Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ce semnifica...?

#1
Este simplu...sa va explic cum stau lucrurile
Userul "x" spune:Ce semnifica ploaia pentru tine?
Userul "y" vine si spune ce semnifica ploaia pentru el dar in minim 2 randuri ca sa nu fie spam
eu unul sper ca ati inteles deoarece este foarte simplu
P.S4aca mai exista un astfel de topic , sper ca acesta sa fie inchis..

Sa incepem

Ce semnifica viata pentru tine?
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.

#2
Ce semnifica viata pentru tine?
pai viata pt mine inseamna ceva care este inainte moarte .Ti-o traiesti mai mult sau mai putin ,te lasi condus sau conduci ,si esti sigur doar de moarte .Viata poate fi roz sau neagra.
next : ce semnifica dragostea pentru tine ?
[Imagine: gfxd.png]


#3
Ce semnifica dragostea pentru mine ?Pentru mine dragostea reprezinta cel mai frumos si nobil sentiment pe care il poate simti o fiinta vie , dar si unul dureros cateodata . Dragostea este ceva privat de uni , de aceea poate fi si dureros .

Me next :
Ce semnifica bani pentru tine ?

#4
Ce semnifica bani pentru tine ?
foarte simplu un instrument prin care obti anumite obiecte , dar si o anumita clasa sociala ( din pacate asa e ) . bani sunt facuti sa circule din mana in mana , au o importanta zic eu destul mare .
next : ce inseamna are dragostea pentru tine ?

#5
next : ce inseamna are dragostea pentru tine ?
Dragoste?!..O mare porcarie..Am incetat sa mai cred in asta atunci cand un tampit din clasa a 6-a nu a vrut sa fie cu mine si putea sa mi-o spuna in fata(faza e ca eu il placeam din clasa a 1-a).Exista,nu exista,nu ma intereseza delooc.Ce poate sa existe pentru mine poate dragostea parinteasca.
Next:Ce semnifica pentru tine mama?

#6
Ce semnifica pentru tine mama?
Mama pentru mine este cea mai importanta persoana,ea te asculta cand ai ceva pe suflet si te ajuta cu multe sfaturi ii ii alaturi de tine in orice moment

Ce semnifica iarna pentru tine ?
[center][Imagine: 4501958357_5eb3134a1d.jpg][/center]
[center][Imagine: 2a7d3ih.jpg][/center]



#7
Iarna ? Well cred ca este anotimpul meu preferat , deoarece imi place enorm sa vad peisajul plin cu zapada . Acea culoare alba atat de pura parca ma face sa zambesc fara sa vreau . In fiecare an ma rog sa ninga mult si sa fie totul acoperit cu zapada . Anul asta s-a intamplat in bucuresti si ma bucur , deoarece m-am distrat de minune cu prietenii in zapada . Plus ca iarna vine Craciunul , sarbatoarea mea preferata . Imi place atmosfera de Craciun , pe afara vezi fel si fel de decoruri frumoase , iare seara imi place mult sa ma plimb cand vad toate acele luminite colorate xD .
Next : Ce semnifica pentru tine prietenia ?

Don't try to be perfect . Just be yourself .

#8
Prietenia, pot descrie intr-o singura propozitie "un lucru care se castiga greu si se tradeaza usor" dar nu am s-o fac totusi, desi e adevarat. Prietenia inseamna atunci cand te poti baza pe ajutorul unei persoane, nu numai fizic dar si moral, sti sigur ca poti vorbi orice cu ea fara a afla toata natiunea, ca poti primi pareri sincere, sfaturi: sa-ti arate unde faci bine si unde gresesti. Prietenie e atunci cand ti la acea persoana, iti pasa de ce gandeste si ti-e teama s-o pierzi, e un sentiment pur, cam greu intalnit, tocmai de aia, prieteni nu ai prea multi desi spui mereu "aa prietena mea cea mai buna" nu e asa daca stai sa te gandesti, dar iti place sa crezi ca ai o multime de prieteni, insa sunt doar simple persoane cu care te intelegi si atat.

Next: Ce semnifica pentru tine sa-ti ceri iertare?
[Imagine: 2rqzqjc.jpg]

* Just...Stay Bizarre *


[Imagine: 28qqdxz.jpg] ♥ [Imagine: 2wf645h.jpg] ♥ [Imagine: 51f0xu.jpg]

"Putina mea experienta de viata m-a invatat ca nimeni nu e stapan pe nimic, totul este o iluzie. [...] Cine a pierdut o data un lucru pe care il socotea garantat invata pana la urma ca nimic nu-i apartine." - "Unsprezece minute" - Paulo Coelho

[center][Imagine: jigapt.jpg][/center]

#9
Ceva imposibil in 99% din cazuri.Numai atunci cand sunt nevoita imi cer iertare.Nu-mi place sa-mi calc pe orgoliu si de aceea, a-mi cere iertare este ceva foarte greu.In toata viata mea am facut asta de doua ori, odata ca sa nu fiu pedepsita, iar a doua oara cand era cat p'aci sa pierd pe cineva extrem de drag mie.Si spun c-a meritat, desi respectul meu de sine a scazut considerabil in zilele ce au urmat.

Ce semnifica pentru tine singuratatea?

Btw, topicul asta nu trebuia deschis undeva pe la forum games?
Legile lui Murphy:
Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari.
*
Sexul este unul din cele 9 motive ale reincarnarii. Celelate 8 nu sunt importante.
*
Tot ce e bun: ori e imoral, ori este ilegal, ori ingrasa.

*My anime list*

#10
Singuratatea?
Pentru mine este o cale de a te refugia cand soarta te apasa. Multi dintre noi au trecut printr-un moment cand au simtit ca trebuie sa fie singuri, fara sa auda sau sa vada pe nimeni. Macar o data s-a intamplat sa simtiti ca vreti sa stati, sa va adunati gandurile, sa judecati unele situatii.
Asta semnifica singuratatea pentru mine: o cale de a ma refugia in propria mea lume unde sunt unica fiinta.

Next: Ce semnifica pentru tine o tradare a celui mai bun prieten?




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)