Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Va mai uitati la anime?

#1
Ok...dupa activitatea atat de scazuta pe la sectiunile anime nu pot decat sa pun intrebarea din titlu. Voi mai vizionati anime-uri sau v-a trecut de ele de ziceti atat de putine pe la sectiunile astea.

Apoi...daca vizionati...nu doriti sa discutati cu cei care va impart hobby-ul, sa vedeti alte impresii, alte opinii?

Daca ati incetat sa va uitati...de ce? Nu mai gasiti la fel de usor? Nu mai merita efortul? Nu mai stiti de ce sa va apucati? Cautati recomandari pentru serii ok? Etc etc etc.

Eu personal am avut o pauza foarte lunga de la anime. Am vazut multe asa ca la capitolul poveste eu-s destul de greu de atins de ceva timp incoa. Dar de o perioada am inceput sa vad filme anime. Redline, Summer wars, The girl who leapt through time, Origin: Spirits of the past, Sword of the stranger...si incet incet revin la anime-uri deoarece gasesc aceste filme foarte bune si foarte impresionante. Luand ca ghid provizoriu nota medie generala de pe anidb gasesc filme foarte bune la care sa ma uit si care imi mentin interesul in acest mediu.

Voi ce faceti?
[Imagine: 14wyiz6.jpg]

Pentru intrebari sau orice alte interactiuni cu mine, folositi cu incredere mesajele de profil. Contrar opiniei populare eu nu musc...si chiar daca as musca, am toate vaccinurile facute.

#2
De cativa ani ma uit mai rar la anime-uri. Cred ca doar in ultima vreme de cand am venit pe forum ma uit mai des (nu foarte), dar tot mi se pare greu sa gasesc o serie care sa imi captiveze atentia cum era inainte. Probabil din pricina varstei, dar se poate si din cauza nimic nu se compara cu ce am vazut deja.

Cat despre cum gasesc ce vreau sa vad, in ultima vreme am mers pe baza de amv. Am cateva canale de youtube pe care le verific din cand in cand dupa un amv bun si daca imi place ce vad caut pe wiki pentru informatii complete si apoi daca tot imi place imi iau seria si o vad. Sau daca apare pe siteu de unde imi iau torrente pt tv shows. Nu prea merg pe recomandari fara sa caut un rezumat mai clar pe wikipedia.
[Imagine: FinalFantasyIXBahamutvsAlexandregh.jpg]

#3
Eu una nu ma uit prea des la animeuri din trei motive:
1- nu am program alea la tv unde se difuzeasa animeuri (A+, animex sau cum s-o chema ele)
2- am net prin modem de la vodafon si merge ca melcul (astfel pot vedea animeuri pe net doar 3 zile pe luna)
3- in timpul scoli stau la camin deci no tv, no laptop, just my damn phone...(si din aceasta cauza pe parcursul scoli sunt absenta pe zup)
In schim citesc manga ca disperata, ma bucur ca pot face asta si cu rabla mea de telefon, traiasca tehnlogia! (in momentul de fata am 3 taburi deschise la mangareader, 1-KHR, 2-Witch Hunter, 3-One Piece), si ma enerveaza mama pentru ca imi spune sa nu ma mai uit la "desene cu povesti" -__-" (asa le numeste ea), dar am vesncia scuza care functioneaza de fiecare data: ii spun ca sunt in engleza si astfel mai invat si eu o limba straina (ceea ce e cam adevarat, toata engleza mea de balta o stiu din manga-uri)
I hope the road you'ar beginning to paint little by little ... will become full of beautiful COLORS


#4
Hmph, eu am momentele mele, deobicei fac pauze uriase intre perioadele cand urmaresc anime-uri, uneori nu vad deloc, alteori foarte multe (acum urmaresc 3, nu sunt nici macar multe, dar in cazul meu, e destul), deobicei vara mai vad unele serii care mi se par interesante si zic eu ca merita sa ma uit la ele, in timpul scolii aproape deloc, nu stiu acum la liceu daca voi mai avea timp, dar anw, that's all. Deobicei cand dau de unul nou, ma uit la gen, grafica, un mic rezumat si daca sunt pe gustul meu vad pilotul ca sa decid daca il voi mai urmari sau nu. ^^
[align=right]
[font=times new roman]You’re under no obligation to be the same person you were five minutes ago.

#5
Nu prea ai la ce,greu gasesti ceva original sau interesant,care sa straluceasca.
La celalante te uiti doar din plictiseala si nu cred ca impresiile poraste merita impartasita. Nu m-am mai uitat la ceva de mult timp, nici nu stiu la ce....toate par la fel,si putine sunt macar decente.
Ce e on-going care mi se pare interesant e Sword Art Online. Astept code geass gaiden si blooc C:last dark si cam atat.
Elda Taluta
Sarks Sark
Ark Alks

#6
Pentru cine nu gaseste...v-ati gandit sa intrebati pe formuri anime despre oameni care va pot sponsoriza cu serii anime? In trecut trimiteam prin tara DVD-uri anime in nestire, cerand inapoi doar banii pentru blank-uri sau taxele postale. Comunitatile anime tind sa se ajute intre ele.

Daca nu va mai atrage nimic recent...de ce nu serii anime vechi? Anii '90 cel putin au avut o sumedenie de serii bune dintr-o sumedenie de genuri; chiar si dupa 2000 se pot gasi foarte multe anime-uri foarte bune.
De asemenea, exista multe filme anime si OVA-uri care merita atentia, mai ales deoarece sunt investitii mici de timp si in general de calitate foarte buna.
[Imagine: 14wyiz6.jpg]

Pentru intrebari sau orice alte interactiuni cu mine, folositi cu incredere mesajele de profil. Contrar opiniei populare eu nu musc...si chiar daca as musca, am toate vaccinurile facute.

#7
Da, inca mai vizionez animeuri.
Cei drept, dupa ce am vizionat primul sezon din Kuroshitsuji, adica l-am terminat, am cam lasat-o balta. Imi propusesem vara asta sa termin mai multe serii si sa ma uit si la OVA, and maybe i'll try to read a good manga, dar am fost plecata majoritatea timpului la tara, iar cand am mai venit acasa de abia am reusit sa vad un anime, adica 07 Ghost si un OVA, Ai no Kusabi. Cam asta e tot ce am putut vedea in vara asta. Mai e o luna si totusi sper ca voi reusi sa termin si Kuroshitsuji.

Citat:Daca nu va mai atrage nimic recent...de ce nu serii anime vechi? Anii '90 cel putin au avut o sumedenie de serii bune dintr-o sumedenie de genuri; chiar si dupa 2000 se pot gasi foarte multe anime-uri foarte bune.
Da, CybeR, dar eu prefer sa vad seriile recente si apoi sa ma bag pe cele vechi. Plus ca grafica de acolo imi da uneori dureri de cap. ~_~

#8
Poi eu unul ma uit la o gramada de anime,le urmaresc de pe net dar nu sunt obisnuit sa discut cu alti plus ca nu prea pot,fratemio e acasa si nu pot sa stau mai mult de vre-o 4 ore si de obicei el ma sacaie intre timp si nah...dar le urmaresc indiferent 10 findca imi plac....animeurile cele mai recente sunt:Tari Tari,Kuroko’s Basketball,Kokoro Connect,Naruto,Soul Eater,Sword Art Online etc etc....deci in concluzie eu nu prea sunt obisnuit sa vb cu alti despre animeurile astea dar ma uit la ele Smile

#9
Pai, eu una mai vizionez anime-uri dar, doar pe timp de vacanţă. În timpul şcolii chiar nu am posibilitatea din cauza învăţatului aşa că le las în timpul vacantei când am chiar foarte mult timp liber, de dimineaţă până la şase seara,cât sunt singură acas'.
[imghttp://2.bp.blogspot.com/-erFPcwQ6xiE/UKHn5zzMAAI/AAAAAAAAGKo/sG9qQxPj0mA/s1600/tonari.PNG8.PNG[/img]

@Fiction 's edit: Te rog pune-ti imagini de dimensiuni mai mici la semnatura. Cu siguranta nu de 1000+ pixeli. Danke schon.

#10
Arfgh şi încă cât !! Bine,recunosc că un timp am cam renuntat la ele..vechea poveste cu şcoala .___.
Daaar , amu' în vacanţă când mă plictisesc ori smth mereu gasesc câte-un anime de vizionat. Ca preferate am vreo' 2 şi le-am revazut de 2 ori 21 astea-s ; Paradise Kiss şi H.O.T.D. În definitiv,da, mă mai uit la anime-uri şi cred că mereu o s-o fac. 39
* Cel putin sper *
My tea’s gone cold I’m wondering why I ,got out of bed at all.The morning rain clouds up my window,And I can’t see at all;And even if I could it’ll all be gray,
But your picture on my wall
It reminds me, that it’s not so bad,
It’s not so bad.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  La ce anime din sezonul curent va uitati ? iulop 5 4.080 24-10-2020, 03:23 PM
Ultimul răspuns: Miauti
  La ce anime va uitati? MajinBuu 52 26.846 15-05-2016, 09:58 PM
Ultimul răspuns: Kira02
  Breakout Anime News: Nihonomaru anime&manga Database! ellymate 0 5.237 15-09-2013, 01:34 PM
Ultimul răspuns: ellymate


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)