Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Kuroko no Basket

#1
Kuroko face parte din legendara echipa de basket din generala numita "Generatia Miracolelor" dar el nu e cunoscut de nimeni, desi ceilalti jucatori admit ca este unul foarte bun. Cand acesta intra in echipa de basket a liceului, toata lumea e surprinsa sa descopere ca e scund, slab si usor de neobservat. Dar are un secret care il face puternic si prin intermediul acestuia isi va ajuta echipa si pe Kagami, celalat caracter principal, sa castige.
[Imagine: 38167l.jpg]
Genuri: Comedy, School, Shounen, Sports
Pana acum are 8 episoade aparute si este ongoing, de asemenea si manga.
E foarte interesant si m-a captivat inca din primul episod, chiar daca e legat de sporturi si sunt fata. ^^ Imi place basket'ul ca sport, desi nu joc. Iar acest anime e chiar frumos, emotionant in anumite momente si amuzant. Si desigur, Kuroko e adorabil. 21 De fiecare data astept cu nerabdare sa apara un episod nou si cand apare parca dureaza asa de putiin.. M-am mirat cum de inca nu avea topic deoarece am observat ca devine popular pe net. Aaa, si episoadele sunt traduse si in romana. Arta e frumoasa, iar caracterele sunt misterioase si iti da un sentiment de nerabdare si emotie atunci cand sunt scene cu meciuri. I love it ;x si il recomand tuturor.
[Imagine: 6sc1l3.jpg]
For every 99 times, you looked me in the eye,
swore you weren't lying and I was so blind..

#2
Eu, care nu am nici cea mai mica tangenta cu sporturile, am vazut cele 10 episoade aparute si am ramas o_o.
Aveam impresia ca vara asta nu am ce sa vad avand in vederea "capodoperele" aparute pana in prezent, si acest anime mi'a inviat speranta 105.
Foarte tare, iti da energia aia, spiritul de competitie, ambitia de a castiga toate meciurile. Foarte... 'expresiv' animeul24.
Personajele sunt jos palaria. Mai ales tipul cu parul albastru [ no idea what his name could be:-J], are el o personalitate interesanta. Astept sa apara toate episoadele ca sa'mi fac o ideea mai stabila39.
Anyway, nu ma asteptam sa imi plac atat de mult una nime cu sports, felicitari celui care l'a realizat .
[Imagine: wmb5n8.jpg]

#3
Anime-ul este foarte bine realizat. Grafica este asdfghjkl, iar plotul destul de interesant.
Soundtrack-uri geniale si tipi hawt *-*
Din primul episod m-a fascinat. Nimic cliseic, parerea mea. De asemenea felul in care joaca ei baschet este destul de realistic si apreciez mult asta.
Merita vazut~
Warning: Kisecchi is my husbando o.o
[Imagine: tumblr_m8w2we1JGd1rpgt3co1_500.png]
[Imagine: tumblr_m8moi9oWXo1r8iaaao1_500.gif]
forever a baby

#4
Well, ce pot sa spun. Anime-ul e ok in sine, dar mie mi s-a parut uneori prea exagerat si chiar cu ceva clisee. Personajele sunt ok, dar am stiut inca din primele episoade ca nu le vor ajunge 25 de episoade producatorilor, drept dovada OVA-ul care va acoperi niste lipsuri din anime. Momentan e aproape terminata seria, dar a fost un anime bun. Merita vazut, mai erau ceva faze cu care puteau sa faca mai incitanta seria. Cred ca a fost gandit si in asa fel in cat toata lumea sa se poata regasi in unul din personaje.

#5
Avand in vedere ca am o oarecare slabiciune pentru animeurile cu si despre sport, pot spune ca imi place seria. M-am apucat de ea neavand mari asteptari, dar grafica cel putin a reusit sa ma surprinda intr-un mod destul de placut. In rest, cand vine vorba de personaje si poveste, stiu din start cam la ce sa ma astept la un anime din categoria asta, asa ca nu am avut dezamagiri nici la capitolul asta. Este genul ala de anime usor de urmarit, care nu iti solicita prea mult neuronii si care pe mine cel putin ma relaxeaza. Nu sunt chiar la zi cu seria, dar avand in vedere ca am citit tot ce a aparut din manga, stiu cam ce o sa se intample in continuare and beyond that. Am adus in discutie manga pentru cei carorea le place seria si vor sa aprofundeze putin problema Smile Dar aveti grija ca si aia este ongoing. Partea buna este ca se cam vede parca luminita de la capatul tunelului, deci nu cred ca o sa mai dureze prea mult pana sa fie completa.

#6
Am o mega slabiciune pentru basket, iar cum de am vazut numele animeului am si dat clik. Nu sunt la zi cu seria, dar pana acum mi-a placut la nebunie. Ideea este originala, au niste superputeri interesante, iar felul in care personajele joaca basket este destul de realist.
Grafica este geniala, la fel si soundtrack-urile , iar personajele au caracterul lor unic.
Este un anime ce merita vazut x3.
[Imagine: oh0j9c.gif]

#7
Sunt inca la primul sezon desi am planuim de ceva vreme sa il urmaresc. Am observat ca au aparut zeci de episoade noi si de episoade si sezoane speciale. Daca da vreme buna, le iau pe toate la rand. Dar sa fiu sincera, pe langa suspansul meciurilor super-interesante, momentele amuzante sunt geniale. Nici nu pot sa imi dau seama cate au fost pana acum. Nu sunt ridicole, ah, poate ridicol de amuzante. Si aici imi dau seama cat de echilibrat e. Actiune, umor, drama mai putina, sa fie loc destul pentru restul. Si antrenoarea lor, respect pentru felul in care ii pune la punct.
Anywho, daca aveti o saptamana libera, take a look. I like it.
[Imagine: ak8THBQ.png]


#8
Woah woaaah, Kuroko's Basket este pornecchi pentru fete. Recunosc, tocmai ce am terminat primul sezon, si am o slabiciune pentru Midorima-san, care e varianta masculina, cu par verde, a unei Stormrage. Am vazut prin multe colturi de internet ca animeul e criticat datorita irealului prezent, arte martiale incluse in basket, fantastic dunks, elementele speciale ale membriilor "Generation of Miracles" samd, insa ca genre, nu este considerat un sliece of life, deci reprosurile sunt de prisos. Daca vor sa bage un unicorn care arata ca Kagami, vor face asta. Si-l vor face roz.
Grafica este exceptionala iar momentele tensionate si cele de conflict in care Kuroko isi ia atitudinea detasata, fiind aerianul grupului sau pur si simplu facandu-si prezenta disparuta chiar si pentru propria-i persoana, sunt teribil de amuzante.
Don't worry, Riko-chan, FLAT IS JUSTICE
[Imagine: 302xdzc.jpg]
Voi, nepasatori de moarte, dispretuitori de viata,
Ce-ati probat cu-avantul vostru lumii pusa in mirare,
Ca din vultur vultur naste, din stejar stejar rasare!

#9
Yo stie cineva ceva legat de un sezon trei, daca e confirmat sau poate in viitor? Seria anime a ajuns deja la 50 de episoade, cu doua sezoane, asta pe langa restul mini episoadelor, chichite ce ma amuza dar nu imi potolesc dorul. Am dat de niste spoilere, of course, in timp ce cautam dovada pentru un sezon trei, nu spun nimic pentru ca nu vreau dar daca or sa continue, va fi off the hook xD! So, daca cineva are ceva informatii, ceva cu ce sa ne hranim in timp ce asteptam, ar fi awesome xD. Ah si ca sa mai comentez cate una, doua daca tot le-am vizionat pe toate, Murasakibara a devenit preferatul meu de la distanta. Aomine era cel care imi facea zilele mai bune dar cand Ciocanul lui Thor a intrat in actiune *stiu ca suna ciudat tradus dar nu e vina mea*, l-am lasat pe Daiki la o parte. That faaabbbb hair and those huge hands, yeah, that rage, I like. Mukkun all the way xD!!!
[Imagine: ak8THBQ.png]


#10
Mult mai homo-erotic decat as fi vrut, exagerari tipice animeurilor sportive, cliseic. Cu toate astea am vazut ambele sezoane, nu as putea spune exact ce mi-a placut, dar l-am luat pentru ceea ce e. E un anime usor care merge daca vrei ceva ce sa nu-ti puna minte in functiune[perfect pentru mine]. [:
"You got no business questioning a thang"




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)