Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ang. vs Arya

#1
Tema: Macro
Perioada de vot: 9.08 - 16.08

Imaginile: 1 si 2
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky

#2
Votez cu prima lucrare deoarece: ador calitatea, sunt curioasa cu ce aparat ai facuto. In plus, iti ador tupeul si reusita de a reusi sa faci fotografia unui fluture care din nastere sunt trolli si nu prea stau la poze (proprie experienta talking). Culorile mi se par putin sterse but, ca lucrare, it rocks.
A doua tind sa cred ca este gheata (?). Imi place claritatea, faptul ca ai surprins puritatea albului intr-unul din cele mai bune momente ale lui. Unghiul ma cam sacaie, in rest e ok.

Edit: I'm kinda blind. Sorry.
[Imagine: 302xdzc.jpg]
Voi, nepasatori de moarte, dispretuitori de viata,
Ce-ati probat cu-avantul vostru lumii pusa in mirare,
Ca din vultur vultur naste, din stejar stejar rasare!

#3
Ambele lucrari sunt foarte frumoase. Imi plac ambele, sincer dar cum numai una trebuie aleasa, o aleg prima lucrare. Imi plac in primul rand fluturii. Acesta este foarte frumos, cu multe culori frumoase si cu un model pe aripi superb. Este uimitor cum ai reusit sa faci poza unui fluture atat de gingas. Caitatea si ea este foarte buna. Aripa diin fata nu este clara si cam strica, dar cea din spate este foarte clara. Este foarte frumoasa lucrarea si inspira o frumusete gingasa. Felicitari pentru lucrare.

Si cea de-a doua este frumoasa, doar ca sezonul rece a trecut si fluturasul imi inspira mai multa frumusete si o caldura. Si lucrarea a doua este frumoasa, acea textura frumoasa.

Felicitari concurentelor. Frumoase lucrari.

Edit: Pardon lia, nu stiam ca este sare.
[Imagine: 435807fbnxzdbgby.gif]
[Imagine: 1370639wghbdmxzm0.gif]

#4
Eu sunt pentru prima.La a doua mi-a luat un minut sa imi dau seama ce este.
[Imagine: tumblr_mx788wBv4z1t2mzddo1_500.gif]

#5
Cel fara de nume, ai vrea sa scrii si tu macar doua randulete acolo? Ma gandesc ca nu e asa greu, nu?

Si pentru cei ce se intreaba, pasarelele imi zic ca gheata aia si sezonul rece, e de fapt sare cristalizata.
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky

#6
Heya !

Prima lucrare : De acord, nu este foarte usor sa fotografiezi un fluture si cu siguranta nu este usor sa fotografiezi asa misto un fluture. In sfarsit, poza in sine mi se pare artistica si cu siguranta bine realizata.

A doua lucrare : Am inteles, sare cristalizata. Interesanta idee..pam pam pam, atat ! La o adica, ai tinut aparatul drept acolo si ai fotografiat bucata aia de sare.

Per total, prima poza nici nu se poate compara cu a 2 a. Nu sunt eu mare specialista in fotografiat, dar prima, chiar si dupa ochiul meu este mai buna. Prima poza
[center][Imagine: tumblr_ljp85yDnif1qhk7cjo1_500_large.jpg...wERIH3KuPA]
[/center]

#7
Sincer... am mai vazut fluturi. Cu gramada. M-am saturat de ei. Mereu aceasi tema la macro, peste tot. Fluturi... insecte in general .-.
Plus ca mie unuia nu mi se pare interesant. Nu-mi plac culorile si fundalul. Nu ofera cine stie ce detalii.
A doua, nici ea nu e cine stie ce, dar vine cu ceva diferit, cel putin pentru mine. Da chiar te duce cu gandul la gheata. La asta m-am gansit prima oara.

Intre cele doua se observa diferenta de claritate, insa a doua, avand culoarea aia, ai impresia ca nu e asa clara. NU stiu cum sa explic asa ca nu intru in detalii Ai modificat marimea, asa-i?
Votez cu a doua.
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.

#8
Boom ! :]

Prima : Foarte frumos. Stim cu toti cat de greu e sa fotografiezi un fluture, si atat de dragut este .. imi transmite caldura, sentimente de bucurie, imi place, este atat de superb. Imi place din ce punct l-ai fotografiat. Nu mai zic de calitate 3. Dupa cum au zis si ceilalti useri, uimitor cum de-ai putut fotografia acel fluturas minunat! Desi eu sunt mai de gheata sa zicem asa, este singura poza care m-a impresionat, cu insecte .. >.>

A doua : Sezonul rece s-a dus, dreptate, si chiar zici ca-i zapada. Dar, foarte interesant caci este sare cristalizata o.o''.

Deci, eu aleg prima pozica, dupa ochiul meu este mai buna decat a doua. Nu ma intelegeti gresit, amandoua lucrarile sunt bune and I like. Felicitari ambelor participante! 3
[Imagine: tumblr_m9o59mWzcL1rdjmj7o1_500.jpg]

#9
Mai voteaza careva sau inchid threadul de azi?
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky

#10
Um, well... amadoua lucrari sunt chiar foarte bine realizate si se vede ca a fost depusa ceva munca insa cum pot vota o singura lucrare, voi alege lucrarea cu numarul doi.

Nu am sa stau sa dezvolt dar legat de prima poza, unghiul nu mi se pare deloc potrivit si culorile sunt cam sterse. Recunosc, e greu sa fotografiezi un fluture asa, insa nu e nici prea original. Cum a spus si Min, aceiasi si aceiasi tema la macro. A doua poza e mai interesanta (chiar daca nici aici unghiul nu e chiar stralucit) si recunosc, la inceput si eu credeam ca e ghiata pana cand am apucat sa o studiez ceva mai in detaliu. Nu am ce comenta, amandoua fotografii s-au incadrat foarte bine in tema, insa cromatica si claritatea au facut diferenta.

Felicitari ambelor participante!
[Imagine: 8x3VTT8.png]
© Hachiyuki - deviantArt




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)