Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ce film Disney v-a placut cel mai mult?

#2
Favoritul meu este Atlantis: The Lost Empire. Este si ultimul pe care l-am vazut la cinema din animatiile Disney pana la Tangled. Chiar daca aparent nu a avut succesul asteptat, pentru mine ramane unul dintre cele mai fascinante. First of all it has Atlantis. Este una dintre legendele mele favorite si orice contie acest cuvant in titlu is a must see for me 4. Apoi exista destul de multe conexiuni cu primul film Stargate. Milo este o clona Daniel Jackson, iar acela este unul dintre personajele mele favorite din toate serialele vazute. Din pacate planurile initiale sa faca un serial au esuat si sequelul nu a fost cine stie ce.

Al doilea film este Tangled. Singurul motiv pentru care am fost interesat initial de film a fost ca unul dintre personajele principale era jucat de Chuck si la vremea aia eram obsedat de serial. Cand am vazut filmul a stat pe propiile picioare si a reusit sa amuze suficient incat sa il revad de vreo cinci ori de la prima vizionare.

Muzica este una dintre cele mai memorabile calitati ale filmelor de la Disney. Favoritele mele sunt "Son of man" din Tarzan si "Zero to Hero" din Hercules.
[Imagine: FinalFantasyIXBahamutvsAlexandregh.jpg]



Răspunsuri în acest subiect
RE: Ce film Disney v-a placut cel mai mult? - de MajinCloud - 25-03-2013, 10:10 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)