Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Rayan Black

#1
Nume: Black
Prenume: Rayan
Categorie (inger/demon/om): Demon
Sex: Masculin
Varsta (maxim 300 - specificand varsta omeneasca): 222/19
Personalitate: Este destul de incapatanat. Nu lasa sansa de a intra intr-o lupta atunci cand ii este oferita ocazia. In mare parte stie unde ii este locul, chiar daca este cunoscut si ca un bataus.
Scurt istoric: Dupa lupta dintre cele doua tabere, si aterizarea pe pamant, impreuna cu tatal sau, deoarece mama sfarsise in lupta, a pus bazele unei firme destul de mari avand din ce sa traiasca si cu ce sa-si cumpere uneltele necesare pentru un nou razboi, daca va urma, sau pentru distractia de care crede ca va avea parte pe pamant.
Descriere fizica in forma umana: Este destul de inalt, cam 1.80. Este brunet cu ochii albastrii. Nu duce lipsa de forta, chiar daca muschii nu sunt foarte bine conturati.
Descriere fizica in forma de inger/demon (la oameni nu se completeaza): Daca parul ii este brunet atunci cand este in forma umana, in forma demonica totul se schimba. Parul ii devine rosu ca focul, ochii rosiatici si ei injectati cu ura si dorinta de a ucide, de a vedea sange. Devine mult mai brutal... Structura fizica schimbandu-se radical.
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)