Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Inceputul vostru in desen

#1
Desigur ca ati inceput cumva sa desenati , nu?

Eu prima data cand am incercat sa desenez anime a fost dupa ce am fost in vizita la Bucuresti si m-am enervat ca prietena la care am venit in vizita poate desena oameni iar eu nu >.> Asa ca m-am uitat la cum deseneaza ea si la ce a desenat iar acasa mi-am pus caietul cu foaie velina (cu foaie alba ,cam de marimea unui caiet obisnuit) pe brate si am stat cu creionul vreo jumate de ora fara sa desenez nimic . Apoi m-am ofticat si l-am desenat pe Sesshomaru din Inuyasha luandu-ma dupa un wall de pe calculator .Nu mi-a iesit sesshy ,dar mi-a iesit un mutant in schimb . Yey for monsters!

Am inceput sa fiu atenta la cum sunt desenate animeurile (mai ales Spiral si Kaleido Star ca atunci nu aveam net ) si am incercat sa fac diverse personaje originale (dupa faza cu sesshy nu am mai desenat niciun personaj anime 21 ) .

Si si-a facut aparitia netu 4 am gasit tutoriale ,mai multe animeuri ,am aflat ce inseamna manga ,si am ajuns la nivel pe care il am acuma . Sper sa imi creasca nivelul totusi...

Mai nou incerc sa desenz realist . Nu-mi iesa ,dar macar incerc .

#2
eu desenez de cand ma stiu...bine de cand aveam 4-5 ani...cum am inceput sa desenez? pai sora mea desena foarte bine si cred ca asta m-a determinat si pe mine sa desenez ca sa ajung ca ea (stiti cum sunt copiii...).
acum desenez mai mereu pentru ca imi place si chiar vreau sa ajung undeva cu asta...asa ca nu imi stati in cale! 24
cand eram mica faceam personaje din pokemon si sailor moon...apoi am inceput din nou sa desenez anime cand a aparut a+(actualul animax)...si asa usor usor am ajuns la nivelul la care sunt acum si pe care ma straduiesc sa il depasesc...

#3
cand am inceput eu sa desenez?

pai, copilasul statea solitar in bucataria goala, in timp ce gogosile se frigeau cu nesimtire sfaraind pe aragaz.
copilul a primit o foaie si un set imens de creioane, incurajat de ecourile de glorie ale gogosilor fascinante.
asa ca "evrika" s-a apucat sa deseneze..
si deseneaza, si deseneaza, pana in zilele de azi...

#4
Off-topic: nu numai ca s-a perfectionat, dar acum vrea sa dea la tonita... sunt mandra de el *cries softly*
On-topic: Desenez (ca si Iris) de cand ma stiu, nu pot zice de la cati ani, pt ca nu imi amintesc...
Totusi nu desenam serios, adik sa fiu atenta la proportii, la cum desenez hainele, la par etc... nu eu desenam acelasi personaj in aceasi pozitie, iar hainele le aruncam in desen ca sa nu ii fie frig. Dar intr-o zi intru eu pe un forum, apoi intru la fan art, vad un topic, in deschid, ma uit la primul desen postat si raman socata... desenul era superb, anatomia, hainele, umbrele etc. si era primul desen postat.
De atunci m-am interesat mai mult de cum desenam, sunt mai atenta la detalii, nu pot sa spun ca sunt perfecta, mai fac si eu greseli, dar ma straduiesc sa dau tot ce e mai bun din mn.

#5
am inceput sa desenez de cand aveam vreo 5 ani(pot spune ca nu eram bn la desenat.oamenii ii faceam varza), dar cu trecerea timpului am exersat si am ajuns sa desenez imagini mult mai complicate pe care de obicei le caut pe net sau de pe un forum.nu sunt o foarte bn desenatoare.pot spune ca mai am mult de lucru caci sunt anumite lucruri pe care nu le inveti la o scoala normala care are doar o ora de desen pe saptamana. 2

#6
pey...de pe la 5 ani am inceput sa mazgalesc....pe la 8 am invatat ce sunt alea acuarele O.o si am avansat la peisaje si omuleti de zapada...apooooi am descoperit A+ si m'am indragostit atat de tare de inuyasha incat seria, filmele, papusile si miile de poze nu m'au satisfacut pe deplin 21 si am incercat sa'l desenez 71 evident si mie mi'a iesit tot un monstrulet. nemultumita fiind m'am enervat si l'am copiat 21
Si cam asta a fost...a urmat o pauza luuunga si am descoperit forumul M-A unde toata lumea desena (desenele alexielei inca ma fascineaza o.O) si...am incercat dinnou. si....ce a iesit....gasiti la "si je p'aici"
cam asta e povestea mea 21 4

#7
Cand am inceput...intotdeauna mia placut sa desenez chiar dak materia suc***
doar ca nu sunt foarte talentat la desen...
hmm...Intr-o seara cand naveam ce face si miam amintit de fratele meu Ryu ca lui ii place digimon si mam gandit sa-i fac un war greymon chiar dak lui ii place metalgarurumon ^__^...atunci am facut de astea 4
[Imagine: 1qpfcw.png]
Fetele cuminti mie-mi plac...Ca-s innebunite dupa baieti rai,defapt;x

[Imagine: chibi_302.gif]
V°●๋•ß- ß ♫♪ §hลq °●๋JaY , chibi-ul lui Jay

#8
Sa va spun si eu "povestea"
Am inceput sa desenez pe la 11 ani, in vacanta de vara cand urma sa trec in clasa a 6-a. Din plictiseala m-am pus pe desenat. Ne avand calculator pe atunci, am inceput sa desenez din imaginatie. Mi se parea ca desenele mele sunt perfecte, si wow...din prima. Acum recunosc, mi se face rusine cand ma uit la ele. Mi-am luat pc si parca a dat norocul peste mine. Un prieten de-al fratelui meu i-a facvut un CD cu imagini, iar printre acele imagini erau si poze din animeuri. Am increcat sa desenez acele poze cu imaginea in fata. M-a ajutat fiindca asa am reusit sa invat cat de cat cum ar trebui sa arate un personaj. Apoi frate-meu m-a oprit. Mi-a spus ca ai intradevar talent numai atunci cand poti arata ca te descurci si fara imagine in fata. Eu m-am enervat, am vrut sa-i arat ca se poate. S-a putut.
De atunci incerc sa-mi dezvolt stilul, sa fac desene cat mai reusite, si mai nou sa invat sa ma descurc si cu alte instrumente inafara de creion si carioci.

#9
pai eu m-am apucat de desenat la fel ca si Yu-GI intr-o vacanta de vara acu vre-un an cand nu aveam ce face...avand pc am cautat cateva poze anime m-am uitat un pic si am incercat sa fac si eu ceva...imi iau un caietsi un creion in mana alaturi de o ascutitoare si incep sa fac ceva mazgaleli...>.<vai...acum cand ma uit la el parca ma apuca groaza dar se cunoaste c-am evoluat cat de cat...
acum mai desenez numai cand mai am timp si nu folosesc cine stie ce instrumente...

#10
Hmm...nu pot spune ca am mult timp de cand desenez. Cred ca fac un an in vara. In orice caz prima data cand am desenat a fost dintr-o prostie. Intrasem pt prima data pe un nou site si am ajuns din greseala la sectiunea FanArt. De atunci de fiecare data cand am timp ma asez in pat rezemata de perete cu MP4 pornit si desenez cam ce-mi trece prin minte. Cat despre cum am invatat sa desenez e mai greu de zis: mi-a trebuit un tutorial pt. fetele oamenilor, caci restul(adica corpul etc.) am invatat sa desenez singura.
S-apoi..cine stie de este mai bine
A fi sau a nu fi...dar stie orcine
Ca ceea ce nu e, nu simte dureri
Si multe dureri-s, putine placeri





Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)