Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora
#1
[Image: 5744l.jpg]

Genre:drama,comedie,romance

Plot: In timpul iernii Yuichi intra in spital din cauza unei hepatite.Adesea incearca sa se strecoare din spital .Intr-o zi o intalneste pe Rika.Cei doi se indragostesc insa intre aceasta dragoste puternica este un mare impediment: boala incurabila a Rikai , o boala grava de inima, care ii poate curma zilele in orice moment.

Akiba Rika: [Image: 98403.jpg]
Yuichi Eizaki [Image: 19575.jpg]

Animeul are doar 6 episoade,insa din punctul meu de vedere nici nu e nevoie de mai mult.O poveste superba,care pare destul de comuna insa extraordinar portretizata.Desi cam trista are o lectie de viata extraordinara in ea si mie chiar mi-a venit sa plang in anumite momente..[note:..nu am plans aproape niciodata la un anime..]
Recomand acest anime tuturor...si chiar daca nu sunteti fani ai dramatismul ptr k probabil ziceti ca nu doriti cv trist..are si momente de umor si chiar merita.i loved it si i-am dat 10 fara niciun regret.
[Image: haruhisuzumiya7.jpg]

Power of haruhism just knocked Kyon down :bv:

[Image: chibi_41.gif]
melli-chan, chibi-ul lui goddess
Reply
#2
Tin minte ca am vazut anime'ul asta acum mai multa vreme, atunci cand incaeram in cautare dispaerata de Romance'uri si l-am vazut intr-o singura zi. Mi s-a parut destul de trista povestea, adica asa sunt majoritatea care implica boala unuia dintre personaje, dar mi-a placut Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora. Titlul a fost cel care m-a atras in primul rand, trebuie sa mentionez 21 Dar si actiunea a fost draguta.
Am recomandat anime'ul multor cunostiinte, dar nimeni nu l-a vazut pentru ca nu reusea sa retina numele 21 Eh, merita oricum ^^

Senko's blog.

[center][Image: hidan2.gif]
Screw the Darkside and their cookies. Jashin has muffins !
[/center]
Reply
#3
Am vizionat animeul in urma cu ceva vreme si pot sa spun ca a fost ceva foarte dragut, desi nu neaparat deosebit. Poate si din cauza lungimii lui, chiar daca nu cred ca ar fi putut lungi mai mult actiunea fara sa-l faca plictisitor.
Intr-adevar povestea este trista, dar intensitatea si modul in care se desfasoara actiunea nu te lasa prea atasat de personaje, asa ca l-as privi mai degraba ca pe ceva light-mood, mai ales daca incerci sa ii privesti pe cei doi ca pe niste copii (si asa poti intelege altfel unele lucruri).
Daca n-aveti cu ce va umple doua-trei ore, e un anime foarte bun, doar nu va asteptati la cine stie ce romanta.
[Image: tumblr_m0b1jsILTh1qg582mo1_r1_500.gif]
Reply
#4
Nu-mi place acest lucru se ???cheie
_______________
GIRLvow cheap clothes
Reply
Users browsing this thread: 1 Guest(s)