Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Up (2009)

#1
[Imagine: up376160l.jpg]

Hartuit de constructorii care-i inconjoara casa cu zgarie-nori, Carl, un septuagenar, isi ia zborul cu tot cu casa, sustinut in aer de o multime de baloane multicolore. Planul batranului, care vrea sa-si tina si o promisiune facuta sotiei lui decedate, aceea de a explora lumea intreaga, are o singura hiba: in momentul "decolarii", pe prispa casei lui se afla si un entuziast pusti de opt ani.

Trailer
"The nice part about being a pessimist is that you are constantly being either proven right or pleasantly surprised." - George F. Will

#2
Asta-i genul de film unde-ti pare rau ca nu-i mai bun decat a fost.
Prima jumatate a filmului e extraordinara. Bucuria la care trece filmul de la povestea trista a pensionarului, plecarea cu casa, Dug si noua insula...absolut geniale toate.
Dar...dupa ce actul 2 se apropie de final, toata partea finala cu fostul aventurier si povestea sa...cam degeaba. E frustrant ca nimic din motivatia respectivului nu are nici un sens, problema putand fi rezolvata cu un pic de bun simt si un pic de logica simpla.

Dar ce e in rest...e un film foarte simpatic, cu personaje foarte interesante (Dug is awesome) si o animatie foarte misto realizata. Pacat de toata secventa de final care mi-a parut cam lipita acolo, pentru ca filmul sa aiba un antagonist clar...care n-are nici o logica.

Departe de Wall-e din pacate, dar totusi un film FOARTE bun care-l recomand.
[Imagine: 14wyiz6.jpg]

Pentru intrebari sau orice alte interactiuni cu mine, folositi cu incredere mesajele de profil. Contrar opiniei populare eu nu musc...si chiar daca as musca, am toate vaccinurile facute.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Secret of Kells (2009) Soda 0 2.836 22-03-2013, 05:29 PM
Ultimul răspuns: Soda


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)