiiiiiar le adoram.
A menționat cineva ceva despre Tânăr și Neliniștit, fraaate, serialul ăla cred că are 4000 de episoade 21 cine s-o uita la el, nu pot să pricep. Am văzut și eu un episod sau așa ceva, aproape că am adormit acolo. : ))

#23
Telenovele ? =]] Ma apuca rasul numai cand le aud numele xD
Tin minte cand eram mica imi placeau la nebunie telenovelele , le urmaream mereu alaturi de mamica mea xD Ea inca este inebunita dupa asa ceva , dar a inceput sa isi mai revina si ea la fel ca mine , de cand au aparut acele filme/seriale cu turci de pe kanal d xD . Recunosc , si eu urmaresc unele , mai ales dramale , dar asta este cu totul o alta poveste .
Cand eram mica ma uitam la o groaza de telenovele , iar printre preferatele mele se enumara : Salome , Clona , Fara sani nu exista paradis , Marina , Acorralada si multe altele , dar chiar nu le mai retin numele o_o Imi mai placea o telenovela cu trei frati si trei surori , care s-au indragostit unu de altul , iar povestea era destul de interesanta , personajele mi-au placut in mod special . Chiar am uitat cum se numea , eram foarte mica , cam 7 ani aveam sau poate chiar mai putin xD Nu prea mai retin nimic din acea telenovela , nici numele personajelor , desi stiu ca pe vremea aceea eram inebunita dupa ea xD Nu am pierdut nici un episod , daca nu il prindeam seara il urmaream dimineata , parca il dadea la o ora foarte devreme , 8 o_o Eu nu prea pot sa ma trezesc la ora aceea in general xD
Si Salome a fost telenovela mea preferata la un momendat . Imi place la nebunie de Edith Gonzales , a jucat in mai multe telenovele , pot spune cu sutele =]] Am urmarit cam toate telenovele cu ea , deoarece pot spune ca este o actrita foarte , foarte buna . Chiar este talentata , nu gluma . Deasemenea , este extrem de frumoasa , chiar daca a mai imbatranit , tot o dulceata ramane . Cand eram mica imi doream sa arat ca ea , sa fiu o actrita buna ca ea =]] Dar acum nu mai sunt asa inebunita dupa ea ... defapt , cam deloc , deoarece nu mai urmaresc telenovele =]] Mi-a placut povestea lui Salome inca de la inceput , iar cand avea acei trei fii , povestea a devenit si mai interesanta , deoarece toti aratau ca niste zei xD Erau prea frumosi . A devenit din ce in ce mai palpitant cand cei trei au aflat ca doi dintre ei nu sunt fiii ei , acel lucru m-a intristat si pe mine , deoarece chiar nu stiam cine e fiul ei xD Au fost o groaza de episoade care m-au facut extrem de curioasa si nerabdatoare .
Nu mai urmaresc telenovele , deoarece cam peste tot e aceeasi poveste : doi oameni se intalnesc , e dragoste la prima vedere , se iubesc , cineva ii desparte , se cearta , dupa nu stiu cat timp iar se impaca si iar se cearta si tot asa o_o Cam peste tot vezi aceeasi poveste si deja devine stresant , plictisitor .
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#24
Topicul asta mi-a sarit in ochi. 21
Pai... cand eram mica eram complet obsedata si incantata de telenovele. 78 Ma uitam cu bunica-mea la telenovelele de pe tvr1 si tvr2 si nu pierdeam nici un episod, sa nu cumva sa facem altceva cand incepea serialul, ca era naspa.
Apoi m-am lasat de ele. Pur si simplu nu le mai suport. Mi-am dat seama ca au toate acelasi subiect, acelasi inceput, cuprins si aceeasi incheiere. M-am mai uitat acum un an la niste episoade din "Regina". Din nou, eram la bunici, in vacanta de Paste. Am vazut cateva episoade si mi s-a parut o telenovela simpatica, nu era siropoasa ca cele spaniole/argentiniene/columbiene/braziliene si era si mai amuzanta. Apoi nu m-am mai uitat pana in vacanta de vara, cand m-am dus din nou la bunici, am prins ultimele episoade.
Sincer, nu mai am de gand sa ma uit la telenovele. 22 Prefer filmele sau anime-urile.
[Imagine: sig_reinoir.png]

#25
Aiurea.
Ma uitam la Rebelde sau cum i-o fi zis pana cand m-a prins tati si mi-a interzis telenovelele ca 'Nu am altceva mai bun de facut?' Asa ca de voie de nevoie m-am lasat de ele. Dupa ce am crescut nu i-a mai pasat lui la ce ma uit (cat timp nu e porno) asa ca am mai dat asa, cateodata. Ma uitam pe clasa a sasea la o telenovela, nu mai stiu cum ii spunea, sincera sa fiu, m-am lasat innebunita de colege. Acum chiar nu le mai suport. Mai ales cele in care se vorbeste argentineana. Cred ca asa ii spune. Nu imi place limba de loc, mai bine ma uit la sport sau eu stiu ce.
[Imagine: ak8THBQ.png]


#26
Tananana( tobee21 ) .. deci... Nu imi plac telenovelele pentru ca sunt preaaaa lungi. Trebuie sa recunosc ca m- am uitat si eu la doua, insa nu in fiecare seara.. atunci cand prindeam... M- am uitat la ahh.. cum se numea??? Iubire cu chip rebel ( desi s- ar fi tradus altfel titlul.. Ai grija de inger( ?) )
M- am uitat si la Fara sani nu exista paradis si dupa mine aia chiar este o telenovela originala. Adica personajul principal moare, se sinucide mai bine... Mie chiar mi- a placut, mai ales ca a fost inspirata din fapte reale; mi- a placut ca nu a fost siropopoasa plus ca pers. principl mi se parea simpatic, desi cam prostuta saraca ( 21 ) .
Acum nu ma uit la telenovele ca ma plictiasesc si oricum nu le pot urmari de la inceput pana la sfarsit. Am niste colege care vorbesc intruna de ele si imi fac capul calendar si ca sa fie si mai placut incep sa mai si miorlaie melodiile de inceput si sfarsit. Innebunesc!
Ma bucur ca n- am pe nimeni in familie care se uita la telenovele. Daca l- ati vedea pe taicamiu daca chiar si din greseala este canalul pe acasa.. vreau sa spun.. pare turbat omul 21 .
Mi-e foameee!!!

#27
Sincera sa fiu , cred ca am ajuns sa ma uit din cauza unui coleg care se uita in fiecare zi la telenovele . Pana la urma , m-am uitat si eu la " Cealalta fata a Analiei " si momentan ma mai uit la "Cautand-o pe Elisa " . Dupa mine , astea 2 sunt destul de originale . La prima telenovela e vorba de Mariana care cade in prapastie cu Analia care trebuia sa o omoare . Marianei i se pune chipul Analiei . Analia este gasita vie si isi pune chipul Marianei si traiesc bine fericite . Cat despre al doilea , inca ma mai uit la el , dar este despre o fata disparuta . Nici nu ma gandeam ca voi urmari eu vreodata telenovele .

#28
Citat:Pana la urma , m-am uitat si eu la " Cealalta fata a Analiei " si momentan ma mai uit la "Cautand-o pe Elisa " . Dupa mine , astea 2 sunt destul de originale .
Defapt, sunt remake-uri.
Televisa sau cum s-ar numi, incearca sa readuca la viata vechile si uitate de noi primele telenovele. Dar mai bine ar fi sa le difuzeze pe cele vechi, decat pe cele noua cu un scenariu schimbat si cu niste actori a caror prestatie lasa de dorit.

In ultimul timp, telenovele apar difuzate la tv ca ciupercile de dupa ploaie cu actori noi[la care am uneori impresia ca joaca doar de dragul cuiva] si cu aceleasi trucuri. Scenarile si temele sunt practic la aceleasi: dragostea neimpartasita, averea cuiva, clasa sociala si altele[daca gasiti ceva diferit, sa-mi spuneti ca eu nu vad]. Si, inca nu-mi place numarul episoadelor, trebuie sa ma uit 200 si ceva de episoade ca sa vad "ca binele invinge raul".Prostesc....

Cand aveam 8 sau 9 ani, tin minte ca ma uitasem la 2 seriale: Alondra[ serial de epoca ] si numai cred ca mai gasesc un remix de a lui 39, dar daca este nu poate niciodata sa intreaca pe cel original; si Grazia este asemanator filmului Rebeca, doar ca Grazia si Maria erau surori vitrege si semanau ca 2 picaturi de apa. Ambele au avut pana la 100 si ceva[150] de episoade si faptele si circumstantele in care erau pusi actorii, erau mai bine gandite si nu puse la nimereala ca acuma>.>.

Acum, nu ma uit nici la o telenovela si nu cred ca ma voi uita din considerentele: am un progam ce se schimba des o.O, numarul de episoade >.< [mai bine te uiti un film] si alte motive.
[Imagine: aaaakip.jpg]

#29
Vai, telenovelele, iubirea mea pe vremea când eram mică. Cele de acum mi sa par chiar patetice şi nu mă mai atrag. Însă acum câţiva ani nu pierdeam nici un episod din telenovelele mele preferate. O telenovelă care m-a fascinat din toate punctele de vedere a fost Zorro: La espada y la rosa. Dacă nu am plâns de cel puţin cinci ori la telenovela aia, atunci nu am plâns deloc 21. Pe lângă faptul că adoram acele rochii, mi-a plăcut ideea şi cât de bine au fost jucate rolurile, suspans şi adrenalină.
Şi la Rebelde m-am uitat şi mi-a plăcut. Devenisem mare fană, ce urât am făcut când am aflat că trupa se desparte =]]], zici că era sfârşitul lumii.
Acorralada, Prisionera, Amor gitano, Amor real, Dona Barbara, Tormenta en el paraiso, Rosalinda, Rubi, Sarmana Maria, Valentina- grăsuţa mea frumoasă şi multe altele sunt telenovele foarte frumoase şi care mi-au plăcut.
Acum mi-am pierdut interesul, poate pentru că am crescut eu, deşi nu cred, mai mult ar fi faptul că ideile nu mai sunt aşa interesante. Poate Aurora şi Triumful dragostei ar mai fi fost cât de cât, dar în rest mi se par banale.

De la telenovele, le urmăream aşa des, încât ştiu mai bine spaniola ca engleza. Dacă ar mai fi difuzate încă odată, nu aş ezita şi le-aş urmări, acum sigur nu mai plâng la finale =]]
[Imagine: h8v.gif]
 




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)