Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Planet Adventure Llama?

#1
Sectiunea aceasta este dedicata initierii in marea arta a asa zisului joc de teatru dar intr-o formula diferita de piesele plictisitoare cu detalii scenice sumare din literatura de scoala, si RPG-urile tipice din sectiunea pentru cei ce cunosc jocul. Sa zicem ca eu doresc sa fiu un elf din Galaxia Thrassos ce ameninta distrugerea unei planete roz bombon purtata in dinti de o llama pufoasa din vata de zahar. Mai intai imi trebuie bineinteles o descriere fizica pentru ca sa stie intregul Univers cum arata acest pericol miraculos si de neinchipuit asa ca imi voi face un autoportret in care sa imi descriu perfectiunea infinita, chit ca parul meu are perioade dimineata cand arata ca o capita de cactusi sau ca uneori am cearcane adanci ca Groapa Marianelor. Si cel mai important, incep cu numele, care desigur va intra in Istorie si Preistorie si toate perioadele acelea jurasice, cretacice, viitor, trecut si ce mai e pe acolo. Apoi voi trece la detaliile esentiale fizice, incluzand sa va spun ca am cea mai misto lenjerie neagra si sosete neasortate. Dupa ce scap de asta va spun ce trece prin capul meu si ceva despre personalitatea mea, ca toate ziarele cibernetice sa imi inteleaga motivele psihologice legate de frica de chestii ce seamana cu niste camile in scopul imbratisarii planului meu malefic. Si fiindca paparazzi martieni doresc sa imi stie ceva din copilarie voi calatori in timp ca sa scriu o mica memorie a celor 30 de ani cand fiind copil cutreieram pe un motor intergalactic impreuna cu haremul meu.

Acum ca v-am captat atentia... Am captat-o? Da? Perfect. Ce vom face noi aici e sa ne jucam avand definit doar un ghid, un fel de... ghid al piratilor varianta Zup pentru RPG! Stiti voi, cateva indrumari despre cum sa cuceresti notiunile de baza pentru a evolua catre urmatorul stagiu si anume zona principala.

Acum ca am definit primele criterii haideti sa facem o recapitulare mai putin dubioasa cu ce ii trebuie personajului vostru pentru a intra in aceasta lume magica:

Nume: ex. Elvira Magazin
Varsta: ex. 193 si 30 de centi interstelari
Descriere fizica: ex. picioare lungi pana in gat si flexibile, urechi ascutite ca ale unui liliac, ochi de culoarea unui mar lasat in soarele toamnei si parul ca izvoarele la apus
Descriere morala: ex. sufera de perisclomantie acuta caracterizata de vedere colorata prin ochelari roz si abilitatea de a manipula gandurile broastelor. Ii place sa se plimbe prin parc pentru ca ii aduce aminte de perioada cand i-a dat foc si o armata intreaga de veverite i s-au supus cu lacrimi in ochi, de la fum desigur.
Istorie personala: ex a crescut intr-o groapa destul de frumoasa din labirintul estic al planetei Amphi, in armonie cu o familie adoptiva formata din pesti cu degete, lampadare vorbitoare ca in Frumoasa si Bestia si un obiectzburatorcuaripidinfrisca. Exilat dupa ce s-a asezat din greseala pe obiectulzburatorcuaripidinfrisca a jurat sa se razbune pe judecatorul ce a dat sentinta sa fie trimis in Hollyllamawood, distrugandu-i planeta natala unde sutele de rude regale isi duceau traiul de casatorie in familie si nasteau creaturi cu mutatii genetice de genul urechilor rotunde.




Si acesta este inceputul unei ere glorioase...

TU BI CONTINIUD...
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky

#2
Tu faci caterinca sau asta e pe bune? Daca e pe bune... sincer, nu multumesc, nu doresc sa particip.


And can we stop with the LLAMA? We aren't am forum of LLAMAS!

#3
Dar de ce? broken heart Sunt llame, si sunt paroase si blanoase si arata bine. <3
[Imagine: cute-animals-19.JPG]
Poti sa-i rezisti?
Eu imi anunt oficial intrarea in minunata lume a superllamelor intergalactice. Sa curga cu ele!
EDIT: Revin cu personajul meu. Trebuie sa-mi hranesc imaginatia cu fistic.
[Imagine: p4KKzIN.png]
You could be the best of me when I'm the worst for you.
golden tragedy


#4
Sooo....deci treaba e semi-serioasa 21)
Revin cu un edit....
Elda Taluta
Sarks Sark
Ark Alks

#5
(31-07-2012, 05:20 PM)History A scris: Dar de ce? broken heart Sunt llame, si sunt paroase si blanoase si arata bine. <3
[Imagine: cute-animals-19.JPG]
Poti sa-i rezisti?
Eu imi anunt oficial intrarea in minunata lume a superllamelor intergalactice. Sa curga cu ele!
EDIT: Revin cu personajul meu. Trebuie sa-mi hranesc imaginatia cu fistic.

Arata ca un pudel plouat si bun de calarit.

#6
(31-07-2012, 05:45 PM)Narnia A scris: Arata ca un pudel plouat si bun de calarit.

Aly, mi-ai facut ziua cu replica aia. 21

Si sa nu fiu pe langa:
Ohhh, prea mult SF pentru gustul meu. Poate ma bag, cine stie?!

#7
Descrierea nu e pe bune... lol. Povestea poate sa fie cum vor userii, o sa fie un RPG masiv colectiv care sa imbine toate genurile. Descrierea era sa demonstreze ca se pot face altfel e RPG-uri mai putin serioase in care sa ne distram, iar imaginatia noastra sa curga aiurea.

Edit: I fell for it. I'm an idiot. Now shoot me.

Mnoh, ideea e ca fiecare user poate inventa ce vrea dupa cum ii ziceam lui Aly:

Lia Mittwoch: eu scriam la nimereala ce imi trecea prin cap
Lia Mittwoch: fiecare user poate sa inventeze planete
Lia Mittwoch: rase
Aly ~: am si zis ca llama aia arata ca un pudel plouat bun de calarit
Aly ~: xD
Lia Mittwoch: spiridusi imbracati de la victoria's secret
Lia Mittwoch: si pe pinochio pimp
Lia Mittwoch: daca vor
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky

#8
Because you are a good llama to ride? [Don't think kinky stuff]. Meh, sunt LLAME!!! That says it all. LOL.

Not gonna shoot you :p

#9
Nume: Random Actor,prietenii ii spun Napoleon pentru ca... pentru ca ... nu acum.
Varsta: cand a plecat de pe Pamant avea 30 de ani.Acum?nedeterminata.
Descriere fizica: Culmea,Random Actor,asa zis Napoleon ... este un OM!Stiu,nu va gandeati la asta.Credeati ca extraterestrii rapesc llame sa ... hmmm,nici asta nu pot sa va spun.Oricum,se imbraca prost.Pentru varsta pe care o are,se imbraca incredibil de prost.Ca un englez pierdut in timp(nu ca nu ar fii asa,dar nu pot sa va spun acum prea mult).Are o inaltime de om.Stiu,nici la asta nu va asteptati.Are doua picioare,doua maini si o cicatrice deasupra organului reproducator ce intriga partenerele .Si un testicul prea mare,care ... produce multi copii si iarasi,intriga(excita?)partenere.
Descriere morala: Moral vorbind,este cea mai oribila fiinta din Univers.As zice universuri,dar n-am ajuns decat intr-unul paralel ... si acolo Random Actor era mai normal decat aici.Eh,poate vreti sa aflati ceva despre el.Daca vede un vierme cules de o pasare,incepe sa-si imagineze cum parintii,fratii si nevasta viermelui o sa-l inmormanteze si o sa-l planga.E oribil.Totusi,daca il lasi intr-o camera cu televizor si cartea lui preferata(sincer,nu vreti sa aflati!) uita de locul in care se afla si devine o maimuta,asa cum trebuie sa fie.Nu va recomandam o discutie cu el.Au existat cazuri in Univers de trixis ce au intrat intr-o stare asemanatoare lui.Inca investigam,nu stim sigur daca este contagios sau nu . Va garantam,totusi,ca oamenii nu sunt infectati de acest virus.
Istorie personala: Random Actor nu are o istorie personala.S-a nascut in acelasi timp cu alte milioane de copii . De parintii lui nu vreti sa stiti nimic,erau doi bugetari anonimi intr-un sistem normal al oamenilor.Probabil ca vreti sa auziti (pardon,cititi) cum a ajuns el popular,englezul plictisitor si fara un rol in viata o personalitate importanta(nu vreau sa va spun inca ce functie are,dar v-am lasat un indiciu)in Univers.Pai,e foarte simplu.Doi twixieni i-au gasit numele amuzant,au vazut ca e maimuta(de fapt,om,dar ei nu stiu) si au vrut sa rescrie istoria.


Va urma!



sper ca am fost mediu sau ... macar coerent.

#10
Vreau şi eu. Sună funneh. :3

Aşaaaa....Zuppy03
Nume: Cairéad (Ceea ce înseamnă, de fapt, "morcov" în irlandeză, but meh78)
Vârstă: 777 de ani, dar arată tânar ca în ziua în care a împlinit prima sută.
Descriere fizică: Arată ca un om, dar portocaliu (pentru că aşa sunt morocovii :3 v-ati prins, eh? Nu? Nimeni? Okay...), are o coadă lungă (cozile sunt cool) şi un par frumos de care e mai mult sau mai putin obsedat (asta ar intra la caracterizare morală, dar îmi place să traiesc periculos). Are ochii albaştri, dar şi verzi, şi roşii, şi gri, depinzând de starea lui emotională. Are numai două degete la picioare.
Descriere morală: În general, nu e chiar ceea ce am numi "un tip de treabă", face bine mai mult neintentionat. Nici rau nu e, e doar egoist. Îi plac hainele fancy, se entuziasmează pentru toate prostiile şi are foarte mare încredere în calităţile lui fizice. Nu ştie să folosească un pistol, dar e un bun şofer şi cunoaşte multă lume. Îi place să amintească de timpul în care poza pentru revista "Sexy Gingers", dar, pentru că asta se întâmpla în urmă cu 300 de ani, nu prea îşi aminteşte nimeni.
Istorie personală: S-a nascut în Oráistetalamh, un stat micuţ de pe Fionnuar. Parintii lui, fionnuari înstariti, conduceau o fabrică imensă de pantofi atunci când el s-a nascut. Nu a fost o surpriză foarte placută faptul că avea numai două degete la picioare, lucru anormal pentru un fionnuar, dar specific durienilor, rasă oribilă aflată pe o planetă din apropiere. Atunci, domnul Veryverycool, tatal lui Cairéad, hotarî că sotia lui era nedemnă de el şi doamna Veryverycool fu alungată, fiind fortată să-şi traiască restul vietii pe Duria, îngropată în ruşine.
Micul Cairéad crescu înconjurat de dragostea doicelor sale. Tatal lui nu prea îi dadea atentie pentru că nu credea că ar fi cu adevarat copilul lui. Totuşi, nu îi lipsi nimic. Termină o şcoală (şcoala durează 30 de ani pe Fionnuar) şi, fară să aibă o profesie, plecă de nebun prin Univers, colindând tot ce se putea colinda şi cheltuind banii tatalui sau. De atunci nu face mai nimic, lucrează ici-colo ca translator sau şofer pe tirurile intergalactice.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Adventure of Fairy princess in human world (RPG) InvaderLamu 0 2.822 06-01-2014, 12:44 AM
Ultimul răspuns: InvaderLamu
  Highway to hell: the kidnap llama Stormrage 1 3.302 04-05-2013, 05:36 PM
Ultimul răspuns: yaoi maniac


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)