Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Overdrive

#1
[Imagine: 10238.jpg]
Shinozaki Mikoto e un student de liceu fara niciun talent care la prima vedere pare un fraier,insa cand fata pe care o place ,Fukazawa Yuki , il intreaba daca nu vrea sa intre in clubul de ciclism al scolii,intrebare care la inceput i-o pune din motive total personale si chiar egoiste,el refuza din cauza temerii lui ptr biciclete,care a aparut din cauza unei traume din copilarie care l-a determinat sa uite cum sa mearga pe bicicleta.
In ciuda acestor lucruri el decide sa incerce pentru a o impresiona.Desi la inceput este total varza ,el descopera pasiunea care se ascundea inlauntrul lui si decide sa se inscrie in club.De aici el isi face numerosi prieteni si intra intr-o competitie adevarata......inceputul animeului va va arata unde il va duce pe SHinozaki pasiunea lui in cele din urma.

Mikoto Shinozaki - [img] http://cdn.myanimelist.net/images/characters/4/3867.jpg [/img]
Fukazawa Yuki - [img] http://cdn.myanimelist.net/images/characters/6/4714.jpg [/img ]
Fukazawa Yousuke [img] http://cdn.myanimelist.net/images/characters/7/4716.jpg [/img]
Terao Kouichi [img] http://cdn.myanimelist.net/images/characters/7/4715.jpg [/img]
Yamato Takeshi [img] http://cdn.myanimelist.net/images/charac...4/4717.jpg [ /img]


Vreau sa spun ca acest anime e favoritul meu la sports genre.Nu ma asteptam nici eu sa-mi placa atat de mult insa chiar a fost super.
Desi 26 de episoade nu sunt de ajuns.....asa cum cu siguranta vor observa cei care il vad....totusi a fost de ajuns cat sa arate modificarea pe care o resimte Shinozaki...si transformarea progresiva dar f buna.
Personajele mele favorite sunt Shinozaki si Takeshi..deci..24..n-o sa uit cat oi trai ..the ABC's of love..24..aia doi au facut o echipa uimitoare inca din prima clipa..si desi rivali..prieteni de exceptie..cred ca Takeshi este cel mai important din echipa..ptr el..pe langa yuki,dar ea nu e in echipa..
Takeshi seamana cu Vergil cu parul lins pe spate...8...
Un anime bun..il recomand fanilor sports.
[Imagine: haruhisuzumiya7.jpg]

Power of haruhism just knocked Kyon down :bv:

[Imagine: chibi_41.gif]
melli-chan, chibi-ul lui goddess




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)