Chappie
#1
[Image: chappie_973791l.jpg]

Regia
Neill Blomkamp

Cu

Sigourney Weaver, Sharlto Copley, Hugh Jackman, Dev Patel

Gen film

Comedie
SF

Quote:In viitorul apropiat, infractiunile de strada vor fi reprimate de o forta politieneasca robotizata. Acum, oamenii se opun acestui lucru. Cand androidul Chappie, a fost furat de la Politie, el a primit o noua configuratie si noi programe, care l-au transformat in primul robot cu abilitatea de a gandi si de a trai sentimente proprii. Fortele distructive vad in Chappie un pericol la adresa ordinii actuale, asa incat nu vor precupeti nimic pentru a mentine actuala stare de lucruri si pentru a se asigura ca Chappie este primul si ultimul robot cu astfel de abilitati.

Un film pe care am apucat sa il vad la cinematograf lunea aceasta impreuna cu niste amici si care mie personal mi-a placut mult, pana la urma nu in fiecare zi il vezi pe Wolverine cum isi ia bataie grav 21. Desi marea parte din film regasim multe scene de comedie, in unele momente acesta capata si accente dramatice care te fac sa meditezi asupra naturii fiintei umane si nu intr-un mod pozitiv. Am observat pe internet ca pelicula nu a primit recenzii tocmai bune de la critici si asta pentru ca de multe ori plot-ul pare putin absurd iar in afara de Chappie restul personajelor nu prea sunt atat de interesante. Cu toatea acestea, va recomand sa il vizionati, daca nu la cinematograf, macar in confortul casei voastre, deoarece sunt cateva lectii de invatat de pe urma acestuia (in special una in care inveti cum sa mergi ca un gangsta adevarat 21). Va las cu un trailer:

[Image: tumblr_static_tumblr_static_dilvsoojho0sgwoc0s4s.png]

"What's wrong isn't me, what's wrong is the world!"
Reply
#2
Nu l-am vazut, insa am cetit/vazut multi critici care au fost mai mult decat nemultumiti de film. Ce am observat ca aveau in comun toti criticii a fost faptul ca nu a fost asa cum isi imaginau ei ca va fi si ca nu au folosit actorii mari mai mult.

Poate ca regizorul e un fel de Shamalamadingdong si a scos doar un film bun dintr-un fel de greseala intentionata. Oricum astept remake-ul la Alien, desi nu am foarte mari sperante.
"You got no business questioning a thang"
Reply
Users browsing this thread: 1 Guest(s)