Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Horton hears a Who! (2008)

#1
[Imagine: hortonhearsawho427519l.jpg]

Filmul prezinta un elefant imaginar, pe nume Horton (Jim Carrey), care aude un strigat slab dupa ajutor ce vine dintr-un fir de praf plutind in aer. Desi Horton nu stie ce este, acel fir de praf ascunde un intreg oras, numit Who-ville. Acest oras este locuit de fiinte microscopice, Who, conduse de catre Primar. In ciuda faptului ca este ridiculizat si amenintat de catre vecini, care cred ca si-a pierdut mintile, Horton este hotarat sa salveze particula de praf... pentru ca "o persoana este totusi o persoana, indiferent cat de mica ar fi."
Cele cateva cuvinte in care Horton isi explica dorinta de a actiona, cuprind o idee simpla si profunda, care contine atata adevar pentru multi oameni. Filmul te pune pe ganduri, caci asa cum spune Horton: "Daca ai fi undeva in spatiu si te-ai uita in jos la locul acesta unde ne aflam, si noi am fi asemeni firelor de praf."

Trailer
"The nice part about being a pessimist is that you are constantly being either proven right or pleasantly surprised." - George F. Will




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)