Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Regulament

#1
REGULAMENT

1. Fiecare fotograf de pe forum are propriul sau topic deschis la sectiunea Fotografie, deci NU postati fotografiile voastre in topicul altcuiva.
2. Nu postati fotografiile altcuiva si pretindeti ca voi sunteti autorii. Poate, intr-adevar, nu se afla, dar va mintiti singuri.
3. Nu se vor accepta imagini cu tente rasiste, satanice, discriminatorii etc. De fapt, orice artist care face acest gen de arta si o publica pe forum primeste warn.
4. Nimeni nu isi deschide mai mult de un topic.
5. Orice comentariu trebuie sa aiba minim 3 randuri si sa contina cel mult 5 emoticoane.
6. Cand comentati, va rugam sa o faceti in limita bunului simt, chiar daca autorul fotografiilor nu este foarte priceput. Fiti amabili si lasati o parere fara remarci jignitoare la adresa fotografului in devenire.
7. Nu postati mai mult de 5 fotografii intr-un post.
8. Nu criticati autorul, ci lucrarea. Daca aveti ceva cu persoana despre ale carei poze vorbiti, atunci o rezolvati in particular, nu pe forum.
9. Nu comentati parerile celorlalti useri. Fiecare are dreptul la exprimarea opiniei, iar atata timp cat o face in mod decent, nu aveti treaba cu el.
10. Pozele vor fi postate sub forma [url][/url], pentru a fi mai usor de vizualizat.
11. Nu uploadati pozele pe site-uri unde stiti ca va veti sterge contul, deoarece pozele vor deveni invalide. De preferat ar fi site-uri ca imageshack.us si altele in genul.
Angilicious|dA
[Imagine: pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif]
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)