Eiri Yuki vs. Shuichi Shindo
#11
Wow o_o
Imi este foarte greu sa aleg, deoarece amandoi sunt pe placul meu chiar daca sunt total diferiti, fiecare e special in felul sau . Imi place mult de Yuki, deoarece e mai matur decat Shu si este intotdeauna serios si calm, nu il vezi niciodata nervos si chiar daca se enerveaza actioneaza tot calm. Arata atat de bine, are niste ochi superbi<3 Este uneori mai distant si rece, dar acest lucru ma atrage intr-un fel, deoarece pare tipul de baiat misterios . Pe de alta parte Shu este total diferit, este opusul sau. Este un copil, este mereu glumet , are un simt al umorului foarte dezvoltat si nu il vezi niciodata serios sau misterios, este genul de baiat care imi place, deoarece este mereu activ si ii place sa-si traiasca viata din plin . O sa-l aleg pe Shu, deoarece caracterul lui ma atrage mai mult si este pe placul meu.
[Image: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !

Reply
#12
Personalitatile lor sunt total diferite. Yuki e un romancier dur, admirat pentru talent. Shunichi este cantaret de pop, practic un copil care nu stie ce vrea de la viitor. Personajele sunt foarte opuse, Yuki e arogant si nu ii pasa de nimeni decat de el, iar hiperactiv si jucaus [personajele lor imi aduc aminte de Sasuke si Naruto din Naruto]. Dar, cum se spune in batrani, opusele se atrag4.
So, votul meu merge laaaa [tobele va rog21 ] Yuki ..
[Image: YWk6O.jpg]
Reply
#13
Wait, what? De ce trebuie sa aleg intre ei doi? Oh well.
Shuichi: E super-hiper-energetic, o calitate dar si un defect, de cele mai multe ori. Vede partea buna a lucrurilor, incearca sa evite egoismul din iubire. Nu renunta la ce iubeste chiar daca asta inseamna ca el trebuie sa sufere, protejeaza ce gaseste a fi de pret. Sub toata atitudinea de copil gasesti un om ce face tot ce poate si mai mult pentru a-si salva relatia cu o persoana dificila, putin spus. Kudos, man.
Yuki: Yuki are un nume frumos si pur, in contradictie cu personalitatea lui, dar un nume ce arata cat de inocent a fost atunci cand era inca un copil. Deoarece a suferit, a incercat sa ii tina la distanta pe cei carora le pasa. Ajunge sa il respinga pe Shu de nenumarate ori pentru ca stie ca pana la urma, datorita personalitatii lui, se vor desparti si astfel va cauza suferinta. Incetul cu incetul reuseste sa se topeasca datorita iubirii care il acopera. Isi pune cariera sau poate chiar viata in pericol incercand sa o protejeze.
Cam greu sa alegi intre ei doi. Fiecare cu defectele si calitatile lui. Se completeaza reciproc si se potrivesc de minune. Asa ca ii aleg pe amandoi.
[Image: ak8THBQ.png]

Reply
Users browsing this thread: 1 Guest(s)