Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Niska & Little One

#1
Perioada: azi/maine.
Vot: o saptamana incepand de azi/maine.
Dimensiuni maxime: 450x300.
Tema: freestyle.
Lucrarile: anonime, dau eu edit azi/maine.
EDIT:

[Imagine: mw35G.png]

[Imagine: 33mn1jm.jpg]
[Imagine: Jun0xCa.png]

#2
Ok, sa incep: 1. Ideea este destul de ok si executia la fel, dar este cam prea mult blur jos la tipa. Puteai sa mai umbli la contrast si la paleta de culori.

2. Marimea este putin cam mare si borderul si el cam maricel, purea fi mai subtirel dupa parerea mea. Sunt cam multe culori, puteai sa optezi pentru ceva mai 'strans' ca sa zic asa.

Votul meu merge catre prima semnatura.
[Imagine: EnvYQ.png]

#3
1. E destul de simpluta, dar imi place cromatica si felul in care verdele acela vine cu nuanta usor albastruie a fundalului, chit ca globurile de lumina strica efectul general de lighting. Imi place textua folosita pe BG si ca e subtila, desi ai un brush/clipping mask pe dreapta care da aiurea. Daca pastrai petele luminoase de culoare doar in partea de jos era mai bine. Se putea mai mult de atat, dar macar te-ai limitat la doar un numar de efecte.

2. E cam arsa semnatura in ceea ce priveste culorile si ai lumina venind din prea multe directii. Contrastul este prea mare si nu vad rostul texturilor de lumina intrucat nu aduc nimic semnaturii. Sa zicem ca nu se potrivesc. There's just too much going on and it doesn't blend.

Votez cu nr 1
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky

#4
Imi place prima. A doua are o calitate ciudata avand in vedere ca ai "rasturnat" acolo mii de chestii, dar chestia interesanta e ca se vede faptul ca ai incercat si te-ai straduit si ai transpirat sange pana ti-a iesit o salata de fructe. Lucru care nu ma incanta mai deloc luand in considerare calitatea produsului pe care il am in fata. Rodele muncii tale nu sunt chiar de apreciat, dar te-ai straduit.
Aleg prima semnatura pentru ca e eleganta si imi plac culorile. E destul de simpla, dar e frumoasa prin simplitate, nu atrage foarte mult atentia, dar nu iti zgarie ochii. Da un aer de rafinament. Compozitia e misto.

#5
Si eu votez cu numarul 1 pentru ca imi place nuanta aceea de verde si cum ai asezat-o pe langa personaj, in afara de cea din dreapta sus, ador textura din spate si imi place ca e nu e o semnatura incarcata, plus ca ador felul cum arata ochii ei, ma intreb daca tu i-ai facut sa arate asa. La a doua cred ca s-au folosit prea multe efecte, plus ca nu agreez borderul ala gros, singurul lucru care imi place sunt nuantele calde care le-ai oferit imaginii, dau un aer mai medieval.
[align=right]
[font=times new roman]You’re under no obligation to be the same person you were five minutes ago.

#6
Eu votez cu a doua semnatura. Chiar daca stock-ul este neclar, imi place cum arata, iar rezultatul pare mai complexa. Nu stiu daca este de la imagine, dar fata tipei parea prea luminata.

Prima, imi place si ea, insa prea mult verde, in toate partile verde. Cred ca stiu a cui este asta. Se observa ca lucreaza de mult timp in ps :p
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.

#7
1.Eu votez prima lucrare imi place mai mult imi plac culorile in special verdele acela care pune in evidenta renderul la fel si partea dark de pe margini imaginea a doua e cam neclara si texturile aruncate acolo.

#8
Cum perioada de votare a expirat deja, am sa inchid threadul.
Castigatoare este lucrarea cu NR. 1, care apartine Dariucai.
Felicitari, scumpo! - T.C.
[Imagine: dh4h3a.png]

~.~
„Nu poti cunoaste cu adevarat decat ceea ce renunti a stapani.”




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)