Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Haku

#1
Cum vi se pare personajul Haku?
Poi mie mi se pare un personaj foarte interesant. Adica existenta lui bazata pe faza de a fi un instrument pentru o persoana importanta pentru tine. Si importanta de ce? Din motivul pt k a dat scop. Cel putin, dupa mine, prin imaginea lui Haku ni se arata importanta unui scop in viata si cat de importante sunt motivatiile din care faci un lucru.

#2
mia mi-a placut foarte mult acest personaj.E ataat de dulce si naiv.Mi-as fi dorit sa nu moara dar asa a fost accentuata ideea ca daca ti-ai ales un drum ,un scop trebuie sa-l urmezi pana la sfarsit.Mi se pare un lucru foarte dragut sa-ti poti da sufletul si corpul unei alte persoane .. daca stii sa faci asta inseaamna ca poti iubi si stii sa fi cu adevarat recunscator cuiva.Am plans destul de mult la naruto21 si cand a murit el am plaans mai mult ca de obicei.Iar cand se credea ca sasuke a murit nu am simtit nimic.

#3
Haku este un personaj foarte interesant si mi-a atras atentia atat infatisarea si puterea cat si gandirea lui . Sa vrei sa faci totul pentru persoana care reprezinta pentru tine universul nu este ceva care poate fi trecut cu vederea . Desi Zabuza il abuza si se comporta cu el ca si o unealta pe el nu il deranja atata timp cat ii era de folos . Imediat ce a pierdut in lupta a fost sigur ca nu mai are ce cauta in preajma universului lui si cine poate trai fara tot ? De aceea a vrut ca Naruto sa il ucida . De asemenea Haku a avut un rol important in dezvoltarea personalitatii lui Naruto si pe mine personal nu pot sa zic ca nu m-a uimit intreaga actiune . Amintirile , puterile si gandirea . Vorbea atat de calm si deschis , cuvintele lui atat de adevarate pluteau ca o prezenta vie in camera in timp ce vizionam episoadele . Aspectul lui dadea de inteles ca aparentele inseala si a murit fericit aparandu-si cu intreaga fiinta ceea ce reprezenta pentru el viata .
In final Zabuza a realizat ce a facut si ce a insemnat Haku pentru el ... desi prea tarziu si a murit privindui chipul . Nu stiu ce ziceti voi dar mie mi-a placut finalul asta . 21

Imprevizibilul sporeste entuziazmul fiecarei povesti de dragoste.
Iar eu pretuiesc fiecare moment neasteptat. (o^.^o)

I love :
Mizuki-chi...o(^-^)o [ my mammy ] ; Layla. [ my sury ] ; Kayla. [ my sis ] ; E. H. [ my daddy ] ; PnÈ™ . [ my little rainbow ] ; Eve. [ Prajiturica mea ] ; Briskly. and Ronnie.

[Imagine: desktop.png]

Is something about change !!!



#4
Da , da , da ! Haku-chan 8 . Shizuka , sa stii ca Haku apare in manga , prin episodul 500 si cea parca , in renasterea Lumii Impure , unde lupta alaturi de Zabuza-sama si multi altii care au fost inviati , pentru a distruge Konohagakure . Cat despre faptul ca Zabuza-sama l`a crezut doar ca pe o arma , acest lucru este doar un fleac , o minciunica ca sa zic asa . Daca nu ii pasa de el de ce l`a rugat pe Kakashi-sensei sa il aduca langa acesta , si in plus, in manga , parca , nu il foloseste . Acum parerea mea , mi-a placut mult jutsul lui Demonic Mirror Ice Murder .
Haku a fost un Shinobi tinar şi în ciuda faptului că este de sex masculin, el a avut un aspect foarte feminin si a fost privit ca fiind destul de frumos, iar Naruto a ajuns sa excla me ca "Este mai dragut decat Sakura[parca asa a zis]" , dar visele i`au fost spulberate in mii si mii de bucatele deoarece Haku l`a anuntat ca este Baiat . Mie mi`a placut faptul ca Haku credea ca o persoana devine puternica doar atunci cand are pe cineva iubit pentru care sa lupte , de aceea s`a lasat folosit de Zabuza-sama . Si trebuie sa recunosc ca ii sta destull de bine drept vânător-Nin .
E destul de ciudat cum găseşti înţelesuri în lucruri la care nu te gândeai că te vei uita vreodată. Ca în show-urile TV, udne adevărul iese întotdeauna la iveală, fiind una din regulile fundamentale ale timpului. Şi când iese la iveală, te poate elibera sau poate pune capăt tuturor lucrurilor pentru care ai luptat. Un alt fel în care adevărul iese la suprafaţă e atunci când te aştepţi cel mai puţin ca asta să se întâmple sau când, fără a spune un cuvânt, tot este cusut cu aţă albă. Dar cel mai rău lucru pe care îl poate face adevărul? Să îl spui şi să nu te elibereze, ci să te încarcereze la loc, pentru totdeauna.

(ME): --->> "I am the new GOD of the new World ... because I am youre GOD ... give me CANDY!!! ... or I will KILL you ... you ... you pice of SHIT! ... <<hehe>>"


<<"KIRA”
We are the “KIRA”
My name is “KIRA”
Even your “KIRA”>>

Will you be eating that cake?...say what you want, but I will be taking the cake.
We will be removed. All because of that Chicken-shit President… No, far from Chicken-shit, less than Chicken-shit president.
He's a genius!!.....I'll still have to kill him though...
I just can’t sit any other way than this. If I sit the way other people do, my reasoning ability drops by 40%.
If you cannot win at the game, if you cannot solve the puzzle, you are just a loser.

#5
Da, interesant personaj Haku... Desi inca n-am ajuns cu episoadele din Naruto acolo unde
am inteles ca va fi inviat pentru a lupta
, mi-a parut rau ca a murit atat de orbeste pentru Zabuza... Totusi, cred ca lui Zabuza i-a pasat de Haku, undeva inauntrul lui tinea la el. Ca doar a vrut sa moara chiar in apropierea sa si l-a rugat pe Kakashi sa-l duca acolo, foarte emotionanta scena. Haku are un suflet mare, s-a vazut asta in mai multe secvente, aici ma refer la cele in perioada cu misiunea lor de a-l proteja pe creatorul acela de poduri si luptele intense care s-a lasat cu pierderi tragice de vieti.... La-nceput am crezut ca e fata, cel putin seamana destul de bine cu una, e frumos. Sincer sa fiu ma bucur ca va reintra Haku in scena la un momentdat, e-un personaj de care-mi place, asta pentru ca e devotat si puternic.

#6
Haku si povestea lui mi-au distrus kokoro-ul. Inca nu pot sa cred cat de mult il respecta pe Zabuza, cat de mult vedea inauntrul lui si cum a decis ca merita sa isi ofere viata in schimbul a ce credea el ca va fi victoria maestrului sau. Haku a fost un personaj bland ce a luptat pana la moarte pentru a-si apara convingerile dar in special, pentru a-l apara pe cel ce l-a salvat si l-a antrenat, transformandu-l intr-un badass. Lasand la o parte faptul ca e mai dragut decat Sakura *cuvintele lui Naruto*, Haku a inmuiat inima tuturor celor ce au intrat in contact cu el, chiar si daca pentru o perioada scurta de timp, dar aici ma refer in special la inima lui Zabuza. Sfarsitul acelor episoade ma face mereu sa plang and I ain't even mad. Vreau sa zic, e dureros. Una dintre cele mai dureroase decese si unul dintre cele mai triste momente din Naruto.
[Imagine: ak8THBQ.png]


#7
Mi-a placut enorm acest personaj, de la personalitate si caracter pana la Kekkei Genkai-ul lui ce implica gheata, cu precadere jutsu-ul sau special Maky? Hy?sh? (Demonic Mirroring Ice Crystals) care din punctul meu de vedere este unul dintre cele mai badass din seria originala. La inceput, ca majoritatea dintre voi, am crezut ca era de sex feminin, trasaturile faciale perfecte, parul lung, chiar si imbracamintea pe care o purta (mai ales kimono-ul acela cand l-a intalnit pe Naruto in padure) au contribuit la formarea acestei perceptii. De-abia cand am dat search pe nautopedia am aflat ca de fapt este baiat, ceea ce a reprezentat o reala uimire pentru mine.

Cat despre momentul mortii sale, nici nu vreau sa incep sa explic pe aici ce sentimente puternice m-au trecut cand Zabuza a oferit acea marturisire emotionanta dupa ce Kakashi l-a asezat langa trupul neinsufletit al lui Haku....ochii mei se umezisera la fel si nasul, de-abia m-am abtinut sa nu plang ca o femeie T_T.

Cu adevarat Haku a reprezentat personificarea perfecta a ceea ce inseamna sa fii un shinobi adevarat in lumea Naruto: spirit de sacrificiu, loial, incoruptibil, cinic, fara ca un moment sa se indoiasca de motivatiile sale sau ale lui Zabuza oricat de meschine sau nedrepte ar fi fost acestea. Intr-adevar, intr-un final nevinovatia si candoarea sa au iesit la suprafata umbrind toate aceste trasaturi, dar asta nu neaparat a dovedit ca, fiind atat de bun si inocent, poate nu era facut pentru a fi un ninja, ci mai degraba ca a incercat pe cat posibil sa foloseasca propriile metode pentru a se achita cu acelasi succes de cerintele unui astfel de titlu, la fel ca si Naruto de altfel.
[Imagine: tumblr_static_tumblr_static_dilvsoojho0sgwoc0s4s.png]

"What's wrong isn't me, what's wrong is the world!"




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)