Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Blue Gender

#11
Mi-a plăcut. Poate că personajele nu sunt cine ştie ce şi nici grafica nu e 'beton' povestea e interesantă, în fine, sincer, m-a speriat sfârşitul când Marlene i-a spus lui Yuuji că e grăvidă şi au rămas împreună pe al 2-lea Pământ, mda, nu m-a speriat faptul că au rămas pe al 2-lea Pământ precum faptul că a rămas ea gravidă o.o" eh, ce să fac, mie frică de gravide =]] Revenind, deşi nu sunt multe personaje mă enerva tipul ăla cu părul albastru ( parcă albastru era .__." ) care se tot crede cul că omora el cei mai mulţi Blue şi dacă stau să mă gândesc eu bine chiar a distrus un cuib întreg de Blue, hmm, da, aşa e 21 , şi apoi s-a alăturat lor, adică Blue, şi mi se pare că a corupto şi pe una mai copilăroasă şi mai fraieră . . . ştiu că avea părul prins în două codiţe D: oricum, au murit amândoi, dar tot mă enerva, în rest . . . ce să scriu, nu îmi amintesc exact fiecare detaliu al anime-ului, totuşi, merită vizionat. :]
[Imagine: 9qh35v.jpg]

#12
A fost un anime vizionat pe la inceputurile incursiunii in aceasta lume a animatiei japoneze. Nu stiam prea multe pe atunci despre aceasta zona minata, dar m-a captivat de indata. Il prinsesem de la mijloc, asa ca a trebuit sa inteleg singura cam ce se intampla, punand cap la cap notiunile si desfacand notiunea usor, usor pana ce am prins idea. Dar ca sa fiu sigura, am revizionat seria de cateva ori si am vazut un film.
Nu stiu daca mai exista si alte filme, nu m-am interesat, pentru ca in perioada de boom a Internetului am cautat lucruri, si implicit titluri de anime, noi.

Nu stiu daca are rost sa mai expun detalii, generatia noua probabil nu va stii ca seria exista, din pacate. Tin minte si acum, cand evitam scenele mai... deocheate, pe vremea cand eram rusinoasa, acum eoni.

Imi placea mult numele lui Marlene si imi doream o freza ca a ei.
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky

#13
A fost unul dintre animeurile fata de care m-am impotrivit sa il vad. In principal pt ca era dat la anime+ si pentru ca parea pre popular, cu toata lumea "vai ce super e". Intr-un final l-am vazut si trebuie sa recunosc ca nu am fost dezamagit de el chiar deloc.

Pentru timpul cand a fost facut subiectul a fost destul de unic, desi am mai vazut cateva in aceasi tema de atunci. finalul a fost unul dintre cele mai ok pe care l-am vazut. Personajul principal este foarte bine expus si caracterizat, unul dintre punctele forte ale acestui anime.

Nu merita pierdut in negura timpului asa ca sper ca mai multi veti fi convinsi sa il vedeti
[Imagine: FinalFantasyIXBahamutvsAlexandregh.jpg]

#14
L-am vazut demult, demult de tot, si a fost primul meu anime cu scene "deocheate" cum le zice Dai. Pana atunci vazusem numai chestii semi-vesele si fara nicio conotatie sexuala sau scene prea violente (DB/Z nu se pune) asa ca Blue Gender m-a impresionat in mod placut si mi-a aratat ca animeurile pot transmite mesaje folosindu-se de aproape orice.
Personajele mi-au parut destul de bine construite, cel putin Yuji si Marlene, iar povestea...ei bine, stiu ca citisem o carte despre ceva asemanator, fara monstri si roboti totusi, asa ca m-a captivat.
[Imagine: tumblr_m0b1jsILTh1qg582mo1_r1_500.gif]

#15
[Imagine: BlueGender.jpg]
Este unul din anime-urile care mi-a placut cel mai mult,a fost chiar acum cativa ani buni,pe A+ inainte sa devina Animax.
Nu am pierdut nici-un episod,am urmarit cu sufletul la gura povestea lui Marlene Angel si Yuji Kaido.
Ma bucur ca au ramas impreuna. Desi monstrii Blue,au fost destul de scarbosi.Prea mult sange,nu-mi vine sa cred ca spun asta,dar da.Prea mult sange. T_T
Am sa-l caut din nou pe google,sa-l urmaresc iar.

#16
Citat:Desi monstrii Blue,au fost destul de scarbosi

I second that. Gandacii aia cu mult prea multe picioare si mult prea mult sange tasnind din ei cand erau doborati chiar imi provocau si mie sila. Imi amintesc ca la un moment dat cand Yuji incepuse sa o ia razna si sa devina insetat de sange si lupta, ca il ovationam din ce in ce mai tare cu fiecare blue pe care il omora(minte de copil, ce sa-i faci 21). Chiar si asa, acest anime a fost unul care mi-a placut enorm de mult tocmai prin faptul ca a avut si scene mai explicite, mature, care m-au intrigat, deoarece ca si cei care au comentat deasupra mea, eu unul nu mai intalnisem pana atunci asa ceva intr-o animatie. Finalul a fost unul pe gustul meu, deoarece nu a fost chiar un happy end clasic si oarecum a lasat loc pentru imaginatia fiecaruia, iar personajele bine conturate si cu personalitate multa, lucru de laudat considerand ca a avut doar 26 de episoade. L-as recomanda oricarui amator al genului mecha, sci-fi.
[Imagine: tumblr_static_tumblr_static_dilvsoojho0sgwoc0s4s.png]

"What's wrong isn't me, what's wrong is the world!"

#17
La inceput, nu mi s-a parut nu stiu ce. Chiar ma enerva, dar imediat m-am indragostit de el. E unic ca si poveste ca si grafica si ca multe. Desigur nu spun ca este perfect, insa intr-un final m-a captat de-a intregul. Doar ca un lucru am urat, faza cand Blue omorau animale. Nu imi era mie de aomeni, putea sa-i cioparteasca (in fine ma cam inspaimanta si asta putin, dar nu ma facea sa scelalai ingrijorata la animale si desigur copii). Mai ales in primele episoade cand inca Yuji si Marlene inca erau printre ruinele oraselor. Si asa, a fost un anime minunat. Ce m-a facut sa ma mir au fost acele scene mai deochiate. Nu ma prea asteptam, dar nu mint, m-au amuzat. XD Oricum e un anime care trebuie vizionat, destul de complex, usor derutant pe la final, fiinca nici acum cred nu m-am prins ce naiba s-a intamplat atunci cand Yuji s-a luptat cu acel Blue ultra puternic, bla bla. In fine, l-am vizionat cand inca eram pe la... 12-13-14 ani... parca, nu stiu. Adevarul e ca nu mai conteaza nici cand a aparut. Treaba este ca e un anime bun, foarte interesant si minunat. : ) Si finalul a fost frumos, pana la urma.

#18
ca intotdeauna am sa fiu eu cel care desface firul in patru si e mai nemultumit decat Papa.

1. ideea e ok. chiar buna. sa te trezesti intr-o lume cu totul stranie tie. doar ca... Faye Valentine face cam acelasi lucru si... e mult mai interesanta povestea ei. si mai naturala.

2. gandaci? dap, se pare ca exista teoria conform careia dupa ce mamiferele se vor fi retras insectele vor conduce, dar gandaci cat elefantul? serios? si eu care credeam ca gandacii or sa fie la putere taman fiindca-s mici si n-au nevoie de prea multe ca sa se adapteze...

3. serialul nu e nici cel mai bun al genului sau. deci nu merita urmarit nici macar ca o chestie culturala - ca... Pokemon sau DBZ care au nascut multe conturi pe twitter...

4. scene de sex? ce e asa original in asta? avem deja hentai daca chiar e nevoie de desene animate cu sex... lol
[Imagine: F3GHuiy.png]
You Know Nothing
I'm such a LESBIAN! LOL
#seeuspacecowboys #seeuspacecowgirls #2071




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)