Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Discutii despre Zup

#31
Nu pentru ca in general cu cat mai multe plug-in-uri, creem mai multe cai de acces in cazul unui hack sau ceva, asa ca preferam sa ramanem cu un risc destul de redus.

Am vrut sa readucem MyPlaza cu animalutele si imagini si chestiute noi, dar sunt niste chestii complicate si si asa cam totul e dat peste cap.

[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky

#32
Bine, bine, dragi prieteni. Eu inteleg ca, cuvantul 'cu-m' in limba engleza are o anumita semnificatie, dar nu pricep de ce forumul nostru a inceput sa-l cenzureze. E ciudat. De cand se intampla asta? Eu una abia astazi am observat prin posturile mele. Am ramas gen: o.O. Sper din suflet sa nu se intampla la fel ca si cu acele caractere speciale, sau, mai rau, sa apara alte cuvinte cenzurate..

Am citi stelute, hehe.
[Imagine: dh4h3a.png]

~.~
„Nu poti cunoaste cu adevarat decat ceea ce renunti a stapani.”

#33
^verifica topic-ul "Raportati erorile".
-grr, 50 de caractere-
[Imagine: Jun0xCa.png]

#34
Daca tot sunt discutii despre ZUP,ma puteti ajuta spunandu-mi cum pot face un thread?Sau doar cei cu vechime,mai multe medealii etc pot face?Am intrebat fiindca am vazut noi veniti facand Thread,si eu mi-am dorit de mult,dar nu stiam cum se face..-_-.Poate ma puteti ajuta.
Multumiri anticipate! 3
[Imagine: tumblr_ltabwxjFP71qmpg90o1_500.gif]

#35
Citat:Daca tot sunt discutii despre ZUP,ma puteti ajuta spunandu-mi cum pot face un thread?Sau doar cei cu vechime,mai multe medealii etc pot face?Am intrebat fiindca am vazut noi veniti facand Thread,si eu mi-am dorit de mult,dar nu stiam cum se face..-_-.Poate ma puteti ajuta.
Multumiri anticipate! 3
@tattva
http://img59.imageshack.us/img59/2250/xd3g.png
Elda Taluta
Sarks Sark
Ark Alks

#36
tattva
http://img59.imageshack.us/img59/2250/xd3g.png

Mersi mult Azazel 3!Chiar nu stiam cum se face un thread si aveam niste "subiecte" cat de cat acceptabile,dar asta nu mai conteaza,bine ca am aflat cum se poate face un Thread,si-mi voi pune "gandurile" in aplicare,din nou multumesc 3.
[Imagine: tumblr_ltabwxjFP71qmpg90o1_500.gif]

#37


Gud Pic ..........Crazy-monkey-emoticon-085 Crazy-monkey-emoticon-085 Crazy-monkey-emoticon-085 Crazy-monkey-emoticon-085 Crazy-monkey-emoticon-085

Mechanical Seminar Topics
Electrical Seminar Topics

#38
@JamesWorley
Cred ca asta o sa te ajute:
http://animezup.com/forum/Thread-Tutoriale-User-CP

In rest e impartit pe categorii. Depinde unde te trage inima. Butonul de new reply e undeva in dreapta jos iar new thread undeva in dreapta sus.
Elda Taluta
Sarks Sark
Ark Alks




Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)