Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Totally Spies

#1
......vai...acu doi ani chiar cand o aparut spioanele...eram pur si sinplu himnotizata cand vedeam la tv spioanele....nu ma putea lua nimeni de acolo din fata televizorului....nu eram asa de mica da noh....erau noi.....si.... trebuia sa ma uit.....deci imi placea la nebunie.....ce sa zis.......acuma se uita soramea.....tot asa......ca mine himnotizata......cand incepe striga.....SPIOANELE......21 deci mi-o placut tare tare mult.....

#2
bye putem sa ne lu-am adio de la Spioanele noastre se pare ca cei de la Jetix nu le prea mai baga in seama cred ca se datoreaza si noilor seriale dar asta nu prea conteaza ,de la trei episoade pe zi sa ajuns la doar unu si acela la ora 13:25 care desparte doua seriale Operation Overdrive si Transformers in acest interval Jetix pierde cativa telespectatori datorita faptului ca luea a ramas dezamagita de ultimul episod.

In ultimul episod s-au luptat cu mama lui Jerry si au castiga pana la urma putin "tras de coama" deorece baba ii juca pe toti pe degete ,dar ultima secventa ma lasat prost adica sa distrugi tot raul din lume cu un amarat de ser verde ce sa raspandit peste tot furios dezamagit total ,eu Spioanele primul sezon l-am vazut pe TVR2 pe atunci nu credeam ca va deveni popular atat de popular incat sa se distruga singur la sfarsit. Happy End .
[center][Imagine: formylovelupiiableguti.png]


[Imagine: cefataare2text2.png]


[Imagine: supercelputinmieimiplacy.png][/center]

#3
Desi inaintea mi-a placut acum mise pare destul de enervant. Adica devine destul de enervant tot ce fac ele este sa primeasca echipamentele perfecte care le ajuta in orice fel de situatie, ceea ce, dupa o vreme devine foarte plictisitor.Si personajele sunt cam exagerate adica Alex este foarte proasta si inebunita dupa bataie, Clover este mult prea obsedata de baieti,iar Sam etse exagetat de desteapta.Acum pot sa spun ca nu imi mai place. Si in afara de asta nici nu mai sunt episoade noi, dar de la un timp te plictisesti si de cele noi.
[Imagine: 19751918_ARZDZEIZG-1.jpg?t=1303932362]
[Imagine: 5905958325a7056013714l-1.jpg?t=1303932519]

Abisul umbrelor Chiar nimeni nu mai este interesat de ficul meu? Sa stiu daca sa-l mai continui sau nu.






#4
Totally Spies >_< Cand eram mai mica ma uitam la ele, imi placea in general grafica desenului si povestea. Dar dupa un timp am inceput sa ma plictisesc de ele, deoarece era in general aceeasi idee in fiecare episod O_O Cum a spus si Crazy Tenshi, parca Jerry stia ce acessorii trebuia sa le dea, adica devenea de la un timp enervant O_O Iar cele trei fete....niciuna nu mi-a placut cu adevarat, adica cam toate erau la fel de enervante. Sam ingrozitor de desteapta, I mean...un geniu enervant, Clover era inebunita dupa cumparaturi si baieti, prea girly, iar Alex prea baietoasa si batausa O_O Si eu sunt baietoasa, dar nici chiar asa. Imi placea de spioana aia in albastru, i-am uitat numele. Aceea m-a impresionat intr-un mod anume, nu stiu...nu era enervanta deloc si mi se parea normala.
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#5
Da.. 21 si eu ma uitam cand eram mai mica, NON-Stop. chiar daca aveam vreo 16-17 ani. Erau interesante si foarte amuzante cu fetele lor ciudate cand se strambau. Misiunile erau foarte interesanre si imi placeau echipamentele. Erau pe Jetix.
Daca stau bine si ma gandesc, erau desene mult mai frumoase decat acum, cand pe Disney Chanel vezi doar actori plini de bani care vor sa faca seriale. Sunt amuzante si aceste desene dar cand sta sa te gantesti ca Hannah Monntana a castigat atat de multi bani de pe urma acestor seriale...nu prea iti mai vine sa te uiti. Sunt dragutee si serialele cu hannah dar nu se compara cu desenele de cand eram mici, Tom & Jerry ciocanitoare Woody... s multe altele!
Si nici Spies nu le mai da de 1-2 ani. Acum un an le dadeau la ora 8 dimineata si 12 noaptea. Copii nu prea au cum sa se uite la tv. atunci.

white angel:
Chiar ca esti un inger alb. M-ai ajutat sa imi amintesc momente placute din copilrie si te pupik mult de tot! Papa angel-ul meu scumpik 3 Sa ai parte in viata numai de desene minunate!

#6
Si eu eram hipnotizata de spioanele cand eram mai mica. Doar ca eu nu prindeam postul respectiv [nu-l mai tin minte, Jetix parca] Si ma deuceam la my best friend acasa si ma uitam impreuna cu ea, ca si ea era mare fan. Sa fi vazut...cand se termina un episod stateam si ne rugam de televizor21 [ da, stiu ca pare stupid, dar ce vreti, aveam vreo 6-7 ani] ca sa ne mai dea un episod. Pe atunci, desenul ala animat era nou, deci dadea mai multe episoade consecutive. Si cand auzeam melodia de la spioanele dansam cu my best friend prin casa ca nebunele. Ai...ce vremuri bune.21
[Imagine: Hm757.png]





#7
Mie una imi placeau la nebunie.. eu si prietena mea cand le-am vazut eram parca atrase de ele.. ipnotizate.. mereu ne uitam ca curcile in lemne. Imi placea stilul chid ca personalitatile lor erau umpic exagerate, dar aveau si partile lor buna.. actiunea nu lipsea, raufacatori cat de penibili pareau apareu totusi, si tot felul de chesti.
Acuma nu mai sunt.. sa fiu sincera le simt lipsa fiindca sunt mult mai bune decat desenele din zilele noastre care sunt asa aiurea (unele)

#8
Spioanele huh? Da, imi amintesc de dragele de ele, le urmaream pe Jetix. Obisnuiam sa ne jucam, sa le imitam, le-am imitat si la un concurs la scoala. Eu am fost Alex 15 .
Stiu ca ele erau reginele liceului, mereu la moda, mereu in cautarea baietilor cei mai draguti si mereu certate cu Mandy. Cel putin Clover se certa mereu cu Mandy. Si ea avea cel mai inflacarat temperament. Iar Sam era cea mai calma.
M-as mai uita, daca ar mai fii.
[Imagine: ak8THBQ.png]


#9
Mă uitam şi eu la Totally Spies când aveam 7, 8 ani.

Îmi plăcea Sam. Ea le conducea, ştia ce să facă mai tot timpul, era curajoasă şi calmă, nu se speria ca şi Clover când îşi rupea o unghie.
Clover mi se părea prea răsfăţată şi înebunită după haine şi băieţi.
Alex era prea băieţoasă şi bătăuşă, uf.

Cum am citit mai sus, Jerry ştia ce accesorii să le dea, era prea fake! Întotdeauna le foloseau pe toate şi cum trebuie.
Cred că partea mea favorită era când aveau un ruj cu lipici şi Alex i-a spus lui Sam "Adu-mi aminte să-l folosesc când vreau să-mi lipesc buzele de ale unui băiat". Nah, mi se părea amuzant.

Xoxo, AlerimxD.
[Imagine: 73m8sj.png]


#10
Pfff, erau bune la vreme lor, dar recunosc că şi ieri am mai tras cu ochiul la vreo 2-3 episoade. Shame on me. 9
Mie sincer îmi plăcea de Sam. Clover mi se părea prea fiţoasă, deşi mă amuza într-un fel, iar Alex, câteodată prea prostuţă si băieţoasă. Dar cum era şi de aşteptat, toate cele trei erau înnebunite după băieţi, normal în felul lor. Îmi amintesc într-un episod când au apărut trei băieţi perfecţi pentru ele dar defapt era o capcană. Ele se credeau în Rai. 21
De multe ori, şi eu mă întrebam cum de Jerry ştia defiecare dată ce echipamente/accesorii să le dea, pentru că în fiecare misiune în care se duceau, niciodată nu veneau cu câteva înapoi să zică că totuşi nu au avut la ce sa il folosească. Nu, toate aveau scopul lor în fiecare episod, deşi recunosc că multe accesorii se repetau de-a lungul epidoadelor.
Ştiu că atunci când era promoţia la McDonalds cu ele, am fost şi am căpătat o pudrieră exact ca a lor. Vai, eram în culmea fericirii. Ce mă mai jucam cu ea. Cred ca o mai am pe undeva . . . 39
Păcat că şi aceste desene au fost uitate. 22
I always gather everybody's attention.



[Imagine: snsdside2.gif]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)