Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Yume

#1
Hello minna-san! M-am decis si eu sa imi postez una dintre creatiile mele literare. Sunt curioasa de parerea voastra si de ce considerati ca ar mai trebui sa adaug sau sa rescriu. Stiu ca am cateva greseli gramaticale,care mi-au scapat...

Anyway i hope you'll enjoy it! ^^

Prefata

Fiti constienti ca visele dau putere unui sentiment minunat fara de care nu am putea sa fim atat de puternici, nu am putea sa rezistam suferintelor si greutatilor. Acel sentiment care ne da forta necesara sa trecem de la lacrimi la zambete.
- SPERANTA
Deci trebuie sa visam in continuare pentru a mentine speranta in viata.
Visele , iluziile vietii , uneori nu trebuie sa ne lasam orbiti de frumusetea lor, oricat de grea e realitatea.
Realitatea , ea insasi poate fi doar o iluzie. Totusi ,noi facem parte din ea si minunate sunt momentele in care inima iti bate cu putere atunci cand te afli in preajma celui iubit sau in care fericirea te cuprinde cand imbratisezi succesul.
Nu uitati ca sfarsitul fiecaruia e inevitabil. Noi alegem daca e fericit sau nu.
[Posturi unite]
~CAPITOLUL I~

De ce totul se invarte in jurul "lui"? E peste tot. Parca, imi urmareste miscarile pas cu pas. Imi intra in gand, ma priveste.Dar eu? Eu prefer sa indur , sa-l las sa ma chinuie , sa ma injoseasca. Imi acopar adevarata culoare cu mii si mii de fete. Fetele sau mai degraba mastile abordate sunt reci ca lutul, sfarmate de durere si minciuni, iar dedesupt frica asteapta sa ma incolteasca.
El? El e diferit. Inima ii este patata de intuneric...
Poate am inebunit , poate nu mai stiu sa fac diferenta dintre vis si realiate. Nu mai stiu nimic , sunt confuza de cand am realizat ca viata nu a fost , nu este si nici nu va fi vreo data cum mi-am inchipuit. Aceasta te incolteste , te seaca si iti fura pana si cea mai mica speranta. Te lasa goala , fara nimic in care sa crezi. Te agheti de minciuni si te amagesti singura , dar fara nici un rost deoarece gustul amar care il porti in suflet nu poate fi nicicum alungat.
Nuanta de mov- portocaliu a cerului se intindea pana in inima mea. Soarele parea obosit dupa o zi lunga in care a trebuit sa indure aceste fiinte egoiste de pe pamant si a lasat luna sa vegheze asupra lor impreuna cu o mantie de intuneric. Vantul lin , imi mangaia fata , incercand sa-mi mangaie si sufletul sfarmat .
Nimic nu mergea bine in viata mea. Ma simteam incompleta . Cautam acel lucru care sa ma cuprinda pentru a-mi lumina calea - calea spre fericire.
Singurul lucru care ma calma in situatii ca acestea era o plimbare lunga la miezul noptii printre strazile adormite ale orasului. Pasii mei erau singurii care se auzeau in acea liniste , care aproape te facea sa te infiori.Eram doar eu in propria-mi singuratate. Stiam ca imi asumam un risc enorm datorita faptului ca aceasta ora tarzie din noapte era favorabila celor care doreau sa imbratiseze pacatul, sub oricare din formele lui. Dar mie nu imi pasa. Speram ca se va intampla ceva si tot acest nimic numit viata se va incheia. In urma mea inca o pereche de pasi se facea auzita. Inima a inceput sa imi bata din ce in ce mai tare. In minte imi apareau o serie de scenarii macabre intalnite doar in filmele sau cartile horror.Imaginatia imi juca feste. Capul mi s-a intors mecanic pentru a descoperi persoana in cauza.
Parea a fi un barbat inalt , imbracat cu un platon lung negru , purtand la gat o esarfa de o culoare deschisa. Fata ii era slab luminata de un felinar aflat la doi pasi de noi. Era brunet, avea trasaturi fine , conturate perfect. Ochii mari ma priveau insistent insa culoarea nu i-o puteam distinge.
-Ce vrei ? l-am intrebat incercand sa-mi fac vocea sa-mi sune cat mai rece posibil.
- Sa ma ajuti, a facut o pauza dupa care a continuat , am nevoie de tine.Lucrez la un club numit Yume. Cred ca ai auzit de el. Una dintre chelnerite tocmai si-a dat demisia si te-am remarcat cand treceai prin fata localului, a incheiat el.
- Si de ce crezi ca eu te-as putea ajuta cu asa ceva? Am bolborosit eu incruntata.
Acea privire, tipic masculina, in care i se citea perfect dorinta carnala, imi analiza infatisarea.Parul meu brunet , lung si carliontat impreuna cu figura fetei mele rotunde luminate de doi ochi mari albastrii tradau o frumusete rar intalnita,sau cel putin asa mi s-a spus.
- Sa spunem doar ca m-am bazat pe instinct. Doar pentru o noapte este nevoie de tine.Deci ma ajuti?
- Nu! Am raspuns hotarat . Apoi am trecut pe langa el in viteza indreptandu-ma spre casa. O casa pustie , unde mi-as fi dorit sa nu ma mai intorc nici o data.Nu aveam de gand sa ma incurc cu nimeni la ora asta. Nu aveam incredere in cei care ma considerau prietena lor . De ce as avea incredere intr-un strain? Nici macar nu pot sa imi dau seama de adevaratele lui intentii de aceea nu voi risca sa ajung batjocorita de un nimeni. Mi-am ghidat incetisor pasii pe alee, dar pe cand ma pregateam sa iau coltul unei cladiri, urmaritorul meu m-a prins de brat facandu-ma sa-l privesc . Ochii lui albastrii m-au strafulgerat impiedicandu-ma sa ma misc.
Vorbe au inceput sa mi se prelinga pe buze, parca fara voia mea.
- Asculta! Nu te cunosc si nici nu am intentia de a o face. Nu vreau sa te ajut. Nu sunt genul de persoana care sare in ajutor pentru oricine.
Chipul lui nu trada nici un fel de expresie, parea calm, ganditor.
- Vreau sa imi cer iertare daca te-am ofensat. Nu am obiceiul de a intra in conversatie cu strainii doar pentru propriul amuzament. Sunt doar la ananghie si vreau ca tu sa imi oferi o mana de ajutor. Imi raspunse el pe un ton al vocii poate prea coborat, prea rece.
- Sunt sigura ca vei mai gasi pe cineva disponibil prin imprejurimi.
- Nu vreau pe altcineva! Te vreau pe tine! Dintr-o data expresia fetei se imblanzii. Ochii ii pareau mai calzi, pareau atat de vii incat imi provocau o usoara tresarire a inimii.Un singur gand straniu mi-a trecut subit prin minte. As putea profita de ocazie pentru a-l face un pion pe tabla de joc a vietii mele care este lipsita de prea multa actiune.
- Mie ce imi iese? Ti-am mai spus ca nu snt genul care sa ofere ajutor asa ca daca imi acorzi ceva la schimb te voi ajuta cu orice ai nevoie.
- Dorinta ta este porunca penru mine! Spunand acestea mi-a oferit un zambet larg, prea provocator dupa parerea mea. Deci ce doresti? a continuat el.
Eu,exasperata,l-am privit dezgustata si am oftat deoarece idea de cliseu imi displacea complet .Totusi vroiam sa pun capat cat mai repede acestei situatii banale.
-Sunt convinsa ca dorinta mea poate astepta.
-Atunci hai sa mergem.
-Dupa tine. a incercat sa ma vrajeasca cu amabilitatea. Am zambit fortat deorace eram capabila sa inteleg cum functionau mintile barbatilor si nu ma flatau cu vorbe dulci.
Am pornit grabita lasandu-l sa ma indrume inspre local. Desi toata lumea stia pe ce strada era clubul Yume. Totii studentii si liceenii au trecut macar o data intr-un weekend pe acolo pentru a consuma obisnuitele lor tigari si de a savura cocktailurile specifice acelui loc.
Persoana de langa mine , caruia nici nu m-am deranjat sa-i aflu numele nu a mai scos o vorba in timp ce am colindat strazile slab luminate ale orasului indreptandu-ne spre locatie, si am primit aceasta liniste ca un fel de favore.Linistea noptii este cel mai bun remediu pentru a-mi calma inima ravasita de dorinte si pasiuni pierdute.Intr-un sfarsit am ajuns la destinatie.
-Asteapta aici. mi-a spus, privindu-ma insistent in timp ce isi misca trupul inspre local , indepartandu-se de langa mine .A intrat in inauntru unde s-a pierdut in multime.
Dupa cateva minute s-a intors privindu-ma sters, cu o oarecare dezamagire.Si adoptand cel mai suav ton al vocii mi-a spus:
- Iarta-ma , dar se pare ca acea chelnerita a acceptat sa mai lucreze pentru inca o noapte.
-Serios? am incercat sa adopt o atitudine afectata de situatie. Dar eu chiar vroiam sa te ajut. Ironiei mele i-am adaugat un gest teatral din mana dupa care am continuat. Pai se pare ca nu mai ai nevoie de mine asa ca ...O seara placuta sa ai! i-am zambit cat de dulce am putut si m-am intors grabita cu mintea din nou spre casa. Acea zi a fost cu adevarat plina, sau asa credeam...
Mare mi-a fost mirarea sa constat ca nu ma mai puteam misca. Acest fapt se datora fie din cauza ca ma simteam paralizata, fie din cauza ca o mana puternica de barbat m-a prins de brat. Nu stiam de ce nu aveam puterea necesara sa izbutesc sa ies din stransoare, poate ca nu o aveam deloc, dar intr-un final mi-am alungat greata din stomac care mi-a adus acel sentiment de nesiguranta si m-am intors adoptand o privire dispretuitoare.Nu aveam chef de niciun idiot care sa-mi deranjeze pentru a doua oara plimbarea. Totusi, acel idiot care statea in fata mea cu un zambet suav , plin de sinceritate si inocenta , sau ma rog , asa imi parea, era nimeni altul decat strainul de dinainte.
-Scuza-ma . Ce ai zice daca ti-as multumi pentru ajutor?In fond ti-am promis ceva la schimb si as avea ceva in minte.
-Ajutor? Nu tu spuneai ca nu mai ai nevoie de mine? am raspuns eu incercand sa nu tradez frica ce m-a cuprins.
Deveneam din ce in ce mai emotionata , in sensul rau al cuvantului.Desi imi place sa ma joc, sa sfidez realitatea si sa intind limitele la extrem in ceea ce ce priveste constiinta umana.Simturile mele de primejdie mi s-au activat. Era ca si cum acest barbat era invaluit intr-un aer de mister combinat cu cea mai exotica esenta de pasiune.Era periculos. Nu stiam cum voi scapa de aceasta incurcatura.Dar trebuia sa fac ceva.Am hotarat sa fug fara sa mai spun nicun cuvant.Dar atunci ceva ma oprit, nu stiam sigur ce , poate era subconstientul sau ploaia care a inceput sa-mi lase picaturi cristaline pe chip.Acest fenomen in care parca cerul plange mi s-a parut dintr-o data nefiresc. Nu stiu de ce dar in acel moment de slabiciune am acceptat acea forma de multumire in orice ar fi constat ea. M-am lasat purtata de val. Singurele cuvite pe care le-a rostit au fost :
-Urmeaza-ma!
Iar in acel moment m-am lasat condusa de o fantasma, care in mintea mea parea ca era singura scapare din aceasta lume mizerabila. Acolo ne-am regasit noi, doi straini care umblau pe strazile pavate in piatra ale orasului, umar langa umar in aprofunzimea noptii ca si cum totul avea un sens aparte.
[Imagine: a90f777e-a3d1-4202-81ee-aa1d53b75859_zpsealpgl4g.jpg]

#2
Warning [18+]
~CAPITOLUL II~

Sufletul odata patat de intuneric nu mai gaseste calea spre purificare, sau cel putin asta am inceput sa cred inca de cand m-am nascut in aceasta lume crunta. Mireasma copilariei, a unei lumi atat de inocente a disparut acum si a lasat in urma doar cenusa unori amintiri sterse din acea vreme.
Ce ar trebui sa spun sau sa fac cand acel sentiment de greata imi rascoleste trupul, pana si inima? Acel sentiment pe care parca l-am avut dintotdeauna s-a trezit inauntrul meu. Oare acest strain sa fie cauza acestui efect? Nu as fi putut spune cu certitudine, dat fiind faptul ca a fost prima data in toata viata mea cand am acceptat sa merg brat la brat langa un barbat necunoscut.
Parea ca am colindat strazile pentru o vesnicie,ce s-a surpat in momentul in care barbatul s-a oprit in fata unui hotel.Nici un sunet, nici o vorba nu se auzea prin imprejurimi. Aveam impresia ca trebuia sa spun ceva. Dar ce?
Cand am intrat in holul hotelului adormit, apoi in lift cu pasi lenti, parca picioarele mi se miscau mecanic unul in fata celuilalt.Inima a inceput sa-mi bata cu putere. Presimteam unde se va ajunge. Clar, o noapte de neuitat, o noapte amoroasa care se va sfarsi. Si apoi? Si apoi nimic. O aventura.
El, foarte calm, fara sa-mi arunce nici macar o privire, una calda, care sa ma incurajeze, sa-mi ofere un imbold, de atat aveam nevoie pentru a inainta, a deschis usa camerei. Apoi a aprins lumina si intr-un sfarsit. Acea privire, acei ochi superbi, albastri erau atintiti aspura mea, desi chipul lui palid nu trada nici o exprese in acel moment, eram coplesita de un acel ceva care mi se parea inca neclar.
-Aseaza-te! a rostit el pe un ton elegant.
Eu, ascultatoare m-am asezat pe pat.Eram uimita de simplul fapt ca atunci as fi fost gata sa fac orice mi-ar fi cerut, era de-a dreptul sinistru. Ma facea sa ma simt ca o papusa manauita de cel mai priceput papusar. Eu, cea care ura sa faca pe plac oamenilor, stiam ca desi ii ajtuti, mai devreme sau mai tarziu te vei trezi cu gustul profund al dezamagirii. Am preferat, deci, sa fiu cat mai selectiva cu oamenii carora le ofeream ajutor, dar nu si in seara aceea. Ceva ciudat se petrecea.
-Asteapta un minut, te rog. acel ton sepecific lui m-a trezit dintr-o visare, probabil pentru a ma scufunda mai adanc intr-alta, declansandu-mi in propriul trup vibratii pe care nu le-am mai simtit nicicand pana atunci. Nu mai aveam nimic in minte,el mi-a captivat ratiunea si sufletul.Tot ce puteam face era sa astept si nimic mai mult, asa ca am incuvintat din cap.
Nu dupa mult timp, acesta s-a reintors tinand in mana o sticla de vin rosu. Mi-a inmanat un pahar, lasand lichidul rosiatic, care dupa parerea mea semana prea mult cu lichidul vital,sa curga intr-un pahar de cristal.Surprinzator a fost faptul ca pentru prima data in acea noapte am simtit caldura surasului sau. Parea ca acea masca invulnerabila pe care o purta se sfarma incetul cu incetul. Nici nu stiu cat timp am petrecut uitandu-ma in ochii lui, iar el intr-ai mei.Imi amintesc doar ca, la un moment dat, barbatul imi atinse usor chipul apropiindu-se. Puteam sa-i simt parfumul masculin , care ma imbata starnind dorinta pentru prima data in viata mea.Mi-a luat paharul din mana elegant, panundu-l pe o mica masuta din apropiere si s-a napustit asupra mea cu o pasiune animalica. Cand buzele noastre s-au contopit, simteam ca ma topeam. Acel joc,al limbilor noastre obraznice parea un ritual de initiere, pregatindu-ma pentru ce avea sa se petreaca.Nu eram satisfacuta doar cu atat, doar cu un sarut, chiar daca parea ca face dragoste cu gura mea.Vroiam mai mult, mult mai mult si mi-am incolacit bratele in jurul gatului sau, tragandu-l mai aproape de mine. Acesta s-a oprit pentru a ma privi. Chipul lui era incordat dintr-o data , parca fortandu-se. Dar nu stiam de ce. Oare se forta sa isi pastreze calmul intr-o astfel de situatie? Oricare ar fi fost cauza, eu nu aveam de gand sa-l las sa scape atat de usor. I-am ridicat bluza aruncand-o undeva pe covor, apoi i-am indrumat mana sa se delecteze simtindu-mi trupul incins. Ceea ce a si facut.Mainile lui fierbinti s-au strecurat sub tricoul meu mulat croindu-si drum spre sanii mei care deja tanjeau dupa atingerea acestui barbat.Degetele lui experimentate au inceput sa-mi framante sanii, facandu-mi corpul sa se cutremure. Fara sa ezite mi-a ridicat tricoul azvarlindu-l si m-a sarutat cu o pasiune nebuna. Vroiam sa fiu al lui, chiar daca asta insemna doar pentru o noapte. Il doream si nu stiam cum am ajuns intr-un asemenea hal, dar nimic nu mai conta in acel moment,eram acaparata de farmecul lui.Dorinta, pasiunea, pacatul, toate acestea m-au incoltit, m-au invaluit si m-au incatusat, mi-au facut trupul sa il caute pe al lui.Mainile mele au alunecat usor pe abdomenul lui bine facut, simtindu-i fiecare bucatica de fibra, ghidate de lacomie s-au indreptat mai jos, inspre madularul lui.Dar in acel moment mi-a cuprins mainile asezadu-le cu o miscare suava deasupra capului meu soptindu-mi la ureche:
- Stiu ca toata fiinta ta tanjeste dupa trupul meu. Crede-ma si eu sunt inebunit dupa tine, de aceea lasa-ma sa iti arat ce inseamna adevarata placere. Aceste cuvinte mi-au facut trupul sa se scufunde si mai adanc in pacat. Sexul meu a inceput sa pulseze, invaluidu-mi trupul cu fiori de placere. In momentul in care degetele sale au inceput sa ma mangaie am uitat de tot ceea ce inseamna realitate.Ratiunea imi era invaluita de ceata. Floarea mea imi zvacnea si era atat de umeda incat aproape ca il implora sa o alinte, sa o patrunda.Usor, usor a inceput sa imi acopere pieptul cu saruturi tandre,pasionale. Mi-a cuprins mugurii in gura coplesindu-i de o caldura ametitoare in timp ce ii lingea si ii musca lin. Iar mai apoi si-a continuat drumul mai jos, si mai jos continuand acelasi joc al limbii sale experimentate. Cu o simpla miscare m-a lipsit de fusta, care oricum devenise un obstacol.Mai apoi mi-a introdus lent cu miscari circulare un deget inauntrul meu.Nu imi mai puteam stapani vocea care imi iesea din gatlej sub diferite gemete de dorinta. A urmat doua degete si o data cu ele i-am simtit limba catifelata si extrem de priceputa cum imi savura fiecare particica din acea zona.M-am lasat stapanita de un val de placere care mi-a provocat cel mai dulce orgasm avut pana atunci.
- Te rog ! am incercat sa strig printre gemetele provocate de iscusinta lui in acea arta.
- Ma rogi sa ce? Si-a ridicat capul privindu-ma atent in ochii sclipitori, avand pe chip acel zambet ademenitor, caracteristic lui, continuand sa imi framante floarea.
- Ttt....te rog! Te rog parunde-ma! Te vreau! la auzul acestor cuvinte ale mele si-a scos madularul dupa care tanjeam atat de mult si a inceput sa il frece de intrare. S-a aplecat incetisor deasupra mea si in momentul in care mi-a capturat buzele intr-un sarut senzual si-a introdus sexul in mine facandu-ma sa icnesc.O durere nefireasca m-a incoltit, o durere oarecum placuta.In acel moment am savurat gustul dulce-acrisor al dragostei carnale. Dupa o serie repetata de izbiri in adancul meu nu am m-ai suportat tensiunii si m-am dezlantuit din nou intr-un orgasm care m-a golit de toata energia.Nu la scurt timp dupa aceea ne-am dat drumul la unison, lasand acea senzatie a climaxului sa ne imbratiseze.
Cand trupurile noastre s-au unit am cunoscut adevarata fericire.Pentru prima data ma simteam in siguranta. Iar cand intr-un sfarsit am terminat, ramanand unul in bratele celuilalt,storsi de puteri, m-am uitat in ochii lui incercand sa aflu daca acest act insemna un nou inceput sau doar un sfarsit tragic, cautam acel raspuns esential. Din pacate nici macar expresia chipului calm nu a tradat nimic.Probabil el a simtit ca ma framanta ceva si m-a sarutat usor pe frunte. Atunci am inchis ploapele pentru o secunda incercand sa adorm auzindu-l soptind:
-Somn usor, Layla.
La auzul numelui meu, mi-am deschis ochii inmarmurind. Parca tot ce s-a intamplat in urma cu cateva clipe a fost doar o iluzie, care acum a fost spulberata.Facusem ce facusem si totusi nu imi amintesc sa ii fi spus numele meu. Parea ca si cum prezenta lui imi era familiara.De parca l-as mai fi intalnit pana acum.Totusi am ramas stupefiata , cand am vazut locul lui gol. Eram sigura ca nu am adormit si totusi el nu mai era acolo.
Luna inca era detinatoarea cerului pudrat cu stele, transmitand vag lumina sa catre populatia orasului, majoritatea adormita. Nu mi-am putut da seama cat timp am petrecut in acea incapere. M-am uitat in stanga si in dreapta realizand ca nu eram in apartamentul meu asa cum mi-am inchipuit pentru o clipa. Dar atunci unde era el?
In intunericul profund m-am ridicat din pat,fara sa dau importanta hainelor mele aruncate pe podea si m-am indreptat spre baie pentru a-mi limpezi mintea. Ma gandeam ca in acea situatie un dus rece ar fi fost placut.Am pasit in baia mica, aprinzand lumina. Mai inatai m-am privit in oglida incercand sa-mi dau seama cine eram, daca nu o fata frivola, ce s-a lasat prada in bratele acelui barbat. Stateam acolo prividu-mi propria reflectie incercand sa gasesc o explicatie logica la ceea ce s-a intamplat in acea noapte. Parca toata vraja si-a pierdut efectul, lasand in urma gustul amar al remuscarilor.
-Cum am ajuns asa? am soptit dezgustata de imaginea din oglinda. Apoi am intors capul refuzand sa ma mai gandesc la toate acestea cand dintr-o data lumina s-a stins.
Am stat doua minute in intuneric, blestemand lumina si apartamentul acela. Apoi lumina a revenit, iar eu am tras perdeaua cazii pentru a face dusul bine-meritat, dar fata mi s-a schimbat brusc. Imi venea sa vomit, sa-mi vars toate maruntaiele afara, cand am vazut peisajul din fata mea. Eram eu acolo in cada, stand nemiscata, cu capul rezemat de perete, intr-o balta de sange.Toata faianta era impanzita de propriul meu lichid vital. Acel sange era aproape coagulat, parand ca eram moarta de mult timp. Chipul imi trada ultimul sentiment din timpul vietii.Eram terifiata, palida, cu ochii cascati, de un albastru sters. Am privit ingrozita inca cateva minute, dupa care am iesit din baie in fuga. Mi-am cautat toate hainele si m-am imbracat in graba, deoarece tot trupul imi tremura. Eram intr-o stare de soc, care mi s-a amplificat cand l-am vazut pe barbat stand in fata usii blocandu-mi iesirea.Lacrimile au inceput sa mi se prelinga pe obrajii stersi.In acel moment el a inaintat spre mine apucandu-ma de maini si lipindu-ma la perete. Puteam sa-i simt respiratia placut mirositoare, calda pe gatul meu, apropindu-se de ureche unde mi-a soptit pe un ton rece:
-Esti a mea! Pe moment nu am resuit sa-i vad expresia fetei deoarece mi-am inchis ochii incercand sa ma reculeg din acea situatie in care nu intelegeam ce se intampla.Dar cand l-am privit chipul ii era schimbat.Parea ca toate acele masti de blandete, pasiune, poate iubire au fost desfigurate tradandu-i ,acum,chipul real, avea in privire o hotarare coplesitoare, in timp ce buzele erau schitate intr-un zambet ironic.
L-am impins cu toata greutatea corpului meu intr-o parte si am fugit spre bucatarie de unde am luat un cutit ce mi-a fost la indemana. Cand i-am auzit pasii lenti venind spre mine m-am dus in capatul incaperii, asteptandu-l.In clipa in care l-am vazut apropiindu-se m-am napustit asupra lui, ranindu-l. Apoi am incercat din nou sa evadez.Trupul ce a fost ,odata, cuprins de pasiune, acum, era cuprins de frica. Desi am reusit sa alerg si sa ma ascund dupa perdea intr-un moment de-al lui de ezitare, stiam ca sunt incoltita.
Acolo, in acea incapere a groazei, unde am ramas fara niciun fel de aparare, barbatul strain, caruia incercasem sa-i ofer ajutor s-a transformat pentru o clipa intr-un inger de paza , ca mai apoi sa isi arate adevarata fata a unui monstru insetat de sange.
[Imagine: a90f777e-a3d1-4202-81ee-aa1d53b75859_zpsealpgl4g.jpg]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)